kızlar herkese merhaba hem yoğunluktan hem de dünki stresten buraya uğrayamadım , menümü yaziim dünkini , regl geldi o kadar gerginim ki nişanlıma da çattım ama o beni sinir etti ya
sagolasin cnm bnm .. umarim :)
Cok tesekkur ederim :)
gorumce fenadir bilirimm... benimki fenaydi keske bir kaynanam olaydi bana bu kadar eziyet yapmazdi dedirtmisti
Geçen hafta dedeleri vefat etti eşim hala kendine gelemedi perişan bu hafta ablam gezmeye çıktı.. Ay bilmiyorumeşim de her zaman der zaten münasebetsiz Zaman uzmanı. Neyse bugün sporumu yapim de yarın temizliğe girişiyim bari. Halıları da kaldırırım başlamışken..
Canım dün 1 saat eliptik 1 saat de başka aletlerle mi çalıştın ? 2 saat kaldım salonda yazmıştın :)
Çok ciddiyimCanım mideni boş bırakma mutlaka yanında ağzına atacak birşeyler olsun..
Bu arada Can'ın birşeyler çekmiyor mukontrolün ne Zaman?
Evet canım kıyamıyorum da ne güzel aylardır o mayadan yapıyorum resmen doğal oldu gözümde hiç değişesim yok
Doğalmıymışciddi olamazsın.. Olmamalısın. Ben de boyatmadım saçımı biraz daha kilo vereyim kış başı boyatçam:)
Atarmi yok yok ben oyle seyler yapmamBenimde öyle oluyo kuzum:) Regl olunca da atarlı oluyorum.
spor icin video bulamadim linkini atarmsiniz
Gercekten daha ne olsun? :)) Yok baska sikintimiz olmadi hatta buda sikinti diyildi simdi sakin kafayla dusununce guzel bir ani oldu benim icin :) Evet ya biz nisanlanmadan birbirimize nisanlim diyorduk zaten. Nisanlim eee simdi nisanlandik simdi ne diyeceyiz birbirimize diyor :))):) Can'ım nişanın Nasıl geçti yüzük dışında başka bi sıkıntı olmamıştır inşallah (daha be olsun dediğini duyar gibiyim) diyecektim. Kendi nişanım geldi aklıma :) uzunca bir süre birbirimize nişanlım diye hitab etmiştik
Sen nişanlına doya doya bi nişanlım diyebildin mi?
Be insanlar var yaa.. Hiç sevmem böyle kayınvalide görümce çekiştirmesini ama eşim bile farkında her gelişinde ya bi fitne sokar, ya kavga çıkartır, ya ağlar, ya da hiç birşey yapamazsa gözü kalırdüşman başına valla..
Amin .Sag ol canim . tesekkur ederim .
Ben geceyim ozeti istersenkızlar geçmişi okuyamadım ders çalışırken zaten okuyamıyordum şimdi nerde kaldım kim ne durumda bilmiyorum kusura bakmayım olurmu özet geçecek olursa çok makbule geçer : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?