Cansın canSen sık sık buraya uğraya bilsen çok iyi motive olursun aslında canım..
Egzersiz az çok ne yapabiliyorsan yap..
Stress olunca yemekten uzak durmaya çalış, aklına yemek geldiğinde su iç..
Her yemek istediğinde su içsen bir süre sonra zaten yemek yiyecek yerin kalmayacak :)
Hadi diyelim stresini yemekle geçiştiriyorsun, illa ki birşeyler yemen gerekiyorsa çiğ sebze, meyve, leblebi koy elinin altında, yemeği fazla abartmadan ye, bunları da aralarda atıştırırsın..
Kuzum bugun giderken aldircam pil yapi marketten. Yazik baskul iyi dayandi.aldigimizdan beri ilk defa bitti piliCanim umarim sende , Hasanda olabilecek en az zorluk ve yorgunlukla atlatirsiniz bu sureci, kolayliklar diliyorum.,
Tek bir derstenmis kuzum ki bence oda bute kalmayacak:)
Allah zihin acikligi versin:)
Harika yapildi mi yuruyus?
Borek sonrasi iyi gelirdi:)
Insallah hayirli zamanda tum isteyenlere Allah nasip etsin canim :)
Ahh ahh haydi gayret o zaman canim, 3 kiloyu verelim listeye donelim :)
Sloganimiz bu:)
Bekliyoruz seker :)
Cok mu az spor yapmisiz cmtsi gunu canlar?
Canim saglik ile ilgili ozel durumunu diger kaptanlarla gorusup izin alabilirim ancak diyetine ve sporuna devam edip takimda, hic degilse liste disinda bizlerle olmaya devam edebilirsin..
Hayirli ramazanlar ablacim..
Nasil oldu oglun?
Afiyet olsun canim:)
Nasilsin Mervm, ne var ne yok kuzum?
Oy oy oy pil sorunu skandal :)
Az yemissin ablacim..
Allah kolaylik versin guzelim, sinavinda basarilar:)
Canimmm hayirli olsun yeni telin, guzel gunlerde kullan, hep iyi habeler al insallah..
Gorumceninde durumuna cok sevindim..
Skor makarn nedir guzelim?
Simdi iyi olmana cok sevindim canim:)
Bende iyiyim, tatilimiz azaldi uzuliyoruz simdiden, son gunlerin tadini cikarmaya calisiyoruz :)
Insa Fatimem :)
Bugun daha iyi olursun insallah canim..
Anladim canim, o halde yapacak bir sey yokmus canim.
Cok gecmis olsun hem annene, hem kuzuna canim
Insallah rahat bir gece gecirmissinizdir.
Sinavlarinda da Allah yardimcin olsun.
Izne ayrilacagina cok uzuldum ama sinavlari atlatinca hemen bekliyoruz takima, o sartla tamammi canim??
Amin canim..
Gunaydin ablam, hayirli ramazanlar :)
Kuzum gunes iyidir bol bol guneslen. Ben okuldayim simdi esimi bekliyorum. Birazdan cikarim heralde. Simdi soyle ki önümde 4 haftalik bi surec var. Bugun itibariyle duzenli bisiklet veya yuruyus arti bi workout programi baslicam. Jilian degil de o senin turunculu tas hatununkini baslicam sanirim. Bilmiyorum eve gideyim de belki six packa kaldigim yerden devam da edebilirim. Cumaya arti.cikmam umarim. Temmuz ortasi tatile gidecegim pikini giyecegimNasilsiniz canlarim?
Gunesin altinda 2 saat oglanin pesinden kostuktan sonra dili disari cikmis vaziyette oglanla uyumusum :)
Hala kendime gelemedim, felaket sicak bugun..
Sizde ne var ne yok?
Insallah prensesde toparlanir canim, haber ver bize mutlaka..Tamam yaparim cnm merak etmeee
Annem daha iyiydi
Kizimda sabaha karsi yattik yine ates fitil verdim bekliyorum
Ilac icmiyor hicbirsey yemediiii
Bekliyorum
Ankarada 1 hafta kalicaz kayinvalidem ve kayinpederim yaslilar pek gezemeyiz canim..ankara dada gezersiniz misss
Gecmis olsun canim bugun nasilsin?Kızlar günaydınnn
İnanılmaz yoğun bir haftasonu geçirdim.
Halen toparlayamadım kendimi bir uyku hali bir halsizlik birde üstüne mide yanması eklendi...
Neyse toparlıcam insallah.
2 gündür pek güzel beslenemedim ne kahvaltı yapabildim nede akşam yemeğini akşam yemeği gibi yiyebildim tamamen midemin yanması beni mahvetti.
Ama full yürüdüm
Ctesi Menüm
Öğlen : 2 parça börek +sekersiz çay
Akşam : 5 yaprak sarma+1 küçük ev yapımı poça,3 4 çatal patates salatası+1 küçük ekler +sekersiz çay
Su : 1.5 lt
Spor :11 108 adım
Pazar Menüm
Öğlen: Menemen +2-3 dilim ekmek+ayran
Akşam :Meyve
Su :2lt
Spor :18 642 adım
Herkese hayırlı ramazanlar diliyor kapılarınızın çalındıgı kapılarını çaldığınız nide insanlarla güzel hayırlı bir ramazanımız olsun
Gozunaydin ablam gunu atlatmissin:)20 sayfa olmuş sabahtan beri okumaya çalışıyorum. Haftasonu çok yoğun geçti doğru dürüst oturup dinlenemedim gün varfı bende temizliğimdi ikramlardı atlattım neyseki cuma cumartesi kaçamak yapmadım ama ne yedim içtim hatırlamıyorumda pazar günü normal kahvaltı misafirlerim varken bişey yiyemedim sonra 1 dilim kek 1 tane tatlı yedim kaçamak olarak akiam geç yemek yedim sahur olarak kabul ettim o yüzden. Bugün niyetliyim inşallah.
İnşallah herşey yoluna girer canım bulantı maalesef oluyo geçiren bişeyde yok sanırım 12.haftada biter ama. Az sabret canım.
Çok sevindim senin adına canım daha küçüklerinide alır giyersin inşallah.
Allah kolaylık versin tatlım.
Bunu deniyim bende yüzüme.
Zamanla düzene girer beslenmen canım pat diye olmuyo maalesef.
Seninde emeklerine saglik gulum :)Eline, emeğine sağlık kaptanım
Allah yardımcın olsun canım..
Hoşgeldik kaçakk
Geçmiş olsun bu arada..
Bundan sonra sporsuz yatağa gitmek yok canım :) Ne yaparsak kardır :))
Insallah bugunden itibaren artar sporlarimiz:). . . PAZAR GÜNÜ SPOR GÜNLÜĞÜMÜZ . . .
@Asyaca - Leslie 3 mile
zey zey - 18.642 adım
@bnnu - 3.000 adım
O Ollalla - 11.000 adım / 100 squat / 150 dumbell / 60 yarım mekik / 200 ayakta mekik
@Mavibocuk - 7.000 adım
@tiffany20 - 5.600 adım / 10 squat / 40 yan mekik / 50 ayakta mekik / 70 İA / 100 jj
Kolay gelsin guzeller, emegine saglik Fatimem:) . . . PAZARTESİ GÜNÜ EGZERSİZLERİMİZ . . .
Dilerseniz iftardan önce, dilerseniz de iftardan 1-2 saat sonra yapabilirsiniz canlar...
Kolay gelsin, Bol ter atmalar
Evet canim esleri degistik:)Ohyy kuzum Allah kolaylık versin neler yapmışsın böyle
Sağol canım iyim çok şükür sadece kaç kilo olduğumu bilmiyrum şu hafta sonu öğrenicem inşallah
yeniden mi eşleştik öbür gruplar neden dağıldı ki , ben hep etiketliyordum eşlerimi sonra baktım kimse etiketlemiyor ben de değişti herhalde diye düşündüm yazmadım :))
Cumaya iner regli sisligi, egzersiz yapmaya calis gulum..Ben tartıldım tartılmaz olaydımm
Cuma - 53.9
Pazartesi - 55.0
Reglden olduğuna eminim ama stress oldum şimdidennn
Selam canim, nasilsin?Gunaydinnnn
Canim iftara yakin git salona, birde ilk gun oldugundan cok zorlama kendini.Ayy bugün oruclu oruclu spor yapmaya gidicem ..
vallah dayanacammi billmiyorum susuzluga gercekten yorucu cünkü baya terliyorsun
ama pes etmekde istemiyorum düzene girdim böyle devam etmesini istiyorum:)
Allah yardimcim olsun
Haydi bismillah :)sabah kaltığımda 94.5 kilo idim vereceğime alıyorum yazmıştım
şimdiiii düzeltmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 93.9
Rica ederim kuzum :)Hayırlı Ramazanlar cnm.daha 3.günümüz bir ay süre verdi dr iki çocuğum için bakalım
Hayırlı Ramazanlar cnm
Sende baya şey başarmışsın cnm tebrikler. Uyku eğitimini de başaracağiz inşAllah
Yeni tel hayırlı olsun cnm. Görümcene sevindim.büyük oğlumada aynı gün başladık maşallah 3 gece oldu tek başına ve sabaha kadar odasında uyudu. Minikte daha var bir ay süremiz yavaş ysvaş bakalım
En kısa sürede toparlayacaksın cnm pes etmek yok
Hayırlı Ramazanlar cnm. Mevlam bu değerli günleri hakkıyla yaşamamızı nasip etsin
Günaydın hayırlı Ramazanlar cnm
Hayırlı ramazanlar amin cnm
Güzl bilgilendirmeler için saol cnm
Süprsin cnm çok saol emeklerine sağlık
Ablam takima gel sIk sIk :)Ay canım ... benim gazlayacak değil gazlanacak halim var. Ha bire yiyorum. ..
Pazartesi tartilma işini bilmiyordum. ..
Benim oğlan anne sütü dışında nerdeyse hicbir şey yemiyor . O yüzden oruç tutamiyorum.
Üstümde aşırı stres var. Maalesef stres altında iştahı kapanan değil açılan biriyim.
Kilo veremeyince de daha arttı. Ogrenilmis caresizlik yaşıyorum. Şu ana kadar yediklerimi yazsam
O Ollalla ve F Fyfyfy sevgili eslerim gozum ustunuzde ollalla sana da benden izin cikmadi kuzum menulerini takip edicem hele bi kacamak yap....YENI ESLESTIRMELERIMIZ, HERKES ESINI BILSIN...
1. GRUP
*haeshin
* F Fyfyfy
* O Ollalla
2. GRUP
* @edsofi
* @tiffany20
* @Harpy
3. GRUP
* @happy_moon
* @Asyaca
* @bnnu
4. GRUP
* @Mavibocuk
* @mrym77
*zey zey
* @BiricikS
5. GRUP
* @LunaDaisies
* @AKovser
* T tabitabi
6. GRUP
* @gogo2405
* @KarKralicesi
* @abesle_istigal
Canlarim yeni eslestirmelerimiz boyle.Hergun eslerimizin menulerine, egzersizlerine, ictigi su miktarlarina yorumlar yapacagiz.Eslerimizi motive ve takip edecegiz.Kacamak yapan, egzersiz yapmayan esleri dovecegiz :) Kolay gelsin...
Canim allah yardimcin olsun keske yakinlarinda olabilsek sen sinavlara calisirken bi isim ucundan tutabilsek kuzumTesekkur ederim canim
Ciddi anlamda toparlanmam lazim
17.18.19 haziranda 2ser finalim var
Allahin izniyle gelicem
Cok kosturuyorum buna gercekten ihtiyacim vardi
Baskulun cani cikmis Busem :)Kuzum bugun giderken aldircam pil yapi marketten. Yazik baskul iyi dayandi.aldigimizdan beri ilk defa bitti pili
Tamam canim sen basla egzersize, egzersiz ve regli artisina hic lafimiz yok :)Kuzum gunes iyidir bol bol guneslen. Ben okuldayim simdi esimi bekliyorum. Birazdan cikarim heralde. Simdi soyle ki önümde 4 haftalik bi surec var. Bugun itibariyle duzenli bisiklet veya yuruyus arti bi workout programi baslicam. Jilian degil de o senin turunculu tas hatununkini baslicam sanirim. Bilmiyorum eve gideyim de belki six packa kaldigim yerden devam da edebilirim. Cumaya arti.cikmam umarim. Temmuz ortasi tatile gidecegim pikini giyecegimolusacak arti riskinden dolayi herkesten ozur diliyorum simdiden ama reglim de yaklasti goguslerim sisti hepsini bi anda atlatacagik iyi tarafi da bu
O kadar dogal bi surec ki bu mervisim cogu insan yasiyor emin ol. Yasamayan da kendisini cok onemsedigi icin uzmeyenler. Onlari tebrik etmek lazim. Keske oyle olabilseymisim simdi anliyorum. Sen hele asla olamazsin kimseyi kirmayim olayina girdiysen bu isten kiriksiz cikman cok zor. Sana tek soyleyecegim dugun telasi bitip evinize girdiginizde herseyi kapinin disinda birakin. Bi oh cekip yeni hayatinizin keyfini cikarin.Ah özgem ah kimseyi kırmayım diye o kadar doldum ki artık iyice alt üst oldum vallahaevde oldugum zamanlar direk yatağa yatıp uyuyorum vallaha çünkü hiçbirses duymak istemiyorum çok yoruldum herşeyden helede anlaşılmamaktan aşırı derece yoruldum
Gunaydin guzeller, ramazanin ilk gunu hayirli olsun...
Insallah oruc tutan canlar iftara hayirlisiyla kavusursunuz..
Iftarda sebze yemekleri, corbalar, her turlu et yemekleri, yogurt, ayran ve salatayi gonul rahatligiyla yiyin canlar.
Iftar sonrasi bol sivi tuketmeye calisin.
Pilav,hamur isleri ve tatlilardan uzak duralim lutfen.
1 porsiyon meyvenizi tuketebilirsiniz.
Iftardan 1-2 saat sonra yuruyus ya da egzersiz yapabilirsiniz.Gec saat ve gunun yorgunlugu dusunulerek evde leslie yapabilirsiniz..
Birde ramazan icin evde yapilabilecek bolgesel egzersizler paylasacagiz insallah iftar sonrasi 10-15 dk.nizi alacak egzersizler.
Evde bisiklet ve yuruyus bandi olan canlarim egzersizlerinize devam edebilirsiniz.
Sahurda mumkun oldugunca protein ve sebze agirlikli beslenin guzeller..
Mesela 2-3 yumurtali bir kahvalti, aksamdan kalan sebze veya et yemegi, yaninda bolca salata, yogurt, 1 avuc findik, ceviz, fistik gibi kuruyemis...
Sahurda da su icin bol bol canlar.
Eger kendinizi iyi hissederseniz iftara kadar olan suredede yuruyus vb egzersiz yapabilirsiniz.
Oruclu olmayacak guzeller sizlerde suanki duzenimize aynen devam ediniz.
Yaz geldi, ramazan geldi motivasyonlarimiz biraz dustu, kilo verdik, kendimizi bu kiloyla iyi hissettik sanki diyetlerimizi biraz az onemsemeye basladik.
Cogunuz yolun sonuna geldiniz, verecek az kilolariniz kaldi, haydi bir gayret mezun olup karnelerinizi alin :)
Hepinize mutlu bir hafta diliyorum..
Hastalara acil sifalar, sinavlari olanlara zihin acikligi diliyorum..
@melinda23 sanada keyifli, mutlu, saglikli cok guzel bir tatil canimmm :)
Canlarim ramazan egzersizlerimiz hazir
Buyuk heyecan ve keyifle sectim sizler icin.
Evde 10-15 dakikada yapabileeeginiz, 2 kademeli, yani hem egzersizin gercek versiyonu, hemde zorlananlar icin kolaylastirilmis hali gosterilen harika egzersizler
Tum ramazan boyunca bu egzersizlere devam ederseniz, ister iftar oncesi, ister iftardan 1-2 saat sonra yaparak , 1 ayin sonunda garanti veriyorum ki vucudunuzda gozle gorulur incelme, yaglarin azalip kaslarin artmasi ve sIkILasma olacaktir
Buarada kendimi urun tanitimi yapan saticilar gibi hissettim
Biraz sizi heyecanlandirip, heveslendirmek istedim
Haydi bakalim ramazan programimiz baslasin
Geçmiş olsun canımm
iftar menüleriniz nedir kızlar
Nasilsiniz canlarim?
Gunesin altinda 2 saat oglanin pesinden kostuktan sonra dili disari cikmis vaziyette oglanla uyumusum :)
Hala kendime gelemedim, felaket sicak bugun..
Sizde ne var ne yok?
Insallah prensesde toparlanir canim, haber ver bize mutlaka..
Ankarada 1 hafta kalicaz kayinvalidem ve kayinpederim yaslilar pek gezemeyiz canim..
Gecmis olsun canim bugun nasilsin?
Gozunaydin ablam gunu atlatmissin:)
13 hafta bitti bulantilar bitmedi, gecer insallah...
Seninde emeklerine saglik gulum :)
Insallah bugunden itibaren artar sporlarimiz:)
Kolay gelsin guzeller, emegine saglik Fatimem:)
Evet canim esleri degistik:)
Cumaya iner regli sisligi, egzersiz yapmaya calis gulum..
Selam canim, nasilsin?
Canim iftara yakin git salona, birde ilk gun oldugundan cok zorlama kendini.
Birkac gune alisirsin insallah :)
Haydi bismillah :)
Rica ederim kuzum :)
Ablam takima gel sIk sIk :)
Bak oglanda emiyor senin icin bir arti bu.
Aclik anlarini saglikli yiyeceklerle bastir.
1 tane meyve olur, bolca cig sebze olur (salatalik gibi), salata yap koca bir tabak cok doyurucu olur.
1 avuc cig kuruyemis ye cok tok tutar.
Ogunlerini ye guzelce sakin atlama.
Yemeklerine salata yogurt ekle, masadan ac kalkma..
Yuruyuslerinede devam et.
Cok guzel kilolar verdin bugune dek, yine verirsin ben inaniyorum :)
Ben okuldayim burda açılmıyorevde bi bakacagim ozgem ikinize de tesekkurler:))Baskulun cani cikmis Busem :)
Tamam canim sen basla egzersize, egzersiz ve regli artisina hic lafimiz yok :)
Bu arada 10-15 dklik ramazan egzersizleri paylasmaya basladik, Fatime bugunkini paylasti 1 aylik olacak bu paylasimlarimiz.
Onlarada bir goz gezdir canim:)
Yani birbirimizin menu ve sporlarini takip edip iyiyse motive edici ariza varsa uyarici duzeltici ama yapici elestirilerimizi yapacagiz. Birbirimize destek olacagiz cok sevecegiz cok sevecegiz :))) tr de nerdensin ben aydinda oturuyorum. Ogretmenim iki kizim var. Oglun kac yasindaydi. Meslegin neTürkiye de çalışıyorum CNm 1.grup derken açıklama yaparmısın anlamadım
Masallah canim Allah kabul etsin..
Günaydın canım güzel bilgiler hatırlatmalar için tesekkürler
egzersizleride kendi adıma yapmaya calısıcam aslında yürüyüş yapmak istyorum ama geç oluyor bayaa evimizin asağısı büyük bir piknik alanı yürüyüş alanı falanda var aslında . gidip gelmesi yokuş aşağısı ama sağlık olsun
emeğine sağlık canım sağolasın
kızlarrrrrr ben hazır ve nazırımmm
geçecek insallah kuzum sağol
ben niyetliyim canım orucun veridği birşey yok ama haftasonundan kalma sanırım üzermden hala yorgunluk var.
mercimek çorbası köfte patates bulgur pilavı salata ayran düşünüyorum
Oruçla ilgili bir sorunum yok benim ilk gün olmasına rağmen suana kadar gayet iyiyim Allaha sükür. Hemen hemen herkes dökülüyor ofiste ama oruç döküle döküle tutulmamalı yaa
Az öncede dediğim gibi yavrum bir yorgunluk var üzerimde atamadım halen haftasonu dinlenemedim malesef
Rica ederiz amazonum:)Ben okuldayim burda açılmıyorevde bi bakacagim ozgem ikinize de tesekkurler:))
Seni takimda gormek guzel ablam :)Dikkat et kendine canım ya. Aşırı sıcakta kalma.
Uyarilarini dikkate alacağım kaptanim
Canim butun yakinlarina gecmis olsun. Ustuste gelir geldi mıTamam yaparim cnm merak etmeee
Annem daha iyiydi
Kizimda sabaha karsi yattik yine ates fitil verdim bekliyorum
Ilac icmiyor hicbirsey yemediiii
Bekliyorum
Ohh ne guzel kaynasin kaynasin :)Yani birbirimizin menu ve sporlarini takip edip iyiyse motive edici ariza varsa uyarici duzeltici ama yapici elestirilerimizi yapacagiz. Birbirimize destek olacagiz cok sevecegiz cok sevecegiz :))) tr de nerdensin ben aydinda oturuyorum. Ogretmenim iki kizim var. Oglun kac yasindaydi. Meslegin ne
Masallah canim Allah kabul etsin..
Insallah bu haftasonu dinlenirsin:)
Rica ederiz amazonum:)
Busem Defne nasil operasyondan sonra?
Birde adasim Ozge nasil oldu?
Canim defne iyi massallah istahi acildi artik agzi acik uyumuyor cok memnun kaldik. Ozgenin durum biraz degisti ne yazik ki. Ya simdi vucutta kanserli hucre kalmamis fakat genetikmis yani yeniden olusacakmis. Ondan dolayı 2 farkli tip kemoterapi ve 3 aylik radyoterapi alacakmis. 1 senelik bir tedavi. Sok olduk biz duyunca. Ilk kürü aldi. Iste agir diyeyim sen anla yan etkileri kotu. Sonunda tamamen kurtulsun da artik biz herseyden vazgectik ozgecim. Allah bize bagislasin onu. Sakinligimizi korumaya calisiyoruz.Masallah canim Allah kabul etsin..
Insallah bu haftasonu dinlenirsin:)
Rica ederiz amazonum:)
Busem Defne nasil operasyondan sonra?
Birde adasim Ozge nasil oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?