- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Hic anlamamki tatlimcanım solgarın vm 75 kullansam nasıl o ? hiç kullandın mı ? ayy bu ara da sürekli kramp girer oldu, değişik değişik kaslarım ağrıyor. sanırım magnezyum eksiğim oluştu
he tamam canım ben de ona dikkat edeyim o halde. Çok saolasın tatlımHic anlamamki tatlim
Benim aldigim bilgi b ile cinko ayni anda olursa istah aciyormus
spor yap, yap ki günün dinç geçsinKizimin olagan burun kanamasi basladi havalar isindi ya
Benimde kucukken kanardi babasininda kanarmis
Bir aglama kapi hali yatak banyo paspasi heryerimiz kan
Okula gonderdim simdi ben kanimi temizlesem kucuk uyurken spormu yapsam yoksa yatsammiiiiii kararsizimmm
çok saolasın canımm. ayy evet napım özgecim hak etti
he tamam canım ben de ona dikkat edeyim o halde. Çok saolasın tatlım
Ha cinko yerine b vit olani alayim tamam super oldu canim saolCidden haketmisssss
B vit olani alcaksin canim unutma:)
Solgar bu iste super tek gecerimmmmm
Eczaci muhakkak gereken bilgiyi verir
Antalyada pek gezmedik, istanbulda acisini cikardik :)Kolayca adapte olursun insallah Ebrusum:)
Nereleri gezdiniz guzelim?
Allah razi olsun Özgem, isteyen herkese nasip olsun insallah.Hayirli olsun gulum, tasinirken yorma kendini.
Insallah mutlulukla oturun evinizde canim:)
Gule gule kullanin aldiklarinizi:)
Öğle yemicektim bileCanım benim, güzel arkadaşımmm bu nasıl menüüü ???
Kahvaltı yok hadi ona bir söz diyemiyorum ben de kahvaltı yapamayanlardanım, sabah pek yiyemem..
Öğlen hepsini toplasam salata yedin diyelim, akşam da yok, böreği de yemesen aç kaldın dicem...
egzersizini seveyim "Dambılla kollarımı kafamın üstünden arkadaya şaaabdırdım." güldürdün kız beni
Yürüyüş yaparken adım saysana canım, 30 dk tempolu yürüyüş bayağı bir adım eder yani, derece alırsın belkiii benden söylemesi yaniiii
afiyet olsun canım menün iyi. ekmek dışındaMenüm
Sahur
yarım dilim çavdar ekmeği
salatalık
yarım bardak maden suyu
su
İftar
1 kase çorba
1 kase salata
3 kaşık pilav + 1 kaşık sos
1 dilim çavdar ekmeği (çorbayla yemiştim :))
1 lt su
6 fincan çay
1 bardak maden suyu
Spor
3000 adım
W & Y hareketi
Pek birşey yapamadım, yürüyüşüm bile yarım kaldı, bugün telafi edicem kısmetse
ohhhh be birinci oldums onundaaaaaaaa. . . SALI GÜNÜ EGZERSİZ YARIŞMASI İLK 3 . . .
1. 400 squat ile KarKralicesi
2. 200 squat ile @Ollalla
3. 60 squat ile @CheGuevera
Tebrikler
oooo süperrrrrrrrr. . . ÇARŞAMBA GÜNÜ SPOR EGZERSİZLERİMİZ . . .
Canlar akşam saat 23-e kadar attığınız ADIMLARINIZI ve AYAKTA MEKİK egzersizinizi beni etiketleyerek yazınız..
Kolay gelsin.. Bol ter atmalar..
saol canımmmMezun ol ama bizi birakma, ozleriz kuzum...
Cok sevindim canim insa eegdende iyi sonuc cikar, gozunuzaydin :)
Oyyy cok pis laf sokmussun kuzum :)
Tebrikler guzeller :)
KarKralicesi 1.ligini tebrik ederim guzelim:)
Ben hergun 5.30-6 da ayaktayim(
ayy zayıflamanın en güzel yanı da bunları duymak değilmi ?
Ben de geçen çocukları alırken velinin birisi ayy çok zayıfladın ama hiç yakışmadı yaa dedi, ben de sende zayıfla bence göbeğin tunik formunda dedim
Su anda kendisinin 3.gunune girdim maalesef
Cok guzel demissin
Banada aa 15 kilomu hic belli olmuyor diyen cikti
Guldum gectimmmn
Malum esimin cok yakinlarindan
ya şu uzun bluz lara tunik deniyor ya ordan vurdum işte, yani sende doğalından var dedimGünaydın arkidişler:) evimde uyandığım bir sabahtan sevgiler
Tunik formunda ne demek canım?Tabi neden o kadının ağzını yüzünü kırmadın onu da anlamadım. Ne demek yakışmamış üleyyyyyynnnnnn
Ay demek belli olmuyormuşyazık garibim bi göz doktoruna git deseydin 15 derece miyop felan herhalde.
ya şu uzun bluz lara tunik deniyor ya ordan vurdum işte, yani sende doğalından var dedim
. . . ÇARŞAMBA GÜNÜ SPOR EGZERSİZLERİMİZ . . .
Canlar akşam saat 23-e kadar attığınız ADIMLARINIZI ve AYAKTA MEKİK egzersizinizi beni etiketleyerek yazınız..
Kolay gelsin.. Bol ter atmalar..
Yok canim ne alakasi var
Noluyor bana ya krizdeyim bennnnnnnn
Kaptanim afedersin sporumu yazmayı unutmuşum. . . SALI GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .
abesle_istigal - 45 dk bant / 30 squat / 200 twist / 50 yan mekik / 50 ters mekik / 50 mekik / 300 dumbell
bnnu - 4373 adım
@CheGuevera - 11.000 adım / Jillian six pack / 8 dk karın egzersizi x 2 / 100 jj / 60 squat / 50 DK
@Ollalla - Jillian 30 day shred / 11.100 adım / 200 squat / 100 İA / 25 yarım şınav
@gogo2405 - 1 saat spor salonu / 9.500 adım
@tiffany20 - 50 squat / 100 İA / 100 jj / 100 yan mekik / 10 dk dans / 9.600 adım
KarKralicesi - 50 mekik / 100 zıplama / 50 kol egzersizi / 30 dk yürüyüş / 400 squat
Harpy - 30 squat
Asyaca - 7.961 adım / yarım saat park aletleri / leslie 3 mile / Jillian six pack
@AKovser - 3.000 adım / w & y hareketi
Tebrik ederimmmm bende de eksiler var cumaya saklıyorum kendimi , söylememek için zor tutuyorum :))Eeeksi eksi hem de ne eksiihemde tok karnına
Vuu tebriklerr ben cumadan sonra hic tartilmadim. Tartimin pili bitmis kac gundur esimin cebin de gidip geliyor, bugun yeniden hatirlatayim. Gobegim kucagima sigmiyor mens olcam sistimm kim bilir kaclardayimEeeksi eksi hem de ne eksiihemde tok karnına
Kotu huylarim dan hazir cevaplikAy süpersin Can'ım yaa nerden aklıma geldi bir saniyede :) bütün gün göbeğini incelemiştir aynada :)
Saol canım ben ortak olduğumuzuda dün öğrendim :) diyet nasıl gidiyor nasıl motive misin?yaşasınn, helal olsun ortağımaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?