Teşekkür ederim kuzum:)MasaAllah cok guzel bir menu darisi artik benimde basima Anneannemlere gidiyom o bana iyi bakar :)) kendimle pek ilgilenemiyom daa :))
Kuzum menün gayet güzel,hatta mükemmel diyebilirim:)Gelelim menume
Kahvalti - Omlet , 3 yemek kasigi yogurt , 1 yemek kasigi bal , 2 dilim cavdar ekmek , 1 kk peynir , 1 salatalik .
Ara - 1 kase cilek
Oglen - 1 kase kirmizi mercimek corbasi , 1 tabak patlican yemegi
Ara - 1 kase kiraz
Aksam - 1 kase yesil mercimek corbasi , 2 lahana sarmasi , 3 yaprak sarma , 3 yemek kasigi yogurt .
Ara - 3 ceviz 2 badem
Su - 3 litre
Yesil cay - 2 fincan
Veeee Adim 30.100 nihayet hedefime ulasdim
@happy_moon - Menum nasil tatlim ?
tiffany20 - Menun guzldi canim ? Sen nasilsin?
Dahlia_
tamamdır kaptanım bugün akşam eşimi alıp yürüyüşe gidicem =)sagol canim amin..
cok guzel egzersizlerin canim :)
Edam Turkiye'ye geldigimizden beri cok sukur koy yumurtasi, koy sutu, koy yogurdu tuketiyoruz:)
Her yumurtada kulaklarini cinlatiyorum:))
hadi gozunuzaydin canim:)
bugun hemen kalk duzgun bir menu hazirla, sporunu yap, haricten cocuklarinda pesinnde kosarsin adimsayarini da ac..
haydi durmak yok:)
insallah guzelim.
canim listeye 15 Nisanda girdin, 17 haziranda izne ayirabilirim seni 2 hafta sonra en erken...
acil mi izin durumun, hayirdir canim?
hep oyle dusunuyorum zaten canim.
Akina hamileyken hic bulantim yoktu ve simdiki haline kiyasla cok hareketsiz bir bebekti:)
kac sefer bebek hareket etmiyor diye doktora gitmistim.
bu sefer diyorum ki bu bulantilar sayesinde insallah bebegin iyi oldugundan haberdar oluyorum:)
sen nasilsin canim, gorumcenden bir haber ver mi?
oy oy oy ne simarikligi askolsun...
yazdiklarini okurken kiyafetleri kendime almis gibi sevindim canim:)
gule gule, zayiflaya zayiflaya giy hepsini..
aynen devam, daha ne iltifatlar gelecek enisteden :))
bu hafta ne yoruldun Busem kolayliklar ve guc kuvvet diliyorum sana..
sagol kuzum dualariniz cok iyi geldi bana :)
sen nasilsin, sinav hazirliklari nasil gidiyor?
ahahah sabah sabah yine guldurdun beni amazonumm :)
sen nerelerdesin guzelim, cumada ugramadin..
iyi misin simdi toparlandin mi??
aaa cuma baslicam, pazartesi baslicam derken bir turlu baslanmaz Handanim..
Kalk bugun basla spora :)
tamam canim hemen isliyorum listemize, 3 kiloyu nasil aldin kiiizzzz
bende anneanne hastasiyimdir, kucuklugumde hep o buyuttu beni..
hakki odenmez onlarin, ohh mis git anneanne evinde keyif sur canim :)
bende iyiyim çok şükür hem zor hem keyifli anne olmak: ) ben geçen gün rüyamda 1 günlük hamile olduğumu gördümBazen oluyor ama bugün hemen toparlanmaya bak canım. Geçen aynı dağılma bana da oldu ama geldim kendime takıma çok uğramaya çalış. O iyi geliyor. Bu arada eğlenmene çok sevindim cnm
Selam canım bayadır görüşemiyoruz. İyiym sen nasılsın? Ben çocuklarla takılıyorum işte
Maşallah canım süpersin.zayıfladıkça zayıflıyorsun
Baktım cnm valla hergün böyle güzel menü bekliyorum senden. Çok güzel beslenmişsin, sen izin mi istiyorsun sanki öyle bişey okudum? Kız o kadar adımı Allah aşkına kaç saatte nasıl attın?bide sen ödül ne zaman yaptın ne yedin ödül?
Günaydın canım o tekmeleri bende bilirim Hamza nasıl tekmelerdir :) bugün kaçamak yokkk
Günayydınnnnnnn herkesee. Dün hasanın rutin kontrolüne gittik. Uyku düzenini ve şeklini düzeltiyoruz. Hiç bir şekilde yattığı yatağını sallamadan, emerek uyumadan, ayakta sallamadan, kucağında ayakta uyutmadan drek yatağına yatırıp kendisinin uyumasını sağlicaz. Beni emzik gibi kullanmadan uzun aralıklarla uyuyup dolu dolu emmesini sağlicaz vs vs dün akşam 60 dakka uğraştım uyuması için. El teması ninni söylemesi. Sinirlendi inga inga ağladı sakinleştirdim tekrar yatırdım yine krize girdi yine. Bir ayın sonunda kendi odasına yatağı geçirmeyi planladı doktoru. Stresliyim anlicanız. Hamzaya gelince O da kardeşi olunca benle yatmaya başladı dr Hamza için sticker uygulaması başlattı. Kendi odasında uyudukÇa takvimine yapıştırcaz. Bu sefer tutturdu kardeşim benim odamda uyusun ikimiz aynı odada olalım. Yani kısacası ben elimde kalem kağıt şu zaman yattı şu kadar uyudu uyku düzeni peşindeyim.şuanki meşgalem bu kızlar başınızı ağrıttım
bende iyiyim çok şükür hem zor hem keyifli anne olmak: ) ben geçen gün rüyamda 1 günlük hamile olduğumu gördümNasıl seviniyorum nasıl korkuyorum bişey olcak diye
Vallqhi kaptanim okdar kolay aldimki 3 kg anlatamam . ole aman aman yemedim inan. Biraz kacrdmmi ben hemen kg aliyorum bole nalet bi vucut yapim varsagol canim amin..
Edam Turkiye'ye geldigimizden beri cok sukur koy yumurtasi, koy sutu, koy yogurdu tuketiyoruz:)
bugun hemen kalk duzgun bir menu hazirla, sporunu yap, haricten cocuklarinda pesinnde kosarsin adimsayarini da ac..
insallah guzelim.
canim listeye 15 Nisanda girdin, 17 haziranda izne ayirabilirim seni 2 hafta sonra en erken...
Akina hamileyken hic bulantim yoktu ve simdiki haline kiyasla cok hareketsiz bir bebekti:)
bu sefer diyorum ki bu bulantilar sayesinde insallah bebegin iyi oldugundan haberdar oluyorum:)
Evet saglik sorunu ile ilgili izne ayrilmak istiyorum.Soyle anlatayayaim Yilda 2-3 ay ilac tedavisi aliyorum doktor gibi konusamicam sinir hastasiyim snir krizleri geciriyorum ama baya bir ilerme var cunku hastaligimin ilk donemlerinde ayda 10 defa kriz keciriyordum 5 senede baya azalma var bu sene 6 ayda sadece 4 defa kriz gecirdimsagol canim amin..
insallah guzelim.
Tamam canim guzel menulerle cikicam karsina soz :)Bazen oluyor ama bugün hemen toparlanmaya bak canım. Geçen aynı dağılma bana da oldu ama geldim kendime takıma çok uğramaya çalış. O iyi geliyor. Bu arada eğlenmene çok sevindim cnm
Selam canım bayadır görüşemiyoruz. İyiym sen nasılsın? Ben çocuklarla takılıyorum işte
Maşallah canım süpersin.zayıfladıkça zayıflıyorsun
Baktım cnm valla hergün böyle güzel menü bekliyorum senden. Çok güzel beslenmişsin, sen izin mi istiyorsun sanki öyle bişey okudum? Kız o kadar adımı Allah aşkına kaç saatte nasıl attın?bide sen ödül ne zaman yaptın ne yedin ödül?
Günaydın canım o tekmeleri bende bilirim Hamza nasıl tekmelerdir :) bugün kaçamak yokkk
Evet saglik sorunu ile ilgili izne ayrilmak istiyorum.Soyle anlatayayaim Yilda 2-3 ay ilac tedavisi aliyorum doktor gibi konusamicam sinir hastasiyim snir krizleri geciriyorum ama baya bir ilerme var cunku hastaligimin ilk donemlerinde ayda 10 defa kriz keciriyordum 5 senede baya azalma var bu sene 6 ayda sadece 4 defa kriz gecirdim
Bu yuzden ilac tedavisi oluyorum ama 1 aylik tedavi surecim ve ben kilo ala bilirim
Hep boyle oluyor ama 2 ayda 10 kilo almisligim var dusun yani
Ama doktor spor ve yediklerime dikkat edersem kilo almamda azalma ola bilecegini soyyledi 2 gundur ilac devsine basladim bile
Izne ayrilmak istedim ilk basta ama her hafta artiyla gelecegim takima kotu yansir bu diye dusundum ve
Izn istiyorum kaptanim erken oldu biliyorum ama elimden bir sey gelmiyor biseyler yapabilirsen sevinirim mesajini beklicem sevgiler... :)
Yok ne bas agrimasi sveerek takipteyim seni :)) Allah yardimcin olsun uyku duzeni zor geciyor biraz yegenlerimden bilirim ama sonrasi iyi oluyor ...Günayydınnnnnnn herkesee. Dün hasanın rutin kontrolüne gittik. Uyku düzenini ve şeklini düzeltiyoruz. Hiç bir şekilde yattığı yatağını sallamadan, emerek uyumadan, ayakta sallamadan, kucağında ayakta uyutmadan drek yatağına yatırıp kendisinin uyumasını sağlicaz. Beni emzik gibi kullanmadan uzun aralıklarla uyuyup dolu dolu emmesini sağlicaz vs vs dün akşam 60 dakka uğraştım uyuması için. El teması ninni söylemesi. Sinirlendi inga inga ağladı sakinleştirdim tekrar yatırdım yine krize girdi yine. Bir ayın sonunda kendi odasına yatağı geçirmeyi planladı doktoru. Stresliyim anlicanız. Hamzaya gelince O da kardeşi olunca benle yatmaya başladı dr Hamza için sticker uygulaması başlattı. Kendi odasında uyudukÇa takvimine yapıştırcaz. Bu sefer tutturdu kardeşim benim odamda uyusun ikimiz aynı odada olalım. Yani kısacası ben elimde kalem kağıt şu zaman yattı şu kadar uyudu uyku düzeni peşindeyim.şuanki meşgalem bu kızlar başınızı ağrıttım
Cok sukur bende iyiyim tesekkur ederimKuzum menün gayet güzel,hatta mükemmel diyebilirim:)
Adımın süper olmuş Maşallah
Su yeşil çay hepsi güzel:)
Teşekkür ederim canım, ama senin kadar güzel değil ki benim menüm:) Ben dün 2000 adım bile atmadım
İyiyim şükür canım sen nasılsın?Bende sınavlara hazırlanıyorum bildiğin gibi işte
Aynen bende senin gibiyim :) hemen kilo aliyomVallqhi kaptanim okdar kolay aldimki 3 kg anlatamam . ole aman aman yemedim inan. Biraz kacrdmmi ben hemen kg aliyorum bole nalet bi vucut yapim var
Bekliyoz tavuklarini :)) aman menunu diyecektim :))Menulerimi yarindan itibaren yapicam :)
Sanada canim .Nasil oldum toparlana bildinmi bende biraz grip kaldi birazda bogaz agrisi toparlandim gibi sende umarim iyisindir.Oruc nasil gidiyor? Askerden haber varmi? Iftara ne yicen ? Konusmaya ihtiyacim var galiba garip garip sorular soruyoomKeyifli pazarlar canlar :)
Bu nasil gunluk boyle dokuluyoz valla yaa toparlanin
Sag ol ciklotam :)Çok geçmiş olsun canım..
Allah yardımcın olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?