Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünkü menüm
Sahur
3 kasik patates püresi
2 tane köfte firinda ..

21.30
Iftar
Iki kasik manti
Bol salata
Bi tane firinda köfte
2 kasik nohut yemegi
2 isirik kiymali börek
Kaynanamdaydik hepsinden azar azar yemem gerekiyordu okadar ugrasmis sonucda :)))))
Bitane fincan cay sekersiz

0.5 litre su
Spor yaptim 30 dakka .. sporklubünde

Sagol canim, coluk cocuk ugrasiyorux sen nasilsin bulantilar hafifledi mi biraz?

Allah kabul etsin canim. Tatli seyler seni aciktirir, bence yememeye calis.. geri kalan menu guzel..

Allah kabul etsin canim. Bezelye de bakla giller gibi karbontidrat grubunda ve yaninda ekmek ve pilay yemissin bira karbonhidratli bir iftar olmus :) afiyet olsun..yarinki sinavinda da basarilar.

Kiyamam yaa allah onlara sifa sana sabir versin canim.. hasta cocuk hic isin olmasa bile zor..

Toptan yapacaksak şu işi bir odun da bende var onu da elden çıkarayımm
Asker diye susa susa ben şiştim yeminle, keşke ben gitseydim o kalsaydıı

Ayyy benimki de dedirtiyor bana bazen bunu.. birseyi soylenerek yapacaksan hic yapma diyorum.

Bu arada benim eşlerim kim
Motive edin beniiii
Birisinin sen yaparsin demesine ihtiyacim var
Bende sozde @Asyaca ya destek olcaktim

Yemek sana daha iyi degil daha kotu hissettirecek canim. Sen bu kilolari ne zoeluklarla verdin.. hicbirsey seni yolundan alamaz..

Al bir oduncu daha Ben sizi romantik sanıyordumm :))
Kiz romantikte sifir sifir ama ev erkekligine harbi ev erkegi cam kapi herturlu itinayla silinir sofrayi beraber hazirlariz falan falan is yapar ama is romantiklikte coookkk uzaklarda . yani adam aldatsa hemen anlarim bi romantiklik yaptimi kesin aldatiyordur sistem bu

allah kabul etsin canim, kizim anca uyudu simdi acabildim pc ... ben ayni zamanda ilac tedavisi gordugum icin allah beni affetsin oruc tutamyorumm- oruc tutan tum kardeslerimin oruclarinida dualarinida allah kabul etsin
sabah:
yarim krep
ucgen krem peynir
sade nescafe
oglen:
ton balikli kocaman salata
aksam:
yesil smootie yaptim kendime cok basarili ve tok tutuyor kizlar tavsiye ederim
(kucuk ispanak 100 gr, 1 avuc semizotu, 1 avuc maydanoz, 400 ml elma suyu,1 muz ,1 mango, 1 limon suyu mikserden gecirdim) birdahaki sefere elma suyu kullanmycam cunku biraz tatli olmustu.. ama cook doyurucuu
2 lt su
spor: salona gittim 8 km eliptik yaptim 1 saatten fazla, ve diger aletleri kullandim .. ic bacak , dis bacak, karin, kol..oda 1 saat surdu

Tamam canm :)

Ne güldümmm Sen çözmüşsün işi
Bence yaptığı ev işlerini romantikliğe say, her erkek yapmaz çünküü :))

Aynen ilk 2 gun zor ben hic acikmadim ama ben akilli disari mukaveleye gittim oglan durmadi bir ter attim anlatamam eee ter atincada bir susadim kotu oldum anlatamam

Allah şifa versin canım..
Sporu yazmak için yorma kendini, kısaca 8 km eliptik, 1 saat egzersiz yazsan tamamdır canım :)

Ne güldümmm Sen çözmüşsün işi
Bence yaptığı ev işlerini romantikliğe say, her erkek yapmaz çünküü :))
Kiz bunye alisiyor romantiksizlige ama iş konusuna daha alisamadim mutlaka yardim sart ozmanda ben sinirleniom ole butun isleri kadinin ustune yikmak yok vallahi . anladik romantiklik yok kadinda eyvallah . ama is meselesine gelince af yok vurun sirtina

Boşver o zaman, romantik olunca ne yapacak en fazla çiçekle gelir eve, sana bir faydası var mı ? Yok
Ama ev işi öyle mii, hele bir de çocuk olunca ayrıca zor, bırak adam yardım etsin romantik olmasa da olur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…