Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dunki menüm, öğle sadece çorba içtim reglim ve çok açım, şansıma yemekhanede düzgün yemek çıkmadı, zaten artık tabağına pilav hiç almiyotum,bir de kızartma vardı 2 küçük mercimek kızartması aldım bir de çorba içtim haliyle acıktım poğaça yedim arada :/ regl olmayı hiç ama hiç sevmiyorum , gece de nişanlımla tartistim Süt içip yaptım
1236 toplam kalori
Dahlia_ 4000 adım vardı

Cok tesekkur ederim :)

:) Can'ım nişanın Nasıl geçti yüzük dışında başka bi sıkıntı olmamıştır inşallah (daha be olsun dediğini duyar gibiyim) diyecektim. Kendi nişanım geldi aklıma :) uzunca bir süre birbirimize nişanlım diye hitab etmiştik

Sen nişanlına doya doya bi nişanlım diyebildin mi?

gorumce fenadir bilirimm... benimki fenaydi keske bir kaynanam olaydi bana bu kadar eziyet yapmazdi dedirtmisti

Be insanlar var yaa.. Hiç sevmem böyle kayınvalide görümce çekiştirmesini ama eşim bile farkında her gelişinde ya bi fitne sokar, ya kavga çıkartır, ya ağlar, ya da hiç birşey yapamazsa gözü kalır düşman başına valla..

. . . SALI GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .

tiffany20 - 10.000 adım / 100 İA / 50 squat / 50 mekik
@melinda23 - 45 dk park aletleri
mrym77 - 1 saat eliptik / 1 saat egzersiz
O Ollalla - 10.000 adım / 1000 zıplama
abesle_istigal - 1 saat bant / 200 twister / 200 dumbell / 150 mekik / 20 şınav / 50 squat
F Fyfyfy - 10.000 adım

bnnu - 4.000 adım

Takma sakin lutfen
Yap sporunu at siniriniiii

Canım dün 1 saat eliptik 1 saat de başka aletlerle mi çalıştın ? 2 saat kaldım salonda yazmıştın :)

evet canim diger 1 saatte baska aletlerle calistim ama isimlerini bilmiyorum N11 - N27 falan gibi numaralar var-- ama kalca bacak karin ve ust vucut calistim diyebilirim

Çok ciddiyim ben kilo veriyim bak sen o zaman neler yapıyorum

Gercekten daha ne olsun? :)) Yok baska sikintimiz olmadi hatta buda sikinti diyildi simdi sakin kafayla dusununce guzel bir ani oldu benim icin :) Evet ya biz nisanlanmadan birbirimize nisanlim diyorduk zaten. Nisanlim eee simdi nisanlandik simdi ne diyeceyiz birbirimize diyor :)))

kızlar geçmişi okuyamadım ders çalışırken zaten okuyamıyordum şimdi nerde kaldım kim ne durumda bilmiyorum kusura bakmayım olurmu özet geçecek olursa çok makbule geçer : )
Ben geceyim ozeti istersen
Senayin Hasanla basi dertde sut emmiyormus
Ozgenin bulantilari hala devam ediyor
Edadan bir haber yok
Fatimenin ruh hali iyi diyildi o duzeldi simdide bogazi kotu hastalaniyor galiba ilac ic :)
Yeni gelen 2 arkadasimiz var onlarinda masaAllahlari var :) Gayet iyi gidiyorlar. Sporlari ve menuleri harika
Harpynin gorumcesi gelecekmis basi gorumcesiyle dertde
Ollalla dun nisanlandi
Melisin dun sinavi vardi pazarteside baya guzel bir eksi gormus
Ozetlemek benim isim diyilmis bunu anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…