- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Allahımmm güzelliğe bak yaaa maşallahafiyet olsuncanım cok yorma kendını
ooo hiç yok demem tatlımmmyeşilçayımı ıcıyorum sekerparem buyur sanada ıkram edim
üzülme cnaım benimmmmm
seviliyosun
sen gibi kaptanı yerim
gunadın kuslarımmm börtülerim bal böceklerm
ayyy yaşasınnnn yaşasınnnnn takıma katkısı olmayan tek ben vardms anırım hay allah içim buruk ama sevnclym bitanelerm
afern kuzum guzel menu bıde cıg kofte namnam pek severm
he beklerız nema problema edoş
ayy afern size be bravooo alkıslarım ıslıkalrm sızeee
cok tesekkur ederız bızde sıze bırebır yarısmak bızım ıcın ınanılamz motıve edıcıydı
kuşum ıyıkı paylastn valla hep ayakta ıcıodum hemde hep
aaa gözün aydın ınsallah her sey gonlunce olur
yarısalımmm madem ıstıolar
ay gelin yahu sıkıldım yarında ben gelmıcem ıste banane
mezun olan arkadasımızı ben de tebrık ederımAynen öyle oldu mesela bugün Maraş merkeze geldim arkadaşıma 1.5 yıl önce görmüştü beni şok oldu resmen
yeneceğiz vazgeçmek yok ben o 55 kiloya 23 temmuza kadar basaracağim...YARISMA HABERI...
Canlarim 5. takim bu hafta yeniden bizimle yarismak istiyor.Belki bu hafta sizleri yeneriz diyorlar:)Hepinize guveniyorum, bu yarisi alacagiz baska yolu yok
5. takima dostane ziyaretler yapabiliriz guzeller.
Yarismamiz hayirli olsun:)
Dahlia_ ciğim yorulduysa ben mi devralsam günlük sporları :) enselerinde boza pişirsem mesela ya da haftalık dönüşümlü yapalım ger hafta başkası hazırlasın kimseye yük olmaz böylece. Saat farkından dolayı da çok yoruluyor akovserciğim
Kizlar cok mutluyummmm yaaa ben lise okuyamadim calismak zorunda kaldim . esim ortaokula yazdrmisti kendini 2 senedir . bugun dedimdi benide liseye yazdir irmisin yeni kayit yenilemede :) istersen yazdiririz dedi. Onunda 2 sinavi var verirse eger oda liseye kayit yaptircak. Onceden asla izin vermiyordu . simdi ewet demesi beni sasrtti xunku ben cok okumak istedim ailem okutmadi . bu konu gecmisten bende biyuk bi travva gibi oldu.. Bu yasimda hala ruyalarimi mezun oldugum okul giriyor :) okdar buyuk bi etkisi var dusunun cok mutlu oldum ya sizlede paylasmak istedim mutlulugumu :)
Canlarim bireyselde de 2 derecemiz var
1. O Ollalla tebrikler guzelim
2.Harpy harikasin canimmmmm
Hepimizi cok mutlu ettiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-124#post-46678014
Guzeller bugun cok cok cok mutlu oldum
Hem 1.yiz, hem 5.takimla olan yarisi alnimiz ak bitirdik, hem bireyselde 2 derecemiz var, hem sari kartimizi sildirdik, hem de @CheGuevera guzelimizi mezun ettik, daha ne olsunnnnn :)
Hepinize tekrar tesekkurler bize bu mutluluklari yasattiginiz icin..
Lutfen ama lutfen yarin odullerinizi gonlunuzce yiyin asla pazar gunune kalmasin oduller..
Pazartesi sabahi ac karnina, wc sonrasi kilo bildirimi yapacagiz.Bildirimimiz su sekilde olacak;
Cuma gunki kilo:
Pazartesi gunki kilo:
Gelecek cumaya hedefiniz:
Herkese iyi istirahatler, Allah rahatlik versin guzeller...
Yawrukush öncelikle sabırla verdiğin destekler için çok teşekkürler. Güzel eksiler getiren tüm arkadaşlara çok teşekkürler. Pazartesi artı çıkmadan bu önümüzdeki cuma da birincilik yine bizim olur inşAllah
Herkese iyi geceler. Ben yarın yine karşıya geçiyorum kız kardeşim için erkek tarafına bohça götüreceğiz. E antep yemekleri ile ödülümü kaparımmmm
Esimle dolasmaya ciktik sehir disindaydi cocuklarla bunalinca beni coldirmis gorunce
Trilece aldi
Yedimmi
Yemem
Odulumu yarina ayirdim dolaba itina ile yerlestirdim
Aksamda bir elmali orta boy kurabiye ile ilk odulumu yaptimmmm
Amannnn sabahlar olmasinnnnmm
Bu hafta tutmayin beniiiiiiii şekerim
Papatya cayi demledim kendimeeee
Uyuyamayan herkese ikram etmek isterdim
Esim topladi ben kuruttum misss gibiiii
Guzel uykularrrrrrr tatli ruyalarrrrr
Günaydınlar fit kadınlar hava güneşli güzel bugün yağmur yağmaz inşallah. Kızımla sinema gezme yapabiliriz sözüm vardı bakayım güzel film varmı.
dun cok guzel bir hava vardi bugunde dunku gibi olur umarim kizimla piknik yapariz diye dusunmustum ki simdi yagmuru izliyorum camdanumarim oglene gunes acar
Gunaydinnnn
Bugun benimde kizima sinema sozum var
Ilk defa gidecegizzz sinemayaaaaa
Kahraman koala girmis vizyona cok eglenmeyi planliyorum
Gunaydinnnn
Menu guzel olmus afiyet olsun
Günaydın fıstıklar :) dün hiç uyuyamadımbilsem gelir papatya çayımı içerdim
Umarım herkes iyidir benim biraz boğazım kötü.. Oğlum için yaz okuluna görüşmeye gideceğiz hem biraz hava almış oluruz çünkü 2 haftadır tek gezmem marketoradan belki bi avm bile yapsak değişiklik olur yoksa çıldıriciğim...
gunadın kuslarımmm börtülerim bal böceklerm
ayyy yaşasınnnn yaşasınnnnn takıma katkısı olmayan tek ben vardms anırım hay allah içim buruk ama sevnclym bitanelerm
afern kuzum guzel menu bıde cıg kofte namnam pek severm
he beklerız nema problema edoş
ayy afern size be bravooo alkıslarım ıslıkalrm sızeee
cok tesekkur ederız bızde sıze bırebır yarısmak bızım ıcın ınanılamz motıve edıcıydı
kuşum ıyıkı paylastn valla hep ayakta ıcıodum hemde hep
aaa gözün aydın ınsallah her sey gonlunce olur
yarısalımmm madem ıstıolar
Çok teşekkürler canım süper bilgi Allah razı olsun
Hanımlar günaydın herkese,
Ben 5.takımdan hani şu adı ajana çıkan delisiyimdün çok yoğundum gelip tebrık edemedım sizi..
Valla helal olsun size hepinize tek tek.. muhtesem bı sonuc cıkardınız. hem 1.lik hem 2 bıreysel derece hem de bu sayede sıkıntınızı çözdünüz sanırım..Kocaman tebrıkler sizemaşallah hepınıze..
Takımı gelıp zıyaret edın sız de lutfen bızım hatunlar bıraz uzaklastı sankı dıyet cercevesınden tavsıyelerınız ıse yarayabılır belkı. bız de tatlış bır takımızdır basarız sizi bağrımıza
Kizlar cok mutluyummmm yaaa ben lise okuyamadim calismak zorunda kaldim . esim ortaokula yazdrmisti kendini 2 senedir . bugun dedimdi benide liseye yazdir irmisin yeni kayit yenilemede :) istersen yazdiririz dedi. Onunda 2 sinavi var verirse eger oda liseye kayit yaptircak. Onceden asla izin vermiyordu . simdi ewet demesi beni sasrtti xunku ben cok okumak istedim ailem okutmadi . bu konu gecmisten bende biyuk bi travva gibi oldu.. Bu yasimda hala ruyalarimi mezun oldugum okul giriyor :) okdar buyuk bi etkisi var dusunun cok mutlu oldum ya sizlede paylasmak istedim mutlulugumu :)
Canim benimmm :)Çok sevindim canım inşallah liseyi bitirince daha güzel iş olanakları çıkar karşına.
Ne güzel umarım hep böyle sonuçlar alırız :) en çok korktuğum seni ve bebişi üzmek
Utandirdin beni guzelim, bu basari hepinizin :)ayy bu gece bi güzel uyuruz hepimizz. Emeklerin için, iki canınla bizimle uğraştığın için, biz zaman zaman bıraksakta sen bizi bırakmayıp silkeleyip kaldırdığın için canı gönülden teşekkür ederimm.
Aglamasin be ablam kuzucuklarNasılsınız bugünün birincileri ? Nöbet arkadaşım dinlenmeye geçti bende buralardayım çocuk ağlamaları eşliğinde oturup internet takılıyorum.
Olur canim ye sen bigun ne istersen :)Aaa öyle mi peki yarın anteplilere gidicez orda içli köfte falan yesem karbonhidrat oluyor muydu börek ?
Kolay gelsin canim, hayirli olsun :)Yawrukush öncelikle sabırla verdiğin destekler için çok teşekkürler. Güzel eksiler getiren tüm arkadaşlara çok teşekkürler. Pazartesi artı çıkmadan bu önümüzdeki cuma da birincilik yine bizim olur inşAllah
Herkese iyi geceler. Ben yarın yine karşıya geçiyorum kız kardeşim için erkek tarafına bohça götüreceğiz. E antep yemekleri ile ödülümü kaparımmmm
Afiyet olsun sekerim :)Esimle dolasmaya ciktik sehir disindaydi cocuklarla bunalinca beni coldirmis gorunce
Trilece aldi
Yedimmi
Yemem
Odulumu yarina ayirdim dolaba itina ile yerlestirdim
Aksamda bir elmali orta boy kurabiye ile ilk odulumu yaptimmmm
Amannnn sabahlar olmasinnnnmm
Bu hafta tutmayin beniiiiiiii şekerim
O zaman en cistaklisindan bir dans :)günaydınnnnnnnnnnnnn
Sabah -100 gram daha geldim
Eheehe icim cok rahat canim:)
Gecmis olsun canim, sicak seyler icmeyi ihmale etme, firsat bulursan da dinlen.Günaydın fıstıklar :) dün hiç uyuyamadımbilsem gelir papatya çayımı içerdim
Umarım herkes iyidir benim biraz boğazım kötü.. Oğlum için yaz okuluna görüşmeye gideceğiz hem biraz hava almış oluruz çünkü 2 haftadır tek gezmem marketoradan belki bi avm bile yapsak değişiklik olur yoksa çıldıriciğim...
Keyifli bir gun gecirmeni dilerim canim :)Herkese günaydın anacımın evindeyim güzel kahvaltımı yaptım öğlen bohça götüreceğiz ordada yerim ve son olur bugün spor sanmıyorum belki gitmeden mekik çekerim herkese az kalorili bol yağ yakmalı bir haftasonu diliyorum
Bugunde yap odul guzelim afiyet olsun :)KaptanımYawrukush dünkü ödülümü akşam yemeği yerine yedim bu sabah tartıldım 54.2 geldim
Ama tabi bütün waffle yemedim ondan sonra hiç bişey yemedim.
Bu ne guzellik Nenam:)yeşilçayımı ıcıyorum sekerparem buyur sanada ıkram edim
Cok tesekkur ederiz canim..Hanımlar günaydın herkese,
Ben 5.takımdan hani şu adı ajana çıkan delisiyimdün çok yoğundum gelip tebrık edemedım sizi..
Valla helal olsun size hepinize tek tek.. muhtesem bı sonuc cıkardınız. hem 1.lik hem 2 bıreysel derece hem de bu sayede sıkıntınızı çözdünüz sanırım..Kocaman tebrıkler sizemaşallah hepınıze..
Takımı gelıp zıyaret edın sız de lutfen bızım hatunlar bıraz uzaklastı sankı dıyet cercevesınden tavsıyelerınız ıse yarayabılır belkı. bız de tatlış bır takımızdır basarız sizi bağrımıza
Insallah ablam, nasil geciyor gunun?yeneceğizzzzzzzzzzzzzzzzzz vazgecmek
yeneceğiz vazgeçmek yok ben o 55 kiloya 23 temmuza kadar basaracağim
Sizlerin emegine, mucadelesine saglik canim :)
cumaya kadar gider siskinlikler :)vücudum hep ödemmm regglden dolayı
Tamam canım:)Bugunde yap odul guzelim afiyet olsun :)
Nasilsiniz guzeller?
Biz annemlerle ayaga kalktik oglana dogum gunu yapalim diye, sabahtan beri kosturuyoruz:)
Aksama misafirlerimiz gelecek, Akinin bu seneki 3. Dogum gunu:)
Bugun oduller bitsin canlarim:)
LunaDaisies guzelim yarinki sinavinda basarilar, insallah cook guzel gecer:)
Yarin sinav sonrasi bekliyoruz bomba gibi takima:)
@CheGuevera Deryam mezun olarak nasil geciyor ilk gunun guzelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?