Al benmkinden de okdar daha yeni teli ortadan ayirdi . tel takiliyor agir intrneti diye
yapmasaydin kuzum pilavi, acken 3 kasiktan fazla yemedin insallah..
canim Fatime gunluk egzersizimizi paylasti, ramazan ozel sectik onu yap evde..
canim sen alttan al nisanlini, erkek icin atanamamak cok zor, birde ailenin reisi olacak, sen hic sinirlenme ona Mervem..
birde gec git bakalim guzelim, oda olmazsa evde egzersiz yaparsin:)
canim sizlerede hayirli ramazanlar :)
amin Demetim, hayirli ramazanlar :)
cok sukur canim cok sevindim tebrikler:)
yoksa bu korktugun bute kalabilir dedigin ders miydi?
Bende iyiyim canim her sey yolunda..
haklisin kuzum cocukla oruc daha zor oluyor, Allah guc versin, Allah kabul etsin Edam..
afiyet olsun canim, sporda cok guzel olmus :)
cok az yemissin ablam, birkac gune alisirsin tamamen insallah:)
ALlah kabul etsin, afiyet olsun , ne yidin :)
Allah kabul etsin ablalarin guzeli, oructan dolayi mi basin agridi bugun?
afiyet olsun canim, nasilsin?
sanada guzelim hayirli ramazanlar:)
Bugunku menucummm
Sahurda 2 dilim sokella :) 2 lokma karbuz zeytin peynir 1 litre su
İftar taze fasul 1 kase. 1 kase tarhana corbasi 3 kasik bulgur pilavi . 2 lokma karpuz
Su daha yarim litre bile olmadi gece uzun:)
Spor yok henuz bas agtim var karnim dolu bu kadar gec yemeye aliskin degilim kotu du midem
Gece sabaha karsi uyudum sabah tekrar doktora gittik
Atesimiz dusuyor yine firliyorrrr
Mahvoldu cocugummm
Minikte huysuz
Kreste 3kisi daha ayni durumdaymissss
Allahim ne zor bir gundu sozde ders caliscaktim
Onlarca sayfa beni bekliyor
Sabah
Yumurta peynir domates
2dilim tbe
Ogle
Kiymali yumurta peynir
2hurma
Aksam
1cop sis
Yarim elma
Su az oldu spor yok
Bu gece sahura kalkicam insaallahhh
Daha dikkatli olurum
Iftardan sonrada cocuklar uyursa yuruyus planladimmmm
Ay bana dua edin nolur
Sinavlar hastalik cok kotuyum
Psikolojim berbat
Ruh sagligi istiyorum
Bunu unutmayin lutfen ama lutfen
Kendimi enkaz altinda kalmis gibi hissediyorum
Ve kizim okula gitmeyince 2cocukla cok zorlaniyorummmm
Allahim bana kalp ferahligi versinnnn
Toptan yapacaksak şu işi bir odun da bende var onu da elden çıkarayımm
Asker diye susa susa ben şiştim yeminle, keşke ben gitseydim o kalsaydıı
Bu arada benim eşlerim kim
Motive edin beniiii
Birisinin sen yaparsin demesine ihtiyacim var
Bende sozde @Asyaca ya destek olcaktim
Kiz romantikte sifir sifir ama ev erkekligine harbi ev erkegi cam kapi herturlu itinayla silinir sofrayi beraber hazirlariz falan falan is yapar ama is romantiklikte coookkk uzaklarda . yani adam aldatsa hemen anlarimAl bir oduncu dahaBen sizi romantik sanıyordumm :))
Zaten omur voyu herweyi herkesi idare edicez :) bunlar neki sekerim :)
Sekerim benmki tel bulamasa cekmecelere kafasini vuruyorNedir cidden bu telefon kırma hastalığııı :))
Yani sevmesem banane ne cekicem cok ta umrumda derim kapi dışıÖyle canımm :) Odun modun seviyoruz işte, severek idare edicez :)))
Ayyy benimki de dedirtiyor bana bazen bunu.. birseyi soylenerek yapacaksan hic yapma diyorum.
Ahhh bebegim dogru soyluosun kiz akil mi var benm kafadaAmin canim
Aklina geldikce dua et bana
edsofi bana dua bulacaktin kizzz
Nerdesinnnnn unuttunmu beniiii
allah kabul etsin canim, kizim anca uyudu simdi acabildim pc ... ben ayni zamanda ilac tedavisi gordugum icin allah beni affetsin oruc tutamyorumm- oruc tutan tum kardeslerimin oruclarinida dualarinida allah kabul etsin
Onlardq bizim icin ayni dio merqk etmeHepsi aynı bunarın dicem çok klişe olucak
Tamam canm :)Sagol canim, coluk cocuk ugrasiyorux sen nasilsin bulantilar hafifledi mi biraz?
Allah kabul etsin canim. Tatli seyler seni aciktirir, bence yememeye calis.. geri kalan menu guzel..
Allah kabul etsin canim. Bezelye de bakla giller gibi karbontidrat grubunda ve yaninda ekmek ve pilay yemissin bira karbonhidratli bir iftar olmus :) afiyet olsun..yarinki sinavinda da basarilar.
Kiyamam yaa allah onlara sifa sana sabir versin canim.. hasta cocuk hic isin olmasa bile zor..
Ayyy benimki de dedirtiyor bana bazen bunu.. birseyi soylenerek yapacaksan hic yapma diyorum.
Yemek sana daha iyi degil daha kotu hissettirecek canim. Sen bu kilolari ne zoeluklarla verdin.. hicbirsey seni yolundan alamaz..
Kiz romantikte sifir sifir ama ev erkekligine harbi ev erkegi cam kapi herturlu itinayla silinir sofrayi beraber hazirlariz falan falan is yapar ama is romantiklikte coookkk uzaklarda . yani adam aldatsa hemen anlarimbi romantiklik yaptimi kesin aldatiyordur sistem bu
Aynen ilk 2 gun zor ben hic acikmadim ama ben akilli disari mukaveleye gittim oglan durmadi bir ter attim anlatamam eee ter atincada bir susadim kotu oldum anlatamamİyiyim canım sağol kahve iyi geldi sen nasılsın bulantın oldumu bugünde
Bugünlük bıraktım canım yarın daha rahat olurum herhalde bugün ilk gün ya zor geçti.
Kuzum hazır çorba tüketmesen daha iyi olur hazır gıdalar katkı maddeleri içeriyor biliyorsun.
İyi uykular kuzuyada sanada canım.
Başarılar dilerim tatlım.
Sekerim benmki tel bulamasa cekmecelere kafasini vuruyoroglanda ayni oldu sonunda ne hallerle ugrasiom gor
Yok ben biriktiriom sonradan patlicamCanım canımmm :)) Seni de kendilerine benzetecekler sonunda baba oğulDikkat et kendine :)
allah kabul etsin canim, kizim anca uyudu simdi acabildim pc ... ben ayni zamanda ilac tedavisi gordugum icin allah beni affetsin oruc tutamyorumm- oruc tutan tum kardeslerimin oruclarinida dualarinida allah kabul etsin
sabah:
yarim krep
ucgen krem peynir
sade nescafe
oglen:
ton balikli kocaman salata
aksam:
yesil smootie yaptim kendime cok basarili ve tok tutuyor kizlar tavsiye ederim
(kucuk ispanak 100 gr, 1 avuc semizotu, 1 avuc maydanoz, 400 ml elma suyu,1 muz ,1 mango, 1 limon suyu mikserden gecirdim) birdahaki sefere elma suyu kullanmycam cunku biraz tatli olmustu.. ama cook doyurucuu
2 lt su
spor: salona gittim 8 km eliptik yaptim 1 saatten fazla, ve diger aletleri kullandim .. ic bacak , dis bacak, karin, kol..oda 1 saat surdu
Kiz bunye alisiyor romantiksizligeNe güldümmmSen çözmüşsün işi
Bence yaptığı ev işlerini romantikliğe say, her erkek yapmaz çünküü :))
Yok ben biriktiriom sonradan patlicam
Kiz bunye alisiyor romantiksizligeama iş konusuna daha alisamadim mutlaka yardim sart ozmanda ben sinirleniom ole butun isleri kadinin ustune yikmak yok vallahi . anladik romantiklik yok kadinda eyvallah . ama is meselesine gelince af yok vurun sirtina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?