Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allahım şifa versin cnm ya çok dikkat et kendine. Allah eşini ve evini de korusun canım amin. Ben hasanın rutin kontrolü var dr a götürüyorumm

Spor yapanlara kucak dolusu sevgiler :)
Ellerine saglik canim :)

Canım yaa Allah şifa versin.. En kısa zamanda toparlanırsın inşaAllah..
Allah yardımcınız olsun, eşini de korusun..

BiricikS canım sporunu biraz detaylı yazarsan daha iyi olur.. Yani hiç değilse kaç dakika yaptın onu yaz :)
Nasil anlatsam komple vicud sporu yapiyorum hersey var icinde aklina ne geliyorsa squat falan ve 9 tane alet var bacak kol bel karin falan toplam 45 dakka 1 saati buluyor bitmesi :)

Nasil anlatsam komple vicud sporu yapiyorum hersey var icinde aklina ne geliyorsa squat falan ve 9 tane alet var bacak kol bel karin falan toplam 45 dakka 1 saati buluyor bitmesi :)

Anladım canım :) tek tek hepsini yaz demiyorum zaten :)
mesela 1 saat ya da ne kadar olursa artık egzersiz yaptım yaz o kadar :)

Gunaydinnnn
Haydi kalkin
Benim cok isim var
Herkes uyurken markete gideyimmm
edsofi evde yumurta bitmis
Harika bir kahvalti hazirlayarak baslayayimmmm
Optummm boncuklarrr
AAA şekerim bana şöle yumurtanın yoksa üretim var bende

Selammm
Oglanin mezuniyette bitti, bugun bacaklarim ağrıyor oynamaktan kas yaptim resmen. Allahh imm dagittim resmen o kadar seyin ustune dun cok iyi geldi gercekten. Kizlar acilen toparlanmam lazim sanki o kadar kiloyu veren ben degilmiism gibi hic azmim kalmadi motive o ne demek bilmiyorum lutfenn yardimm edinn
Help me pleas

Aleyküm selam canım...
Ne demek azmim kalmadııııı dün bildirim de yapmadın zatenn
Son zamanlarda uzaklaştın takımdan, motivasyonun o yüzden düşmüş olabilir canım..
Daha sık uğramaya çalışsan..

Cok gecmis olsun canim InsaAllah cabuk gecer su ide bulantilarin :)
Benim 2 ayim doldumu izin icin diyorum bide 1 aylik izne ayrila biliyormuyuz?

Cikolata bitter yemissin zaten bence sorun olmaz :)

Allah sabır, şifa versin Can'ım hastalık değil sonuçta, bebeğin sağlıklı olduğuna işaret. Öyle düşün belki daha iyi hissedersin.. Hem neredeyse 3 ay oldu yakında hafiflemeye başlar inşallah

Yawrukush geçmiş olsun canım inşallah hafifler bir an önce..şimdi nasılsın? Elimden geldiğince dediğin gibi besleneceğim canım:)
BiricikS hoşgeldin canım=)
edsofi hoşgeldin canım :)
Asyaca olur öyle canım inşallah hepimiz toparlanıp vericez kilolarımızı devam edicez yılmadan
happy_moon nasılsın canım konuşamıyoruz ne zamandır
Dahlia_ naber kanka = )
abesle_istigal sen nasılsın canım =)
O Ollalla tiffany20 naber gençlik =)
Harpy ah karamsarlık yokmu bende fazlasıyla var ama bana zarar verdiğini anladım artık kendimi çıkarmaya çalışıyorum bu ruh halinden belkide hastalığımın sebeplerinden biridir sen de kendini kaptırma canım insan illaki üzülüyor ama takdiri ilahi yapacak bişey yok rahmet dilemekten başka
Bana gelince ben bugün daha iyiyim hafif bi öksürük kaldı bugün evi temizledim baya terledim egzersiz sayılır mı

sabah :
yarim krep
ucgen krem peynir
oglen:
muz cilek sut karisimi (yeni aldigim smootiemaker denemis oldum cok basarili )
aksam :
buyuk bir salata
150 gr izgara tavuk
su: 2lt az ictim nedense
spor kizim hafta sonu evde oldugu icin yok diyebilirim, ama anasini hiiic oturtmadi kizim.

opuyorum sizi

İyi olmana sevindim canım.. Bende de hafiften hepsi var ama iyiyim bugün çok şükür :)

Bu arada temizliği spordan saymıyoruz kanka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…