İyi yapiosun canm kurutma makinasi muhtesem bizde alcaz ama sifir alamicaz ikinci el alcaz :)Selamlar fıstıklar cumaya hazırmıyız hepimiz.
Bugün mesaideydim yoğundu biraz pek gelemedim. Eve geldim bişeyler atıştırdım fırına yemek koydum 6 dan sonra spora sonrada market alışverişine gitcez çamaşır ve kurutma makinası alcaktık markaya karar verdik Carrefour da hoover marka inşallah sorun yaşamayız.
Çok çok çok haklısın özetle gerçekten durum bu tebrikler ...Cqnim bu heryerde gecerli . herkese gerektigi dozU verceksin . sen herkesin acigini bileceksin ama sen acik vermiceksin . yani herkes sana gebe kalsin . . terbiyesizler
Canım dur sakın ol aklından çıkar yemeyi tarçınlı bi Süt iç unut oyalan başka şeylerleMotivem dusuk ve yiyorum acil yardim toparlanamiyorummmmmm
Beynimde borekler dönüyorÇok çok çok haklısın özetle gerçekten durum bu tebrikler ...
Canım dur sakın ol aklından çıkar yemeyi tarçınlı bi Süt iç unut oyalan başka şeylerle
Motivem dusuk ve yiyorum acil yardim toparlanamiyorummmmmm
Ayipsin insan saarafi var karsinda bi bakista anlarim.kimin ne oldugunu . hayat ve insanlar beni boyle yaptiÇok çok çok haklısın özetle gerçekten durum bu tebrikler ...
Canım dur sakın ol aklından çıkar yemeyi tarçınlı bi Süt iç unut oyalan başka şeylerle
Bosluktayim yapacak bisi yok hep evdeyim ister istemez sıkntidan yemek yiyesim var para yok offf calismak istiom oglum kucuk. Calissam nerde caliscam tesetturlugum ole heryerde calisamam napicam bilmiorum . calismak zor calismamakta zor iiyyykkkNe olduu canımmmm ??
Hemen elindekilerii bırakk ve kaç mutfaktannn :))
Bosluktayim yapacak bisi yok hep evdeyim ister istemez sıkntidan yemek yiyesim var para yok offf calismak istiom oglum kucuk. Calissam nerde caliscam tesetturlugum ole heryerde calisamam napicam bilmiorum . calismak zor calismamakta zor iiyyykkk
Canim yok degilmis, baska dr a goturdu bugun amcasi. Cok sukur terden olur, alerjik olabilir demis. Bu ara cok sık cilek tuketti sanirim ondan olduGecmis olsun derya nasil oldu oglun simdi bulasici hastalik de.mi o
Canim insanin oldugu her yerde oluyor.laf tasima herkes bir degil. Onemseme ders olsun bi daha.hic biseyini anlatma. Ben de cok cok aci ogrendim cenemi tutuyorum.artik. kim naparsa yapsin icimde kalsın sonra uzulmeyim.diyorum.geciyorum. iyi.geceler sana huzurlu uyu boşver telasin cok senin bi de ona buna kafa takmaİyi akşamlar kızlar moralim o kadar bozuk ki insanları tanıdıkça hayvanları sever oldum artık, biri bir lafını bekliyor ki kuyunu kazsın resmen , hele ki iş hayatında bu durum fazla fazla var, işe girecek olan arkadaşlara sesleniyorum isteyken sakın herkesi kendiniz gibi bilmeyin insanlar türlü türlü, arkandan iş çevirirler ruhun bile duymaz , işini yapıp çıkacaksın o kadar , bugün o kadar bunaldım ki şantiyedeyim çok konuşmam da sadece bugün bir lafım oldu bir kişiye o laf döndü dolaştı evrilip çevrildi abim gibi gerçekten sevdiğim kişiye ulaştı şok oldum bir anda örgüt gibi yayıldıo kadar sinirlerim bozuk ki Süt içtim yatarım birazdan off of ,siz siz olun sakın kimseye birşeyinizi anlatmayın çevrenizde sizi kıskanan birileri her zaman olacaktır adım atarken dikkat edin kimseye ama hiç kimseye güvenmeyin
Artık daha dıkkat etmeye basladim herkesle selam selam o kadar , fazlasına gerek olmadığını anladım
Bunu yapan bi erkek , kimseye güven olmuyor iyi niyet hep şu istimal ediliyor bir yerde insan faktörü varsa o yerde hep huzursuzluk vardır, en güzeli bu yüzden herkesle mesafeli olmak o kadar , çok fena akıllandım çok gerginim titriyorum ya
Beynimde borekler dönüyor
Canim yok degilmis, baska dr a goturdu bugun amcasi. Cok sukur terden olur, alerjik olabilir demis. Bu ara cok sık cilek tuketti sanirim ondan oldu
Al iste bizim dr aynisini soyledi cilek cok ilac atilan bi meyveymis hormoju falan degil ilaci asiri zararliymisCanim yok degilmis, baska dr a goturdu bugun amcasi. Cok sukur terden olur, alerjik olabilir demis. Bu ara cok sık cilek tuketti sanirim ondan oldu
Al iste bizim dr aynisini soyledi cilek cok ilac atilan bi meyveymis hormoju falan degil ilaci asiri zararliymis
Tesekkurler harp cim.Yok canim vermediÜzülme Can'ım zor yoldan da olsa öğrendin onun ciğeri beş para etmez biri olduğunu.. Ders çıkarmışsın ileriki hayatında çok faydasını göreceksin.
Börekler senin sıkıntılarının çözümü değil yeni sıkıntılar yaratacak sana . Bedenine iyi bak o da sana iyi baksın.
G çmiş olsun canım doktor verdimi antihistaminik birşeyler?
Ay koruyamiyoruz cocuklarimizi ya birileri rant sagliycak diye biz ellerimizle zehirliyoruz evlatlariAl iste bizim dr aynisini soyledi cilek cok ilac atilan bi meyveymis hormoju falan degil ilaci asiri zararliymis
Ellerine saglik :). . . ÇARŞAMBA GÜNÜ ADIM YARIŞMASI İLK 3 . . .
1. 16.000 adım ile O Ollalla
2. 15.470 adım ile Asyaca
3. 9.700 adım ile @tiffany20
Tebrikler Canlar
Gecmis olsun canim.Canlarim bugun takima ugrayamadim, epey bulantili birgun gecirdim.
Akin ben rahatsizim diye epey huysuzlandi.
Birde ustune kalca agrisi eklendi nedendir bilmem, dokuluyorum:))
Yururken sekiyorum, oturup, kalkmak sIkInti..
Tum gun dinlenmeye calistim, oglanla ne kadar mumkun olursa..
Yarin sari kartimizi sildirecegimize inancim tam, guzel eksilerde gorulmus bugunden:)
Kilo bildiriminizi yapmak icin acele etmeyin guzeller..
Wc sonrasi, ac karnina ve ciplak tartilin litfeeeeen:)
Siz tum bu sartlari yerine getirene kadar bizler bekleriz..
Alintilarimi uyuyup kalmazsam yazacagim:)
Hepinize iyi uykular, guzel guzel dinlenin canlar..
Yarin basgul hepimizi guldursun, biz hamisler haricE-brulim , @Saadetim33 , asya_01 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?