Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benimde aklıma gelmedi değil aslında istediğim buydu ama onu zayıflayınca yapıcam: D

Beyaz tenli olsam kesin böyle birşey yapardım :))
Seviyorum bu kızın saç rengini, doğalmış bi de

benim saç rengimmm
bir çok kesim aa o kızın renginden değil mi diye soruyor ama ben bu rengi yaptıgımda bu dizi yoktu demekten sey oldum Rengii açılınca karamele doğru açılıyor o yüzden dip boya yetmiyor kızlar kompşle boya istiyor ve ayda 1 boyamak gerekiyor bilginiz olsun beyaz tenlilerde hepsinde olmasada inanılmaz doğal duruyor. sahsen benim herkes orjinal sanıyor.

simdi nasılsın canım

Bende lcw ve kotondan aldım kotlarımı renk renk hemde ucuz.

Mayalayıp üstünü örttükten sonra fazla bekletiyo olabilirsin canım mayada ekşiyse ondanda olur bulabilirsen taze maya al.
Canım mayani değiştir bence. Ben de hep evde mayalarim ve 1 lt süte 1 kaşık yoğurt koyarım tam oluyor. Ayrıca çok sıcak mayalarsan da sütü ekşime oluyor .

yaa kızlar hayatımd ailk defa 2 lt süt aldım 1 lt mayalım dedim ne anlarım ki aldığım gibi dolaba koyup 2 gün sonra kaynatım dedim sütü kestim
şimdi tekrar alıcam bana lüfen tadından memnun oldugunuz tarifi verebilir misiniz

Yok canim 75te kalsin
Vazgecmek yok duruma gore 70e 65e bile cekebilirimmmm
Motivasyonum yuksek gidisatim iyi
Bunalmadimda sizlerle
Boyle devam insaallahh

sende bu motivasyon oldukan sonra verirsin canım

Bir yerde okudum biyer dedigim zaten burdaydi kk da galiba cuma takimlarindan bir kadin 2 ay duraklama yasamis 2 ay hhic kilo verememis ama pesde etmemeis kadinda azme bakya ben 1 hafta + gordum diye az kaldin evi dagitiyordum

canım hayırlı ve ugurlu olsunn

Ben de gidiyorum, tam iyiyim derken şimdi de boğazım başladı
Hafiften kaşınıyordu şimdi bayağı bayağı ağrıyor Hastalanmasam bari..
Birşey içip uyuyayım..

Allah rahatlık versin, iyi geceler..

şimdi nasıl oldun canım

kız hadi gözün aydın gelmiyor görümcenn n

26 larında. Kızım kadar kızı var.. Kayınvalidem sağolsun hiç kaynanalık yapmadı ama küçük görümcem yerini hiç aratmadı

bi değişikmiş ama

kızlar herkese merhaba hem yoğunluktan hem de dünki stresten buraya uğrayamadım , menümü yaziim dünkini , regl geldi o kadar gerginim ki nişanlıma da çattım ama o beni sinir etti ya

tatlım sakinnnn uzaklaş nişanlından kırmayın birbrinizi beee

Esim yine sehir disina çiktiiii
Akşam okula buyuk kizimdan kacarak gidicem mecbur
Babasi olunca beni birlikte birakiyorlar aglamiyorrr
Ay hayat ne yorucu ya
Bu ara herkeste bir sıkıntı
Forumda bomboş
Havalarmi etkiledi acaba

havalardandır havalardannn

off daha bugün muhabbetini yaptık suanki çocukların bu hallerii

Su guzellikte basa bela yani sen daha iyi bilirsin dimi ??

Sag ol canim evet bencede haklisin tesekkur ederim :)

Tesekkur ederim canim :)

Su guzellikte basa bela yani sen daha iyi bilirsin dimi ??

Nazar değdi takımımaaaaa

Çok sağol canım..

Geçmiş olsun canım.. Herşey bir yana da diş en kötüsü

şimdi nasıl oldun canım

Aynı canım, dökülüyorum

Sabah
Biraz peynir 3 zeytin
Salatalık domates vs
Közlenmiş kırmızı biber
3 dilim tbe

Ara
Sade türk kahvesi

Öğle
2 yumurta maydonoz tatlı sivri biberli salata limon nane tuzlu
Ekmek yok

Ara
3 hurma 10-15 fındık

Akşam
Bir tabak dolusu olmayan kıymalı kabak yemeği ve 3-4 çatal taze fasülye
Yarım kase yoğurt
Bol salata
Ekmek yok

Yemekten hemen sonra kocişle sade Türk kahvesi

Ara
Yarım kase biberli yoğurt yiyeceğim

4 lt su
300 ml maydanoz suyu

slm canlar bugünkü menüm saat 05.45 ılık su limonlu 6.10 da yarım haslanmış yumurta iki adet domates bir adet biber yarım dilim ekmek 2 zeytin 1 su bardağı şekersiz cay 09.25 de yeşil çay 10.30 da 2 kayısı 12.00 da bir kase tarhana çorbası 5 adet çilek saat 15.00 da cok ama cok az doğum günü pastas saat 17.30 da 2 kasık yoğurt 1 adet salatalık şimdide yeşil çay içiyorum pasta cezası olarakta 50 ip 25 şınav 25 mekik 100 jumping jaks sabah kalkınca 50 şınav 50 mekik 50 ip atlama 50 jumping jaks 50 sguat 50 bacak hareketleri yatarkende 100 tane jumping jacks 25 şınav 25 ip atlama 25 mekik 10 dakika egzersiz yapacağım ve ayrıcada 11200 adım atmışım 3 litreden fazlada su içtim

Menüm
Sabah
Omlet

Ara cranberry 5-6

Öğlen
2 sk Kıymalı pazı
1 sk Kuru bakla
2 yk makarna

Ara
Yoğurt

Akşam
2 sk bakla
Salata
4 köfte
2 lokma ekmek

1 yeşil 1 form tamam 1er daha içerim
Spor
Ripped in 30 3

Yine artı ya da sabit istemiyorum bu hafta

Canım bizim yazdığımız gibi alt alta yazsan daha güzel okunabilir sporlar ayrı yerde menüler ayrı ama tabi seninde nasıl kolayına gelirse
Menu ve sporların harika bu arada

Süper menü su kaç lt?

Aşkito kaç gündür devam eden bir wc sorunun var o yüzden artı olman çok normal... Gece acaba ayrana pul biber koyup mu içsen.. Squat yap uyanır uyanmaz ben bazen yapıyorum wc geliyor yeminle :))))

Canım form çayı bir tane daha içme bence, 2 fazla gelebilir..

Çok sağol canım..

Geçmiş olsun canım.. Herşey bir yana da diş en kötüsü

Aynı canım, dökülüyorum

dökulmek yok yarin cumaaa

bugun bende acimm yaa pek bisey yemedim
wc sorunu icin sabah 2 kayisi yemek yerine aksamdan ilik suya kayisilari koy sabah o suyu ic kayisilarida ye.
belkide sana kayisi iyi gelmiyordur canim.sahsen bana wc sorunuma ii gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…