Yok yok ben o sayfayi cocuk olduktan sonra kapattimBoşver o zaman, romantik olunca ne yapacak en fazla çiçekle gelir eve, sana bir faydası var mı ? Yok
Ama ev işi öyle mii, hele bir de çocuk olunca ayrıca zor, bırak adam yardım etsin romantik olmasa da olur :)))
Yok yok ben o sayfayi cocuk olduktan sonra kapattim
Valla nerden patlarsa artik : . Onemli olan icimde patlamasinBak dikkat et biriktirmek iyi birşey değilll
Valla nerden patlarsa artik : . Onemli olan icimde patlamasin
Kiz nerdesiniz sahur yapacaz herkes uyuyoooo
Ayyy ne guzel bole bi sansiniz var kalabalik sofralari cok sverim biz edi ve büdü :) esimin bi gozu acik biri kapali yiyorBen buradayım vallahi :)) Şimdi gidip bizimkileri uyandırcam, dün kardeşlerim sahura kalkmadılar diye akşam hafiften bir fırça geldi babamdanSahurda kalkıp yiyemiyoruz, öyle alıştık, ben de yeni yeni yemeğe başladım zaten :)
Babam da sevaptır kalkın adam gibi sofraya oturalım dedi, mecbur bütün evi kaldırcam şimdi
Ayyy ne guzel bole bi sansiniz var kalabalik sofralari cok sverim biz edi ve büdü :) esimin bi gozu acik biri kapali yiyor
Aynen sizde kacta kapaniyir oruc canim? Bizim 4 teKalabalık olsa da bizimkiler de öyle bir gözü açık bir gözü kapalı yiyorlar
Erken uyandırayım bari kendilerine gelsinler
Bende dus alayim kendime geleyim dolu camasir astim daha oglaninkiler yikaniyor onlar asilcak iiiyyyyyykk balkonlar yikancakkkk ayyyyykkk
Aynen sizde kacta kapaniyir oruc canim? Bizim 4 te
Allah yardımcın olsun gülüm geçmiş olsun miniğe.Gece sabaha karsi uyudum sabah tekrar doktora gittik
Atesimiz dusuyor yine firliyorrrr
Mahvoldu cocugummm
Minikte huysuz
Kreste 3kisi daha ayni durumdaymissss
Allahim ne zor bir gundu sozde ders caliscaktim
Onlarca sayfa beni bekliyor
Sabah
Yumurta peynir domates
2dilim tbe
Ogle
Kiymali yumurta peynir
2hurma
Aksam
1cop sis
Yarim elma
Su az oldu spor yok
Bu gece sahura kalkicam insaallahhh
Daha dikkatli olurum
Iftardan sonrada cocuklar uyursa yuruyus planladimmmm
Ay bana dua edin nolur
Sinavlar hastalik cok kotuyum
Psikolojim berbat
Ruh sagligi istiyorum
Bunu unutmayin lutfen ama lutfen
Kendimi enkaz altinda kalmis gibi hissediyorum
Ve kizim okula gitmeyince 2cocukla cok zorlaniyorummmm
Allahim bana kalp ferahligi versinnnn
Arada sana tarif yazalım öyleyse ben hiç hazır çorba almam.haklsın canım üşendim, canım değişik çorba istedi öyle yaptımben mercimek ve yoğurt çorbasından başka çorba bilmiyorum
Yarın edeyim seni motive yattım şimdiBu arada benim eşlerim kim
Motive edin beniiii
Birisinin sen yaparsin demesine ihtiyacim var
Bende sozdeAsyaca ya destek olcaktim
Biz yedik yattım şimdi iyi uykular sabah işe gitcem.Kiz nerdesiniz sahur yapacaz herkes uyuyoooo
Hee cok fark yokmusYaklaşık 3:30 gibi canım :)
Ben çok dagildim toparlanamiyorum, durduramiyorum resmen kendimi.Bu arada benim eşlerim kim
Motive edin beniiii
Birisinin sen yaparsin demesine ihtiyacim var
Bende sozdeAsyaca ya destek olcaktim
Canim sahurunuda yaz bi dahakineİyi akşamlar kızlar
Menüm iftarda pilavı 1 kaşık aldım gerisi bol salata
Dahlia_ 8358 adım
Asyaca @happy_moon
Eki Görüntüle 1843254 Eki Görüntüle 1843255
gnydın ben yaptım zorlandım biraz iftardan sonraCanlarim nasilsiniz, oruc tutan guzeller Allah kabul etsin :)
Gununuz nasil gecti?
Bugunki egzersizi yapan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?