- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
bende iyyim çok şükür : )Sag tatlim :)
Iyidir canim toparlanmaya calisiyoruz
Senden naber?
Valizimi topladim yarindan itibaren 1 ayligina Anaannemlerde kalicam :) guzel degisiklik olacak benim icin
Patates kizartmasida nerden cikti ?? yeme boyle seylerana ben menümü paylaşmamaışım : D
12 de kalktım öğle yemeği yok
kahvaltı
7 tane patates kızartması 2 minik sosis 4 çatal krem peynir 1 küp kaşar peynir 2 dilim ekmek
akşam
bol salata 4 köfte 2 dilim ekmek
2 lt su
Kaptan gelse 1 aylik iznimi alip gidicemde bu gun gidecektim ama kaptandan ses yok iyimi acaba? herhalde midesi kotu yinebende iyyim çok şükür : )
ay ne güzel bende belki kaçarım annemlere sıkıldım zira : )
eşim yapmış sabah beni uyandıramadı kendi hazırladı bende yidim bi daha yemicemPatates kizartmasida nerden cikti ?? yeme boyle seyler
inşallah iyidir ya bence sabah gelir uyumuş olabilirKaptan gelse 1 aylik iznimi alip gidicemde bu gun gidecektim ama kaptandan ses yok iyimi acaba? herhalde midesi kotu yine
canım save form bilmiyorum ama mozilllanın indirme eklentisi var onu dene bi istersenKizlar ya oglana cizgi flim indircem save form inmiyor delircem yardim edin
InsaAllah dedigin gibidir uyuyordurinşallah iyidir ya bence sabah gelir uyumuş olabilir
Yeme kotu onlar :)))eşim yapmış sabah beni uyandıramadı kendi hazırladı bende yidim bi daha yemicem
sagol canim :)Guzel menu tebrikler
Bende opdum
2 litrede az diil
MasaAllah kizina bak annesini dusunuyor oturma hareketde ol istiyor :))
Canm ven telden baglaniyorum o sanirim bilgisayardan oluyor ben eklenti bulamadim teldencanım save form bilmiyorum ama mozilllanın indirme eklentisi var onu dene bi istersen
sagol canim amin..Canım yaa Allah şifa versin.. En kısa zamanda toparlanırsın inşaAllah..
Allah yardımcınız olsun, eşini de korusun..
cok guzel egzersizlerin canim :)Nasil anlatsam komple vicud sporu yapiyorum hersey var icinde aklina ne geliyorsa squat falan ve 9 tane alet var bacak kol bel karin falan toplam 45 dakka 1 saati buluyor bitmesi :)
Edam Turkiye'ye geldigimizden beri cok sukur koy yumurtasi, koy sutu, koy yogurdu tuketiyoruz:)AAA şekerim bana şöle yumurtanın yoksa üretim var bende
hadi gozunuzaydin canim:)Selammm
Oglanin mezuniyette bitti, bugun bacaklarim ağrıyor oynamaktan kas yaptim resmen. Allahh imm dagittim resmen o kadar seyin ustune dun cok iyi geldi gercekten. Kizlar acilen toparlanmam lazim sanki o kadar kiloyu veren ben degilmiism gibi hic azmim kalmadi motive o ne demek bilmiyorum lutfenn yardimm edinn
Help me pleas
insallah guzelim.Cok gecmis olsun canim InsaAllah cabuk gecer su ide bulantilarin :)
Benim 2 ayim doldumu izin icin diyorum bide 1 aylik izne ayrila biliyormuyuz?
hep oyle dusunuyorum zaten canim.Allah sabır, şifa versin Can'ım hastalık değil sonuçta, bebeğin sağlıklı olduğuna işaret. Öyle düşün belki daha iyi hissedersin.. Hem neredeyse 3 ay oldu yakında hafiflemeye başlar inşallah
oy oy oy ne simarikligi askolsun...Kizlar biraz alisveris yaptimmm
Ltb 30 beden kot aldim ben icinede girdim ve hic sıkmadanda tum gun gezdim nasil oldu ama likrali
Cok guzel kolsuz bluzlar gomlekler aldimmm
Kollarimo cok calistim cok ise yaradi
Hergun 300 dumbell nasil bu kadar cabuk toparladiii daraltti
Wuhuuuuu
Taytlar aldimmmm
Adama bana gore taytiniz varmi buyuk beden dedimmmm
Ne buyugu abla bu sana olur dediiiii
Nasil yaniiii sasirdim
Genelde buyuk bedende 2model olurdu max ve ben asla secmezdim
50 cesit arasindan 2model sectim aldimmmm
Bi nasil guzel duygu
Bu arada esnemeyen bluzum M bedennnnn
Biri motivasyonmu dediiiiii
Buyrun anacim ben burdayim
He eşimden duydugum iltifatlarda cabasi
Duygularimi paylasmak istedim
Herbirinizin emegi var ustumde
Umarim şimariklik yapmamisimdir
bu hafta ne yoruldun Busem kolayliklar ve guc kuvvet diliyorum sana..Kizlar iyi aksamlar
Isleri biraz toparladim sukur gecmise sonra bakacagim menumu vereyim
Sabah
2 yumurta omlet
Ceviz
Peynir
Ogle
Mucver
Aksam
Kofteli bi uydurma corba
Kizlar ya tatil olsun artik cok yoruldum.
Kizlarla yalnizim bugun telefonu birak diye tepemdeler uyuduklarinda ayakta kalabilirsem gelcem gecmisi de okucam insallah.
sagol kuzum dualariniz cok iyi geldi bana :)Çok geçmiş olsun kuzum.
Tamam canım senin için bol bol dua edicem
ahahah sabah sabah yine guldurdun beni amazonumm :)Kiz ben karisikligi bile gormedim beterin beteri var :))
sen nerelerdesin guzelim, cumada ugramadin..İyi akşamlar kızlar regl beni mahvetti bugün öğlene kadar uyudum şimdi eve geldim uyucamm menümü yaziim bi kahvaltı yaptım zaten başka da birşey yok kahvaltı da 3 gibiydi :/
aaa cuma baslicam, pazartesi baslicam derken bir turlu baslanmaz Handanim..bende canımm çok şükür =)
sayılaydı iyiydi
ben kendimi ramazana programladım pazartesi başlıcam spora : D
tamam canim hemen isliyorum listemize, 3 kiloyu nasil aldin kiiizzzzBu arada 77 kg mim bu sabah tartildim
bende anneanne hastasiyimdir, kucuklugumde hep o buyuttu beni..MasaAllah cok guzel bir menu darisi artik benimde basima Anneannemlere gidiyom o bana iyi bakar :)) kendimle pek ilgilenemiyom daa :))
sagol canim amin..
cok guzel egzersizlerin canim :)
Edam Turkiye'ye geldigimizden beri cok sukur koy yumurtasi, koy sutu, koy yogurdu tuketiyoruz:)
Her yumurtada kulaklarini cinlatiyorum:))
hadi gozunuzaydin canim:)
bugun hemen kalk duzgun bir menu hazirla, sporunu yap, haricten cocuklarinda pesinnde kosarsin adimsayarini da ac..
haydi durmak yok:)
insallah guzelim.
canim listeye 15 Nisanda girdin, 17 haziranda izne ayirabilirim seni 2 hafta sonra en erken...
acil mi izin durumun, hayirdir canim?
hep oyle dusunuyorum zaten canim.
Akina hamileyken hic bulantim yoktu ve simdiki haline kiyasla cok hareketsiz bir bebekti:)
kac sefer bebek hareket etmiyor diye doktora gitmistim.
bu sefer diyorum ki bu bulantilar sayesinde insallah bebegin iyi oldugundan haberdar oluyorum:)
sen nasilsin canim, gorumcenden bir haber ver mi?
oy oy oy ne simarikligi askolsun...
yazdiklarini okurken kiyafetleri kendime almis gibi sevindim canim:)
gule gule, zayiflaya zayiflaya giy hepsini..
aynen devam, daha ne iltifatlar gelecek enisteden :))
bu hafta ne yoruldun Busem kolayliklar ve guc kuvvet diliyorum sana..
sagol kuzum dualariniz cok iyi geldi bana :)
sen nasilsin, sinav hazirliklari nasil gidiyor?
ahahah sabah sabah yine guldurdun beni amazonumm :)
sen nerelerdesin guzelim, cumada ugramadin..
iyi misin simdi toparlandin mi??
aaa cuma baslicam, pazartesi baslicam derken bir turlu baslanmaz Handanim..
Kalk bugun basla spora :)
tamam canim hemen isliyorum listemize, 3 kiloyu nasil aldin kiiizzzz
bende anneanne hastasiyimdir, kucuklugumde hep o buyuttu beni..
hakki odenmez onlarin, ohh mis git anneanne evinde keyif sur canim :)
Selammm
Oglanin mezuniyette bitti, bugun bacaklarim ağrıyor oynamaktan kas yaptim resmen. Allahh imm dagittim resmen o kadar seyin ustune dun cok iyi geldi gercekten. Kizlar acilen toparlanmam lazim sanki o kadar kiloyu veren ben degilmiism gibi hic azmim kalmadi motive o ne demek bilmiyorum lutfenn yardimm edinn
Help me pleas
Yawrukush geçmiş olsun canım inşallah hafifler bir an önce..şimdi nasılsın? Elimden geldiğince dediğin gibi besleneceğim canım:)
@BiricikS hoşgeldin canım=)
edsofi hoşgeldin canım :)
@Asyaca olur öyle canım inşallah hepimiz toparlanıp vericez kilolarımızı devam edicez yılmadan
happy_moon nasılsın canım konuşamıyoruz ne zamandır
@AKovser naber kanka = )
@abesle_istigal sen nasılsın canım =)
O Ollallatiffany20 naber gençlik =)
Harpy ah karamsarlık yokmu bende fazlasıyla var ama bana zarar verdiğini anladım artık kendimi çıkarmaya çalışıyorum bu ruh halinden belkide hastalığımın sebeplerinden biridir sen de kendini kaptırma canım insan illaki üzülüyor ama takdiri ilahi yapacak bişey yok rahmet dilemekten başka
Bana gelince ben bugün daha iyiyim hafif bi öksürük kaldı bugün evi temizledim baya terledim egzersiz sayılır mı
Kizlar biraz alisveris yaptimmm
Ltb 30 beden kot aldim ben icinede girdim ve hic sıkmadanda tum gun gezdim nasil oldu ama likrali
Cok guzel kolsuz bluzlar gomlekler aldimmm
Kollarimo cok calistim cok ise yaradi
Hergun 300 dumbell nasil bu kadar cabuk toparladiii daraltti
Wuhuuuuu
Taytlar aldimmmm
Adama bana gore taytiniz varmi buyuk beden dedimmmm
Ne buyugu abla bu sana olur dediiiii
Nasil yaniiii sasirdim
Genelde buyuk bedende 2model olurdu max ve ben asla secmezdim
50 cesit arasindan 2model sectim aldimmmm
Bi nasil guzel duygu
Bu arada esnemeyen bluzum M bedennnnn
Biri motivasyonmu dediiiiii
Buyrun anacim ben burdayim
He eşimden duydugum iltifatlarda cabasi
Duygularimi paylasmak istedim
Herbirinizin emegi var ustumde
Umarim şimariklik yapmamisimdir
Gelelim menume
Kahvalti - Omlet , 3 yemek kasigi yogurt , 1 yemek kasigi bal , 2 dilim cavdar ekmek , 1 kk peynir , 1 salatalik .
Ara - 1 kase cilek
Oglen - 1 kase kirmizi mercimek corbasi , 1 tabak patlican yemegi
Ara - 1 kase kiraz
Aksam - 1 kase yesil mercimek corbasi , 2 lahana sarmasi , 3 yaprak sarma , 3 yemek kasigi yogurt .
Ara - 3 ceviz 2 badem
Su - 3 litre
Yesil cay - 2 fincan
Veeee Adim 30.100 nihayet hedefime ulasdim
happy_moon - Menum nasil tatlim ?
tiffany20 - Menun guzldi canim ? Sen nasilsin?
@AKovser
Gunaydin canlarim, dun dagildim resmen..
Yatakla butunlestim, oglanda cogunlugunda benimle yataktaydi.
Epey tekme tokat yedim tabi o Allahin emri :)
Simdi dune gore iyiyim cok sukur.
Hemen alintilarimi yazayim..
Bugunden itibaren kacamak yok guzeller biliyorsunuz..
Yarinda insallah ramazan basliyor.
Ramazanda beslenmemizle ilgili bir kucuk yazi yazacagim.
Gununuz sizler gibi guzel gecsin :)
Ne demek kuzum:)sagol kuzum dualariniz cok iyi geldi bana :)
sen nasilsin, sinav hazirliklari nasil gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?