Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sen var ya balsın balll gel öpüjemmm
şu sesimin kısıklığına napayım şifa ana

ay evet büyüyolar ortim ama şimdiden mezuniyet diye diye ego pompalıyolar bebelere, sonra gerçek hissetmesi gereken zaman da gerçek duyguyu hissedip o hazzı alamıyorlar, öyle düşünüyorum ben. Eşime katılmıycam ben gitmiycem de dedim, ah benim çocuğum ( kaderde bu ikonu kullanmakta varmış ) demeye başladı.

İyi eksi görürüm inşallahhhhhh

gunaydin canim, ohh ne guzel gezmissiniz.
istanbul zaten ruya gibi bir sehir, gezmekle bitmez:)
ise adapte oldun mu guzelim?
Olamadim henüz Özgem, midem kötü ondan dolayi pek bir seye kafami veremiyorum. Sen nasilsin kuzum? Bulantilarin cok mu?

İyi canım evinde kalmak istedi iki gündür yemek yapıp götürüyoruz dün ordaydık bugünde kek falan yapıp götürcem gelen giden olur diye. Araya sporumuda sıkıştırıyorum tabiki salonun uygulamasıda varmış telefona indirdim yaptığım sporu görüyorum nasıl bi bağlantı ben olduğumu nerden anlıyo bilemedim teknoloji başka bişey
sen var ya balsın balll gel öpüjemmm
şu sesimin kısıklığına napayım şifa ana
Canımsın bebişim ılık şeyler iç bal zencefil iyi geliyo birde çok kısıksa kanzuk diye pastil var eczanelerde açıyo hemen sesi. Bulunduğun odaya kaynar suya viks atsan onun kokusuda rahatlatır.

Gittim canım o da aynı şeyi söyledi eşi önde sürekli yat dinlen dedi.bende bir öyle bir böyle gidiyor canım ya.sen nasılsın

Selam canlar, mutlu carsambalar:)

E-brulim gozunuz aydin canim. Yeni yuvanizda mutluluk&huzurla oturun insallah:)

abesle_istigal Harpy bizim takimda oldugunuz icin asil biz sansliyiz

asya_01 keyifler yerinde mi kuzum?:) Belli oldu mu yegenimizin cinsiyeti? Isim dusunmeye basladiniz mi?:)

@Saadetim33 siz nasilsiniz gulum, tekmeliyor mu pasamiz?:)

Yawrukush tatilin nasil geciyor gulum, kontrole ne zaman gidiyorsun?:)

gogo2405 yagmurdan buraya da gonder ablam:)

@melinda23 gulum tatile az kaldi. Izne mi ayrilacaksin, planin ne?:)

Göndereyim hemen canım.

geldim geldim sekerim :)
İyiyim canm saol. Oglan iyi 2sinde sunneti vardi ama esim hala muallakta beni sinir ediyor . yok narkoz tehlikeliymis falan falan . dedim zaten tek cocuk bizim cocugumuz
Ya onlarin canı yok . asabimi bozuyor

Selam canım evet dinlendim canım dün misafirlerim geldi cumartesiye kadar boştayım... sen nasılsın? Cuma azda olsa eksi ile güne başlayacağım ümitliyim inşallah

Evet cnm sen haklısın ama gidip izleyip döneceksiniz napalım devir farklı

Süpersin beline kadar kaka yaptı şimdi yıkadım leslie yapıcam mekik çekicem bu iki gün yediklerime azami dikkat ediyorum edicem eksi çıkacağız Allahın izniyle süpersin canım.
Insallah ortak ya, gobegim bagimsizligini olan etti mens olmadim bi türlü

Olayki ne olay kiz

Hahayt

Valla kaptan ben bıle kac gunumun kaldgnı bılmıodm helal sana ahahaahah

demetcim selam naslsn işler nasıl gidio
ya ben şöyle düşündüm saglıklı beslenmemı bozmaı dusunmuorm arada ufak kacamakalrm olablr ama hamurdu tatlıydı bunları yemıcem kendı kendıme söz verdm sonucta tatıl olablr henuz hedefımde bıle dılım buyuk kacamakalrı kendıme rısk goruorm ve zor kg verdgm ıcın 2-3 kg almak bunlar ıcınde en az 1 ay savasmak ıstemem

her gun mutlaka duzenlı sporum olcak havuz ıcı denız ıcı ve sabah kalktgmda mutlaka otel ın bahcesnde uzun bır yuruyus yapıcam allah ızın verırse cnku erken kalkıp gec yatmak ıstıorm gunlermn uzun oolmasna ozen gosterıcem gunluk 2-3 saat spor yapıcam calısırken yapamıorm o 5 gun bnm ıcın cok onemlı hanı baglamda ızın ıstemıormyalnz gunluk duzenlı bılddırım yaparm ama grubu taıp edemıcem buyuk ıhtımal hanı okuma ve alıntı kısmında 1 hafta ıznım olursa memnun olurumyıne zaman zaman mutlaka okıcam ama yazmak zor olablr belkı ıste aksamları evlat uyudugnda eslık edeblrm sıze okadr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…