bekle canim simdi aticam :)Internette çıkmadı CNm
Benim hatamdi ozur dilerim ismini yalnis yazmisdim duzeltdim simdi :)Internette çıkmadı CNm
Tşk cnm
Bisey diidl:)Tşk cnm
Kuzum ben geldim şimdi:) Akşam hemen uyumuşum şimdi gördüm
Gecmis olsun tekrar, insallah cabuk atlatirsin. Sicacik cay yap kendine.Günaydın canlar :)
Çok sağol canım..
Boğazım çok kötü, halsizlik yaptı, hasta değilim ama takatim de yok
26 larında. Kızım kadar kızı var.. Kayınvalidem sağolsun hiç kaynanalık yapmadı ama küçük görümcem yerini hiç aratmadı
Benimde öyle oluyo kuzum:) Regl olunca da atarlı oluyorum.Yalnizca karnim olsa iyi ssismeyen yerim kalmiyor
Herkese günaydin
Gunaydin canlarim, evinde gece kusu gibi saat kaclarda uyuyan ben, memleketime geldigimden beri 10 bilemedin 10.30da uyuyup kaliyorum :)
Her aksam oglani uyutup takima kacicam diyorum, ipadi yastigin altina koyuyorum ama sonuc hergun ayni:)
Bugun yarismamiz var guzeller istirak etmeye calisalim olur mu:)
F Fyfyfy vemrym77 ablalarim bugunki yarismamizi gordunuz mu?
Birde arada 5. Takimi ziyaret ediyorum bu hafta epey hirslilar haberiniz olsun guzeller:)
@Asyaca canim kuzularin nasil oldu?
@happy_moon nasilsin guzelim?
O Ollalla tebrikler tatlim :)
tiffany20 ilk sinav bitti darisi digerlerine canim :)
@edsofi gulum takimi iyice bosladin, kilonda artidaydi biran evvel don yoksa kilon dahada kotulesebilir...
Simdi gideyim de alintilarimi yazayim :)
Unutmadan 5. Takima dostane ziyaretler, cay, kahve ikramlari yapabilirsiniz, yarismayi hirslandirabilirsiniz guzeller :)
Az yağlı tavsiye edilir genellikle , az yağlı ya da yağlı olabilir ama light sütler hatta light herşey risk grubundaaaaaa ciddimi. az yağlılardamı aynı risk grubundadırki.
genelde az yaplı içerim sütüde.
nişanlını özledin belkide.
Gecmis olsun tekrar, insallah cabuk atlatirsin. Sicacik cay yap kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?