- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Canim alt alta yazsan bizimki gibisabah: 1 yumurta 5 ceviz papatya cayi
oglen: tavuklu yesil salata nescafe
aksam: kereviz corbasi ve yesil salata
2.5 lt su - spor 1 saat yurus, 150 Jumping j. (zorlandim cidden zormus )
Canim kuzular iyi cok şükür, eşim bu aralar çok gergin, kendi aile tarafim da bazi skintilar var, esimin tarafinda görüşmediğm birileri var bu tarafta da skintilar var ev zaten yay gibi gergin. Bugun esim doğumgünü surprizi yapmis bu kadar olayin ustune bisi yemiycem diemedim bi suru sey yedim, dogru duzgun bir menum de yok gunlerdir, motivasyonum yerlerde diyet dağıldı. Dizim de kikirdak ezilmesi olmus Dr bi sure spor yapma dedi. Cuma arti cikarim sanirim boyle olursads artik uuzn bi sure izine ayrilirim sanirim.Gunaydin canlarim, evinde gece kusu gibi saat kaclarda uyuyan ben, memleketime geldigimden beri 10 bilemedin 10.30da uyuyup kaliyorum :)
Her aksam oglani uyutup takima kacicam diyorum, ipadi yastigin altina koyuyorum ama sonuc hergun ayni:)
Bugun yarismamiz var guzeller istirak etmeye calisalim olur mu:)
F Fyfyfy vemrym77 ablalarim bugunki yarismamizi gordunuz mu?
Birde arada 5. Takimi ziyaret ediyorum bu hafta epey hirslilar haberiniz olsun guzeller:)
Asyaca canim kuzularin nasil oldu?
@happy_moon nasilsin guzelim?
O Ollalla tebrikler tatlim :)
tiffany20 ilk sinav bitti darisi digerlerine canim :)
edsofi gulum takimi iyice bosladin, kilonda artidaydi biran evvel don yoksa kilon dahada kotulesebilir...
Simdi gideyim de alintilarimi yazayim :)
Unutmadan 5. Takima dostane ziyaretler, cay, kahve ikramlari yapabilirsiniz, yarismayi hirslandirabilirsiniz guzeller :)
oyy yesinler onu :)An itibariyle Asya nin yorumudur;;;
-anne yemekleri nerde pisiriyorsun
-ocakta
-ocagin alti gibi yandi kolumun alti
Cok sicak terledim deme şeklimizz
Yerim ya
canim insallah sIkIntilar tez vakitte cozulur..Canim kuzular iyi cok şükür, eşim bu aralar çok gergin, kendi aile tarafim da bazi skintilar var, esimin tarafinda görüşmediğm birileri var bu tarafta da skintilar var ev zaten yay gibi gergin. Bugun esim doğumgünü surprizi yapmis bu kadar olayin ustune bisi yemiycem diemedim bi suru sey yedim, dogru duzgun bir menum de yok gunlerdir, motivasyonum yerlerde diyet dağıldı. Dizim de kikirdak ezilmesi olmus Dr bi sure spor yapma dedi. Cuma arti cikarim sanirim boyle olursads artik uuzn bi sure izine ayrilirim sanirim.
Haklısın bitanemcanım kalmazsın bütlere inşallah iyi düşünelim iyi olsun
yok kuzum hallettim :)Yine geç kaldım menü için
CARSAMBA GUNU SPOR GUNLUGUMUZ
O Ollalla 8000 adim / 2000 ziplama / 600 jumping jack / 100 ayakta mekik
mrym77 1 saat yurusyus / 150 Jumping
gogo2405 1 saat spor salonu / 8000 adım
Harpy Ripped in 30, 26060 adim
F Fyfyfy 13.358 adım+20 dk yürüyüş / 50 şınav / 50 mekik / 50 İA / 50 sguat / 250 jj
abesle_istigal 60dk bant / 60 squat
Dahlia_ yürüyüş
tiffany20 200 JJ, 80 IA, 35 squat, 100 bacak egzersizi, 6000 adim
Ne okuyorsun kuzum ve nerede okuyorsunHaklısın bitanemKalmamaya çalışcam
Yuruyus ve evde dolasma haric okulda ve disarida 7000 adimim var extra yaniiiCARSAMBA GUNU SPOR GUNLUGUMUZ
O Ollalla 8000 adim / 2000 ziplama / 600 jumping jack / 100 ayakta mekik
mrym77 1 saat yurusyus / 150 Jumping
gogo2405 1 saat spor salonu / 8000 adım
Harpy Ripped in 30, 26060 adim
F Fyfyfy 13.358 adım+20 dk yürüyüş / 50 şınav / 50 mekik / 50 İA / 50 sguat / 250 jj
abesle_istigal 60dk bant / 60 squat
Dahlia_ yürüyüş
tiffany20 200 JJ, 80 IA, 35 squat, 100 bacak egzersizi, 6000 adim
:)Eline sağlık canım..
insallah acil sifalar olsun kuzum, iyi geceler :)İyi geceler canlar..
Aklınıza gelirsem dua edin bana, git gide kötü oluyorum, ilaç alıyorum ne kadar fayda ederse artık..
Allah rahatlık versin..
vaaay havani sevsinler :)Yuruyus ve evde dolasma haric okulda ve disarida 7000 adimim var extra yaniii
Havamida atiyim
Eline saglik canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?