Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Özgem nasil oldun?

Yarışma ne görmedim gnydın

teşekkür ederim canım

evlenirkende sen evet deme

hoplayıp zıplayım bari spordan bi haberim

ayyy evet yaaaaa egzersizle baya uzaklaştım

Günaydın şekerler :) tok karnına wcsiz +100 çıktım herhalde bu hafta güzel bir eksi yok zaten yıl başına kadar ideal kiloma düşmeyi planlamıştım fazla fazla ama şimdi olmayacak gibi duruyor.. Çok mutsuzum.. Zaten hafta sonu küçük görümcem gelecekmiş Ramazan üstü temizliğe birini de bulamadım.. İşin yoksa şimdi temizliğe dur.. Bişeyi de beğenip yemez şimdi benim görümcem, çok yemek seçiyor her gelişinde sinir krizi geçiriyorum.. Tabi minicik aklıyla bizi her seferinde birbirimize düşürmeye çalışması da cabası

Kac yasinda gorumcen kuzum

26 larında. Kızım kadar kızı var.. Kayınvalidem sağolsun hiç kaynanalık yapmadı ama küçük görümcem yerini hiç aratmadı
Ay cok enteresannmis o da
Benim gorumcem yok iyiki yok kaynanam 3 kaynanalik sagolsun
Colugu cocugu varmis yemek seciyorsa kendi yapar tatlim niye sorun ediyorsun boşver...

Ay cok enteresannmis o da
Benim gorumcem yok iyiki yok kaynanam 3 kaynanalik sagolsun
Colugu cocugu varmis yemek seciyorsa kendi yapar tatlim niye sorun ediyorsun boşver...

Geçen hafta dedeleri vefat etti eşim hala kendine gelemedi perişan bu hafta ablam gezmeye çıktı.. Ay bilmiyorum eşim de her zaman der zaten münasebetsiz Zaman uzmanı. Neyse bugün sporumu yapim de yarın temizliğe girişiyim bari. Halıları da kaldırırım başlamışken..

Sag ol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…