Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Maalesef benimde çok kanardı burnum çocukken sonra 15 yaşında falandım dr koterle yaktı kanayan damarı kanama yönünden rahat ettim ama baş ağrısı çektim kanaması rahatlatıyomuş demekki. Hava sıcakken kanardı hemen. İnşallah geçer canım kanadığında sırt üstü yatırma hiç öne eğip burnunu sıkmak lazım bitkisel bişey varmı bilmiyorum durdurmak için.

kızlar çok utanıyorum bana çok kızıcaksınız hani ben izindeydim hani bide sınav stresi yaşıyorum ya birde listede değilken izne ayrılmış olmanın verdiği etkiyle biraz saçmalamış olabilirim vee acı son azcık kilo aldım ama şimdi iznim bitince bu kilomla mı listeye giricem yoksa öncekine dönmem mi gerekiyo hani listede değilken izne ayrıldım ya onu bana bi deyinde kendimi hazırlayayım

gebelik testi mi amaninnn :))
ne cikti sonuc canim?

ayy çok saol canım, babam çok şükür telefon da torunlarına takılmaya, kızdırmaya başladı bile.
o zaman iyilesmis amca masallah:)

İyi eksi görürüm inşallahhhhhh
insallah guzelim:)

Olamadim henüz Özgem, midem kötü ondan dolayi pek bir seye kafami veremiyorum. Sen nasilsin kuzum? Bulantilarin cok mu?
hay Allah hala gecmedi mi bulantilar Ebrum?
Benimde gunum gunumu tutmuyor.
Kokular mahvediyor, birgun bulantidan basimi kaldiramiyorum, bir gun hic olmuyor, hayirlisi kuzum..

cok sevindim ablacim:)
ne teknolojik bir spor salonu :)

Eki Görüntüle 1837713
Birden yağmur başlayıverdi şakır şakır
cok guzel manzara:)

Gittim canım o da aynı şeyi söyledi eşi önde sürekli yat dinlen dedi.bende bir öyle bir böyle gidiyor canım ya.sen nasılsın
canim ilk 3 ay tehlikeli donem gecti sayilir cok sukur.
dinlenmene bak guzelim , dogumdan sonra bu gunleri mumla arayacaksin:))
bende sukur iyiyim gulum, bir aksilik yok..

Bir 30.000 de göreydik iyiydii

benim 2mayıs 2015 tarihinde 30750 adımım var uygulama aralıklarla en mükemmel gününüz diye uyarıyor

Saol canim babama gitmedim ama kendi kontrolüm vardi ina gittim. Bizimkilere hic soylemedim bile bide benle ugrasmasinlar diye

senin neyin var canım hayırdır ?

Okuldayim unutmadan sporumu yaziyim
45dk bant
30squat
200twist
50yan mekik
50 ters mekik
50 mekik
300 dumbell

maşallah canım benim

pilav kesmene bişey diyemem ama ekmekten çok çokda kesme canım

nefsini köreltmişsin canım

tebrikler tatlımmmm

emeğinin karsılıgını cok güzel alıyorsun

. . . SALI GÜNÜ EGZERSİZ YARIŞMASI İLK 3 . . .

1. 400 squat ile KarKralicesi

2. 200 squat ile O Ollalla

3. 60 squat ile @CheGuevera

Tebrikler

bende 75 sguat yapmıstım ama

hay Allah hala gecmedi mi bulantilar Ebrum?
Benimde gunum gunumu tutmuyor.
Kokular mahvediyor, birgun bulantidan basimi kaldiramiyorum, bir gun hic olmuyor, hayirlisi kuzum..
Tam gecti derken yine basladi kuzum, böylesi nasipmis yapacak bir sey yok :)
Ah canim benim ya senin birde ufakligin var, Allah yardimcin olsun insallah atlatirsin Özgem.

özgem yaa ay sonu ya işler baya yogun hep aklımda ama kacırıyorum ama ihmal etmicem söz

kilona in öyle gel bakim
yok öyle yiyip yiyip şişip gelip şuralıklarda ugraşmak

asıl ben edsofi dombalagını merak ediyorum
tartıda kaç gelcek acaba

Canım listeyi gece hazırladım sen bugün yazmışsın menünü o yüzden şey olmuşş birazcıkk

Galiba

Negatif tabi ki :) cok sukur mevlayamevlaya, olan evlatlarima omur versin.

Canim benim o kadar cok ki hastaligim:))
Dogdugumdan beri boyle oldu hep, beynim de belirli sıkıntılar var ara ara kontrol gerekiyor. Uyku veren hormonum duzgun çalışmıyor mesela gecem gunduzum belli olmuyor :)
Allah beterlerinden esirgesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…