Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi yapiosun canm kurutma makinasi muhtesem bizde alcaz ama sifir alamicaz ikinci el alcaz :)

Cqnim bu heryerde gecerli . herkese gerektigi dozU verceksin . sen herkesin acigini bileceksin ama sen acik vermiceksin . yani herkes sana gebe kalsin . . terbiyesizler
Çok çok çok haklısın özetle gerçekten durum bu tebrikler ...

Motivem dusuk ve yiyorum acil yardim toparlanamiyorummmmmm
Canım dur sakın ol aklından çıkar yemeyi tarçınlı bi Süt iç unut oyalan başka şeylerle

Çok çok çok haklısın özetle gerçekten durum bu tebrikler ...

Canım dur sakın ol aklından çıkar yemeyi tarçınlı bi Süt iç unut oyalan başka şeylerle
Ayipsin insan saarafi var karsinda bi bakista anlarim.kimin ne oldugunu . hayat ve insanlar beni boyle yapti

Ne olduu canımmmm ??
Hemen elindekilerii bırakk ve kaç mutfaktannn :))
Bosluktayim yapacak bisi yok hep evdeyim ister istemez sıkntidan yemek yiyesim var para yok offf calismak istiom oglum kucuk. Calissam nerde caliscam tesetturlugum ole heryerde calisamam napicam bilmiorum . calismak zor calismamakta zor iiyyykkk

Bosluktayim yapacak bisi yok hep evdeyim ister istemez sıkntidan yemek yiyesim var para yok offf calismak istiom oglum kucuk. Calissam nerde caliscam tesetturlugum ole heryerde calisamam napicam bilmiorum . calismak zor calismamakta zor iiyyykkk

Canım yaa..
Herkesin oluyor sıkıntılı zamanları, elbet geçecek, dua et hayırlısıyla bir iş bulursun inşaAllah..

Canim insanin oldugu her yerde oluyor.laf tasima herkes bir degil. Onemseme ders olsun bi daha.hic biseyini anlatma. Ben de cok cok aci ogrendim cenemi tutuyorum.artik. kim naparsa yapsin icimde kalsın sonra uzulmeyim.diyorum.geciyorum. iyi.geceler sana huzurlu uyu boşver telasin cok senin bi de ona buna kafa takma

Üzülme Can'ım zor yoldan da olsa öğrendin onun ciğeri beş para etmez biri olduğunu.. Ders çıkarmışsın ileriki hayatında çok faydasını göreceksin.

Beynimde borekler dönüyor

Börekler senin sıkıntılarının çözümü değil yeni sıkıntılar yaratacak sana . Bedenine iyi bak o da sana iyi baksın.

Canim yok degilmis, baska dr a goturdu bugun amcasi. Cok sukur terden olur, alerjik olabilir demis. Bu ara cok sık cilek tuketti sanirim ondan oldu

G çmiş olsun canım doktor verdimi antihistaminik birşeyler?

Canim yok degilmis, baska dr a goturdu bugun amcasi. Cok sukur terden olur, alerjik olabilir demis. Bu ara cok sık cilek tuketti sanirim ondan oldu
Al iste bizim dr aynisini soyledi cilek cok ilac atilan bi meyveymis hormoju falan degil ilaci asiri zararliymis

Tesekkurler harp cim.Yok canim vermedi
Al iste bizim dr aynisini soyledi cilek cok ilac atilan bi meyveymis hormoju falan degil ilaci asiri zararliymis
Ay koruyamiyoruz cocuklarimizi ya birileri rant sagliycak diye biz ellerimizle zehirliyoruz evlatlari

Canlarim bugun takima ugrayamadim, epey bulantili birgun gecirdim.
Akin ben rahatsizim diye epey huysuzlandi.
Birde ustune kalca agrisi eklendi nedendir bilmem, dokuluyorum:))
Yururken sekiyorum, oturup, kalkmak sIkInti..
Tum gun dinlenmeye calistim, oglanla ne kadar mumkun olursa..
Yarin sari kartimizi sildirecegimize inancim tam, guzel eksilerde gorulmus bugunden:)
Kilo bildiriminizi yapmak icin acele etmeyin guzeller..
Wc sonrasi, ac karnina ve ciplak tartilin litfeeeeen:)
Siz tum bu sartlari yerine getirene kadar bizler bekleriz..
Alintilarimi uyuyup kalmazsam yazacagim:)
Hepinize iyi uykular, guzel guzel dinlenin canlar..
Yarin basgul hepimizi guldursun, biz hamisler haric E-brulim , @Saadetim33 , asya_01 :)

haeshin canim hedefi cekeceksen asagi yarin bildireyim guzelim, listede sizler icin her zaman yer var:)
Asyaca oglan nasil oldu canim?
bnnu guzelim insanlara malesef her zaman guvenmeme payi birakmalisin, boyle insanlarla da her zaman mesafeli ol canim..
edsofi canim eski yeme duzenine don, yumurtalar, tavuklar seni bekler..SIkIntidan yemek yemek , sIkIntilarin cozumu degil sende biliyorsun guzelim..Is konusunda da hayirlisi olsun..Oglanin sunnetinde son durumunuz nedir?
abesle_istigal canim sen 125 kilodan bu kilolara gelerek iltifatlari coktan hakettin..
happy_moon canim ne guzel bir motivasyon olmus esin taafindan:)
Dahlia_ senin canin sagolsun gulum, listeler muhim degil.
O Ollalla nerelerdesin canim?
zey zey canim regli epey gecikmis, insallah biran evvel gelirde rahatlarsin:)
@Saadetim33 miniginin hareketleri baslamis gozun aydin guzelim:)
E-brulim bugun nasil oldun canimin ici?
Harpy canim tuvalet sorunu cozulmus cok sevindim:)
@melinda23 canim biraz kafa dinleme zamanin gelmis senin canim:)
gogo2405 ablam yuzuyor musun bensiz:)
@CheGuevera mezun guzelimmm nerelerdesin??

Gecmis olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…