Maşallah çok gzl sporrrAKovser sabah kalkınca yürüyüş yaptım sonra tlfnda adım sayar varmış :))))) 13.358 adım atmısım aksamüstü 4 kadar akşam yine yürüyüş 20 dakika ozaman adım sayar yoktu tlfnu almadım yanıma sonra eve gelince 50 şınav 50 mekik 50 ip 50 tane sguat yaptım 250 tanede jumping jacks yaptım ama cokyordu jumping jacks cnmmmm
Afiyet olsun canım.tereyağlı kayısı derken erittiğin yağa mı bandırdın drek üstüne mi sürdün merak ettim faydası mı var ?Yoğurt harika oldu kızlar menüden bellidir sanırım.
Menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 tereyağlı kayısı
Ara yoğurt
Öğlen
1 biber dolması
Daha yoğurt
Ara
Ceviz
Kahve
2 bitter
Akşam
3 köfte
Salata
Avokado salatası
3 yk b pilavı
1 dlm ekmek
Çeyrek kabak dolması
Yoğurt da yiyecektim yer kalmadı
Spor ripped in 30
Az Bebek arabalı yürüyüş
Yeşil çayı bugün unutmuşum hemen içiyorum..
Menüler güzel gidiyor kankam TebriklerMenüm
Sabah
Omlet
3 tereyağlı kayısı
Ara sütlü kahve
Çay
Bi sütlü kahve daha
2 bitter
3-5 çerez
Akşam
2 kpç çorba
1 kabak dolması
1.5 tereyağlı kayısı
3 badem
Başka bişiy yedim mi hatırlamıyorumresmen gidip gelip ağzıma attığım için ne yediğimi bilmez oldum
Spor yapamadım refiğin ilk günü
3 yeşil
Canım aç karna ve wc ye çıktığında eksi 600 görürsün en az.Günaydın şekerler :) tok karnına wcsiz +100 çıktım herhalde bu hafta güzel bir eksi yokzaten yıl başına kadar ideal kiloma düşmeyi planlamıştım fazla fazla ama şimdi olmayacak gibi duruyor.. Çok mutsuzum.. Zaten hafta sonu küçük görümcem gelecekmiş Ramazan üstü temizliğe birini de bulamadım.. İşin yoksa şimdi temizliğe dur.. Bişeyi de beğenip yemez şimdi benim görümcem, çok yemek seçiyor her gelişinde sinir krizi geçiriyorum.. Tabi minicik aklıyla bizi her seferinde birbirimize düşürmeye çalışması da cabası
Ben lierac kullanmıştım 4. Aydan itibaren hergün sürmüştüm işe yaradıydı.Gayet guzel canim :)
Bende senin gibiyim hamilelikten oturu her dus sonrasi, catlaklarla mucadele timimi aliyorum Allah ne verdiyse suruyorum canim :)
Gözün aydın canım ucuz atlatmışsın.Kızlar müjdemi isterimGörümcem vazgeçmiş.. Neden bilmiyorum umurumda da değil..
Gidiyim 500 jj yapiyim sadakam olsun
Ahayyyyyyyy 1 ay mı Allah yazdıysa bozsun.. Bi ara İstanbul'a taşınma ihtimalleri vardı aklım çıktı yeminle hergün kontrole gelirdi. Yıllar önceydi hiç unutmam; bütün gün Ortaköy senin Taksim benim gezdirmişim eve gelmişim 5 çeşit yemek yapmışım o kadar yemekten sadece 1 tanesini beğenmiş.. Ve Masada 3-4 kez ben bınlardan yemem diye belirtmiş ve ben hala cinnet geçirmemişim.. Ahhh ah geçmiş günler işte.
Senin görümcen evli mi?
Kızlar müjdemi isterimGörümcem vazgeçmiş.. Neden bilmiyorum umurumda da değil..
Ahayyyyyyyy 1 ay mı Allah yazdıysa bozsun.. Bi ara İstanbul'a taşınma ihtimalleri vardı aklım çıktı yeminle hergün kontrole gelirdi. Yıllar önceydi hiç unutmam; bütün gün Ortaköy senin Taksim benim gezdirmişim eve gelmişim 5 çeşit yemek yapmışım o kadar yemekten sadece 1 tanesini beğenmiş.. Ve Masada 3-4 kez ben bınlardan yemem diye belirtmiş ve ben hala cinnet geçirmemişim.. Ahhh ah geçmiş günler işte.
Senin görümcen evli mi?
bilmiyorum canim nasil uslanacak bunlar:)o resjm bi kac ay onceki resm suan da bakirim ama tonu degisik smdiki daha o guzel o resmdekinden
ne guzel bn cok usenrim ama tabi her dustan sonra dalin yagyla ozellikle yazin mutlaka
geldm cnm bugn arabaszm minibusteym size bakiodm
Ay ozgis naocaksn yaaa valla ne zaman uslanicak bunlar ki bnmko daha 1.5 yas da
Sende dalinleniomssb bnde ful vücut dalin yuzumede arko klasik ve iicne karstrdgm dalin yagi suoer nemlendrici tabi @Asyaca solesn belki cildine zarar veriormdr ama smdilk kendi karisimimdab cok memnunim tatlden donim asyacann verdgi karisimi yapicam
ahaha hic hulesm yoktu parcali bulutlu mide bulantisi
cok guzel menu ablacim:)bugünkü menüm sabah kahvaltısı yarım dilim ekmek 1 yumurta kaynamış şekersiz çay 09.30 yeşil çay şekersiz 1030 2 adet kayısı 12.00 da yarım kepçe nohut yemeği taneleri ve 6 kaşık bulgur pilavı çoban salatası yağsız tuzsuz saatt 17.00 da patlıcan yemeği bir kase bir dilim ekmek 3 litereden fazla su
ohh eksin hayirli olsun guzelim:)canım kalmazsın bütlere inşallah iyi düşünelim iyi olsun
ben hala Hasan ile uğraşıyrum inatla biberon vermiyorum uykuya dalışlarda ve yeni uyanır uyanmaz sersemken pışpışlıyarak emziriyorum ama düzelme var gibi bakalım ctesi dr randevusu var bakalım dr ne taktikler verecek gerçi konuştum uyku sersemiyken ver dedi ama bakalım...
çok sağ ol canım daha iyiyim bugün az da olsa eksi gördüm. cuma günü aman aman bişey çıkmayacak ama bugüne kadar hiç artı çıkmadım yine çıkmayayım ama cuma itibari ile sıkı spora başlıyorum. sporsuz gitmiyor bunu netleştirdim..... senin oğlana gelince çok normal. babasını da özlemiştir ... herkes peşinde e kardeşi olacağını da öğrendi kestiremiyor ne olacak diye... çok normal canım. Allah sağlık versin. demek zinde ve sağlıklı ki bu kadar insanı peşinden koşturuyor maşAllah
benim de görümcem hiç yok ama ben görümceyim. yemin ediyorum bir araya gelince azının içine bakıyorum aman kırılmasın aman yanlış anlamasın aman bişey derimde abime der de tatsızlık çıkar düşününce bile korkuyorum. bir kere ses tonumuz yükselmedi. vallahi bende mi bir tuhaflık var ya ben anlamadım.ayrıca gelinimizde hakkaten çirkef bir kadın da değil. sonuçta insan yani annesini babasını bırakmış ailemize gelmiş. annesi babası kardeşleri memlekette. annem onu daha çok korur kollar emanet kız diye. sen takma eşinle aran iyi olsunda gelsin gitsin yapacak bişey yok.
Öncelikle nişanın hayırlı olsun canım benim tebrik ederim Rabbim gelinlik giydiğin günüde nasip etsin Azınızın tadı hiç bozulmasın. yüzük olayına gelince siz kuyumcuda seçtiniz aldınız ve evde mi unuttu. yoksa sana hiç mi yüzük almadı. güldüm okurken :):) güzel bir anı olmuş size...
özeti ne güzel geçmişsin :)
supersin ablacim:)AKovser sabah kalkınca yürüyüş yaptım sonra tlfnda adım sayar varmış :))))) 13.358 adım atmısım aksamüstü 4 kadar akşam yine yürüyüş 20 dakika ozaman adım sayar yoktu tlfnu almadım yanıma sonra eve gelince 50 şınav 50 mekik 50 ip 50 tane sguat yaptım 250 tanede jumping jacks yaptım ama cokyordu jumping jacks cnmmmm
ayyy cok sevindim canim, ne guzel dusunmus:)Kızlar müjdemi isterimGörümcem vazgeçmiş.. Neden bilmiyorum umurumda da değil..
Senin görümcen evli mi?
afiyet olsun canim yogurdun:)Yoğurt harika oldu kızlar menüden bellidir sanırım.
Menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 tereyağlı kayısı
Ara yoğurt
Öğlen
1 biber dolması
Daha yoğurt
Ara
Ceviz
Kahve
2 bitter
Akşam
3 köfte
Salata
Avokado salatası
3 yk b pilavı
1 dlm ekmek
Çeyrek kabak dolması
Spor ripped in 30
Az Bebek arabalı yürüyüş
hemen lieraci arastiriyorum ablam sagolasin:)Menüler güzel gidiyor kankam Tebrikler
Canım aç karna ve wc ye çıktığında eksi 600 görürsün en az.
Ben lierac kullanmıştım 4. Aydan itibaren hergün sürmüştüm işe yaradıydı.
Gözün aydın canım ucuz atlatmışsın.
AKovser sabah kalkınca yürüyüş yaptım sonra tlfnda adım sayar varmış :))))) 13.358 adım atmısım aksamüstü 4 kadar akşam yine yürüyüş 20 dakika ozaman adım sayar yoktu tlfnu almadım yanıma sonra eve gelince 50 şınav 50 mekik 50 ip 50 tane sguat yaptım 250 tanede jumping jacks yaptım ama cokyordu jumping jacks cnmmmm
Menümü yazayım
Sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin 10 lu çay
Sade kahve 1 kuru kayısı
Öğlen 2 dilim mayasız ekmek omlet peynir zeytin domates salatalık çay
Ara az kiraz
Akşam 1 dilim mayasız ekmek peynir çeyrek şeftali
Su 2.5 lt form çayı maydanoz suyu
Spor 1 saat spor salonu 8000 adımDahlia_
Garip bir menü oldu
Sag ol canim tesekkur ederim.Yok yuzugu hic almadik daha dogrusu nisanlim alacakti kendisi uzun zamandir yurt disindaydi is icin gitmisdi yeni gelmisdi nisana 2 3 gun kala yogunluktan unutmus almayi :) gercekten guzel bir ani olducanım kalmazsın bütlere inşallah iyi düşünelim iyi olsun
ben hala Hasan ile uğraşıyrum inatla biberon vermiyorum uykuya dalışlarda ve yeni uyanır uyanmaz sersemken pışpışlıyarak emziriyorum ama düzelme var gibi bakalım ctesi dr randevusu var bakalım dr ne taktikler verecek gerçi konuştum uyku sersemiyken ver dedi ama bakalım...
çok sağ ol canım daha iyiyim bugün az da olsa eksi gördüm. cuma günü aman aman bişey çıkmayacak ama bugüne kadar hiç artı çıkmadım yine çıkmayayım ama cuma itibari ile sıkı spora başlıyorum. sporsuz gitmiyor bunu netleştirdim..... senin oğlana gelince çok normal. babasını da özlemiştir ... herkes peşinde e kardeşi olacağını da öğrendi kestiremiyor ne olacak diye... çok normal canım. Allah sağlık versin. demek zinde ve sağlıklı ki bu kadar insanı peşinden koşturuyor maşAllah
benim de görümcem hiç yok ama ben görümceyim. yemin ediyorum bir araya gelince azının içine bakıyorum aman kırılmasın aman yanlış anlamasın aman bişey derimde abime der de tatsızlık çıkar düşününce bile korkuyorum. bir kere ses tonumuz yükselmedi. vallahi bende mi bir tuhaflık var ya ben anlamadım.ayrıca gelinimizde hakkaten çirkef bir kadın da değil. sonuçta insan yani annesini babasını bırakmış ailemize gelmiş. annesi babası kardeşleri memlekette. annem onu daha çok korur kollar emanet kız diye. sen takma eşinle aran iyi olsunda gelsin gitsin yapacak bişey yok.
Öncelikle nişanın hayırlı olsun canım benim tebrik ederim Rabbim gelinlik giydiğin günüde nasip etsin Azınızın tadı hiç bozulmasın. yüzük olayına gelince siz kuyumcuda seçtiniz aldınız ve evde mi unuttu. yoksa sana hiç mi yüzük almadı. güldüm okurken :):) güzel bir anı olmuş size...
özeti ne güzel geçmişsin :)
Yoğurt harika oldu kızlar menüden bellidir sanırım.
Menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 tereyağlı kayısı
Ara yoğurt
Öğlen
1 biber dolması
Daha yoğurt
Ara
Ceviz
Kahve
2 bitter
Akşam
3 köfte
Salata
Avokado salatası
3 yk b pilavı
1 dlm ekmek
Çeyrek kabak dolması
Spor ripped in 30
Az Bebek arabalı yürüyüş
Iyi aksamlar menumu yazip kacicam ayakta uyuyom resmen hep Fatimenin sucu dun uyuma dedi bana
Kahvalti 2dilim cavdar ekmek 2 kk peynir
Ara 1 avuc dut 5 kiraz
Oglen patlican yemegi 1 tabak
Ara 1 kase yogurt
Aksam kirmizi mercimek corbasi
Su 3 litre
yesil cay 2 fincan
maydonoz suyu 1 fincan
1 bardak sut
8000 adim
2000 ziplama
600 jumping jack
100 ayakta mekik
Dahlia_
tiffany20
Huhu nerdesnz ? Cok canim sıkılıyor bu adam acmis tartışma programi izlio bnde sevmiorm uyuz oldjm kocama bari size bakayim
Huhu nerdesnz ? Cok canim sıkılıyor bu adam acmis tartışma programi izlio bnde sevmiorm uyuz oldjm kocama bari size bakayim
Catlaklarimi helal etmem diye gozdagi ver :)
Insallah her sey hallolur canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?