Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sag tatlim :)
Iyidir canim toparlanmaya calisiyoruz
Senden naber?
Valizimi topladim yarindan itibaren 1 ayligina Anaannemlerde kalicam :) guzel degisiklik olacak benim icin
bende iyyim çok şükür : )
ay ne güzel bende belki kaçarım annemlere sıkıldım zira : )

Patates kizartmasida nerden cikti ?? yeme boyle seyler

Gelelim menume
Kahvalti - Omlet , 3 yemek kasigi yogurt , 1 yemek kasigi bal , 2 dilim cavdar ekmek , 1 kk peynir , 1 salatalik .
Ara - 1 kase cilek
Oglen - 1 kase kirmizi mercimek corbasi , 1 tabak patlican yemegi
Ara - 1 kase kiraz
Aksam - 1 kase yesil mercimek corbasi , 2 lahana sarmasi , 3 yaprak sarma , 3 yemek kasigi yogurt .
Ara - 3 ceviz 2 badem
Su - 3 litre
Yesil cay - 2 fincan
Veeee Adim 30.100 nihayet hedefime ulasdim
happy_moon - Menum nasil tatlim ?
tiffany20 - Menun guzldi canim ? Sen nasilsin?
@AKovser

dünkü menüm
sabah uyanınca limonlu ılık su
sabah sabah kahvaltısı 6.45 1 adet yumurta haslanmış 1 dilim kepekli ekmek 1 domates 5 zeytin
09.50 yeşil çay .11.30 1 adet elma
12.40. öğle yemeği yarım adet közleme (peynirli) 1 su bardağı şekersiz çay
akşam 06.00 da 1 kase pirinç çorbası yağsız
2.5 litre su
sabah hareket yptım 25 şınav 30 sguat 20 mekik 15 dakika yürüyüş ayrıcada akşamada koşturmaca dün menümü yazamadım kusura bakmayın özür dilerim kaptanım

Gunaydin canlarim, dun dagildim resmen..
Yatakla butunlestim, oglanda cogunlugunda benimle yataktaydi.
Epey tekme tokat yedim tabi o Allahin emri :)
Simdi dune gore iyiyim cok sukur.
Hemen alintilarimi yazayim..
Bugunden itibaren kacamak yok guzeller biliyorsunuz..
Yarinda insallah ramazan basliyor.
Ramazanda beslenmemizle ilgili bir kucuk yazi yazacagim.
Gununuz sizler gibi guzel gecsin :)

Canım yaa Allah şifa versin.. En kısa zamanda toparlanırsın inşaAllah..
Allah yardımcınız olsun, eşini de korusun..
sagol canim amin..

Nasil anlatsam komple vicud sporu yapiyorum hersey var icinde aklina ne geliyorsa squat falan ve 9 tane alet var bacak kol bel karin falan toplam 45 dakka 1 saati buluyor bitmesi :)
cok guzel egzersizlerin canim :)

AAA şekerim bana şöle yumurtanın yoksa üretim var bende
Edam Turkiye'ye geldigimizden beri cok sukur koy yumurtasi, koy sutu, koy yogurdu tuketiyoruz:)
Her yumurtada kulaklarini cinlatiyorum:))

hadi gozunuzaydin canim:)
bugun hemen kalk duzgun bir menu hazirla, sporunu yap, haricten cocuklarinda pesinnde kosarsin adimsayarini da ac..
haydi durmak yok:)

Cok gecmis olsun canim InsaAllah cabuk gecer su ide bulantilarin :)
Benim 2 ayim doldumu izin icin diyorum bide 1 aylik izne ayrila biliyormuyuz?
insallah guzelim.
canim listeye 15 Nisanda girdin, 17 haziranda izne ayirabilirim seni 2 hafta sonra en erken...
acil mi izin durumun, hayirdir canim?

Allah sabır, şifa versin Can'ım hastalık değil sonuçta, bebeğin sağlıklı olduğuna işaret. Öyle düşün belki daha iyi hissedersin.. Hem neredeyse 3 ay oldu yakında hafiflemeye başlar inşallah
hep oyle dusunuyorum zaten canim.
Akina hamileyken hic bulantim yoktu ve simdiki haline kiyasla cok hareketsiz bir bebekti:)
kac sefer bebek hareket etmiyor diye doktora gitmistim.
bu sefer diyorum ki bu bulantilar sayesinde insallah bebegin iyi oldugundan haberdar oluyorum:)
sen nasilsin canim, gorumcenden bir haber ver mi?

oy oy oy ne simarikligi askolsun...
yazdiklarini okurken kiyafetleri kendime almis gibi sevindim canim:)
gule gule, zayiflaya zayiflaya giy hepsini..
aynen devam, daha ne iltifatlar gelecek enisteden :))

bu hafta ne yoruldun Busem kolayliklar ve guc kuvvet diliyorum sana..

Çok geçmiş olsun kuzum.
Tamam canım senin için bol bol dua edicem
sagol kuzum dualariniz cok iyi geldi bana :)
sen nasilsin, sinav hazirliklari nasil gidiyor?

Kiz ben karisikligi bile gormedim beterin beteri var :))
ahahah sabah sabah yine guldurdun beni amazonumm :)

İyi akşamlar kızlar regl beni mahvetti bugün öğlene kadar uyudum şimdi eve geldim uyucamm menümü yaziim bi kahvaltı yaptım zaten başka da birşey yok kahvaltı da 3 gibiydi :/
sen nerelerdesin guzelim, cumada ugramadin..
iyi misin simdi toparlandin mi??

bende canımm çok şükür =)
sayılaydı iyiydi
ben kendimi ramazana programladım pazartesi başlıcam spora : D
aaa cuma baslicam, pazartesi baslicam derken bir turlu baslanmaz Handanim..
Kalk bugun basla spora :)

Bu arada 77 kg mim bu sabah tartildim
tamam canim hemen isliyorum listemize, 3 kiloyu nasil aldin kiiizzzz

MasaAllah cok guzel bir menu darisi artik benimde basima Anneannemlere gidiyom o bana iyi bakar :)) kendimle pek ilgilenemiyom daa :))
bende anneanne hastasiyimdir, kucuklugumde hep o buyuttu beni..
hakki odenmez onlarin, ohh mis git anneanne evinde keyif sur canim :)

Canım inşallah geçecek bu günler.. Azcık sabır gerekli. Daha önce yazmıştım ama zencefil bulantı işine çok iyi geliyor. Çayı ya da kurabiyesini yapıp tüketebilirsiniz. Ben o sayede biraz su içebiliyordum. Tabi herşey gibi onun da sınırı var, çok tüketmek iyi değil ama azı zararlı değil.
Bir de yine su içmejte zırlanıyorsan sıcağa yakın ılık suyu mide daha iyi kabul ediyor..
İlaveten burnunun kokusunu sevmediği hiçbirşeyi yeme.. Ben ne zaman böyle birşey yapsam 3 gün kendime gelemezdim

Görümceme gelince; çok ilginç bir aile, kayınvalidem görümceme Ada'mı eve al o çocuğun bir tane babası var demiş gerisini bilmiyorum.. Allah sonlarını hayır etsin..

Bazen oluyor ama bugün hemen toparlanmaya bak canım. Geçen aynı dağılma bana da oldu ama geldim kendime takıma çok uğramaya çalış. O iyi geliyor. Bu arada eğlenmene çok sevindim cnm

Selam canım bayadır görüşemiyoruz. İyiym sen nasılsın? Ben çocuklarla takılıyorum işte

Maşallah canım süpersin.zayıfladıkça zayıflıyorsun

Baktım cnm valla hergün böyle güzel menü bekliyorum senden. Çok güzel beslenmişsin, sen izin mi istiyorsun sanki öyle bişey okudum? Kız o kadar adımı Allah aşkına kaç saatte nasıl attın?bide sen ödül ne zaman yaptın ne yedin ödül?

Günaydın canım o tekmeleri bende bilirim Hamza nasıl tekmelerdir :) bugün kaçamak yokkk

Günayydınnnnnnn herkesee. Dün hasanın rutin kontrolüne gittik. Uyku düzenini ve şeklini düzeltiyoruz. Hiç bir şekilde yattığı yatağını sallamadan, emerek uyumadan, ayakta sallamadan, kucağında ayakta uyutmadan drek yatağına yatırıp kendisinin uyumasını sağlicaz. Beni emzik gibi kullanmadan uzun aralıklarla uyuyup dolu dolu emmesini sağlicaz vs vs dün akşam 60 dakka uğraştım uyuması için. El teması ninni söylemesi. Sinirlendi inga inga ağladı sakinleştirdim tekrar yatırdım yine krize girdi yine. Bir ayın sonunda kendi odasına yatağı geçirmeyi planladı doktoru. Stresliyim anlicanız. Hamzaya gelince O da kardeşi olunca benle yatmaya başladı dr Hamza için sticker uygulaması başlattı. Kendi odasında uyudukÇa takvimine yapıştırcaz. Bu sefer tutturdu kardeşim benim odamda uyusun ikimiz aynı odada olalım. Yani kısacası ben elimde kalem kağıt şu zaman yattı şu kadar uyudu uyku düzeni peşindeyim.şuanki meşgalem bu kızlar başınızı ağrıttım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…