- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
Benimde aklıma gelmedi değilaslında istediğim buydu ama onu zayıflayınca yapıcam: D
Beyaz tenli olsam kesin böyle birşey yapardım :))
Seviyorum bu kızın saç rengini, doğalmış bi de
benim saç rengimmm
bir çok kesim aa o kızın renginden değil mi diye soruyor ama ben bu rengi yaptıgımda bu dizi yoktu demekten sey oldum
Selam kızlar dün spordan kaynaklı galiba her yerim ağrıyor eve geldim nasıl yorulduysam hemen uyumuşumm:) polenlerden alerjim başladı heryerim kaşınıyor ve midem bulanıyor inşallah en az hasarla atlatırım:)
Teşekkürler tatlım:)
simdi nasılsın canım
Bende lcw ve kotondan aldım kotlarımı renk renk hemde ucuz.
Mayalayıp üstünü örttükten sonra fazla bekletiyo olabilirsin canım mayada ekşiyse ondanda olur bulabilirsen taze maya al.
Canım mayani değiştir bence. Ben de hep evde mayalarim ve 1 lt süte 1 kaşık yoğurt koyarım tam oluyor. Ayrıca çok sıcak mayalarsan da sütü ekşime oluyor .
yaa kızlar hayatımd ailk defa 2 lt süt aldım 1 lt mayalım dedim ne anlarım ki aldığım gibi dolaba koyup 2 gün sonra kaynatım dedim sütü kestim
şimdi tekrar alıcam bana lüfen tadından memnun oldugunuz tarifi verebilir misiniz
Yok canim 75te kalsin
Vazgecmek yok duruma gore 70e 65e bile cekebilirimmmm
Motivasyonum yuksek gidisatim iyi
Bunalmadimda sizlerle
Boyle devam insaallahh
sende bu motivasyon oldukan sonra verirsin canım
Merhabalar...Cok sukur kazasiz belasiz guzel bir nisan oldu :)
Menu
Kahvalti 2 dilim cavdar ekmek 2 kk peynir
Ogle yarim kase mercimek corbasi kirmizi
Ara 1 catal nisan pastamdan yedim
Aksam yaprak sarmasi 3 adet 1 kase yogurt 1 dilim cavdar ekmek 1 kase mercimek corbasi
Aksam nedense hic doymak bilmedim halada aciimm (( Regl olucam galiba ondan
Su 3 litre
yesil cay 1 fincan
10.000 adim
1000 ziplama
@tiffany20
Dahlia_
Bir yerde okudum biyer dedigim zaten burdaydi kk da galiba cuma takimlarindan bir kadin 2 ay duraklama yasamis 2 ay hhic kilo verememis ama pesde etmemeis kadinda azme bakya ben 1 hafta + gordum diye az kaldin evi dagitiyordum
canım hayırlı ve ugurlu olsunn
Ben de gidiyorum, tam iyiyim derken şimdi de boğazım başladı
Hafiften kaşınıyordu şimdi bayağı bayağı ağrıyorHastalanmasam bari..
Birşey içip uyuyayım..
Allah rahatlık versin, iyi geceler..
şimdi nasıl oldun canım
Günaydın şekerler :) tok karnına wcsiz +100 çıktım herhalde bu hafta güzel bir eksi yokzaten yıl başına kadar ideal kiloma düşmeyi planlamıştım fazla fazla ama şimdi olmayacak gibi duruyor.. Çok mutsuzum.. Zaten hafta sonu küçük görümcem gelecekmiş Ramazan üstü temizliğe birini de bulamadım.. İşin yoksa şimdi temizliğe dur.. Bişeyi de beğenip yemez şimdi benim görümcem, çok yemek seçiyor her gelişinde sinir krizi geçiriyorum.. Tabi minicik aklıyla bizi her seferinde birbirimize düşürmeye çalışması da cabası
kız hadi gözün aydın gelmiyor görümcenn n
26 larında. Kızım kadar kızı var.. Kayınvalidem sağolsun hiç kaynanalık yapmadı ama küçük görümcem yerini hiç aratmadı
bi değişikmiş ama
kızlar herkese merhaba hem yoğunluktan hem de dünki stresten buraya uğrayamadım , menümü yaziim dünkini , regl geldi o kadar gerginim ki nişanlıma da çattım ama o beni sinir etti ya
tatlım sakinnnn uzaklaş nişanlından kırmayın birbrinizi beee
Esim yine sehir disina çiktiiii
Akşam okula buyuk kizimdan kacarak gidicem mecbur
Babasi olunca beni birlikte birakiyorlar aglamiyorrr
Ay hayat ne yorucu ya
Bu ara herkeste bir sıkıntı
Forumda bomboş
Havalarmi etkiledi acaba
havalardandır havalardannn
Benimde oglan bugun kudurdu zaptedemedik..
Asla sozumuzu dinlemiyor, istedigi bir sey olmayinca oyuncaklarini firlatiyor , sinirleniyor..
Hepimizi cildirtti:)
Simdi uyanir eli kulaginda sonra parka gotur yemek yedir vs derken uyur kalirim aksam:)
Sabaha 1 ton sayfa beni bekler okumak icin :)
off daha bugün muhabbetini yaptık suanki çocukların bu hallerii