Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayy bugün oruclu oruclu spor yapmaya gidicem ..
vallah dayanacammi billmiyorum susuzluga gercekten yorucu cünkü baya terliyorsun
ama pes etmekde istemiyorum düzene girdim böyle devam etmesini istiyorum:)
Allah yardimcim olsun
Iftardan sonra yap ben öyle yapacam

Eline, emeğine sağlık kaptanım

Allah yardımcın olsun canım..

Hoşgeldik kaçakk
Geçmiş olsun bu arada..

Bundan sonra sporsuz yatağa gitmek yok canım :) Ne yaparsak kardır :))

Evet canım hafta içi mutlaka birşey yapmak lazım

Nerede pazartesi bildirimleriii ?? Kimse tartılmadı mıııı ???

Ay ben yine artı çıktım pazartesi sendromu resmen 79.2dim 80.1 çıktım hedefim 78 nasıl olacaksa..

Ay ben yine artı çıktım pazartesi sendromu resmen 79.2dim 80.1 çıktım hedefim 78 nasıl olacaksa..
sislik olunca ister istemez bazen bi Kilo fazla gösteriyor canim benimle ayni kilodasin suan :) sakincasi yoksa boyunu ögrene bilirmiyim ?:)

Ben tartıldım tartılmaz olaydımm

Cuma - 53.9
Pazartesi - 55.0

Reglden olduğuna eminim ama stress oldum şimdidennn
regl varsa büyük ihtimal regldendir canimm senin kilonndaaa olmak icinnn nee vermeezzdimmmm aaaaahhh aahhhhhhhh

ekmek türü cok fazlaa :) ama baslangicda insan zorlaniyor ya gün gectikce azalir bence :)

Hayırlı Ramazanlar cnm.daha 3.günümüz bir ay süre verdi dr iki çocuğum için bakalım

Kızlar selam hayırlı ramazanlar :)
2 gündür ablamdaydım uğrayamadım ksra bakmayın :)
Hayırlı Ramazanlar cnm

Sende baya şey başarmışsın cnm tebrikler. Uyku eğitimini de başaracağiz inşAllah

Yeni tel hayırlı olsun cnm. Görümcene sevindim.büyük oğlumada aynı gün başladık maşallah 3 gece oldu tek başına ve sabaha kadar odasında uyudu. Minikte daha var bir ay süremiz yavaş ysvaş bakalım

En kısa sürede toparlayacaksın cnm pes etmek yok

Hayırlı Ramazanlar cnm. Mevlam bu değerli günleri hakkıyla yaşamamızı nasip etsin

Gnydın canlar hayırlı Ramazan'lar
Günaydın hayırlı Ramazanlar cnm

Hayırlı ramazanlar amin cnm

Güzl bilgilendirmeler için saol cnm

Süprsin cnm çok saol emeklerine sağlık

Dahlia_ T tabitabi hadi gazlayalım birbirimiziii
Ay canım ... benim gazlayacak değil gazlanacak halim var. Ha bire yiyorum. ..
Pazartesi tartilma işini bilmiyordum. ..

Benim oğlan anne sütü dışında nerdeyse hicbir şey yemiyor . O yüzden oruç tutamiyorum.

Üstümde aşırı stres var. Maalesef stres altında iştahı kapanan değil açılan biriyim.
Kilo veremeyince de daha arttı. Ogrenilmis caresizlik yaşıyorum. Şu ana kadar yediklerimi yazsam

Artı çıkan çıkanaa, cumaya kadar toparlanırız inşaAllah
Spora asılalımmm

regl varsa büyük ihtimal regldendir canimm senin kilonndaaa olmak icinnn nee vermeezzdimmmm aaaaahhh aahhhhhhhh

Varsa sen biraz bana boy ver, sonra biraz da ben senin kilondan alayımm

Yemek işi annemde, bakalım artık :))
Salata yapcam, bir de ekmeği sadece sahurda yicem dedim artık, şimdi akşam yemekle doymazsam diye de cacık yapcam.. Yoğurt yemeği sevmiyorum cacıkla doydururum midemi :)))
çok güzel. afiyet olsun canım şimdiden.

Sen sık sık buraya uğraya bilsen çok iyi motive olursun aslında canım..
Egzersiz az çok ne yapabiliyorsan yap..
Stress olunca yemekten uzak durmaya çalış, aklına yemek geldiğinde su iç..
Her yemek istediğinde su içsen bir süre sonra zaten yemek yiyecek yerin kalmayacak :)
Hadi diyelim stresini yemekle geçiştiriyorsun, illa ki birşeyler yemen gerekiyorsa çiğ sebze, meyve, leblebi koy elinin altında, yemeği fazla abartmadan ye, bunları da aralarda atıştırırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…