Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cansın can

Kuzum bugun giderken aldircam pil yapi marketten. Yazik baskul iyi dayandi.aldigimizdan beri ilk defa bitti pili

Nasilsiniz canlarim?
Gunesin altinda 2 saat oglanin pesinden kostuktan sonra dili disari cikmis vaziyette oglanla uyumusum :)
Hala kendime gelemedim, felaket sicak bugun..
Sizde ne var ne yok?
Kuzum gunes iyidir bol bol guneslen. Ben okuldayim simdi esimi bekliyorum. Birazdan cikarim heralde. Simdi soyle ki önümde 4 haftalik bi surec var. Bugun itibariyle duzenli bisiklet veya yuruyus arti bi workout programi baslicam. Jilian degil de o senin turunculu tas hatununkini baslicam sanirim. Bilmiyorum eve gideyim de belki six packa kaldigim yerden devam da edebilirim. Cumaya arti.cikmam umarim. Temmuz ortasi tatile gidecegim pikini giyecegim olusacak arti riskinden dolayi herkesten ozur diliyorum simdiden ama reglim de yaklasti goguslerim sisti hepsini bi anda atlatacagik iyi tarafi da bu

Tamam yaparim cnm merak etmeee
Annem daha iyiydi
Kizimda sabaha karsi yattik yine ates fitil verdim bekliyorum
Ilac icmiyor hicbirsey yemediiii
Bekliyorum
Insallah prensesde toparlanir canim, haber ver bize mutlaka..

ankara dada gezersiniz misss
Ankarada 1 hafta kalicaz kayinvalidem ve kayinpederim yaslilar pek gezemeyiz canim..

Gecmis olsun canim bugun nasilsin?

Gozunaydin ablam gunu atlatmissin:)
13 hafta bitti bulantilar bitmedi, gecer insallah...

Eline, emeğine sağlık kaptanım

Allah yardımcın olsun canım..

Hoşgeldik kaçakk
Geçmiş olsun bu arada..

Bundan sonra sporsuz yatağa gitmek yok canım :) Ne yaparsak kardır :))
Seninde emeklerine saglik gulum :)

Insallah bugunden itibaren artar sporlarimiz:)

. . . PAZARTESİ GÜNÜ EGZERSİZLERİMİZ . . .

Dilerseniz iftardan önce, dilerseniz de iftardan 1-2 saat sonra yapabilirsiniz canlar...
Kolay gelsin, Bol ter atmalar
Kolay gelsin guzeller, emegine saglik Fatimem:)

Evet canim esleri degistik:)

Ben tartıldım tartılmaz olaydımm

Cuma - 53.9
Pazartesi - 55.0

Reglden olduğuna eminim ama stress oldum şimdidennn
Cumaya iner regli sisligi, egzersiz yapmaya calis gulum..

Selam canim, nasilsin?

Ayy bugün oruclu oruclu spor yapmaya gidicem ..
vallah dayanacammi billmiyorum susuzluga gercekten yorucu cünkü baya terliyorsun
ama pes etmekde istemiyorum düzene girdim böyle devam etmesini istiyorum:)
Allah yardimcim olsun
Canim iftara yakin git salona, birde ilk gun oldugundan cok zorlama kendini.
Birkac gune alisirsin insallah :)

sabah kaltığımda 94.5 kilo idim vereceğime alıyorum yazmıştım
şimdiiii düzeltmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 93.9
Haydi bismillah :)

Rica ederim kuzum :)

Ablam takima gel sIk sIk :)
Bak oglanda emiyor senin icin bir arti bu.
Aclik anlarini saglikli yiyeceklerle bastir.
1 tane meyve olur, bolca cig sebze olur (salatalik gibi), salata yap koca bir tabak cok doyurucu olur.
1 avuc cig kuruyemis ye cok tok tutar.
Ogunlerini ye guzelce sakin atlama.
Yemeklerine salata yogurt ekle, masadan ac kalkma..
Yuruyuslerinede devam et.
Cok guzel kilolar verdin bugune dek, yine verirsin ben inaniyorum :)

O Ollalla ve F Fyfyfy sevgili eslerim gozum ustunuzde ollalla sana da benden izin cikmadi kuzum menulerini takip edicem hele bi kacamak yap.

Tesekkur ederim canim
Ciddi anlamda toparlanmam lazim
17.18.19 haziranda 2ser finalim var
Allahin izniyle gelicem
Cok kosturuyorum buna gercekten ihtiyacim vardi
Canim allah yardimcin olsun keske yakinlarinda olabilsek sen sinavlara calisirken bi isim ucundan tutabilsek kuzum

Kuzum bugun giderken aldircam pil yapi marketten. Yazik baskul iyi dayandi.aldigimizdan beri ilk defa bitti pili
Baskulun cani cikmis Busem :)

Tamam canim sen basla egzersize, egzersiz ve regli artisina hic lafimiz yok :)
Bu arada 10-15 dklik ramazan egzersizleri paylasmaya basladik, Fatime bugunkini paylasti 1 aylik olacak bu paylasimlarimiz.
Onlarada bir goz gezdir canim:)

O kadar dogal bi surec ki bu mervisim cogu insan yasiyor emin ol. Yasamayan da kendisini cok onemsedigi icin uzmeyenler. Onlari tebrik etmek lazim. Keske oyle olabilseymisim simdi anliyorum. Sen hele asla olamazsin kimseyi kirmayim olayina girdiysen bu isten kiriksiz cikman cok zor. Sana tek soyleyecegim dugun telasi bitip evinize girdiginizde herseyi kapinin disinda birakin. Bi oh cekip yeni hayatinizin keyfini cikarin.

Günaydın canım güzel bilgiler hatırlatmalar için tesekkürler
egzersizleride kendi adıma yapmaya calısıcam aslında yürüyüş yapmak istyorum ama geç oluyor bayaa evimizin asağısı büyük bir piknik alanı yürüyüş alanı falanda var aslında . gidip gelmesi yokuş aşağısı ama sağlık olsun

emeğine sağlık canım sağolasın

@mrym77 zey zey @BiricikS kızlar4. Takımın 4. Grubu olarak haydi birbirimizi gazlayalım :) kaçamak sıfır yapalım canlar:))

kızlarrrrrr ben hazır ve nazırımmm

Geçmiş olsun canımm

geçecek insallah kuzum sağol

@Asyaca @bnnu
Selam kızlar nasılsınız? Yeni grupta birlikteyiz bu umarım güzel sonuçlar alacağız. Oruçlu musunuz? Ben normal progrmda devam ediyorum. Bebeğimi emziriyorum. Tutamayacağım bu sene.

ben niyetliyim canım orucun veridği birşey yok ama haftasonundan kalma sanırım üzermden hala yorgunluk var.

iftar menüleriniz nedir kızlar

mercimek çorbası köfte patates bulgur pilavı salata ayran düşünüyorum

Nasilsiniz canlarim?
Gunesin altinda 2 saat oglanin pesinden kostuktan sonra dili disari cikmis vaziyette oglanla uyumusum :)
Hala kendime gelemedim, felaket sicak bugun..
Sizde ne var ne yok?

Oruçla ilgili bir sorunum yok benim ilk gün olmasına rağmen suana kadar gayet iyiyim Allaha sükür. Hemen hemen herkes dökülüyor ofiste ama oruç döküle döküle tutulmamalı yaa

Az öncede dediğim gibi yavrum bir yorgunluk var üzerimde atamadım halen haftasonu dinlenemedim malesef

Ben okuldayim burda açılmıyorevde bi bakacagim ozgem ikinize de tesekkurler:))

Türkiye de çalışıyorum CNm 1.grup derken açıklama yaparmısın anlamadım
Yani birbirimizin menu ve sporlarini takip edip iyiyse motive edici ariza varsa uyarici duzeltici ama yapici elestirilerimizi yapacagiz. Birbirimize destek olacagiz cok sevecegiz cok sevecegiz :))) tr de nerdensin ben aydinda oturuyorum. Ogretmenim iki kizim var. Oglun kac yasindaydi. Meslegin ne

Masallah canim Allah kabul etsin..
Insallah bu haftasonu dinlenirsin:)

Ben okuldayim burda açılmıyorevde bi bakacagim ozgem ikinize de tesekkurler:))
Rica ederiz amazonum:)
Busem Defne nasil operasyondan sonra?
Birde adasim Ozge nasil oldu?

Ohh ne guzel kaynasin kaynasin :)

ramazanda haftasonu dinlenmem pek mümkün değil yavrum malum çalışan insan olarak aile büyüklerine gelip gitmeler hep haftasonu olacak. Allaha şükür yoğun geçecek. Havalardandır belkim bir kaç güne geçer

Canim defne iyi massallah istahi acildi artik agzi acik uyumuyor cok memnun kaldik. Ozgenin durum biraz degisti ne yazik ki. Ya simdi vucutta kanserli hucre kalmamis fakat genetikmis yani yeniden olusacakmis. Ondan dolayı 2 farkli tip kemoterapi ve 3 aylik radyoterapi alacakmis. 1 senelik bir tedavi. Sok olduk biz duyunca. Ilk kürü aldi. Iste agir diyeyim sen anla yan etkileri kotu. Sonunda tamamen kurtulsun da artik biz herseyden vazgectik ozgecim. Allah bize bagislasin onu. Sakinligimizi korumaya calisiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…