Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nasılsınız bugünün birincileri ? Nöbet arkadaşım dinlenmeye geçti bende buralardayım çocuk ağlamaları eşliğinde oturup internet takılıyorum.

Niye ağlıyor bu çocuklar Allah hiç bir çocuğu gerçek bir sebep yüzünden ağlatmasın..

Çok teşekkürler canım süper bilgi Allah razı olsun

Yawrukush öncelikle sabırla verdiğin destekler için çok teşekkürler. Güzel eksiler getiren tüm arkadaşlara çok teşekkürler. Pazartesi artı çıkmadan bu önümüzdeki cuma da birincilik yine bizim olur inşAllah
Herkese iyi geceler. Ben yarın yine karşıya geçiyorum kız kardeşim için erkek tarafına bohça götüreceğiz. E antep yemekleri ile ödülümü kaparımmmm

Esimle dolasmaya ciktik sehir disindaydi cocuklarla bunalinca beni coldirmis gorunce
Trilece aldi
Yedimmi
Yemem
Odulumu yarina ayirdim dolaba itina ile yerlestirdim

Aksamda bir elmali orta boy kurabiye ile ilk odulumu yaptimmmm
Amannnn sabahlar olmasinnnnmm

Bu hafta tutmayin beniiiiiiii şekerim

Bizler de sizi tebrik ediyoruz. Sizinle yarışmak çok keyifliydi

gunaydin sampiyonlar :)
ben dun veledi uyutayim sizinle rahat sohbet edeyim derken uyuyakalmisim eh haliyle dunku raporda malesef simdiye kaldi
kahvalti : 1 yumurta yaninda roka
ara sutlu kahve
oglen: salata ve kapuska
ara yesil cay
aksam 1 fish cips ve salata
2 lt su ictim tamamlayamadim erken uyudugm icin
1 saat tempolu yurudum ve cumalari temizlik gunu oldugundan camasir yika dip kose vs yorucu gundu ondan uyuya kaldim sanirim

Günaydınlar fit kadınlar hava güneşli güzel bugün yağmur yağmaz inşallah. Kızımla sinema gezme yapabiliriz sözüm vardı bakayım güzel film varmı.

dun cok guzel bir hava vardi bugunde dunku gibi olur umarim kizimla piknik yapariz diye dusunmustum ki simdi yagmuru izliyorum camdan umarim oglene gunes acar

Ilk gun icin harika ablacim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…