tşk cnm bilmiyortum tmm yaparım ozzamanYani şoyle daha cok spor yaparsan daha cok verirsin gibi
Burda ogrendim onu ve regl oldugum hafta sporda cosup daha cok kilo veriyorum canim
Metabolizma hizlaniyor...
Sende hizlandiriyorsun.
Sonuc mukemmelll
Bende gittim ayni sebepten 2ay oncecanlar iyi akşamlar anlamaım bene erken reggl olum pazartei oktora gie ceğim
Canım kafanda bitirirsen gelmez aramazsın bile , ve ne kadar çok tatlı yersen vücut o kadar ister glisemik indeksi yüksek gıdalar daha da çok aciktiriyor azimlisin sen bilirim seni :)sevindim kuzum :) bende iyiyim şükür diyet iyi gidiyor canım tatlı istemeyi bıraksa daha iyi gidecek : ))
Aynen canım çok haklısın, çocukluktan beri aileden ekmek ye duymazsın denirdi öyle büyüdük ama şimdi görüyorum ki ekmek yedikçe acıkıyorum inan iftarda bir dilim bile yemek istemedim , kahvaltidan tüketiyorum, tamamen bırakmak da iyi değil çünkü:)Bugün hiç tüketmeyeceğim yarın tartı var. Benim ekmek sorunum var galiba beynimde bitirmem lazım ekmeksiz pidesiz vs yemek yediğimde mutsuz oluyorum. Sanırım hep çocukluktan beri önümüze konan ekmek kültürü ile ilgili bir durum...
Sıkma canını lütfen oğlunun canı sağ olsun at gitsin be varsa boşver olacağı varmış. O yemek eşinin nasibi değilmiş kısmet
Ben keyifsizim diyetimi istediğimm gibi yapamıyorum eşim tek kalmasın diye onunla oturuyprum eşşek bide gidip 2 tane pide alıyor yumurtalı nornal ama sıcacık falan çıkarıyor tereyağını gıcık ama ben onunla oturmicam ya artık
Allah beterinden korusun çok çok geçmiş olsun canım. Tabiki polis gelmeliydi ama olan olmuş için içini yemesin lütfen Sadaka ver hemen cnm
Canim benim cok sagol birazdan yuruyuse gidecegim gelir gelmez bunu yapiyorum :)))insallah Mervem :)
bizde optuk kuzum:)
sporlar goz kamastiriyor:)
bu ne guzel spor boyle tebrikler ablacim:)
canim ozledik..
cok guzel ablacim 900gr cok guzel :)
nasilsin canim, yarin izne ayriliyorsun ozleyecegizzzz
hemen okuyacagim :)
buyur Busem :)
adimlar muthis canim :)
tebrikler ablam cok guzel:)
bente 3 ay önce gittim baktırtım temiz çıkmıştı pazarteşi bir baktıracamBende gittim ayni sebepten 2ay once
Temiz cikti canim.
Ins seninde sorun cikmaz
2ayda 4kere oldum ve uzun surduuu epeyyyy ustelik hap kullanmama ragmen
Doktorum kilo verdigim spor yaptigim icin olabilecegini soyledi
haklısın kuzum peki ödül yaptım dondurma yedim sence çok mu yemişim kuzum menüme bi baksana kendimi kötü hissediyorum : ( bugün sporu daha fazla yapamadım çok halsizimCanım kafanda bitirirsen gelmez aramazsın bile , ve ne kadar çok tatlı yersen vücut o kadar ister glisemik indeksi yüksek gıdalar daha da çok aciktiriyor azimlisin sen bilirim seni :)
Aynen canım çok haklısın, çocukluktan beri aileden ekmek ye duymazsın denirdi öyle büyüdük ama şimdi görüyorum ki ekmek yedikçe acıkıyorum inan iftarda bir dilim bile yemek istemedim , kahvaltidan tüketiyorum, tamamen bırakmak da iyi değil çünkü:)
. . . CUMARTESİ GÜNÜ EGZERSİZLERİMİZ . . .
Egzersizleri ağırlığınız varsa ağırlıkla yoksa eğer su şişesiyle yapabilirsiniz...
Kolay gelsin :)
Selam canlarım :) nasılsınız?
Çok sinirliyim bugün.. eşim savulun ben oruçluyum sloganıyla canımıza okudu bugün.. çok sinirlerimi bozdu kızım da çok huysuzdu.. şimdi de uyumak bilmiyor kendimi camdan atasım var.. en sonunda patladım eşime senin orucunu ben niye tutuyorum dedim..ben sinirli olurum çocuklara bakamam diye tutmuyorum ama eşim tutuyor diye yine yük biniyor üstüme.
Neyse hala sinirliyim inşallah şu kızım uyursa ben de gidip yatıcam..
Çok gğzelmiş bu :) öğlen biraz vaktim oldu hemen yapıverdim :) çok teşekkğrler.. yarın ya da ne zaman olursa beni etiketler misin?
Teşekküler canım :) yarın da yaparım o zaman hatta devamında buttlı birşey gördüm onu da yaparım belki zaman olursa :)Aleykum selam..
Canım yaa sakinleş biraz..
ben de oruc tutup sinir küpü gibi gezenleri hiç anlamıyorum
Allah yardımcın olsun..
Canım yarının egzersizi de bu :) egzersizler 2 günlük ama unutan olur diye günlük paylaşıyorum :)
Teşekküler canım :) yarın da yaparım o zaman hatta devamında buttlı birşey gördüm onu da yaparım belki zaman olursa :)
Canım ya 3 aydır sabrettim. DuzeliCanım yaa nolursun zorla yedirme. Yemek yeme kültüründen nefret ederse 40 yaşınada gelse yeme problemi olan biri olur çıkar. Var öyle tipler çok yakınlrımda mıy mıy yiyorlar yemek yemek eziyet gibi Allah korusun. O gelsin acıktım desin...bak gör zamanla nasılda düzene girecek midesi genişleyecek iştahla yiyen bi çocuk olacak azcık sabret
Dediğin gibi olacak sanırım başka yolu yok. Anlamıyorum bu kadar iştahlı bir annenin böyle çocuğu mu olur.canim bu egzersizlerin yaninda zor olanlari yapamayanlar icin daha kolaylastirilmis halleri de var.
Dizler bukulu sinavi yapabilirsin canim, Fatimenin paylastigi :)
aaa nasil unuttum :)
senden de guzel bir eksi bekliyoruz canim :)
hadi insallah canim, emeklerin bosa gitmesin..
sen yine mi sIKILdin canim :)
Ablacim bence hic zorlama yemek yedirmek icin.
Insanin en dayaniksiz oldugu seylerden biri aclik.
eger acikirsa kendi yemek ister zaten.
bir ogunu atlayip yemiyorsa, kaldir masayi, bir sonraki ogune acikinca ver.
aralarda karnini doyuracak ivir zivirida verme ablacim, kesin acikacak.
aciktiginda da genelde onun tercih ettigi, sevdigi seyleri hazirla, bence bu sekilde cozersiniz bu konuyu...
tamam canim misafirlerini yolcu et, sonra yuklen sporlara:)
aksam uyku oncesi firsat bulursan 100 jj, 100 IA yapabilirsin guzelim :)
Ay büyük oğlan çok yediğinde uyaririm hemen ama bu böyle oldu. Cidden sıkıntılı bir çocuk her seyiyle.Canim plan yapmaaaa ben karsiyim
O bereketiyle rizkiyla gelir gelecegi zaman :)
Toparlamak zorundayim canim cuma 6dersten finalim varrrrr
Kosturmaya devammmm
Az kaldi amaaaa hayirlisiyla bitirsemmm
Benim kizim hasta oldu tam 1haftadir yemiyor
Şaka degil gercek
Birkac ogun yediiii 1haftada toplam
Yemegi kaldiriyorummmm istediginde yokkkk
Aç geziyor hala hoplayip zipliyorrrr
Hicbir sey olmaz merak etmeee
Zorlarsan cok buyuk hataaaa
Istedigi zaman yemekte yokkk
Yemek vakti yenir masa kalkinca aç
Suan kizim 1kutu sutle duruyor
Az once aksam yemegine gelmedi topladim
Sabahi beklicekkkk
Sabrettttt olur mu canim
Canım meyveler de glisemik indeksi yüksek sabah kahvaltıda protein tüketirsen daha Tok tutar hele ki yumurta :))menümabesle_istigal
sabah 2 kayısı, 2 küçük nektarın, 7 kiraz
akşam
1 kase çorba, 1 dolma, 2 köfte
Ödül: 1 porsiyon dondurma
spor
leslie strong 3 mil
15 dk zumba
günün egzersizi(şınavları yapamadım en fazla 2 tane.. kaldıramıyorum vucudumu :/) yerine mekik çektim boş geçmedim o saniyeleri
Neden tek yenmeli soran oldu mu bilmiyorum da merak ettimTatli melisim
Guzel kucuk kizimin adaşi
Hurma tek sayi yenmeliymis
1 3 5 gibi
Oyle duydummm haberin olsun tatlisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?