Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eh işte fena sayılmam :) Çabuk iyileşen biri değilim zaten, bu seferki kısa sürdü bile diyebilirim :))

Var, çok şükür sağ salim :)) Kaç gündür bir de ondan haber alamıyordum, dün mesaj yazdı çok şükür..

Ya oruç deme ya, sinirlerim bozuldu, regl gecikti geldi Ramazanın ilk günlerini buldu.. Bugün de evdekiler beni oruç biliyor, babam kardeşim olmasa sorun değil de, onlara göre mecbur oruç gibiyim :))
zaten Ramazanda da böyle geçer :))

Evet bendede boyle geciyor yarindan oruc gibi takilcam :) zaten yiyemiyom bir garip geliyor bana Ramazanda yemek yeme
Cok sukur :)

Benden olsa olsa bitter olur en acısındann
Bitter iyidir iyi kilo aldirmaz :)
okadar koyu tenli biri gibi durmuyordun resimde beni gorsen olu sanirsin bembeyaz beyaz tenli olmak dejavantaj yaa tenine ufacik bir sey oldumu goze giriyor yada benmi takikib boyle seylere gidip gelip yuzume bakiyom bir leke falan varmi kasimin yani patlamisdi yaa onun lekesi kaldi az ama gitmiyor ne yapabilirim sence biraz yaranin yeri belli oluyor

Leke ten rengine göre farketmiyor ki, ben de esmer değilim buğday tenliyim, yüzümdeki en ufak sivilcenin bile izi kalıyor aylarca..
O kadar şey denedim benim leke için vazgeçilmezim elma sirkesi..
Sırtımda sivilce, yara izleri vardı hepsi sadece elma sirkesiyle geçti..
Yüzüne süreceksen 1 kaşık sirkeye 1 kaşık su karıştırıp sürmen gerek.. Bir dene istersen canım..

Denicem sag ol lekesi giderde yara bu yeri kalicak nede olsa

Anladım ben :)
Sen yine şükret beyaz tenlisin, benim kardeşim de buğday tenli, o da düştü çocukken alnı patladı, nedense yaranın yeri beyaz kaldı, seneler geçti hala çok belli oluyor..
yerine yeni deri geldigi icin beyaz oluyor evet dogru ben beyaz tenliyim ama yeni gelen deride az da olsa belli oluyor

Cnm drumuz iyi bir dr başlayacağız dedi. Heray bişeyler söyleyip suruyo canı sıkılıyo galiba:) şimdi şuna başlıyoruz şimdi şöyle yapıyoruz.bide whatsappdan bildirim istiyo haha:) bakalım nasıl olacak görücez.büyük oğlumda çok çektim hala uyku yeri sorunumuz var.aramızda kalsın hala babası ayaklarında sallıyor 6 yaşındaki oğlunu hahaha. Okşayarak dokunsal uyutuyor falan.. O yzden hasan şimdiden alışsın inş.

Bence ayrılma burda kilo almazsın izne çıkma bence. Bu arada ödül olaral içtiğin çorba mı şaka yapıyosun :) onu ben hergün içiyorum kızzz sen dün benim ödülümü görsen hahah

Yok ne bas agrimasi sveerek takipteyim seni :)) Allah yardimcin olsun uyku duzeni zor geciyor biraz yegenlerimden bilirim ama sonrasi iyi oluyor ...
Amin inşallah cnmm

Iyi pazarlar
Herkesin ramazan ayını da kutluyorum. Inşallah hepimize arınma vesilesi olsun.
Menü
Sabah yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek

Öğle
1 kase yoğurt
1 dilim tereyağı ekmek
Salatalık domates

Aksam
Iki dilim ekmek
Peynir
6 tane hurma

Spor yok
2 litre su

Ya bence iyi bir uygulama. Küçükken daha kolay alisiyor. Kolay gelsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…