Bugun keyif yapıyorum ama koye geldik. Valla gorumcem haril haril hali yikiyor ondan tarafa bakmıyorum bile:))) cocuklara da havuzu doldurdum oh onlar oyunda ben incirin golgesine yayildim su an:))) leslie yapayim diyorum bugun ama cocuklar uyuyunca anca insallah. Bu arada gorumcem hamur mayaladi kimbilir neler yapilacak bugun bu evde:) ne irade savaslari yasanacak ne israrlar geri cevirilecek amaniiin simdiden yoruldum. Neyse kiz hali yikiyo gideyim de pastasini boregini ben yapayim bari:))Yaparsin Handanim sen bugun bir dene :)
Esinle duzelttiniz mi canim aranizi?
Valla bravo canim 2 cocukla temizlik suan benim hayallerimin cok otesinde :))
Afiyet olsun canim :)
Cok sevindim ablam :)
Git bakalim ablacim, bir sey yoktur insallah..
Ablacim sporlarin gayet guzel, ama tum gun hic yemek yememissin!
Kilo vermen zorlasir, canin istemesede ogun atlamamaya calis..
Ablam kahvaltina yumurtada ekle protein olsun.
Yuruyus de cok guzel olmus :)
Bende seni merak ettim canim,,.
Is yukun artmis, Allah kolaylik versin guzelim..
Kilolarda ne guzel gitmis, hedef yaklasti :)
Odulden cekinme Mervem :)
Tabiki canim, buyursun gelsin :)
Menude egzersizde cok guzel canim :)
Annen , kizin iyilesti mi guzelim?
Final hazirliklari nasil gidiyor?
Canim sporlarin cok guzel :)
Ama kahvaltida yumurtani peynir zeytinini neden yemedin?
Meyve cabuk aciktirir, ara ogun yapsaydin meyveleri.
Birde meyveler azicik kacmis ama sabah vakti yemissin neyseki :)
Odulundede hic bir sey yok, afiyet olsun, gonul rahatligiyla ye :)
Canim bugunde bu egzersizi yapacagiz.
Hay Allah dun gerilmissin bayagi, umarim bugunden iyibaren esin sinirli olmaz kuzum..
Cok guzel sporlar , menude oyle :)
Odulun afiyet olsun canim..
Canim sporlarin goz kamastiriyor:)
2 parca borek de odulun olmus ne var bunda :)
Afiyet olsun menu guzel yurus de guzel ablam :)
Cok guzel menu ve adimlar Mervem :)
Sporlara bayildim kuzum, menunde harika :)
Menun guzel ablam, 3000 adimda adimsizliktan iyi :)
Jj yapmiyorsun son gunlerde, ozlemis olabilirsin :)
Sporlar ve temizlik muhtesem, ne zora dayanikli hatunsun, bosuna amazon demiyoruz sana Busem :)
Canim menun gayet guzel, aksam odulun olmus..
Insallah Hasan misil misil uyumustur...
Sende haklisin be Edam :)
Geri donmus guzelim, afiyet olsun canim:)
Tebrikler kizlar ramazanda spor yapmak buyuk emek istiyor..
Ellerine saglik Fatimem:)
Kizma bana Fatimem, aksam oglan park diye tutturdu, iftar vaktine kadar parklardaydik.
Sonra yemek, sonra esimle gorustuk, ben ayakta uyumaya baslamistim.
Dislerimizi nasil fircaladik, pijamalari nasil giydik muamma, hoop yataga oglanla:)
Yorgunluk ve uykudan gelemedim gulum...
Gunun guzel gecsin ablam :)
Çok güzel Tebrikler canımsızıp kalmışım aha bu saatte kalktım : ( şimdi ne yiyim ben
bugün 91,6 olmuşum : ))
bugün çok motiveyim akşam belki bisiklet sürmeye giderim wuhuu
Doğru yoldasın devam canımPatatesli ic hazirlayacak misim nooooo:)))) yemem ki yapmasi zevkli yemesi hic degil :))) hele sonrasindaki pismanlik vurucu öldürücü nooo:)))
sağol canım :*Çok güzel Tebrikler canım
Doğru yoldasın devam canım
Allah iyilik versin Fatimem, askerinden haber var mi ?? :)
ohh keyfin bol olsun Busem, kuzulara eglence cikmis mis gibi:)Bugun keyif yapıyorum ama koye geldik. Valla gorumcem haril haril hali yikiyor ondan tarafa bakmıyorum bile:))) cocuklara da havuzu doldurdum oh onlar oyunda ben incirin golgesine yayildim su an:))) leslie yapayim diyorum bugun ama cocuklar uyuyunca anca insallah. Bu arada gorumcem hamur mayaladi kimbilir neler yapilacak bugun bu evde:) ne irade savaslari yasanacak ne israrlar geri cevirilecek amaniiin simdiden yoruldum. Neyse kiz hali yikiyo gideyim de pastasini boregini ben yapayim bari:))
canim duvarda sinavi dene birde..Yawrukush denedim canım ama dizlerimin üstünde bile duramadım : (
geç kalktığım için yememiştim kilo alırım diye korktum bugünde öyle oldu şimdi ne yiyeceğimi bilemiyorum : )
ici hazirla kendisini yeme amazonum :)Patatesli ic hazirlayacak misim nooooo:)))) yemem ki yapmasi zevkli yemesi hic degil :))) hele sonrasindaki pismanlik vurucu öldürücü nooo:)))
cok sukur canim :)İyi o da çok şükür :) ara-sıra konuşuyoruz :)
tamam kuzum sağolohh keyfin bol olsun Busem, kuzulara eglence cikmis mis gibi:)
yap ama yeme o hamurlari sakin:)
canim duvarda sinavi dene birde..
ici hazirla kendisini yeme amazonum :)
cok sukur canim :)
ohh keyfin bol olsun Busem, kuzulara eglence cikmis mis gibi:)
yap ama yeme o hamurlari sakin:)
canim duvarda sinavi dene birde..
ici hazirla kendisini yeme amazonum :)
cok sukur canim :)
Ya kiyamam yapmasaydiniz keloglan cocugu ah hep bu dedelerin basinin altindan cikiyo bu keloglan hikayeleriKizlar Akin keloglan oldu, Allahim oldugumuz semtteki tum berberler pazar gunu tatillermis, topluca oyle karar almislar.
Taa nerelere gittik sac kestircez diye:)
Simdide deniz diyor Akin azicik yuzdurup gelelim, aksam gorusmek uzere guzeller:)
canim corbadan icebilirsin un 1-2 kasiktir, sehriyede her kaseye cok gelmez zaten..Yemicem ozge zaten onadimi biliyolar hazirladim sonra biraktim kendileri istedikleri gibi yaptilar pisti bile adagidan kokular geliyo ben cocuklari uyuttum yukardayim. Aksama taze fasulye bamya var bi de yogurt corbasi yaptim ama ondan da yemicem unlu sehriyeli. Yalniz 3 tane kayisi yedim dayanamadim dalindan kopardim. Ya sporu nasil yapacagim ama burda olmicak. Ev ahsap yukarida yapamam asagisi cok karisik gelen giden oluyor yazin da buradayim 1 aya yakin. Simdi cocuklarin yaninda oyle bos bos duruyorum lesli mesli yapilmaz burda adim attikca sallaniyo yer
canim cok kisa yaptirmadik, lafin gelisi keloglan :)Ya kiyamam yapmasaydiniz keloglan cocugu ah hep bu dedelerin basinin altindan cikiyo bu keloglan hikayeleri
:) ayy vallaha canım şaka gibi ama o gruptayım çok şükür :)sen simdi fistik gubusun guzelim ,hic korkma :)
nasil gidiyor hazirliklar biraz sakinledin mi Mervem?
Ahh kuzum sıcakta rahat etsin benim yiğenimde kel olmuştu çok tuaf gelmişti banaKizlar Akin keloglan oldu, Allahim oldugumuz semtteki tum berberler pazar gunu tatillermis, topluca oyle karar almislar.
Taa nerelere gittik sac kestircez diye:)
Simdide deniz diyor Akin azicik yuzdurup gelelim, aksam gorusmek uzere guzeller:)
Ahh canımm yaaa çook geçmiş olsun birşeyi yoktur umarım kızma annesi nasıl acımıştır ahh kıyamam yaaa yaramaz bıdıkAkin ogle uykusu uyumadi, cildirmis vaziyetteydi, deniz diye tutturdu tamam dedik.
Ama evi birbirine katti, en sonda kafa ustu evde kosarken dustu..
Zaptedemiyoruz resmen
Bende cok sinirlendim yok sana deniz meniz dedim..
Uyuyacak simdi pasa pasa, off bu cocuklar neden hic laf soz dinlemez yaa
ah canım Allah sabır versin sana iyi demi şimdiAkin ogle uykusu uyumadi, cildirmis vaziyetteydi, deniz diye tutturdu tamam dedik.
Ama evi birbirine katti, en sonda kafa ustu evde kosarken dustu..
Zaptedemiyoruz resmen
Bende cok sinirlendim yok sana deniz meniz dedim..
Uyuyacak simdi pasa pasa, off bu cocuklar neden hic laf soz dinlemez yaa
Canim cok klasik olacak belki soyleyecegim ama esyada, evde alinir, degistirilir.:) ayy vallaha canım şaka gibi ama o gruptayım çok şükür :)
Hazırlık yapmıyorum kuzum şuan bayramdan sonra yoğunlaşcağız galiba sakinim çok şükür yaaa galiba o sıralar nişanlımında benimde sinirlerim alt üsttü bana bugün diyo sen bana nasıl cevap veriyordun öyle nasıl çirkinleşmiştin diyo düşünüyorum da gerçekten etrafın etkisine çok çabuk kapılıyorum artık alıcılarımı bazı insanlara karşı kapatıyorum çünkü ev benim evim olacak elbette herkes herşeyin en iyisini ister ama oldugu kadar çok şükür çalışan bir bayanım ve eşiminde bir işi olunca Rabbimin izni ile alırız :) nişanlımın aileside herşeyin en iyisi diye tutmasıda varda :) aman ne bilim bana bu konular sıkıcı geliyor yaaa ben onunla mutluyum ve iki üç eşya için sıkıntılara giremem diyorumaman ne çok konuştum
hemen uyudu zaten yorgunluktan sacmaliyordu canim..Ahh kuzum sıcakta rahat etsin benim yiğenimde kel olmuştu çok tuaf gelmişti banakelini öpmeside ayrı zevkli:)
Ahh canımm yaaa çook geçmiş olsun birşeyi yoktur umarım kızma annesi nasıl acımıştır ahh kıyamam yaaa yaramaz bıdık
canim her gecen gun sinirlerin biraz gevsiyor gevsiyor..ah canım Allah sabır versin sana iyi demi şimdi
ben nasıl dayanırım bilmiyorum sinirli bi insanımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?