Karpuzu o kadar cok seviyom o kadar yani :) Canim cekti ama nasil alerjim var karpuza anlatamam karpuzun ismi gecti diye deminden kasiniyomYok kız yokkk napcan karpuzuuu gece gecee ??? :))))
Burdayım kaptanım sabah güzel haberlerle son kez ekranlardayım@haeshin canim hedefi cekeceksen asagi yarin bildireyim guzelim, listede sizler icin her zaman yer var:)
Asyaca oglan nasil oldu canim?
@bnnu guzelim insanlara malesef her zaman guvenmeme payi birakmalisin, boyle insanlarla da her zaman mesafeli ol canim..
edsofi canim eski yeme duzenine don, yumurtalar, tavuklar seni bekler..SIkIntidan yemek yemek , sIkIntilarin cozumu degil sende biliyorsun guzelim..Is konusunda da hayirlisi olsun..Oglanin sunnetinde son durumunuz nedir?
abesle_istigal canim sen 125 kilodan bu kilolara gelerek iltifatlari coktan hakettin..
@happy_moon canim ne guzel bir motivasyon olmus esin taafindan:)
Dahlia_ senin canin sagolsun gulum, listeler muhim degil.
O Ollalla nerelerdesin canim?
@zey zey canim regli epey gecikmis, insallah biran evvel gelirde rahatlarsin:)
@Saadetim33 miniginin hareketleri baslamis gozun aydin guzelim:)
E-brulim bugun nasil oldun canimin ici?
@Harpy canim tuvalet sorunu cozulmus cok sevindim:)
@melinda23 canim biraz kafa dinleme zamanin gelmis senin canim:)
gogo2405 ablam yuzuyor musun bensiz:)
Derya_idil mezun guzelimmm nerelerdesin??
Güzel olmuş canım menün ve sporunMenüm
Sabah
Omlet
3 teryağlı kayısı
Öğlen
Izgara Hindi
Salata
Enginar
Jelapeno
1 sk makarna
Yoğurt
Ara
2-3 cranberry, kaju, badem, 2 tereyağlı kayısı, 1 ceviz
Akşam
Izgara et
2 yk b pilavı
Yoğurt
Salata
Ara 2 çatal ıslak kek ( yarın misafir var onlar için yaptım ama tipi biraz kayık oldu tadı Nasıl diye kontrol amaçlı bir kuru bir yaş yerinden yedim)
Spor ripped in 30 2. Hafta ~3500 adımlık yürüyüş
Su bol
Yeşil çay 2
Form 1
Yarın tartı günü listede olmasand bildirim yap gülüm toparlarız hep beraberMotivem dusuk ve yiyorum acil yardim toparlanamiyorummmmmm
2.eli boşver canım bizim aldığımız uygun bayaa Carrefour varsa bi bak.İyi yapiosun canm kurutma makinasi muhtesem bizde alcaz ama sifir alamicaz ikinci el alcaz :)
Sensiz yüzermiyim hiç kim demiş onu sulu iftira. Kendine dikkat et balım geçmiş olsun.@haeshin canim hedefi cekeceksen asagi yarin bildireyim guzelim, listede sizler icin her zaman yer var:)
Asyaca oglan nasil oldu canim?
@bnnu guzelim insanlara malesef her zaman guvenmeme payi birakmalisin, boyle insanlarla da her zaman mesafeli ol canim..
edsofi canim eski yeme duzenine don, yumurtalar, tavuklar seni bekler..SIkIntidan yemek yemek , sIkIntilarin cozumu degil sende biliyorsun guzelim..Is konusunda da hayirlisi olsun..Oglanin sunnetinde son durumunuz nedir?
abesle_istigal canim sen 125 kilodan bu kilolara gelerek iltifatlari coktan hakettin..
@happy_moon canim ne guzel bir motivasyon olmus esin taafindan:)
Dahlia_ senin canin sagolsun gulum, listeler muhim degil.
O Ollalla nerelerdesin canim?
@zey zey canim regli epey gecikmis, insallah biran evvel gelirde rahatlarsin:)
@Saadetim33 miniginin hareketleri baslamis gozun aydin guzelim:)
E-brulim bugun nasil oldun canimin ici?
@Harpy canim tuvalet sorunu cozulmus cok sevindim:)
@melinda23 canim biraz kafa dinleme zamanin gelmis senin canim:)
gogo2405 ablam yuzuyor musun bensiz:)
Derya_idil mezun guzelimmm nerelerdesin??
Yok canım biz almadık daha bu seneEvinde karpuzu olan varmi ???
Merakla bekliyoruzzBurdayım kaptanım sabah güzel haberlerle son kez ekranlardayım
Oo ne guzel yurumussun goncam tebriklerMenümü yazayım
Sabah 2 dilim tbe peynir zeytin çay
Sade kahve 2 kare bitter yüzde 80 olandan
Öğlen menemen 1 dilim tam buğday peynir
Nescafe
Akşam 1 kepçe çorba azcık makarna peynir
Spordan sonra 3 erik 1 kayısı 1 bardak kefir
Su 3 lt
Spor 16850 adım 1 saat spor salonu
Yeşilçay ve form çayı içtim akşamüstü eve gelince
Gunun guzel geçmiş canim. Sabaha yuzun guler inş.Sabah
Yeşilçay limonlu
2 saat sonra;
Klsik kahvaltım haşlabmış yumurta zeytin domates salata 2 dilim tbe
Öğle türk kahvesi
Akşam 17:00
Ton balıklı salata
500 ml. Maydanoz
Yeşilçay
3 lt su
Spor yok
Aaa cok gecmis olsun canimCanlarim bugun takima ugrayamadim, epey bulantili birgun gecirdim.
Akin ben rahatsizim diye epey huysuzlandi.
Birde ustune kalca agrisi eklendi nedendir bilmem, dokuluyorum:))
Yururken sekiyorum, oturup, kalkmak sIkInti..
Tum gun dinlenmeye calistim, oglanla ne kadar mumkun olursa..
Yarin sari kartimizi sildirecegimize inancim tam, guzel eksilerde gorulmus bugunden:)
Kilo bildiriminizi yapmak icin acele etmeyin guzeller..
Wc sonrasi, ac karnina ve ciplak tartilin litfeeeeen:)
Siz tum bu sartlari yerine getirene kadar bizler bekleriz..
Alintilarimi uyuyup kalmazsam yazacagim:)
Hepinize iyi uykular, guzel guzel dinlenin canlar..
Yarin basgul hepimizi guldursun, biz hamisler haricE-brulim , @Saadetim33 , @asya_01 :)
Merhaba hosgeldiniz. Cok sanslisiniz kilo vermek icin cok dogru bi yerdesiniz.kizlar merhaba benide araniza alirmisiniz ? bende sizler gibi yapisan kilolarimdan kurtulmak istiyorum ocak 11 den beri 79 dan 67 ye dustum..duraklamalar oluyor arada moralim bozuluyor biraz motivasyona ihtyacim var sanirimhedefim en azindan 59 olmak asil amacim tabiki 54-55 falan .. iste boyle yarin cuma sizinle devam edebilirim isterseniz
Merhaba hosgeldiniz. Cok sanslisiniz kilo vermek icin cok dogru bi yerdesiniz.
Ilk sayfada ki katilim formumuzu doldurun taniyalim sizi.
Aramıza tekrar hoşgeldiniz.4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :mrym77
İsim (İsteğe Bağlı ): -
Yaşınız :39
Medeni Durumunuz :bosanmis
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane kiz - 3 yas
Yaşadığınız şehir: isvicre-bern
Boyunuz :1.63
Kilonuz:67.5
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : dogum sonrasi kilolarimi veremedim birde yanlizlik vs gece aburcubur sagliksiz beslenme ve nerdeyse 80 oluyordum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz : oncelikle saglik sorunlarim baslamisti ilerleyen reflu yemek borusunu tahris etti tedavi vs.. derken aynaya bakmadigimi hep tayt uzun tschirtler giydigimi farkettim ve etraftaki tanidiklardan aciyan bakislar ikazlar vs kendime getirdi beni .. ama ne yaparsam kilo veremiyordum diyetisyene gittigim halde bende metobolizma hizlandirmak icin lahana diyeti yaptim faydasini gordum 1 haftada 3.5 kilo verdim sonrasinda kilo vermem devam etti.. bu arada doktoruma sordum doktorum bir daha bu diyeti yapmamami ama metobolizmama iyi geldiyse sorun olmadigini soyledi--- neticede 79 dan 67 kadar geldim ama kilo vermem durdu ... dr um kilo vermemin durmadigini soyluyor gram veriyormusum buda iyiymis vs
neticede ben eski kiyafetlerimi giymek ve yeniden baslamak hayattan keyf almak istyorum hayat devam ediyor :) tabiki sizlerinde destegine ihtiyacim var .. tabiki isterseniz
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kilo alma hikayeniz : dogum sonrasi kilolarimi veremedim birde yanlizlik vs gece aburcubur sagliksiz beslenme ve nerdeyse 80 oluyordum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz : oncelikle saglik sorunlarim baslamisti ilerleyen reflu yemek borusunu tahris etti tedavi vs.. derken aynaya bakmadigimi hep tayt uzun tschirtler giydigimi farkettim ve etraftaki tanidiklardan aciyan bakislar ikazlar vs kendime getirdi beni .. ama ne yaparsam kilo veremiyordum diyetisyene gittigim halde bende metobolizma hizlandirmak icin lahana diyeti yaptim faydasini gordum 1 haftada 3.5 kilo verdim sonrasinda kilo vermem devam etti.. bu arada doktoruma sordum doktorum bir daha bu diyeti yapmamami ama metobolizmama iyi geldiyse sorun olmadigini soyledi--- neticede 79 dan 67 kadar geldim ama kilo vermem durdu ... dr um kilo vermemin durmadigini soyluyor gram veriyormusum buda iyiymis vs
neticede ben eski kiyafetlerimi giymek ve yeniden baslamak hayattan keyf almak istyorum hayat devam ediyor :) tabiki sizlerinde destegine ihtiyacim var .. tabiki isterseniz
Hoşgeldin canım bende gonca 167 boyum 66 kilo 39 yaşındayım 1 kızım var 12 yaşında olduğunu iddia eden. Sağlıklı kilo vermeni dilerim.4. TAKIM KATILIM FORMU
Süpersin bebeğimHerkese günaydın
İlk bildirim benden olsun
Geçen hafta :64
Bu hafta : 62.7
Fadk 1.3
Eee ne duruyoruz ozmaan dans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?