Sanada canim .Nasil oldum toparlana bildinmi bende biraz grip kaldi birazda bogaz agrisi toparlandim gibi sende umarim iyisindir.Oruc nasil gidiyor? Askerden haber varmi? Iftara ne yicen ? Konusmaya ihtiyacim var galiba garip garip sorular soruyoom
kimsede yokyaaaa :)
Sag ol ciklotam :)
Yalnis anlamayaaa mesaji yalnis yazmisim telde biriyle mesajlasiyordum ona yazaagima sana yazmisim alinirsin falan ozur dilerim
Evet bendede boyle geciyor yarindan oruc gibi takilcam :) zaten yiyemiyom bir garip geliyor bana Ramazanda yemek yemeEh işte fena sayılmam :) Çabuk iyileşen biri değilim zaten, bu seferki kısa sürdü bile diyebilirim :))
Var, çok şükür sağ salim :)) Kaç gündür bir de ondan haber alamıyordum, dün mesaj yazdı çok şükür..
Ya oruç deme ya, sinirlerim bozuldu, regl gecikti geldi Ramazanın ilk günlerini buldu.. Bugün de evdekiler beni oruç biliyor, babam kardeşim olmasa sorun değil de, onlara göre mecbur oruç gibiyim :))
zaten Ramazanda da böyle geçer :))
Haa cikolata gibi kizim diyorsun yani :) Benden iyi beyaz cillolata olur senden ne olur ? :)))Yok canım ya niye alınayımmSorun yok :))
Evet bendede boyle geciyor yarindan oruc gibi takilcam :) zaten yiyemiyom bir garip geliyor bana Ramazanda yemek yeme
Cok sukur :)
Haa cikolata gibi kizim diyorsun yani :) Benden iyi beyaz cillolata olur senden ne olur ? :)))
Canim fistikli cikolata cekti yaaa
Bitter iyidir iyi kilo aldirmaz :)
Benden olsa olsa bitter olur en acısındann
Bitter iyidir iyi kilo aldirmaz :)
okadar koyu tenli biri gibi durmuyordun resimde beni gorsen olu sanirsin bembeyaz beyaz tenli olmak dejavantaj yaa tenine ufacik bir sey oldumu goze giriyor yada benmi takikib boyle seylere gidip gelip yuzume bakiyom bir leke falan varmi kasimin yani patlamisdi yaa onun lekesi kaldi az ama gitmiyor ne yapabilirim sence biraz yaranin yeri belli oluyor
Denicem sag ol lekesi giderde yara bu yeri kalicak nede olsaLeke ten rengine göre farketmiyor ki, ben de esmer değilim buğday tenliyim, yüzümdeki en ufak sivilcenin bile izi kalıyor aylarca..
O kadar şey denedim benim leke için vazgeçilmezim elma sirkesi..
Sırtımda sivilce, yara izleri vardı hepsi sadece elma sirkesiyle geçti..
Yüzüne süreceksen 1 kaşık sirkeye 1 kaşık su karıştırıp sürmen gerek.. Bir dene istersen canım..
Denicem sag ol lekesi giderde yara bu yeri kalicak nede olsa
fazla derin digil ama bir az etimden gitmisdi azda olsaDerin birşey mi ? En azından lekesi gitse pek belli olmaz.. Leke hemen göze batıyor çünkü
fazla derin digil ama bir az etimden gitmisdi azda olsa
iyrencim yaa :)
yerine yeni deri geldigi icin beyaz oluyor evet dogru ben beyaz tenliyim ama yeni gelen deride az da olsa belli oluyorAnladım ben :)
Sen yine şükret beyaz tenlisin, benim kardeşim de buğday tenli, o da düştü çocukken alnı patladı, nedense yaranın yeri beyaz kaldı, seneler geçti hala çok belli oluyor..
Canim kacdim ben senle konusa konusa sporumuda yaptim gidip pdus alayim sonra da yesil cay tuketeyim sonra gorusuruz
Ah Can'ım yaa daha küçük değil mi uyku eğitimi için? Ben 6 aylıkken gastroentorojoji profuna gitmişken sorayım dedim çok bilgili bir kadındır. Memorialda çalışıyor, kadın çok küçük olduğunu söyledi bize. Gerçi zaten bu eğitim alerjik bebeklere önerilmiyor ama Can'ıma tak etmişti.. Hala da aralarda geliyor geçiyorlar..
Bi arkadaşım hepi topu 2 çocuk onların da her anının tadını çıkartmak lazım demişti. Gerçekten öyle..
Benim oğlum doğuştan eğitimliydi sanki hiç sallamak istemedi hep kendi uyudu. Kızım tam tersi.. Bazen 1 saat sallıyorum yarım saat anca uyuyor.. Biraz çocuğun karakteriyle alakalı.. Biraz da genetik ben ve abimi hiç sallamamış annemiz ama kayınvalidem hep ayağında sallamış. Benim de biri öyle biri böyle çıktı :)
Tamam canim guzel menulerle cikicam karsina soz :)
Evet ilac tedavisine basladim izne ayrilmak istiyorum 1 aylik
Adima gelince canim saatle yurumedim yani ne zaman vaktim olsa yurudum hedefimdi 30.000 oldu bir dahada olmaz sanirim :)
Odul olarak cuma gunu eristeli corba yedim diye baska birsey yemedim hamur isi diye bu kadar .
Amin inşallah cnmmYok ne bas agrimasi sveerek takipteyim seni :)) Allah yardimcin olsun uyku duzeni zor geciyor biraz yegenlerimden bilirim ama sonrasi iyi oluyor ...
Ya bence iyi bir uygulama. Küçükken daha kolay alisiyor. Kolay gelsin sanaCnm drumuz iyi bir dr başlayacağız dedi. Heray bişeyler söyleyip suruyo canı sıkılıyo galiba:) şimdi şuna başlıyoruz şimdi şöyle yapıyoruz.bide whatsappdan bildirim istiyo haha:) bakalım nasıl olacak görücez.büyük oğlumda çok çektim hala uyku yeri sorunumuz var.aramızda kalsın hala babası ayaklarında sallıyor 6 yaşındaki oğlunu hahaha. Okşayarak dokunsal uyutuyor falan.. O yzden hasan şimdiden alışsın inş.
Bence ayrılma burda kilo almazsın izne çıkma bence. Bu arada ödül olaral içtiğin çorba mı şaka yapıyosun :) onu ben hergün içiyorum kızzz sen dün benim ödülümü görsen hahah
Amin inşallah cnmm
amin canımm :) öyle oldu ya o endişe nasıl bişeymişAllah sana istediğin kadar hayırlı evlatlar versin canım. Rüyanda bile hemen kapmışsın anneliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?