Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sağol canım sana da geçmiş olsun nane limon iç vitamin al :=)

Benimde bi sac degistiresim var
Ama kisa dogru
Hergun dus hatta bazen 2 kere saclarim kuruduuuu vallahi zaten kuru saclarim ve cildim
Durmadan komple kremleniyorum
Ayagima ayri sacima ayri yuzum ayri vucut ayri
Dustan sonra 20 dk kremlenme faslim var
bende duştan çok muzdaribim yıkanasım var sürekli :/ ama krem falanda sürmem pek : D benim saçlarım berbat haldeydi kupkuruydu bakalım belki kendine gelir artık

Bende bunaldimmmm
Kotu ruh halindeyim ozetle
Suanda da bu durumdayim
Meliste boyle yapmaya calisiyor
Atar yapiyor bana

Gün geçmiyor ki bir anne olarak bunalmaktalar patlama noktasına gelmeyelim bugün ben de bir iki kez çıldırdım. Mız mız kızım yedi beni resmen. İşler de duruyor neyse uyutuyorum şimdi inşallah uyursa işlere koyulcam.

Ama kisa dogru
Hergun dus hatta bazen 2 kere saclarim kuruduuuu vallahi zaten kuru saclarim ve cildim

Ne güzel o Zaman'ı yaratabiliyorsun ben beden hiçbirşeye fırsat bulamıyorum

İnşallah sağlıklı sihatli alırsın Can'ım kucağına, oğlun da durulur dünyanın en tatlı ağabeyi olur :)
Ben de bu tip görümce türünün tek örneği benimki sanırdım demek daha varmış.. Hayırlısı canım 2 gün zaten gelsin gitsin işte :) hiç aramı bozarmıyım kocişimle, bende o göz var mı? Sadece sinir bozuyor işte

Ah canım annenler seviyor tamam da sen hamile halinle eve döndüğünde çok zorlanacaksın.. Gerçi biraz dönemsel de olabilir.. Bebekliğin ergenliği :)

Aynen tam başa kakılası şeyler :) bende çok var malesef sayıcak kadar değil

limon ciğer kavurmada nefis gidiyo
içli köftede sevmem

Yanında da soğan allllaaaah :) harika bişi..

tesekkur ederim canim benim evet duru anaokuluna gidiyor ,bende bu aralar is ariyorum ..

super var mi kuzum yuruyus gibisi:)

limon ciğer kavurmada nefis gidiyo
içli köftede sevmem
icli kofte sevmeyen insan varmiymis yaa sok oldum :))

Benim için de tatlı birşey ye
Krizdeyimm
yok daha neler sakin yeme KarKralicesi :)

Sağol canım benim : ) senin bulantın nasıl oldu
bulantim parcali bulutlu, mide yanmasi saganak yagisli, mide eksimesi ise firtinamsi sekilde devam ediyor:)
oyyyyy oyyyyyyyy..

yok canim benim gorumcemin esi benzeri yoktur..
birde 1-2 gun neki, biz uzakta olunca en az 1 ayligina geliyorlar
dusun halimi..
Akina gelince ne yapacagim donunce hic bilmiyorum, resmen burada ipini kopardi..
laf soz dinletemiyorum

watsaptaki resmin dimi canım yakışıo sana bende beyaz tenliyim bana da yakışır heralde neyse önce bi 30 kilo verimde : D
o resjm bi kac ay onceki resm suan da bakirim ama tonu degisik smdiki daha o guzel o resmdekinden

Dahlia_ @gogo2405 Yawrukush @haeshin
60dk bant 60 squat bugun bu kadar oldu

Ama kisa dogru
ne guzel bn cok usenrim ama tabi her dustan sonra dalin yagyla ozellikle yazin mutlaka

Masallah kimse yok
Gelsenizde 2lafin belini kirsak
Simdi kizim gelir yemek ye okula git
Bi gelirim birsuru sayfa ilerler
geldm cnm bugn arabaszm minibusteym size bakiodm

Ay ozgis naocaksn yaaa valla ne zaman uslanicak bunlar ki bnmko daha 1.5 yas da
Sende dalinleniomssb bnde ful vücut dalin yuzumede arko klasik ve iicne karstrdgm dalin yagi suoer nemlendrici tabi Asyaca solesn belki cildine zarar veriormdr ama smdilk kendi karisimimdab cok memnunim tatlden donim asyacann verdgi karisimi yapicam
ahaha hic hulesm yoktu parcali bulutlu mide bulantisi

bugünkü menüm sabah kahvaltısı yarım dilim ekmek 1 yumurta kaynamış şekersiz çay 09.30 yeşil çay şekersiz 1030 2 adet kayısı 12.00 da yarım kepçe nohut yemeği taneleri ve 6 kaşık bulgur pilavı çoban salatası yağsız tuzsuz saatt 17.00 da patlıcan yemeği bir kase bir dilim ekmek 3 litereden fazla su

Çok iyi yapamadım ama baya bi uğraştım bakalım hayırlısı bitanem. Olmadı büte kalırım heralde

canım kalmazsın bütlere inşallah iyi düşünelim iyi olsun
Kuzum sen nasılsın neler yapıyosun?

ben hala Hasan ile uğraşıyrum inatla biberon vermiyorum uykuya dalışlarda ve yeni uyanır uyanmaz sersemken pışpışlıyarak emziriyorum ama düzelme var gibi bakalım ctesi dr randevusu var bakalım dr ne taktikler verecek gerçi konuştum uyku sersemiyken ver dedi ama bakalım...

çok sağ ol canım daha iyiyim bugün az da olsa eksi gördüm. cuma günü aman aman bişey çıkmayacak ama bugüne kadar hiç artı çıkmadım yine çıkmayayım ama cuma itibari ile sıkı spora başlıyorum. sporsuz gitmiyor bunu netleştirdim..... senin oğlana gelince çok normal. babasını da özlemiştir ... herkes peşinde e kardeşi olacağını da öğrendi kestiremiyor ne olacak diye... çok normal canım. Allah sağlık versin. demek zinde ve sağlıklı ki bu kadar insanı peşinden koşturuyor maşAllah

benim de görümcem hiç yok ama ben görümceyim. yemin ediyorum bir araya gelince azının içine bakıyorum aman kırılmasın aman yanlış anlamasın aman bişey derimde abime der de tatsızlık çıkar düşününce bile korkuyorum. bir kere ses tonumuz yükselmedi. vallahi bende mi bir tuhaflık var ya ben anlamadım.ayrıca gelinimizde hakkaten çirkef bir kadın da değil. sonuçta insan yani annesini babasını bırakmış ailemize gelmiş. annesi babası kardeşleri memlekette. annem onu daha çok korur kollar emanet kız diye. sen takma eşinle aran iyi olsunda gelsin gitsin yapacak bişey yok.

Öncelikle nişanın hayırlı olsun canım benim tebrik ederim Rabbim gelinlik giydiğin günüde nasip etsin Azınızın tadı hiç bozulmasın. yüzük olayına gelince siz kuyumcuda seçtiniz aldınız ve evde mi unuttu. yoksa sana hiç mi yüzük almadı. güldüm okurken :):) güzel bir anı olmuş size...
özeti ne güzel geçmişsin :)

AKovser sabah kalkınca yürüyüş yaptım sonra tlfnda adım sayar varmış :))))) 13.358 adım atmısım aksamüstü 4 kadar akşam yine yürüyüş 20 dakika ozaman adım sayar yoktu tlfnu almadım yanıma sonra eve gelince 50 şınav 50 mekik 50 ip 50 tane sguat yaptım 250 tanede jumping jacks yaptım ama cokyordu jumping jacks cnmmmm

Kızlar müjdemi isterim
Görümcem vazgeçmiş.. Neden bilmiyorum umurumda da değil..

Gidiyim 500 jj yapiyim sadakam olsun

Ahayyyyyyyy 1 ay mı Allah yazdıysa bozsun.. Bi ara İstanbul'a taşınma ihtimalleri vardı aklım çıktı yeminle hergün kontrole gelirdi. Yıllar önceydi hiç unutmam; bütün gün Ortaköy senin Taksim benim gezdirmişim eve gelmişim 5 çeşit yemek yapmışım o kadar yemekten sadece 1 tanesini beğenmiş.. Ve Masada 3-4 kez ben bınlardan yemem diye belirtmiş ve ben hala cinnet geçirmemişim.. Ahhh ah geçmiş günler işte.
Senin görümcen evli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…