- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
Cok saol canımmmmmmEline, emeğine sağlık kaptanım
Allah yardımcın olsun canım..
Hoşgeldik kaçakk
Geçmiş olsun bu arada..
Bundan sonra sporsuz yatağa gitmek yok canım :) Ne yaparsak kardır :))
Aaaa ben oylesine tartildim giysilerleeNerede pazartesi bildirimleriii ?? Kimse tartılmadı mıııı ???
napim canım bugün çok yoruldum bazanın altını döktüm güneşlendirdim tek tek katladım börek yaptım falan belim ağrıyo
Sağol canım iyim çok şükür sadece kaç kilo olduğumu bilmiyrum şu hafta sonu öğrenicem inşallahCanim umarim sende , Hasanda olabilecek en az zorluk ve yorgunlukla atlatirsiniz bu sureci, kolayliklar diliyorum.,
Tek bir derstenmis kuzum ki bence oda bute kalmayacak:)
Allah zihin acikligi versin:)
Harika yapildi mi yuruyus?
Borek sonrasi iyi gelirdi:)
Insallah hayirli zamanda tum isteyenlere Allah nasip etsin canim :)
Ahh ahh haydi gayret o zaman canim, 3 kiloyu verelim listeye donelim :)
Sloganimiz bu:)
Bekliyoruz seker :)
Cok mu az spor yapmisiz cmtsi gunu canlar?
Canim saglik ile ilgili ozel durumunu diger kaptanlarla gorusup izin alabilirim ancak diyetine ve sporuna devam edip takimda, hic degilse liste disinda bizlerle olmaya devam edebilirsin..
Hayirli ramazanlar ablacim..
Nasil oldu oglun?
Afiyet olsun canim:)
Nasilsin Mervm, ne var ne yok kuzum?
Oy oy oy pil sorunu skandal :)
Az yemissin ablacim..
Allah kolaylik versin guzelim, sinavinda basarilar:)
Canimmm hayirli olsun yeni telin, guzel gunlerde kullan, hep iyi habeler al insallah..
Gorumceninde durumuna cok sevindim..
Skor makarn nedir guzelim?
Simdi iyi olmana cok sevindim canim:)
Bende iyiyim, tatilimiz azaldi uzuliyoruz simdiden, son gunlerin tadini cikarmaya calisiyoruz :)
Insa Fatimem :)
Bugun daha iyi olursun insallah canim..
Anladim canim, o halde yapacak bir sey yokmus canim.
Cok gecmis olsun hem annene, hem kuzuna canim
Insallah rahat bir gece gecirmissinizdir.
Sinavlarinda da Allah yardimcin olsun.
Izne ayrilacagina cok uzuldum ama sinavlari atlatinca hemen bekliyoruz takima, o sartla tamammi canim??
Amin canim..
Gunaydin ablam, hayirli ramazanlar :)
yeniden mi eşleştik öbür gruplar neden dağıldı ki , ben hep etiketliyordum eşlerimi sonra baktım kimse etiketlemiyor ben de değişti herhalde diye düşündüm yazmadım :))...YENI ESLESTIRMELERIMIZ, HERKES ESINI BILSIN...
1. GRUP
* @haeshin
* @Fyfyfy
* @Ollalla
2. GRUP
* @edsofi
* @tiffany20
* @Harpy
3. GRUP
* @happy_moon
*Asyaca
*bnnu
4. GRUP
* @Mavibocuk
* @mrym77
* @zey zey
*BiricikS
5. GRUP
*LunaDaisies
*Dahlia_
* @kitabi
6. GRUP
*gogo2405
*KarKralicesi
*abesle_istigal
Canlarim yeni eslestirmelerimiz boyle.Hergun eslerimizin menulerine, egzersizlerine, ictigi su miktarlarina yorumlar yapacagiz.Eslerimizi motive ve takip edecegiz.Kacamak yapan, egzersiz yapmayan esleri dovecegiz :) Kolay gelsin...
neden ağresifsin mervecim hayır olsunGünaydın kızlar:)
İyi diyelim iyi olalım ya biraz bu aralar agresifim özgem yaaa onun için sakinleşmeye çalışıyorum ama bakalım :) sen nasılsın nasıl gidiyor Türkiyede olmak nasıl:)
günaydın canım deprem mi oldu geçmiş olsungünaydınnnnnnnnnnnnn
deli gibi yorgunummmmm
gecede deli gibi sallandık yaaaa
inşallah canım.. ya girecek ya girecek başka yolu yok20 sayfa olmuş sabahtan beri okumaya çalışıyorum. Haftasonu çok yoğun geçti doğru dürüst oturup dinlenemedim gün varfı bende temizliğimdi ikramlardı atlattım neyseki cuma cumartesi kaçamak yapmadım ama ne yedim içtim hatırlamıyorumda pazar günü normal kahvaltı misafirlerim varken bişey yiyemedim sonra 1 dilim kek 1 tane tatlı yedim kaçamak olarak akiam geç yemek yedim sahur olarak kabul ettim o yüzden. Bugün niyetliyim inşallah.
İnşallah herşey yoluna girer canım bulantı maalesef oluyo geçiren bişeyde yok sanırım 12.haftada biter ama. Az sabret canım.
Çok sevindim senin adına canım daha küçüklerinide alır giyersin inşallah.
Allah kolaylık versin tatlım.
Bunu deniyim bende yüzüme.
Zamanla düzene girer beslenmen canım pat diye olmuyo maalesef.
benim bu kadar iş yapacağımı duysam gülerdim : DOhyy kuzum Allah kolaylık versin neler yapmışsın böyle
Sağol canım iyim çok şükür sadece kaç kilo olduğumu bilmiyrum şu hafta sonu öğrenicem inşallah
yeniden mi eşleştik öbür gruplar neden dağıldı ki , ben hep etiketliyordum eşlerimi sonra baktım kimse etiketlemiyor ben de değişti herhalde diye düşündüm yazmadım :))
Evet canım. cok saoalsıngünaydın canım deprem mi oldu geçmiş olsun
İyiyim canım dün akşam tüm sorunlarimizi konuştuk, tartıştık sonra barıştık sonra yine konuştuk epey ilerleme katettik. Kahvaltı hazırlıyorum şimdi saolasın canimGünaydın canım :)
Nasılsınnn ??
İyiyim canım dün akşam tüm sorunlarimizi konuştuk, tartıştık sonra barıştık sonra yine konuştuk epey ilerleme katettik. Kahvaltı hazırlıyorum şimdi saolasın canim
Saolasın canimÇok şükür canım.. Konuşulmadan hallolmuyor hiçbirşey..
Afiyet olsun :)
Tartılmıştım ben 66.5 cuma 65.9 duNerede pazartesi bildirimleriii ?? Kimse tartılmadı mıııı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?