Özgem nasil oldun?Gunaydin canlarim, evinde gece kusu gibi saat kaclarda uyuyan ben, memleketime geldigimden beri 10 bilemedin 10.30da uyuyup kaliyorum :)
Her aksam oglani uyutup takima kacicam diyorum, ipadi yastigin altina koyuyorum ama sonuc hergun ayni:)
Bugun yarismamiz var guzeller istirak etmeye calisalim olur mu:)
F Fyfyfy ve @mrym77 ablalarim bugunki yarismamizi gordunuz mu?
Birde arada 5. Takimi ziyaret ediyorum bu hafta epey hirslilar haberiniz olsun guzeller:)
@Asyaca canim kuzularin nasil oldu?
@happy_moon nasilsin guzelim?
O Ollalla tebrikler tatlim :)
@tiffany20 ilk sinav bitti darisi digerlerine canim :)
@edsofi gulum takimi iyice bosladin, kilonda artidaydi biran evvel don yoksa kilon dahada kotulesebilir...
Simdi gideyim de alintilarimi yazayim :)
Unutmadan 5. Takima dostane ziyaretler, cay, kahve ikramlari yapabilirsiniz, yarismayi hirslandirabilirsiniz guzeller :)
Yarışma ne görmedim gnydınGunaydin canlarim, evinde gece kusu gibi saat kaclarda uyuyan ben, memleketime geldigimden beri 10 bilemedin 10.30da uyuyup kaliyorum :)
Her aksam oglani uyutup takima kacicam diyorum, ipadi yastigin altina koyuyorum ama sonuc hergun ayni:)
Birde arada 5. Takimi ziyaret ediyorum bu hafta epey hirslilar haberiniz olsun guzeller:)
@edsofi gulum takimi iyice bosladin, kilonda artidaydi biran evvel don yoksa kilon dahada kotulesebilir...
Unutmadan 5. Takima dostane ziyaretler, cay, kahve ikramlari yapabilirsiniz, yarismayi hirslandirabilirsiniz guzeller :)
Gnydın yarışma varmış ne göremedim bugüngünaydın. mutlu günler kızlar
Tşk canımcanim cok az besleniyorsun az yemek kilo verdirmez aksine kilo aliirsin(vucut bu kiz beslnmiyor diye alarm verirse isin zorlasir) tecrube ile sabit
Gnydın
Herkese günaydin
Yarış varmış ne OLDUĞUNU göremedim özür söylerseniz sevinirimGnydın
bende görmedim. yada anımsıyamadımGnydın yarışma varmış ne göremedim bugün
teşekkür ederim canımcok zevkli oldu canim birde Akinda yalniz birakmadi beni sagolsun, dusme tehlikesi gecire gecire surduk:)
ben son gun hazirladim bavulu, alisverisleri de 1 haftada yapip bitirmistim:)
iyi tatiller canim:)
canim annenden falan yeni maya alsan, ya da az mayayla bir dene olmazsa.
ne kadar koyuyorsun ki mayayi miktar olarak??
Damat nisan yuzuyunu almayi unutmus herkess aaa ne olacak simdi diye dusunurken ben sinirden guluyordum insan yuzuk almayi unuturmuyaa ??? Sonra hall oldu ama bu nasil unutkanlikdir anlamadim :)
Bide pismis kelle gibi gulup diyorki dedim belki son anda vazz gecersin bosuna masraf olmasin
hoplayıp zıplayım bari spordan bi haberim. . . ÇARŞAMBA GÜNÜ SPOR YARIŞMAMIZ . . .
Canlarım yarın akşam saat 23-e kadar yarışıyoruz yine :)
Akşam attığınız ADIMLARINIZI VE JUMPİNG JACK egzersizinizi beni etiketleyerek yazınız...
Kolay gelsin, Bol ter atmalar
Ben alıştım artık, namaza az kaldı diye diye gece hiç uyumuyorum neredeyse :)) belki yarım ya da 1 saat bazen :))
Ama sen namazdan sonra da erken kalkacaksın uyu bence :))
KarKralicesi hazırlık yapıyor, toparlanıyor gitmek için.. egzersizle uğraşmaz
Kac yasinda gorumcen kuzumGünaydın şekerler :) tok karnına wcsiz +100 çıktım herhalde bu hafta güzel bir eksi yokzaten yıl başına kadar ideal kiloma düşmeyi planlamıştım fazla fazla ama şimdi olmayacak gibi duruyor.. Çok mutsuzum.. Zaten hafta sonu küçük görümcem gelecekmiş Ramazan üstü temizliğe birini de bulamadım.. İşin yoksa şimdi temizliğe dur.. Bişeyi de beğenip yemez şimdi benim görümcem, çok yemek seçiyor her gelişinde sinir krizi geçiriyorum.. Tabi minicik aklıyla bizi her seferinde birbirimize düşürmeye çalışması da cabası
Kac yasinda gorumcen kuzum
Ay cok enteresannmis o da26 larında. Kızım kadar kızı var.. Kayınvalidem sağolsun hiç kaynanalık yapmadı ama küçük görümcem yerini hiç aratmadı
Ay cok enteresannmis o da
Benim gorumcem yok iyiki yok kaynanam 3 kaynanalik sagolsun
Colugu cocugu varmis yemek seciyorsa kendi yapar tatlim niye sorun ediyorsun boşver...
MasaAllah Allah bagislasin ismide cok guzelmis :)tin tin geldim evet :) kizim 3 yasinda , adi Duru
Sag ol canimGunaydin canlarim, evinde gece kusu gibi saat kaclarda uyuyan ben, memleketime geldigimden beri 10 bilemedin 10.30da uyuyup kaliyorum :)
Jumping jack canim gunun egzersiziteşekkür ederim canım
evlenirkende sen evet deme
hoplayıp zıplayım bari spordan bi haberim
ayyy evet yaaaaa egzersizle baya uzaklaştım
Internette çıkmadı CNmJumping jimp canim gunun egzersizi
tamam soylemem :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?