Hadi canim kolay gelsin :)Haklısın özgem biliyorum Rabbim sabredenlerle beraberdir ben hep sabrettim dahada sabretcem her kışın sonunda bahar geldiği gibi bu günlerin sonunda da daha güzel günler olacak inşallah hayırlısı diyorum sağolasın özgem biraz da olsa rahatladım
Ben dosyalarıma gömülüm bari:)
kilo konusunda herkes şok oldu. İncecik olmuşun diye.Ohh ne guzel bir hava degisimi oldu senin icin motivasyonun tam donmussundur canim :)
Hic haberimiz olmadi depremden gecmis olsun
Can kaybi yoktur insallah, ailen iyiler mi?
Bizlerde iyiyiz canim 2 haftamiz kaldi annemlerle
Sonra 1 haftada kayinvalidenlere ugrayacagiz, sonrada kismetse evimize donus..
cok şükür yok canım. saolasın
Ohh iltifatlarda gelmis daha ne olsun :)kilo konusunda herkes şok oldu. İncecik olmuşun diye.
eşim bana ekmek vermiyo dedim hep
yokya bişey olmamış. biraz dışarı cıkmış millet o kadar.
ailemde iyi şükür ya.
doya doya gecirin canım. zaman cabuk akıp gidiyor ya
kayınvalidendemi? antalya'da
Ayy ablam ben seni mrym77 ablayla karistirdim kusuruma bakma o yurtdisinda yasiyordu sen Usaktaydin.Türkiye de çalışıyorum CNm 1.grup derken açıklama yaparmısın anlamadım
Tamam yaparim cnm merak etmeeeAllah zihin acikligi versin guzelim,kolaylikla atlatirsin insallah..
Annen , kizin nasil oldular?
Bu arada canim bu cuma kilo bildirimi yapmalisin, kilo bildiriminle beraber izne ayrilacaksin guzelim..
Nasilsin canim, cok mu gezdiniz:)
Hayirdir deprem mi oldu kuzum??
Ahh canim benim, dugun oncesi boyle gerginlikler cok normal Mervem.
Bir tek sana olmadi emin ol, gececek bu zamanlar, sen kimsenin kalbini kirmadan atlatmaya calis bu donemi olgun guzelim benim...
Ok anladımAyy ablam ben seni mrym77 ablayla karistirdim kusuruma bakma o yurtdisinda yasiyordu sen Usaktaydin.
Soyleki takimimizdaki herkesi 3er kisilik gruplara boldum.
Senin grubunda senhaeshin ve O Ollalla arkadasimiz var.
Hergun siz 3unuz birbirlerinizin menulerini, sporlarini takip edip , birbirlerinize yorum yapacaksiniz ve kilo vermek icin motive edeceksiniz:)
ankara dada gezersiniz misssOhh iltifatlarda gelmis daha ne olsun :)
Haklisin son gunlerimizi doya doya gecirmeye calisiyoruz canim.
Kayinvalidemler Ankaradalar.
Ay bana da olmasın kılına dışında bişeyler daha yapmak istiyorum yatmadan önce beni de iteleyin..O kadının konuşması beni spordan soğuttu
Sessiz de yapılmıyor, dinlemek lazımm
Hadi başlayalım bir yerdenn, sporsuz uyumak yokkk artıkk..
Cumanın stresi şimdiden başladı, kızlar nasıl dayanıyormuş buna, unutmuştum bu heyecanı, içim içimi yiyorr, bir de biliyorum reglden artıyım iyice stres yaptımm
Haklısın özgem biliyorum Rabbim sabredenlerle beraberdir ben hep sabrettim dahada sabretcem her kışın sonunda bahar geldiği gibi bu günlerin sonunda da daha güzel günler olacak inşallah hayırlısı diyorum sağolasın özgem biraz da olsa rahatladım
Ben dosyalarıma gömülüm bari:)
Tamam yaparim cnm merak etmeee
Annem daha iyiydi
Kizimda sabaha karsi yattik yine ates fitil verdim bekliyorum
Ilac icmiyor hicbirsey yemediiii
Bekliyorum
İnşallah herşey yoluna girer canım bulantı maalesef oluyo geçiren bişeyde yok sanırım 12.haftada biter ama. Az sabret canım.Nerelerdesiniz guzeller, ben sabahtan beri feceat bir bulanti ve mide agrisiyla debeleniyorum.
Doktor randevusu aldim 14 hazirana, daha 10 gun var.
Allahtan oglan bugun cok hirpalamiyor.
Hustinida sel goturuyormus, esim ev ucacak diyor:)
Akliniza gelirsem bana dua edin kizlar, biraz toparlanabileyim...
Çok sevindim senin adına canım daha küçüklerinide alır giyersin inşallah.Kizlar biraz alisveris yaptimmm
Ltb 30 beden kot aldim ben icinede girdim ve hic sıkmadanda tum gun gezdim nasil oldu ama likrali
Cok guzel kolsuz bluzlar gomlekler aldimmm
Kollarimo cok calistim cok ise yaradi
Hergun 300 dumbell nasil bu kadar cabuk toparladiii daraltti
Wuhuuuuu
Taytlar aldimmmm
Adama bana gore taytiniz varmi buyuk beden dedimmmm
Ne buyugu abla bu sana olur dediiiii
Nasil yaniiii sasirdim
Genelde buyuk bedende 2model olurdu max ve ben asla secmezdim
50 cesit arasindan 2model sectim aldimmmm
Bi nasil guzel duygu
Bu arada esnemeyen bluzum M bedennnnn
Biri motivasyonmu dediiiiii
Buyrun anacim ben burdayim
He eşimden duydugum iltifatlarda cabasi
Duygularimi paylasmak istedim
Herbirinizin emegi var ustumde
Umarim şimariklik yapmamisimdir
Allah kolaylık versin tatlım.Günayydınnnnnnn herkesee. Dün hasanın rutin kontrolüne gittik. Uyku düzenini ve şeklini düzeltiyoruz. Hiç bir şekilde yattığı yatağını sallamadan, emerek uyumadan, ayakta sallamadan, kucağında ayakta uyutmadan drek yatağına yatırıp kendisinin uyumasını sağlicaz. Beni emzik gibi kullanmadan uzun aralıklarla uyuyup dolu dolu emmesini sağlicaz vs vs dün akşam 60 dakka uğraştım uyuması için. El teması ninni söylemesi. Sinirlendi inga inga ağladı sakinleştirdim tekrar yatırdım yine krize girdi yine. Bir ayın sonunda kendi odasına yatağı geçirmeyi planladı doktoru. Stresliyim anlicanız. Hamzaya gelince O da kardeşi olunca benle yatmaya başladı dr Hamza için sticker uygulaması başlattı. Kendi odasında uyudukÇa takvimine yapıştırcaz. Bu sefer tutturdu kardeşim benim odamda uyusun ikimiz aynı odada olalım. Yani kısacası ben elimde kalem kağıt şu zaman yattı şu kadar uyudu uyku düzeni peşindeyim.şuanki meşgalem bu kızlar başınızı ağrıttım
Bunu deniyim bende yüzüme.Leke ten rengine göre farketmiyor ki, ben de esmer değilim buğday tenliyim, yüzümdeki en ufak sivilcenin bile izi kalıyor aylarca..
O kadar şey denedim benim leke için vazgeçilmezim elma sirkesi..
Sırtımda sivilce, yara izleri vardı hepsi sadece elma sirkesiyle geçti..
Yüzüne süreceksen 1 kaşık sirkeye 1 kaşık su karıştırıp sürmen gerek.. Bir dene istersen canım..
Zamanla düzene girer beslenmen canım pat diye olmuyo maalesef.kızlar beni katledin ya benden bi cacık olmaz tutamıyorum bu boğazımı ben ne zaman eski halime dönecem bilmiyorum inşallah ramazanda nefsimi terbiye ederimde size layık olurum
menüm
sabah 1,5 poğaça krem peynir
öğlen 3 yumurtalı biberli kaşarlı omlet 2 dilim ekmek
akşam yok az evvel börek yaptım pişti ve ben neaptım tabiki öküz gibi 2 dilim yidim beni böyle listeye almazsınız ki ben çok mutsuzum listeye girmek istiyorum birlikte bi sürü kilo vermek istiyorum
Gunaydin guzeller, ramazanin ilk gunu hayirli olsun...
Insallah oruc tutan canlar iftara hayirlisiyla kavusursunuz..
Iftarda sebze yemekleri, corbalar, her turlu et yemekleri, yogurt, ayran ve salatayi gonul rahatligiyla yiyin canlar.
Iftar sonrasi bol sivi tuketmeye calisin.
Pilav,hamur isleri ve tatlilardan uzak duralim lutfen.
1 porsiyon meyvenizi tuketebilirsiniz.
Iftardan 1-2 saat sonra yuruyus ya da egzersiz yapabilirsiniz.Gec saat ve gunun yorgunlugu dusunulerek evde leslie yapabilirsiniz..
Birde ramazan icin evde yapilabilecek bolgesel egzersizler paylasacagiz insallah iftar sonrasi 10-15 dk.nizi alacak egzersizler.
Evde bisiklet ve yuruyus bandi olan canlarim egzersizlerinize devam edebilirsiniz.
Sahurda mumkun oldugunca protein ve sebze agirlikli beslenin guzeller..
Mesela 2-3 yumurtali bir kahvalti, aksamdan kalan sebze veya et yemegi, yaninda bolca salata, yogurt, 1 avuc findik, ceviz, fistik gibi kuruyemis...
Sahurda da su icin bol bol canlar.
Eger kendinizi iyi hissederseniz iftara kadar olan suredede yuruyus vb egzersiz yapabilirsiniz.
Oruclu olmayacak guzeller sizlerde suanki duzenimize aynen devam ediniz.
Yaz geldi, ramazan geldi motivasyonlarimiz biraz dustu, kilo verdik, kendimizi bu kiloyla iyi hissettik sanki diyetlerimizi biraz az onemsemeye basladik.
Cogunuz yolun sonuna geldiniz, verecek az kilolariniz kaldi, haydi bir gayret mezun olup karnelerinizi alin :)
Hepinize mutlu bir hafta diliyorum..
Hastalara acil sifalar, sinavlari olanlara zihin acikligi diliyorum..
@melinda23 sanada keyifli, mutlu, saglikli cok guzel bir tatil canimmm :)
Canım cok gecmiş olsun. İnşllah kızında bi an önce iyileşir.Tamam yaparim cnm merak etmeee
Annem daha iyiydi
Kizimda sabaha karsi yattik yine ates fitil verdim bekliyorum
Ilac icmiyor hicbirsey yemediiii
Bekliyorum
Canlarim ramazan egzersizlerimiz hazir
Buyuk heyecan ve keyifle sectim sizler icin.
Evde 10-15 dakikada yapabileeeginiz, 2 kademeli, yani hem egzersizin gercek versiyonu, hemde zorlananlar icin kolaylastirilmis hali gosterilen harika egzersizler
Tum ramazan boyunca bu egzersizlere devam ederseniz, ister iftar oncesi, ister iftardan 1-2 saat sonra yaparak , 1 ayin sonunda garanti veriyorum ki vucudunuzda gozle gorulur incelme, yaglarin azalip kaslarin artmasi ve sIkILasma olacaktir
Buarada kendimi urun tanitimi yapan saticilar gibi hissettim
Biraz sizi heyecanlandirip, heveslendirmek istedim
Haydi bakalim ramazan programimiz baslasin
...YENI ESLESTIRMELERIMIZ, HERKES ESINI BILSIN...
1. GRUP
*haeshin
* F Fyfyfy
* O Ollalla
2. GRUP
*edsofi
*tiffany20
*Harpy
3. GRUP
* @happy_moon
*Asyaca
*bnnu
4. GRUP
*Mavibocuk
* @mrym77
*zey zey
* @BiricikS
5. GRUP
* @LunaDaisies
*Dahlia_
* @kitabi
6. GRUP
*gogo2405
*KarKralicesi
*abesle_istigal
Canlarim yeni eslestirmelerimiz boyle.Hergun eslerimizin menulerine, egzersizlerine, ictigi su miktarlarina yorumlar yapacagiz.Eslerimizi motive ve takip edecegiz.Kacamak yapan, egzersiz yapmayan esleri dovecegiz :) Kolay gelsin...
Tesekkur ederim canim
Ciddi anlamda toparlanmam lazim
17.18.19 haziranda 2ser finalim var
Allahin izniyle gelicem
Cok kosturuyorum buna gercekten ihtiyacim vardi
günaydınnnnnnnnnnnnn
deli gibi yorgunummmmm
gecede deli gibi sallandık yaaaa
Günaydın kuzularim:) nasılsınız?edsofi tiffany20 geln bakem yamacıma bundan sonra az yiyenler çok yiyeni, çok spor yapanı az spor yapanı bir temiz döverim bu böyle biline:)
Ay bana da olmasın kılına dışında bişeyler daha yapmak istiyorum yatmadan önce beni de iteleyin..
Ah canım ne kadar iyi anıyorum anlatamam.. biz eşimle o dönemde ayrilmadiysak bize karada olum yok.. çok stresli ve yorucu bir dönem..
Allah kolaylık versin..
Geçmiş olsun canım kaçırmışım neyi var annenin? Allah şifa versin..
Kızlar günaydınnn
İnanılmaz yoğun bir haftasonu geçirdim.
Halen toparlayamadım kendimi bir uyku hali bir halsizlik birde üstüne mide yanması eklendi...
Neyse toparlıcam insallah.
2 gündür pek güzel beslenemedim ne kahvaltı yapabildim nede akşam yemeğini akşam yemeği gibi yiyebildim tamamen midemin yanması beni mahvetti.
Ama full yürüdüm
Ctesi Menüm
Öğlen : 2 parça börek +sekersiz çay
Akşam : 5 yaprak sarma+1 küçük ev yapımı poça,3 4 çatal patates salatası+1 küçük ekler +sekersiz çay
Su : 1.5 lt
Spor :11 108 adım
Pazar Menüm
Öğlen: Menemen +2-3 dilim ekmek+ayran
Akşam :Meyve
Su :2lt
Spor :18 642 adım
Herkese hayırlı ramazanlar diliyor kapılarınızın çalındıgı kapılarını çaldığınız nide insanlarla güzel hayırlı bir ramazanımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?