Iftardan sonra yap ben öyle yapacamAyy bugün oruclu oruclu spor yapmaya gidicem ..
vallah dayanacammi billmiyorum susuzluga gercekten yorucu cünkü baya terliyorsun
ama pes etmekde istemiyorum düzene girdim böyle devam etmesini istiyorum:)
Allah yardimcim olsun
sporkulübüne gidiyorum orada 20.00e Kadar acik sadece .. evde spor yapamiyorum ben malesef cok zor geliyorIftardan sonra yap ben öyle yapacam
Eline, emeğine sağlık kaptanım
Allah yardımcın olsun canım..
Hoşgeldik kaçakk
Geçmiş olsun bu arada..
Bundan sonra sporsuz yatağa gitmek yok canım :) Ne yaparsak kardır :))
Nerede pazartesi bildirimleriii ?? Kimse tartılmadı mıııı ???
Nerede pazartesi bildirimleriii ?? Kimse tartılmadı mıııı ???
sislik olunca ister istemez bazen bi Kilo fazla gösteriyor canimEvet canım hafta içi mutlaka birşey yapmak lazım
Ay ben yine artı çıktım pazartesi sendromu resmen 79.2dim 80.1 çıktımhedefim 78 nasıl olacaksa..
regl varsa büyük ihtimal regldendir canimmBen tartıldım tartılmaz olaydımm
Cuma - 53.9
Pazartesi - 55.0
Reglden olduğuna eminim ama stress oldum şimdidennn
ekmek türü cok fazlaa :) ama baslangicda insan zorlaniyor ya gün gectikce azalir bence :)kızlar beni katledin ya benden bi cacık olmaz tutamıyorum bu boğazımı ben ne zaman eski halime dönecem bilmiyorum inşallah ramazanda nefsimi terbiye ederimde size layık olurum
menüm
sabah 1,5 poğaça krem peynir
öğlen 3 yumurtalı biberli kaşarlı omlet 2 dilim ekmek
akşam yok az evvel börek yaptım pişti ve ben neaptım tabiki öküz gibi 2 dilim yidim beni böyle listeye almazsınız ki ben çok mutsuzum listeye girmek istiyorum birlikte bi sürü kilo vermek istiyorum
Iyi pazarlar
Herkesin ramazan ayını da kutluyorum. Inşallah hepimize arınma vesilesi olsun.
Menü
Sabah yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Öğle
1 kase yoğurt
1 dilim tereyağı ekmek
Salatalık domates
Aksam
Iki dilim ekmek
Peynir
6 tane hurma
Spor yok
2 litre su
Ya bence iyi bir uygulama. Küçükken daha kolay alisiyor. Kolay gelsin sana
Hayırlı Ramazanlar cnmKızlar selam hayırlı ramazanlar :)
2 gündür ablamdaydım uğrayamadım ksra bakmayın :)
Sende baya şey başarmışsın cnm tebrikler. Uyku eğitimini de başaracağiz inşAllahUyku egitimi cok zor canim kolay gelsin biz veremedik sallamayi bile daha iki hafta oldu birakali ki 3 yasindalar bizim odada uyuyorlar. Biberonu biraktik emzigi biraktik ama hepsi bu bir ay icinde oldu. Eylulde odalarina gececekler daha yazin evde.yokuz onu erteledik. Kolay gelsin.
İyi akşamlar herkese:) ay bugün ani bir kararla telefonumu değiştirdik. Bayağı eskimişti şarjı da gitmiyordu hiç. Artık daha rahat heryerde gelebilirim:)
Tabi hala tam.olarak alışamadım o ayrı:)
Gorumcemler barışmış çok şükür. Ve biz bunu facedeki bildirimden anladıkneyse iyi olsunlar da ... yeni nesili anlamak çok zor
Anladım canım aslında esas uyku eğitimini büyük oğluna vermen gereken o artık büyümüş. Onun faturasını da küçüğe keser gibi oluyor böyle
kızlar beni katledin ya benden bi cacık olmaz tutamıyorum bu boğazımı ben ne zaman eski halime dönecem bilmiyorum inşallah ramazanda nefsimi terbiye ederimde size layık olurum
menüm
sabah 1,5 poğaça krem peynir
öğlen 3 yumurtalı biberli kaşarlı omlet 2 dilim ekmek
akşam yok az evvel börek yaptım pişti ve ben neaptım tabiki öküz gibi 2 dilim yidim beni böyle listeye almazsınız ki ben çok mutsuzum listeye girmek istiyorum birlikte bi sürü kilo vermek istiyorum
Herkese hayrli ramazanlar canlat hayrlara gyzel seylere vesile olur insallah su mubarek gunler. Oruclatimizi tutalim lutfen biliosunuzki bize farz . doktor su su ilaci icicen icmez isen yataga dusersin demeden orucumuzu ihmal etmiyoruz tabi hamileleri tenzih ediyoruz :) Allah buyuktur ondan medet umaruz onlar diler bekleriz . rabbim hepinize hayrli kapilar acsin insallah :)
Günaydın hayırlı Ramazanlar cnmGnydın canlar hayırlı Ramazan'lar
Hayırlı ramazanlar amin cnmCanim umarim sende , Hasanda olabilecek en az zorluk ve yorgunlukla atlatirsiniz bu sureci, kolayliklar diliyorum.,
Tek bir derstenmis kuzum ki bence oda bute kalmayacak:)
Allah zihin acikligi versin:)
Harika yapildi mi yuruyus?
Borek sonrasi iyi gelirdi:)
Insallah hayirli zamanda tum isteyenlere Allah nasip etsin canim :)
Ahh ahh haydi gayret o zaman canim, 3 kiloyu verelim listeye donelim :)
Sloganimiz bu:)
Bekliyoruz seker :)
Cok mu az spor yapmisiz cmtsi gunu canlar?
Canim saglik ile ilgili ozel durumunu diger kaptanlarla gorusup izin alabilirim ancak diyetine ve sporuna devam edip takimda, hic degilse liste disinda bizlerle olmaya devam edebilirsin..
Hayirli ramazanlar ablacim..
Nasil oldu oglun?
Afiyet olsun canim:)
Nasilsin Mervm, ne var ne yok kuzum?
Oy oy oy pil sorunu skandal :)
Az yemissin ablacim..
Allah kolaylik versin guzelim, sinavinda basarilar:)
Canimmm hayirli olsun yeni telin, guzel gunlerde kullan, hep iyi habeler al insallah..
Gorumceninde durumuna cok sevindim..
Skor makarn nedir guzelim?
Simdi iyi olmana cok sevindim canim:)
Bende iyiyim, tatilimiz azaldi uzuliyoruz simdiden, son gunlerin tadini cikarmaya calisiyoruz :)
Insa Fatimem :)
Bugun daha iyi olursun insallah canim..
Anladim canim, o halde yapacak bir sey yokmus canim.
Cok gecmis olsun hem annene, hem kuzuna canim
Insallah rahat bir gece gecirmissinizdir.
Sinavlarinda da Allah yardimcin olsun.
Izne ayrilacagina cok uzuldum ama sinavlari atlatinca hemen bekliyoruz takima, o sartla tamammi canim??
Amin canim..
Gunaydin ablam, hayirli ramazanlar :)
Güzl bilgilendirmeler için saol cnmGunaydin guzeller, ramazanin ilk gunu hayirli olsun...
Insallah oruc tutan canlar iftara hayirlisiyla kavusursunuz..
Iftarda sebze yemekleri, corbalar, her turlu et yemekleri, yogurt, ayran ve salatayi gonul rahatligiyla yiyin canlar.
Iftar sonrasi bol sivi tuketmeye calisin.
Pilav,hamur isleri ve tatlilardan uzak duralim lutfen.
1 porsiyon meyvenizi tuketebilirsiniz.
Iftardan 1-2 saat sonra yuruyus ya da egzersiz yapabilirsiniz.Gec saat ve gunun yorgunlugu dusunulerek evde leslie yapabilirsiniz..
Birde ramazan icin evde yapilabilecek bolgesel egzersizler paylasacagiz insallah iftar sonrasi 10-15 dk.nizi alacak egzersizler.
Evde bisiklet ve yuruyus bandi olan canlarim egzersizlerinize devam edebilirsiniz.
Sahurda mumkun oldugunca protein ve sebze agirlikli beslenin guzeller..
Mesela 2-3 yumurtali bir kahvalti, aksamdan kalan sebze veya et yemegi, yaninda bolca salata, yogurt, 1 avuc findik, ceviz, fistik gibi kuruyemis...
Sahurda da su icin bol bol canlar.
Eger kendinizi iyi hissederseniz iftara kadar olan suredede yuruyus vb egzersiz yapabilirsiniz.
Oruclu olmayacak guzeller sizlerde suanki duzenimize aynen devam ediniz.
Yaz geldi, ramazan geldi motivasyonlarimiz biraz dustu, kilo verdik, kendimizi bu kiloyla iyi hissettik sanki diyetlerimizi biraz az onemsemeye basladik.
Cogunuz yolun sonuna geldiniz, verecek az kilolariniz kaldi, haydi bir gayret mezun olup karnelerinizi alin :)
Hepinize mutlu bir hafta diliyorum..
Hastalara acil sifalar, sinavlari olanlara zihin acikligi diliyorum..
@melinda23 sanada keyifli, mutlu, saglikli cok guzel bir tatil canimmm :)
Canlarim ramazan egzersizlerimiz hazir
Buyuk heyecan ve keyifle sectim sizler icin.
Evde 10-15 dakikada yapabileeeginiz, 2 kademeli, yani hem egzersizin gercek versiyonu, hemde zorlananlar icin kolaylastirilmis hali gosterilen harika egzersizler
Tum ramazan boyunca bu egzersizlere devam ederseniz, ister iftar oncesi, ister iftardan 1-2 saat sonra yaparak , 1 ayin sonunda garanti veriyorum ki vucudunuzda gozle gorulur incelme, yaglarin azalip kaslarin artmasi ve sIkILasma olacaktir
Buarada kendimi urun tanitimi yapan saticilar gibi hissettim
Biraz sizi heyecanlandirip, heveslendirmek istedim
Haydi bakalim ramazan programimiz baslasin
Ay canım ... benim gazlayacak değil gazlanacak halim var. Ha bire yiyorum. ..
Evet canım hafta içi mutlaka birşey yapmak lazım
Ay ben yine artı çıktım pazartesi sendromu resmen 79.2dim 80.1 çıktımhedefim 78 nasıl olacaksa..
regl varsa büyük ihtimal regldendir canimmsenin kilonndaaa olmak icinnn nee vermeezzdimmmm aaaaahhh aahhhhhhhh
iftar menüleriniz nedir kızlar
çok güzel. afiyet olsun canım şimdiden.Yemek işi annemde, bakalım artık :))
Salata yapcam, bir de ekmeği sadece sahurda yicem dedim artık, şimdi akşam yemekle doymazsam diye de cacık yapcam.. Yoğurt yemeği sevmiyorum cacıkla doydururum midemi :)))
Ay canım ... benim gazlayacak değil gazlanacak halim var. Ha bire yiyorum. ..
Pazartesi tartilma işini bilmiyordum. ..
Benim oğlan anne sütü dışında nerdeyse hicbir şey yemiyor . O yüzden oruç tutamiyorum.
Üstümde aşırı stres var. Maalesef stres altında iştahı kapanan değil açılan biriyim.
Kilo veremeyince de daha arttı. Ogrenilmis caresizlik yaşıyorum. Şu ana kadar yediklerimi yazsam
hahahArtı çıkan çıkanaa, cumaya kadar toparlanırız inşaAllah
Spora asılalımmm
Varsa sen biraz bana boy ver, sonra biraz da ben senin kilondan alayımm
çok güzel. afiyet olsun canım şimdiden.
hahahpek uzunda degilim normall 1.63:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?