Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kuzum menün gayet güzel,hatta mükemmel diyebilirim:)
Adımın süper olmuş Maşallah
Su yeşil çay hepsi güzel:)
Teşekkür ederim canım, ama senin kadar güzel değil ki benim menüm:) Ben dün 2000 adım bile atmadım
İyiyim şükür canım sen nasılsın?Bende sınavlara hazırlanıyorum bildiğin gibi işte

tamamdır kaptanım bugün akşam eşimi alıp yürüyüşe gidicem =)

bende iyiyim çok şükür hem zor hem keyifli anne olmak: ) ben geçen gün rüyamda 1 günlük hamile olduğumu gördüm Nasıl seviniyorum nasıl korkuyorum bişey olcak diye

Ah Can'ım yaa daha küçük değil mi uyku eğitimi için? Ben 6 aylıkken gastroentorojoji profuna gitmişken sorayım dedim çok bilgili bir kadındır. Memorialda çalışıyor, kadın çok küçük olduğunu söyledi bize. Gerçi zaten bu eğitim alerjik bebeklere önerilmiyor ama Can'ıma tak etmişti.. Hala da aralarda geliyor geçiyorlar..

Bi arkadaşım hepi topu 2 çocuk onların da her anının tadını çıkartmak lazım demişti. Gerçekten öyle..

Benim oğlum doğuştan eğitimliydi sanki hiç sallamak istemedi hep kendi uyudu. Kızım tam tersi.. Bazen 1 saat sallıyorum yarım saat anca uyuyor.. Biraz çocuğun karakteriyle alakalı.. Biraz da genetik ben ve abimi hiç sallamamış annemiz ama kayınvalidem hep ayağında sallamış. Benim de biri öyle biri böyle çıktı :)

bende iyiyim çok şükür hem zor hem keyifli anne olmak: ) ben geçen gün rüyamda 1 günlük hamile olduğumu gördüm Nasıl seviniyorum nasıl korkuyorum bişey olcak diye

Allah sana istediğin kadar hayırlı evlatlar versin canım. Rüyanda bile hemen kapmışsın anneliği

Vallqhi kaptanim okdar kolay aldimki 3 kg anlatamam . ole aman aman yemedim inan. Biraz kacrdmmi ben hemen kg aliyorum bole nalet bi vucut yapim var

Evet saglik sorunu ile ilgili izne ayrilmak istiyorum.Soyle anlatayayaim Yilda 2-3 ay ilac tedavisi aliyorum doktor gibi konusamicam sinir hastasiyim snir krizleri geciriyorum ama baya bir ilerme var cunku hastaligimin ilk donemlerinde ayda 10 defa kriz keciriyordum 5 senede baya azalma var bu sene 6 ayda sadece 4 defa kriz gecirdim
Bu yuzden ilac tedavisi oluyorum ama 1 aylik tedavi surecim ve ben kilo ala bilirim
Hep boyle oluyor ama 2 ayda 10 kilo almisligim var dusun yani
Ama doktor spor ve yediklerime dikkat edersem kilo almamda azalma ola bilecegini soyyledi 2 gundur ilac devsine basladim bile
Izne ayrilmak istedim ilk basta ama her hafta artiyla gelecegim takima kotu yansir bu diye dusundum ve
Izn istiyorum kaptanim erken oldu biliyorum ama elimden bir sey gelmiyor biseyler yapabilirsen sevinirim mesajini beklicem sevgiler... :)

Tamam canim guzel menulerle cikicam karsina soz :)
Evet ilac tedavisine basladim izne ayrilmak istiyorum 1 aylik
Adima gelince canim saatle yurumedim yani ne zaman vaktim olsa yurudum hedefimdi 30.000 oldu bir dahada olmaz sanirim :)
Odul olarak cuma gunu eristeli corba yedim diye baska birsey yemedim hamur isi diye bu kadar .

Çok geçmiş olsun canım..
Allah yardımcın olsun..

Yok ne bas agrimasi sveerek takipteyim seni :)) Allah yardimcin olsun uyku duzeni zor geciyor biraz yegenlerimden bilirim ama sonrasi iyi oluyor ...

Cok sukur bende iyiyim tesekkur ederim
Sinav ne zaman ?
.Allah zihin acikligi versin .

Keyifli pazarlar canlar :)
Sanada canim .Nasil oldum toparlana bildinmi bende biraz grip kaldi birazda bogaz agrisi toparlandim gibi sende umarim iyisindir.Oruc nasil gidiyor? Askerden haber varmi? Iftara ne yicen ? Konusmaya ihtiyacim var galiba garip garip sorular soruyoom
kimsede yokyaaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…