- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Günaydın canımmmGunaydin guzeller, mutlu carsambalar :)
Ortak önce bıdıklar büyüyor öyle düşün maşallah daha güzel günlerini göstersin rabbim. En kötüsü de diyette kıyafet almak çünkü olmuyor ve o elbise ya ziyan yada yine doğğru terziye... Güzel bişey ayarlarsın sen canımGünaydınnn, ben hala uyumadım, uyuyamadım uyumayı da düşünmüyorum yoksa gece yine uyuyamam.
3 haziran da oğlanın mezuniyet yemeği var ( el kadar bebelerer çok gereksiz, götürmesem üzülecek mecbur)
Elbisem var onu giyerim diordum ama göbeğim pörtledi, korselerim eskisi gibi sarmıyor yeni korse de almak istemiyoryum çünkü ihtiyacım kalmayacak
şimdi bişiler alcam ama bir beden küçükmü alsam çünkü sonra bollaşıcak
ayy bir de ne dicektimm hommmm bakimm bakimm unuttum onu da hatırlayınca yazarım
Vuuuu hariksın canımmm tebrikler hadi cuma bomba geliyorEeeksi eksi hem de ne eksiihemde tok karnına
İyi akşamlar kızlarrr
Bugunki menum.. bitter çikolatadan bir kare kopardım resmen ofiste zorla yedirdiler :)) 3 kare verdiler üstüne bir de Tadelle bitter verdiler :)) Sadece 1 kare aldım :/
Aksam da çok acıkmıştım önden 2 tane sigara böreği yedim , eve gelince de mecbur spor yaptım bugün sahayı gezemedim ofis işleri coktu. ..... veee menüm @AKovser 4373 adım var
@melinda23zey zey eşlerim ♡
Eki Görüntüle 1837511 Eki Görüntüle 1837513 Eki Görüntüle 1837514
Anaaaa kimse yokkk
80 dkdir ufaklik cebellesiyorrrr uyumamak icin
Birde sozde 1saat parka cikti sizar dedim amaaa nerdeeeee
Bende hemen sohbete dahil olayim dedim kimse yok
15gun aradan sonra okula gittim
5ten fazla kisi cok sasirdi
15gunde bu nasil degisim diye
Parkta 3kisi naptigimi sordu
Hatta okulda bir arkadasim uzaktan tanimamissss
Yuppiiiiii
Dahada zayiflayacagimmmmmm
Ha gayret 75e
Cok mutluyum ama nazarmi degdi ne oluyorum yemek diye
Biraksaniz 1tencere yemegi 2 ekmekle yerim bu nasil gozaçligi hayret dogrusuuu
Kaptanim nezman dönme tarihim :)Yawrukush bide sanirim ben kg aldim dugun yemekleri borekleri derken gitti valla tartilmaya korkuyorum
inşallah kaptanım niyetim o
Binboğa dağlarının eteği adıda binboğa köyü zaten
Kız işte desene buraların değimi ile che it ayağı yemiş gibi yürüyordu diye :)
İnşallah Gül yüzlü kaptanım mezun olayım yeter artık aylar oldu
Menüm
Kahvaltı yok sinir bozucu bişey oldu okulda yemedim
Öğlen de yok gerginliğim devam etti
Bir sütlü kahve içtim.
Akşam bir tabak melemen. Bir kase yoğurt
Bir dilim karpuz
Egzersiz
11 bin adım
Jillian six pack level 1
8 dakikalık karı. Egzersizi level iki iki defa
60 squat
100 jj
50 dizleri karına çekme egzersizi
Benim göbek bölgesini yesen de beni de jilli karısından kurtarsan ne iyi olur be ya
milimm milim azaltarak kurtulsan nena şekerden, hiç farketmezsin bile bu şekilde azaltarak bitirirsen. inan şeker hayatından çıkınca aromasını daha iyi hissedeceksin.
ayy zayıflamanın en güzel yanı da bunları duymak değilmi ?
Ben de geçen çocukları alırken velinin birisi ayy çok zayıfladın ama hiç yakışmadı yaa dedi, ben de sende zayıfla bence göbeğin tunik formunda dedim
Su anda kendisinin 3.gunune girdim maalesef
Cok guzel demissin
Banada aa 15 kilomu hic belli olmuyor diyen cikti
Guldum gectimmmn
Malum esimin cok yakinlarindan
Günaydınnn, ben hala uyumadım, uyuyamadım uyumayı da düşünmüyorum yoksa gece yine uyuyamam.
3 haziran da oğlanın mezuniyet yemeği var ( el kadar bebelerer çok gereksiz, götürmesem üzülecek mecbur)
Elbisem var onu giyerim diordum ama göbeğim pörtledi, korselerim eskisi gibi sarmıyor yeni korse de almak istemiyoryum çünkü ihtiyacım kalmayacak
ayy bir de ne dicektimm hommmm bakimm bakimm unuttum onu da hatırlayınca yazarım
Kizimin olagan burun kanamasi basladi havalar isindi ya
Benimde kucukken kanardi babasininda kanarmis
Bir aglama kapi hali yatak banyo paspasi heryerimiz kan
Okula gonderdim simdi ben kanimi temizlesem kucuk uyurken spormu yapsam yoksa yatsammiiiiii kararsizimmm
Günaydınnn 4. Takımın Güzel Hatunlarıı
Güzel mutlu huzurlu günümüz olsunnn
Dünkü Menüm
Sabaheynir domates salatalıık göbekten oluşan sandvic
sekersiz çay
Ara: Türk kahvesi
Öğlen: Mercimek çorbası+1 dilim ekmek
Ara: Türk kahvesi
Akşam : Mercimek yemeği+yogurt
Su : 1.5 lt
Spor : 20 dk egzersiz+75 sguat +3792 adım
Not : Pilatesten dolayı üst bacak kaslarım fazlasıyla şiş ve ağrılı olduğu için pilates yapmadım ama sabit yere yatarak pilatesteki hareketlerden yaptım boş geçirmek istemedim
@melinda23bnnu @AKovser
Günaydın hanımlar,
Ben 5.takımdan geliyorum. Adım Özge buralarda da bi adaşım var galiba gördüm sankim.. Neyse bi selam vereyim dedim adım sinsiye ajana çıktı bizim oralardahalbusim yoğun bir hatun kişisiyim yoksa muhabbetten kaçtığımdan değil..
Arada gelip sporları yokluyorum sadeceŞaka bi tarafa baya motivesiniz ve güzel sporlar çıkıyor.
Cumaya son 2. Bize de iyi geldi bu yarış iki tarafta güzel yüzdeler yapar ve siz de cezanızdan kurtulursunuz umarım..
Herkesciklere başarılar epicikler sevgiler saygılar
Not: Bi de şu değişik emojileri nerden yapıyosunuz çok tatlışlar bize de öğretin litfeeennn.. Ben daha küçüküm 1aydır buralardayım.Neyse çenem düştü gene hadi kaçtım öptüm kib by
İyi akşamlar kızlarrr
Bugunki menum.. bitter çikolatadan bir kare kopardım resmen ofiste zorla yedirdiler :)) 3 kare verdiler üstüne bir de Tadelle bitter verdiler :)) Sadece 1 kare aldım :/
Aksam da çok acıkmıştım önden 2 tane sigara böreği yedim , eve gelince de mecbur spor yaptım bugün sahayı gezemedim ofis işleri coktu. ..... veee menüm @AKovser 4373 adım var
@melinda23zey zey eşlerim ♡
Eki Görüntüle 1837511 Eki Görüntüle 1837513 Eki Görüntüle 1837514
Vuu tebriklerr ben cumadan sonra hic tartilmadim. Tartimin pili bitmis kac gundur esimin cebin de gidip geliyor, bugun yeniden hatirlatayim. Gobegim kucagima sigmiyor mens olcam sistimm kim bilir kaclardayim
Kotu huylarim dan hazir cevaplik
Eeeksi eksi hem de ne eksiihemde tok karnına
bugun insallah guzel bir uyku cekersin canim :)Günaydınnn, ben hala uyumadım, uyuyamadım uyumayı da düşünmüyorum yoksa gece yine uyuyamam.
neden kaniyor ki canim, gecmis olsun.Kizimin olagan burun kanamasi basladi havalar isindi ya
Benimde kucukken kanardi babasininda kanarmis
Bir aglama kapi hali yatak banyo paspasi heryerimiz kan
Okula gonderdim simdi ben kanimi temizlesem kucuk uyurken spormu yapsam yoksa yatsammiiiiii kararsizimmm
gunaydin canim, ohh ne guzel gezmissiniz.Günaydin 4. takimin citirlari :)
Antalyada pek gezmedik, istanbulda acisini cikardik :)
Dolmabahce, Topkapi, Ayasofya, Sultanahmet, yeni camii, eyüp sultan, misir carsisi gibi yerlere gittik - tek kelimeyle muazzam :)
Allah razi olsun Özgem, isteyen herkese nasip olsun insallah.
eksi mi hemde cok mu Allaaaaaaahhh :))Eeeksi eksi hem de ne eksiihemde tok karnına
hosgeldin canim, adasin benim :)Günaydın hanımlar,
Ben 5.takımdan geliyorum. Adım Özge buralarda da bi adaşım var galiba gördüm sankim.. Neyse bi selam vereyim dedim adım sinsiye ajana çıktı bizim oralardahalbusim yoğun bir hatun kişisiyim yoksa muhabbetten kaçtığımdan değil..
Arada gelip sporları yokluyorum sadeceŞaka bi tarafa baya motivesiniz ve güzel sporlar çıkıyor.
Cumaya son 2. Bize de iyi geldi bu yarış iki tarafta güzel yüzdeler yapar ve siz de cezanızdan kurtulursunuz umarım..
Herkesciklere başarılar epicikler sevgiler saygılar
Not: Bi de şu değişik emojileri nerden yapıyosunuz çok tatlışlar bize de öğretin litfeeennn.. Ben daha küçüküm 1aydır buralardayım.Neyse çenem düştü gene hadi kaçtım öptüm kib by
ahahahah 3 gün sonra anlarımmBenim göbiş de önden gidiyor WC'ye çıkınca iniyor sanırım benim Refik de yakın.
Ne kötü huuuuuy.. Benim huyu bilsen; ya direk dalarım Allah ne verdiyse, bu genelde mimlenmiş olanlarda olur. Ya da bana laf sokulduğunu 3 gün sonra anlarım içten içe kendimi yerim
nena meral butik var face de, instagram da hatun güzel şeyler getiriyor gerçekten de kalitesini beğeniyorum ben. Bugüne özel %70 indirim yaptı kapıda ödemesi de var bi göz at istersen.Huhuuu çızlarrrrr napıyorsunuz bakalım ballı kaymaklı sıcak ekmeklerım
selammm okadrcık bitter yiebilirisnz bunun için suçluluk hissetme elinden geleni yapıorsun eşçiğimmmm
yaaa süper motive etmiştir seni bende son zamanlarda superolumlu seyler duyuorm kendımle alakalı guzel bır hısss
naber kız tavukcukac kg tavuk yedın ızındeyken oglan napıo
it ayagı yemiş ne demek bebidahakine ole derm @CheGuevera it ayagı yemiş
binboğa köyü çok heybetli bir ismi var köyünüzün canıkom
noldu anlat
lütfen pisleşme yerim derken mecazizaten cirkinsin
şeker tüketmiyorum canım sadece türk kahvesnn yannda 1 kup seker onun harıcınde vucuduma seker grmıo yanı kullanmadgm zamanda cok oluoda turk kahvesnı oyle tek sekerlı sevıorm
zayflamak yakısmamız allah askına kıskanclgn dibi bide kesın kendısı sısko kısaboyludur 30-35 yasndayda duruodr 45 yasnda ole demesı normal devam deryos
ahahahah ya cehalet bambaska bsy malesef ınsanımız kendını ıelelebet egıtemıcek cahıllık kıskanclık hıc bıtmez ulkemzde terbıesz
yenı bsy mı alcaksn whattsapptan resm atrsn alırsan oyle seylerı cook merak edıormda hehehe
sıcak havalarda mı kanıo neden acaba
ya zeyno bsy dıcem bu menu az dılmı doyuosndr gercı ac kalcak halın yok ta okurken gozume az geldı sankı
selam hg tabı canım ugrayn arada fıkır alısverısı yaparız fenamı uzaktan uzaktan takıpte kalmaın
kaptanım bugün almam yarın çıkarım muhtemelen, evden çıkmam lazım yoksa sızarım bi yerde, jilimi yaptım 1 saate çocukları okula bırakıp direk yürüyüşe çıkacağım. Yarın dinlenme zaten bugün dibine vurayım, ayy kaç kiloyum acaba ben yaa göbeğim kocamannbugun insallah guzel bir uyku cekersin canim :)
1 kucuk beden elbise alabilirsin bence iyi alisverisler..
neden kaniyor ki canim, gecmis olsun.
ayni zamanda kolay gelsin.
gunaydin canim, ohh ne guzel gezmissiniz.
istanbul zaten ruya gibi bir sehir, gezmekle bitmez:)
ise adapte oldun mu guzelim?
eksi mi hemde cok mu Allaaaaaaahhh :))
hosgeldin canim, adasin benim :)
Cumaya 2 takimimiz da guzel sonuclar alir insallah:)
emojileri de bu siteden bulabilirsin..
http://www.gif-paradies.de/smilies/2d-geburtstag.html
ayy çok saol canım, babam çok şükür telefon da torunlarına takılmaya, kızdırmaya başladı bile.KarKralicesi canim bu haftada guzel bir eksi geliyor mu?? :)
happy_moon dinlenebildin mi guzelim?
haeshin Busem ne var ne yok?
asya_01 canim doktora gittin mi nasilsin?
gogo2405 gonca ablam spor salonu nasil gidiyor, kayinvalideniz nasil?
hawar ablam nerelerdesin?
@kitabi ablam oglun nasil oldu?
@melinda23 tatile son 11 gun kuzum hazir misin :))
@CheGuevera sampiyonum kizlar Derya egzersizde bizi gecemez diyorlarmis:))
O Ollalla amanin 5 gun sonra nisanlaniyor musun sen canim:)
Mavibocuk her sey yolundadir insallah guzelim:)
Harpy annecigin toparlandi mi tamamen kuzum?
zey zey hani bizim bunlari biliyor muydunuz bilgilerimiz:)
bnnu saka maka agustos geliyorrrr, dugun hazirliklari ne alemde canim?
LunaDaisies agrin sizin var mi guzelim?
tiffany20 tatil yaklasiyorrrr niri niri nirinirim :)
Asyaca baba nasil kuzum?
@AKovser nasil oldun guzelim, askerden haber var mi?
Kestane kebap acele cevap
Tartıl canım döndüğünde ekside olman lazım izne ayrıldığın kilonun altına inmeden tekrar listeye giremicenKaptanim nezman dönme tarihim :)Yawrukush bide sanirim ben kg aldim dugun yemekleri borekleri derken gitti valla tartilmaya korkuyorum
Sende yoksun hep azaldı sohbetKizlar nerelerdesiniz ya iyice tenha olmus buralar
Maden Suyu ve muz tüket biraz canımcanım solgarın vm 75 kullansam nasıl o ? hiç kullandın mı ? ayy bu ara da sürekli kramp girer oldu, değişik değişik kaslarım ağrıyor. sanırım magnezyum eksiğim oluştu
Aman nazar değmesinEeeksi eksi hem de ne eksiihemde tok karnına
Bekliyom anacıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?