- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
utanıyorum demeye: (canim ne kadar kilo aldin??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
utanıyorum demeye: (canim ne kadar kilo aldin??
Gayet güzel canım :)
Canım benim teşekkür ederim , bugün de nescafeme bitter atmışlar :/ şantiyedeki arkadaşlar banu sen eridim gittin diye takildilar çok zayıflamiim diye nescafeme bitter atmışlar çok güldüm :))
Canım menüm çok güzel özellikle de akşam hafif yemen güzel, ekmeğe de çok bakmamanı tavsiye ederim canan karatayı çok dinliyorum sanırım :))
Samsung un kendi uygulaması "S Health " programın ismi
Tatlım ağustosta abimin düğünü var kasımda benimki , hazırlıklar devam çeyiz vs bazen diyorum siz yapın bana sormayın iyidir güzeldir :)) cidden çok yoruldum ama , hele bu gün daha yoğundum birazdan menümü yazıp yatmayı planlıyorum, sen nasılsın neler yapıyorsun bakiim :)
:) gir ama senin de çok emeğin var grupta :)
Canım ekmek düşmanı oldum canan Karatay gibi :)) içerisinde maya var Gluten var , DNA mızı bozuyormus bu ekmek ben de azalttm, bugün yine bi sabah bi de akşam yemeklerinde 1 er dilim aldım ama tamamen kesmedim :)
zaten utanıyorum bi de sen yapma kardeşkilona in öyle gel bakim
yok öyle yiyip yiyip şişip gelip şuralıklarda ugraşmak
asıl benedsofi dombalagını merak ediyorum
tartıda kaç gelcek acaba![]()
canimsin:) Alismistik guzel yazilarina ondan yazdim...
Haklısın canım, hiçbirşeyi tamamen kesmemek gerekli vücudumuzun onlara da ihtiyacı var ama az :)
cok normal canim bende ekmek cok yemem ama ekmegi kesmemem gerektigininde bilincindeyim
Kuzum naptin senzaten utanıyorum bi de sen yapma kardeş![]()

tam skandalım resmen yerin dibindeyimKuzum naptin sen![]()
Kaç kilo aldın bakim , kilonu ver de gel![]()

Haklısın canım, hiçbirşeyi tamamen kesmemek gerekli vücudumuzun onlara da ihtiyacı var ama az :)
Mutluluktan ağlıyciiim Gayet iyi olmuş canımMenüm
gogo2405
Sabah
Omlet
Tereyağlı kayısı 2
Ara sütlü kahve
2 bitter
Öğlen
3.5 köfte
Salata
2 yk patates püresi
4 tereyağlı kayısı daha
Ara
1 avuç çerez
2 ağaçtan koparmaca dut(sonra oğlum istedi marketten kurusunu bulduk aldık :)
Akşam
Çorba
Tonbalıklı salata
1 avuç kadar dut kurusu
Spor
Jillian ripped in 30 2. Hafta
Bebek arabasını iterek (10+10+17 kilo ağırlık) bol yokuşlu yollarda İstanbul'un deforme kaldırımlarında 2 saate yakın market gezmeli yürüyüş. Sonra eve dönerken de Bebek arabası itmenin yanında poşet taşımaca
Bol su
2 yeşil
Form içerim yatmadan
Dert ortagiyiz canmutanıyorum demeye: (
Canım ben de 2 kilo aldın sandım 600 gr not at all :)) verirsin onu 1 haftayaitiraf ediyorum verdiğim 2 kiloyu geri aldım + 500 ile : (ama çabuk vericem söz haftaya hazır olurum ;(
Pissst kıs naber nerdesin sen tavukların nerde :))Dert ortagiyiz canm![]()
yanlış anladın kuzuum 2 buçuk kilo aldım canımCanım ben de 2 kilo aldın sandım 600 gr not at all :)) verirsin onu 1 haftaya
Pissst kıs naber nerdesin sen tavukların nerde :))
senin daha iznin var sanırım bırakma kendini olur mu ben çok pişmanınDert ortagiyiz canm![]()
Mutluluktan ağlıyciiim Gayet iyi olmuş canım