Allahım şifa versin cnm ya çok dikkat et kendine. Allah eşini ve evini de korusun canım amin. Ben hasanın rutin kontrolü var dr a götürüyorummNerelerdesiniz guzeller, ben sabahtan beri feceat bir bulanti ve mide agrisiyla debeleniyorum.
Doktor randevusu aldim 14 hazirana, daha 10 gun var.
Allahtan oglan bugun cok hirpalamiyor.
Hustinida sel goturuyormus, esim ev ucacak diyor:)
Akliniza gelirsem bana dua edin kizlar, biraz toparlanabileyim...
Spor yapanlara kucak dolusu sevgiler :). . . CUMA GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .
tiffany20 - 8.000 adım / 30 mekik / 20 squat / 300 İA
happy_moon - Leslie 2 mile / 100 mekik / 50 squat / 10 şınav / 100 zıplama / 50 bacak makas / 100 butt kick / 150 DK / 100 jj
O Ollalla - 26.000 adım / 50 squat / 30 yarım mekik
@zey zey - 4 km yürüyüş
@Fyfyfy - 35 şınav / 40 mekik / 100 jj / 30 İA / 11.250 adım
BiricikS - Spor antreman ile
@kitabi - 50 dk yürüyüş
Cok sagol canim amin..Allahım şifa versin cnm ya çok dikkat et kendine. Allah eşini ve evini de korusun canım amin. Ben hasanın rutin kontrolü var dr a götürüyorumm
Kolay gelsin guzel bir gun gecirmeni dilerim canim :)
Allah yardimcilari olsun canim..
Canin sagolsun Fatimembugun nasilsin?
Nerelerdesiniz guzeller, ben sabahtan beri feceat bir bulanti ve mide agrisiyla debeleniyorum.
Nasil anlatsam komple vicud sporu yapiyorum hersey var icinde aklina ne geliyorsa squat falan ve 9 tane alet var bacak kol bel karin falan toplam 45 dakka 1 saati buluyor bitmesi :)BiricikS canım sporunu biraz detaylı yazarsan daha iyi olur.. Yani hiç değilse kaç dakika yaptın onu yaz :)
Nasil anlatsam komple vicud sporu yapiyorum hersey var icinde aklina ne geliyorsa squat falan ve 9 tane alet var bacak kol bel karin falan toplam 45 dakka 1 saati buluyor bitmesi :)
AAA şekerim bana şöle yumurtanın yoksa üretim var bendeGunaydinnnn
Haydi kalkin
Benim cok isim var
Herkes uyurken markete gideyimmm
edsofi evde yumurta bitmis
Harika bir kahvalti hazirlayarak baslayayimmmm
Optummm boncuklarrr
Selammm
Oglanin mezuniyette bitti, bugun bacaklarim ağrıyor oynamaktan kas yaptim resmen. Allahh imm dagittim resmen o kadar seyin ustune dun cok iyi geldi gercekten. Kizlar acilen toparlanmam lazim sanki o kadar kiloyu veren ben degilmiism gibi hic azmim kalmadi motive o ne demek bilmiyorum lutfenn yardimm edinn
Help me pleas
Aleyküm selam canım...
Ne demek azmim kalmadıııııdün bildirim de yapmadın zatenn
Son zamanlarda uzaklaştın takımdan, motivasyonun o yüzden düşmüş olabilir canım..
Daha sık uğramaya çalışsan..
Cok gecmis olsun canim InsaAllah cabuk gecer su ide bulantilarin :)Nerelerdesiniz guzeller, ben sabahtan beri feceat bir bulanti ve mide agrisiyla debeleniyorum.
Cikolata bitter yemissin zaten bence sorun olmaz :)Günaydın cnm
Oo süperrr geçtik yani 5.takımı
Bende öptümm kolay gelsinb
Çok tatmin etmedi beni menüm çikolata yüzünden. Acuka marketlerde satılıyor doğulular daha çok sever baharat bol olduğu için bende çok severim al dene. Zıplayan şenay yazıcam senin içinöptüm
Nerelerdesiniz guzeller, ben sabahtan beri feceat bir bulanti ve mide agrisiyla debeleniyorum.
Yawrukush geçmiş olsun canım inşallah hafifler bir an önce..şimdi nasılsın? Elimden geldiğince dediğin gibi besleneceğim canım:)
BiricikS hoşgeldin canım=)
edsofi hoşgeldin canım :)
Asyaca olur öyle canım inşallah hepimiz toparlanıp vericez kilolarımızı devam edicez yılmadan
happy_moon nasılsın canım konuşamıyoruz ne zamandır
Dahlia_ naber kanka = )
abesle_istigal sen nasılsın canım =)
O Ollallatiffany20 naber gençlik =)
Harpy ah karamsarlık yokmu bende fazlasıyla var ama bana zarar verdiğini anladım artık kendimi çıkarmaya çalışıyorum bu ruh halinden belkide hastalığımın sebeplerinden biridir sen de kendini kaptırma canım insan illaki üzülüyor ama takdiri ilahi yapacak bişey yok rahmet dilemekten başka
Bana gelince ben bugün daha iyiyim hafif bi öksürük kaldı bugün evi temizledim baya terledim egzersiz sayılır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?