Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oglan saolasin canim iyi cok sukur. Zaten kizil da degilmis. Bugun baska dr goturdu amcasi oda alerji veya terden filan olmustur demis.

Bil bilsem nerelerde oldugumu :)

Dun cok yorgundum canim menumu yazip gidip bende dus aldim ve uyudum.Bu gunde pek fazla gelemedim . Simdi bakiyom menune Menun gayet guzel Gunun egzersizini az yapmissin kolay bir hareket o yuzden diyorum herhalde vaktin olmadi dimmi? Adim gayet guzel suyunda Tebrikler canim :)

Son düzenleme:
Gunun hafif gecmis canim cok guzel :)

Çok çok geçmiş olsun canımm
Dikkat et kendine dicem de Akın fırsat verirse :)

Ozgem cok gecmis olsun kuzum tuh neden rahatsizlandin sen oyle ya. Sen merak etme ben tatmin olacagimmkiloyu gorene kadar bildirim yapmicam cunku normal yedigim gunlerde.bile nedense ogleden sonra daha az cikiyorum. Sana da iyi uykular dinlen guzelce yarina iyi uyan

Ok ozgem cekelim o zaman 58 e daha tatile var rahat duserim :) tesekkurler fazla isgal etmicem söz hemen mezun oluvercem :))

Okuldan gec geldim ufaklik aglamis anne diye
Onu sevdim uyuttum anca firsatim oldu kizlar

Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir zeytin
2dilim tbe tereyagli ekmek az recel
5kiraz

Ogle
Taze fasulye
2kofte
3yk yogurt
Salata

Aksam
Ayran ufaklardan
Az oncede kucuk salatalik

Su 4lt
600ml maydonoz sapi suyu
Spor bugun yok dinlenme

Gecmise bir bakayimmmmm

Menun cok guzel olmus canim.Sen spor yapiyonya onu jillian gibi bir program gibimi yapiyon yoksa gun icerisine yayarak ne zaman vaktin oluyorsa yapiyon ?? garip bir cumle oldu ama kendimi anlata bildimmi acaba?? yarim yamalak Turkcem vardi oda yorgunluktan gitdi :)

Sabah
Yeşilçay limonlu
2 saat sonra;
Klsik kahvaltım haşlabmış yumurta zeytin domates salata 2 dilim tbe

Öğle türk kahvesi

Akşam 17:00
Ton balıklı salata

500 ml. Maydanoz
Yeşilçay
3 lt su
Spor yok
Eksi varmi ? eksi :)

Esim iki gundur yogun gecti ihmal ettim seni kuzum ozur:) biraz kizlar belirliyor benim telefonu elime alis vakitlerimi :) simdi menumu yazacagim okuyacagim geçmişi.

Estagfrullah kuzummmm
Sen beni takip etmeyince kacamak yapmiyim dedimmmm
Gozun ustumde ya korkuyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…