Canm biz 250 en fazla 300 e alcaz . ole 600ler 700ler veremeiz canm .Güzel olmuş canım menün ve sporun
Yarın tartı günü listede olmasand bildirim yap gülüm toparlarız hep beraber
2.eli boşver canım bizim aldığımız uygun bayaa Carrefour varsa bi bak.
Sensiz yüzermiyim hiç kim demiş onu sulu iftira. Kendine dikkat et balım geçmiş olsun.
Yok canım biz almadık daha bu sene
İnsallah canm okurum hic vaktim olmuyor cocuk beni maf ettiYawrukush
Vitaminlerini ihmal etme lutfen
Ilk 3 ay bebegin en onemli donemi
Dinlen ve keyif yap olurmu yorma kendini
Asyaca
Benim Asyam 1yasindayken olmustu oyle
Kividen
Dr kivi ve cilek yapar demisti alerjik meyvelermis
Simdi okuyunca aklima geldi bir igne ile duzeliyor kuzum
edsofi
Lutfen uzulme
Yarin cuma
Mulk suresi oku her cuma olurmu muhakkak maddi olarak nefes alirsin kuzum Allahin izniyle
Yemekte yeme
Cok rica edicem
Ben onun icin demedim kilo bildirimi yap yinede dedin ya ondan dedim:)Evet canım illaki bi sorunu vardır 2. Elde 899 tl hoover ama kullanmadan yorum yapamam tabi iyimi kötümü.
Harpy Canımmm bireysel de 2. olmuşssun çokk tebrik ederimm çok sevindimm süpersinnn
Gurur duydum vallaa ohhh canımm arkadaşımm helal valla kız
Ahaaaaaa
Benim kosu bandinda dinledigim sarki birde pirlantaaaaa
3aydir vazgecilmezim
Teşekkürler canım.. Dostlar sağolsun.
caniminici aminn hayirlisiyla gelsin insallahh
ne mutlu sana tatlimm guzel motivasyon olur sana
tebrikler escagizimm emegine saglikk
iyilik guzellik mervem senin nasil gidiyor
tatlim hosgeldin zeynep bende
vayyy nena hanimlarada bakin escagizlarini beenmedide es secti kendine
tebrikler busee
ben ödul oyunu yapmicam tabikisiii
Herkesleri tebrik ederimmmmmm
harpycim oncelikle basiniz sagolsun canim.
benim kocamda benim regl olacagimi ona olan davranislarimdan anliyor.
bu ay 7gun gecikti sabah oyle tersmisimki evden cikarken bugun regl olacaksin dedi ve oldumm
canim izinden dondugunde, izne ayrildigin kiloya donmeden listeye alamiyoruz seni kurallar geregi..Ben buralardayim canm ben bildirim yapmiyim yoksa kökten atilirim burdan
cok tesekkur ederiz canim, siz bize cok iyi geldiniz:)Hanımlar öncelikle bizi bu haftaki yarısmamızda yendiginiz icin tebrik ediyorum. Oldukca motive edici bir yarıs oldu bizim icin de
Ayrıca 1.liginizi de tebrik etmek istiyorum, cok iyi bir takım yüzdesi yakalamıssınız
Son olarak da bireysel dereceye de 2 takım arkadasınız girmis.
Tek cümleyle, sahnelerin tozunu attırmısınız bu hafta
Umarım bu dostane yarısımız ileride yine gerceklesir
canim bu haftalik 2 odul ogunu yapabiliriz cumartesi odul ogunlerinin son gunu:)Yawrukush kaptanım 1. olmuşuz çok mutlu oldum:) Bu arada ben ödül öğünümü yedim akşam yemeği yerine:) Waffle yedim
tesekkur ederiz Zeynebimmm:)Bunlari Biliyor Muydunuz ?
Ayakta Su Icmenin Tipta ve Dinde Sakincalari
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) ayakta su içmeme hususunda da bizi uyarmıştır.
İlk bakışta anlamsız gelen bu öğüdün, özüne bakıldığında yine bizim sağlığımız için etkileri çok büyüktür.
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) bir hadiste ayakta su içmenin zararına şu şekilde işaret etmiştir:
Eğer ayakta su içen kimse midesine verdiği zararı bilseydi, içtiği suyu şüphesiz ki geri kusardı. [Abdürrezzak 10/427 hadis 19588]
Yine aynı konu ile alakalı olarak;
Sizden biriniz ayakta su içmesin. Her kim unutur da, içerse kusmaya çalışsın buyurmuştur. [Müslim eşribe Hadis 116]
Bilimsel olarak açıklaması;
İnsan midesinin ayakta ve oturur vaziyetteki pozisyonu farklıdır.
Ayakta duran bir insan eğer sıvı gıda içerse, doğrudan doğruya 12 parmak bağırsağına geçer.
Midenin küçük eğriliğine uyan kısmında, waldeyerin mide caddesi denen bir oluk bulunur.
Sıvı gıdalar bu yolu takip ederek, zaten devamlı küçük bir açıklığı olan mide çıkışını (pilor) geçerek 12 parmak bağırsağına (duodenum) geçer.
Eğer insan sıvı gıdayı oturarak içerse bunlar önce midede birikir, asitle karışarak mikropları ölür ve sonra 12 parmak bağırsağına geçer.
Allahhhh bugun ne guzel haberler geliyor, cok sukur..Kizlar cok mutluyummmm yaaa ben lise okuyamadim calismak zorunda kaldim . esim ortaokula yazdrmisti kendini 2 senedir . bugun dedimdi benide liseye yazdir irmisin yeni kayit yenilemede :) istersen yazdiririz dedi. Onunda 2 sinavi var verirse eger oda liseye kayit yaptircak. Onceden asla izin vermiyordu . simdi ewet demesi beni sasrtti xunku ben cok okumak istedim ailem okutmadi . bu konu gecmisten bende biyuk bi travva gibi oldu.. Bu yasimda hala ruyalarimi mezun oldugum okul giriyor :) okdar buyuk bi etkisi var dusunun cok mutlu oldum ya sizlede paylasmak istedim mutlulugumu :)
fiyuuu fiyuuu çok havalıyız yahuuuCanlarim bireyselde de 2 derecemiz var
1. O Ollalla tebrikler guzelim
2.Harpy harikasin canimmmmm
Hepimizi cok mutlu ettiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-124#post-46678014
canım gözün aydınn çok sevindimmKizlar cok mutluyummmm yaaa ben lise okuyamadim calismak zorunda kaldim . esim ortaokula yazdrmisti kendini 2 senedir . bugun dedimdi benide liseye yazdir irmisin yeni kayit yenilemede :) istersen yazdiririz dedi. Onunda 2 sinavi var verirse eger oda liseye kayit yaptircak. Onceden asla izin vermiyordu . simdi ewet demesi beni sasrtti xunku ben cok okumak istedim ailem okutmadi . bu konu gecmisten bende biyuk bi travva gibi oldu.. Bu yasimda hala ruyalarimi mezun oldugum okul giriyor :) okdar buyuk bi etkisi var dusunun cok mutlu oldum ya sizlede paylasmak istedim mutlulugumu :)
Yaparız kuzum ama benim bugünkü yediğim yarım waffleda bile kalori çoktur.Bu hafta artı çıkarsam ondan korkuyorum.2 tane ödül öğünü çok olmaz mı benim için?canim bu haftalik 2 odul ogunu yapabiliriz cumartesi odul ogunlerinin son gunu:
Ayyy insallah canm mezuniyet ayyyy goerim yasardi keske ya .. Amin dua edin bana nolur kardeslerimin duasina ihtiyacim var :) bide sorularu ve cvaplari aradim internetten bulamadim ya eski sorular i nerden bulabilirim . m.e.b den indrdim dosya acilmiyorcanim izinden dondugunde, izne ayrildigin kiloya donmeden listeye alamiyoruz seni kurallar geregi..
lutfen saglikli beslenmene ve egzersizlerine basla..
eski kilona don guzelim..
cok tesekkur ederiz canim, siz bize cok iyi geldiniz:)
biz her zaman 5. takimla yeniden dostane yarisa haziriz, sizlere de tebrikler..
canim bu haftalik 2 odul ogunu yapabiliriz cumartesi odul ogunlerinin son gunu:)
tesekkur ederiz Zeynebimmm:)
Allahhhh bugun ne guzel haberler geliyor, cok sukur..
Edacim cok sevindim canim, Allah yolunu acik etsin.
Insallah lise mezuniyetini de kutlariz:))
Kizlar cok mutluyummmm yaaa ben lise okuyamadim calismak zorunda kaldim . esim ortaokula yazdrmisti kendini 2 senedir . bugun dedimdi benide liseye yazdir irmisin yeni kayit yenilemede :) istersen yazdiririz dedi. Onunda 2 sinavi var verirse eger oda liseye kayit yaptircak. Onceden asla izin vermiyordu . simdi ewet demesi beni sasrtti xunku ben cok okumak istedim ailem okutmadi . bu konu gecmisten bende biyuk bi travva gibi oldu.. Bu yasimda hala ruyalarimi mezun oldugum okul giriyor :) okdar buyuk bi etkisi var dusunun cok mutlu oldum ya sizlede paylasmak istedim mutlulugumu :)
Canlarim bireyselde de 2 derecemiz var
1. O Ollalla tebrikler guzelim
2.Harpy harikasin canimmmmm
Hepimizi cok mutlu ettiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-124#post-46678014
ayy bu gece bi güzel uyuruz hepimizz. Emeklerin için, iki canınla bizimle uğraştığın için, biz zaman zaman bıraksakta sen bizi bırakmayıp silkeleyip kaldırdığın için canı gönülden teşekkür ederimm.Guzeller bugun cok cok cok mutlu oldum
Hem 1.yiz, hem 5.takimla olan yarisi alnimiz ak bitirdik, hem bireyselde 2 derecemiz var, hem sari kartimizi sildirdik, hem deDerya_idil guzelimizi mezun ettik, daha ne olsunnnnn :)
Hepinize tekrar tesekkurler bize bu mutluluklari yasattiginiz icin..
Lutfen ama lutfen yarin odullerinizi gonlunuzce yiyin asla pazar gunune kalmasin oduller..
Pazartesi sabahi ac karnina, wc sonrasi kilo bildirimi yapacagiz.Bildirimimiz su sekilde olacak;
Cuma gunki kilo:
Pazartesi gunki kilo:
Gelecek cumaya hedefiniz:
Herkese iyi istirahatler, Allah rahatlik versin guzeller...
Aynen öyle oldu mesela bugün Maraş merkeze geldim arkadaşıma 1.5 yıl önce görmüştü beni şok oldu resmenŞimdi görenler şaşırıyodur:) Nasıl verdin kilo diye soranlar vardırMezuniyetin hayırlı olsun kuzum fıstık gibi olmuşsundur şimdi.
Çok mutlu olmuşsundur:) Beni bile diyenler var ben göbek atıyom resmenAynen öyle oldu mesela bugün Maraş merkeze geldim arkadaşıma 1.5 yıl önce görmüştü beni şok oldu resmen
Aa tamam canım kusura bakma lütfen. Kilo bildirimi yaparsan iyi olur izinde olsanda takımdan kopmamış olırsun diye dedim.Ben onun icin demedim kilo bildirimi yap yinede dedin ya ondan dedim:)
Çok sevindim senin adına ve eşin adına bebeğim. Benim tanıdığım iki abi vardı yıllar önce Afyon'da birlikte çalıştığımız ikiside hizmetli olarak çalışıyorlardı önce biri dışardan orta lise ve üniversite bitirdi önce memur öutemet en son hastane müdür yardımcısı olmuştu diğeri ben ordan ayrıldığımda üniversite okuyodu açık öğretim.Kizlar cok mutluyummmm yaaa ben lise okuyamadim calismak zorunda kaldim . esim ortaokula yazdrmisti kendini 2 senedir . bugun dedimdi benide liseye yazdir irmisin yeni kayit yenilemede :) istersen yazdiririz dedi. Onunda 2 sinavi var verirse eger oda liseye kayit yaptircak. Onceden asla izin vermiyordu . simdi ewet demesi beni sasrtti xunku ben cok okumak istedim ailem okutmadi . bu konu gecmisten bende biyuk bi travva gibi oldu.. Bu yasimda hala ruyalarimi mezun oldugum okul giriyor :) okdar buyuk bi etkisi var dusunun cok mutlu oldum ya sizlede paylasmak istedim mutlulugumu :)
Pazartesi yi iple çekiyorumGuzeller bugun cok cok cok mutlu oldum
Hem 1.yiz, hem 5.takimla olan yarisi alnimiz ak bitirdik, hem bireyselde 2 derecemiz var, hem sari kartimizi sildirdik, hem deDerya_idil guzelimizi mezun ettik, daha ne olsunnnnn :)
Hepinize tekrar tesekkurler bize bu mutluluklari yasattiginiz icin..
Lutfen ama lutfen yarin odullerinizi gonlunuzce yiyin asla pazar gunune kalmasin oduller..
Pazartesi sabahi ac karnina, wc sonrasi kilo bildirimi yapacagiz.Bildirimimiz su sekilde olacak;
Cuma gunki kilo:
Pazartesi gunki kilo:
Gelecek cumaya hedefiniz:
Herkese iyi istirahatler, Allah rahatlik versin guzeller...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?