- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
Yok canim ya motivasyonun dusuk bana ihtiyacin var gibi geldi
Niyetim asla kotu degil
Tependeyimmmmm
Kaptan bu iş bende sen merak etme
Günaydin tatlimmmmm
Günaydınlar fit kadınlar hava güneşli güzel bugün yağmur yağmaz inşallah. Kızımla sinema gezme yapabiliriz sözüm vardı bakayım güzel film varmı.
gunaydin sampiyonlar :)
ben dun veledi uyutayim sizinle rahat sohbet edeyim derken uyuyakalmisim eh haliyle dunku raporda malesef simdiye kaldi
kahvalti : 1 yumurta yaninda roka
ara sutlu kahve
oglen: salata ve kapuska
ara yesil cay
aksam 1 fish cips ve salata
2 lt su ictimtamamlayamadim erken uyudugm icin
1 saat tempolu yurudum ve cumalari temizlik gunu oldugundan camasir yika dip kose vs yorucu gundu ondan uyuya kaldim sanirim
Eyvahhhh...YARISMA HABERI...
Canlarim 5. takim bu hafta yeniden bizimle yarismak istiyor.Belki bu hafta sizleri yeneriz diyorlar:)Hepinize guveniyorum, bu yarisi alacagiz baska yolu yok
5. takima dostane ziyaretler yapabiliriz guzeller.
Yarismamiz hayirli olsun:)
Günaydin tatlimmmmm
Neden oyle yapiyorsun ya uzulurummmm
Ben seni motive etmek istiyorummmm kuzummmm
sen gibi kaptanı yerim
CANLARIM BU HAFTANIN 1.SI BIZIZ, HEPINIZI TEBRIK EDIYORUM, HARIKASINIZ...
OZAMAN DANSSSSSSS
KIMMIS 4. TAKIM
KIMMIS 4. TAKIM
4. TAKIM OLEEEEEEEEYYYYYYYY
Bugunki menüme ek bolcak yeşillik ve 3 bardak tarçınlı karanfilli yeşil çay var öğlen tavuk çorbası birde patatesli tavuk yedim tavukla patates ayrı porsiyon değil :) 2 kasik da cacık aldım yiyemedim Daha fazla ,salata doyurdu bir de akşam 1 adet muz yedim ekstra
@AKovser 4540 adım @melinda23 @zey zey
Eki Görüntüle 1838949 Eki Görüntüle 1838950
Aayyy cok mahcup oldum canm ya benim iznim bitsin ondan sonra cakisalim :)
Hanımlar öncelikle bizi bu haftaki yarısmamızda yendiginiz icin tebrik ediyorum. Oldukca motive edici bir yarıs oldu bizim icin de
Ayrıca 1.liginizi de tebrik etmek istiyorum, cok iyi bir takım yüzdesi yakalamıssınız
Son olarak da bireysel dereceye de 2 takım arkadasınız girmis.
Tek cümleyle, sahnelerin tozunu attırmısınız bu hafta
Umarım bu dostane yarısımız ileride yine gerceklesir
Bunlari Biliyor Muydunuz ?
Ayakta Su Icmenin Tipta ve Dinde Sakincalari
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) ayakta su içmeme hususunda da bizi uyarmıştır.
İlk bakışta anlamsız gelen bu öğüdün, özüne bakıldığında yine bizim sağlığımız için etkileri çok büyüktür.
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) bir hadiste ayakta su içmenin zararına şu şekilde işaret etmiştir:
Eğer ayakta su içen kimse midesine verdiği zararı bilseydi, içtiği suyu şüphesiz ki geri kusardı. [Abdürrezzak 10/427 hadis 19588]
Yine aynı konu ile alakalı olarak;
Sizden biriniz ayakta su içmesin. Her kim unutur da, içerse kusmaya çalışsın buyurmuştur. [Müslim eşribe Hadis 116]
Bilimsel olarak açıklaması;
İnsan midesinin ayakta ve oturur vaziyetteki pozisyonu farklıdır.
Ayakta duran bir insan eğer sıvı gıda içerse, doğrudan doğruya 12 parmak bağırsağına geçer.
Midenin küçük eğriliğine uyan kısmında, waldeyerin mide caddesi denen bir oluk bulunur.
Sıvı gıdalar bu yolu takip ederek, zaten devamlı küçük bir açıklığı olan mide çıkışını (pilor) geçerek 12 parmak bağırsağına (duodenum) geçer.
Eğer insan sıvı gıdayı oturarak içerse bunlar önce midede birikir, asitle karışarak mikropları ölür ve sonra 12 parmak bağırsağına geçer.
Kizlar cok mutluyummmm yaaa ben lise okuyamadim calismak zorunda kaldim . esim ortaokula yazdrmisti kendini 2 senedir . bugun dedimdi benide liseye yazdir irmisin yeni kayit yenilemede :) istersen yazdiririz dedi. Onunda 2 sinavi var verirse eger oda liseye kayit yaptircak. Onceden asla izin vermiyordu . simdi ewet demesi beni sasrtti xunku ben cok okumak istedim ailem okutmadi . bu konu gecmisten bende biyuk bi travva gibi oldu.. Bu yasimda hala ruyalarimi mezun oldugum okul giriyor :) okdar buyuk bi etkisi var dusunun cok mutlu oldum ya sizlede paylasmak istedim mutlulugumu :)
...YARISMA HABERI...
Canlarim 5. takim bu hafta yeniden bizimle yarismak istiyor.Belki bu hafta sizleri yeneriz diyorlar:)Hepinize guveniyorum, bu yarisi alacagiz baska yolu yok
5. takima dostane ziyaretler yapabiliriz guzeller.
Yarismamiz hayirli olsun:)
Herkese günaydın anacımın evindeyim güzel kahvaltımı yaptım öğlen bohça götüreceğiz ordada yerim ve son olur bugün spor sanmıyorum belki gitmeden mekik çekerim herkese az kalorili bol yağ yakmalı bir haftasonu diliyorum
Canıommmmmay gelin yahu sıkıldım yarında ben gelmıcem ıste banane
Canıommmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?