Ah kuzum yaaa dua etceğiz vallaha başka çare yok:)İnşallah canımm
gerçi ben hergün kendisini 3 öğün taşlıyorum ama cık yok kafası almıyo
Ayakta alkışlıyorum balım vallaha askerin psikolojiside berbat olur kesin keşke o atansaydı ben kpss çalışsaydım diyorumToptan yapacaksak şu işi bir odun da bende var onu da elden çıkarayımm
Asker diye susa susa ben şiştim yeminle, keşke ben gitseydim o kalsaydıı
Ayy bu odunları yonta yonta halimiz kalmıyor vallaha kuzum yaaaay benim eşim askerdeyken ne çektim benbide benden ayrılıyordu biliyomusun mal yaptığı bişeyi yakalamıştım bu gitti benden ayrıldı telefonuda ağaca fırlatmış falan ben bi sinir krizi geçirdim tüm apartmana yayın yaptım resmen.. ben alttan aldımda düzelir gibi oldu ne salağım ben ya
bizden iyi marangoz olurAh kuzum yaaa dua etceğiz vallaha başka çare yok:)
Ayakta alkışlıyorum balım vallaha askerin psikolojiside berbat olur kesin keşke o atansaydı ben kpss çalışsaydım diyorum
Ayy bu odunları yonta yonta halimiz kalmıyor vallaha kuzum yaaa
Çünkü odunlarımız tam has odunbizden iyi marangoz olur
tamam canikomDahlia_ LunaDaisies ah canlarım birgün bu odun konusunu daha detaylı ele alalım :) azcık uyuyum bari :)
aynen hem de neben buna ulaşamadım tabi telefonu kırılınca gittim askeriyeyi arıyorum x ordamı diye görüşebilir miyim diyeallahtan askerlik yaptığı yer yakındıda gittim sonraki gün
evet nişanlıydık
ay aman Allah korusun inşallah o duruma gelmez :)Telefon kırma hastalığı benimkinde de var, sinirlenince delirirp telefona birşey yapmasa bari diyorum hep :)))
İyi toparlamışsınız, tam olarak ne olduğunu daha çözemesem de asker psikolojisi dedikleri çok kötü birşey, hep alttan al, sakin ol, bekle.. Biraz sabır taşı olmak lazım :/
Ah kuzum yaaa dua etceğiz vallaha başka çare yok:)
Ayakta alkışlıyorum balım vallaha askerin psikolojiside berbat olur kesin keşke o atansaydı ben kpss çalışsaydım diyorum
Ayy bu odunları yonta yonta halimiz kalmıyor vallaha kuzum yaaa
Ben almanyada yasadigim icin burda cok gec aciliOr o yüzden biraz gec kaldim:) bu arada menün süperrr :))
bizden iyi marangoz olur
Dahlia_ LunaDaisies ah canlarım birgün bu odun konusunu daha detaylı ele alalım :) azcık uyuyum bari :)
Kızlar tatlı rüyalar :)
Bitaanem bende seniSoda iç kuzumm :) canım özledim kız seni:)
Yerim ben o ballı kaymağı:)
Canım diyetisyenler bezelyeyi diyet esnasında çok önermiyorlarmış öyle duymuştum seninlede paylaşayım kuzum ama sana afiyet olsun bayılırım bende bezelyeye:) :)
Allah yardımcın olsun canım bilmediğini bildirsin attığını tuttursun :)
Ahh kuzum Rabbim yardımcın olsun. Minişe geçmiş olsun Rabbim şifalar nasip etsin kuzum ve sınavlarında istediğinden daha da iyi geçsin inşallah kuzumm
Aynu esime benziyi şu odun
ay aman Allah korusun inşallah o duruma gelmez :)
o sabır taşı çatlıyo bi yerden sonra ama toparlıyosun bi şekilde seviyosun çünkü : P
Al benmkinden de okdar daha yeni teli ortadan ayirdi . tel takiliyor agir intrneti diyeTelefon kırma hastalığı benimkinde de var, sinirlenince delirirp telefona birşey yapmasa bari diyorum hep :)))
İyi toparlamışsınız, tam olarak ne olduğunu daha çözemesem de asker psikolojisi dedikleri çok kötü birşey, hep alttan al, sakin ol, bekle.. Biraz sabır taşı olmak lazım :/
ahahah
Aynu esime benziyi şu odun
Zaten omur voyu herweyi herkesi idare edicez :) bunlar neki sekerim :)Napalımm idare edicez bir şekildee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?