Sorma ablacim Akinin enerjisinin ceyregide bende olsa keske :))Geçmiş olsun kıyamam kuzuya enerji patlaması yaşıyor çocuk.
Amaaann herşey olur biter gülüm siz birbirinizi üzmeyin yeter eşyada olur herkes yorumda yapar bizim insanımız pek sever öyle karışmayı siz nişanlına kırmayın birbirinizi yeter.
Canım ağrı kesici krem yaa viks merhem falan sür dikkat et beline hareketi kısıtla biraz.
Siz yeni evli değilmisiniz yavrum ne çabuk bıktınız yıpratmayın birbirinizi azcık özgür bırakın birbirinizi.
Of of of sporlarin guzelligine bak, menude yildizli pekiyi :)Menümü yazayım.
Sabah 2 dilim tbe peynir zeytin biberli domates kavurma omlet çay
Sade kahve
Öğlen 1 kepçe tarhana çorbası az ceviz
Akşam 1 dilim ekmek domates biber kavurması 2 köfte
Nescafe 1 hurma
Su 2.5 lt
Spor 90 dk salonda 45 dk yüzme
Menu sahane, adimlar haftaici artar kesin kuzum :)Menüm
Sahur
Şehriye çorbası
Karpuz
Çok ama çok minicik tost (ablam yapmış ayıp olmasın diye aldım)
2 adet kayısı (wc sıkıntısı)
İftar
Tavuk sote
Patlıcan közlemesi
Yoğurt
Hurma
Ara
Muz
6-7tane fıstık
Azcık bal
Ara
Soda
2.5litre su
6000adım:)
Dinlen guzelim, sabaha gorusmek uzere :)Cnmm misafirlerimi yolcu ettim çok şükür heryerim ağrıyo ölüyorumyarın görüşürüz
Afiyet olsun canim menu cok guzel, adimda atmissin harika :)İyi akşamlar kızlar sahur yapıp yatıyorum menümü yazayım
Dahlia_ 4318 adım happy_moon @Asyaca
Eki Görüntüle 1846084 Eki Görüntüle 1846085
Sen nasil istersen guzelim, zapzayif oldun gittin :)Canım amin inşallah sağol bu hafta 56.9 olursam bayram ederim :) nisanlim çok kilo verdin yüzün küçüldü diyor 1 kilo daha veriim duruma göre ya dururum ya da 56 ya kadar giderim bi bakalım
Canım kilo bildirimleri cuma değil miydi değişti mi
Ahh cok guzel bu egzersizz coook , emeklerine saglik Fatimem :). . . PAZARTESİ GÜNÜ EGZERSİZLERİMİZ . . .
Canlar bugünkü egzersizimiz bel ve simit bölgesi için...
Kolay gelsin, bol ter atmalar...
Ne kusuru ya . Okurken komik oluyor . Ben gülüyorum..Benim laptopun klavyesinde harfler s d h z harfleri çalışmıyor kusura bakmayın çalışan harflerle yazıyorum artık özür dilerim sizden oğlum bozdu
Aynen öyle kuzum hafta içi daha fazla oluyor hafta sonu biraz azalıyor:)Sorma ablacim Akinin enerjisinin ceyregide bende olsa keske :))
Of of of sporlarin guzelligine bak, menude yildizli pekiyi :)
Menu sahane, adimlar haftaici artar kesin kuzum :)
Dinlen guzelim, sabaha gorusmek uzere :)
Afiyet olsun canim menu cok guzel, adimda atmissin harika :)
Sen nasil istersen guzelim, zapzayif oldun gittin :)
Bildirimlerimiz cuma gunu ama 1-2 haftadi pazartesileri de tartilip cumaya hazirlik yapiyoruz canim :)
Ahh cok guzel bu egzersizz coook , emeklerine saglik Fatimem :)
Cuma 86.9
Bugun 87
Giysilerle tartildim....
Kızlarr çıkarın kıyafetleri canlarımGünaydınnnn. bugün oruc değilim. bogazım grip olmamdan ötürü tutmuyorum
tartıldım sabah
cuma günü:69,3
bugün: 71 kğ
wc yok. ve üstümde kıyafetlerimde vardı
Cancağızlarımmm bugün sporlarımızı yapalım inşallah cumaya gitsin bu artılar ayrıca güzel eksiler görelimGünaydın
Cuma 53.8
Pazartesi 54.3
+500
sonrada aklıma geldideKızlarr çıkarın kıyafetleri canlarım
Cancağızlarımmm bugün sporlarımızı yapalım inşallah cumaya gitsin bu artılar ayrıca güzel eksiler görelim
Aynen bende regl oluyorum:)Regl de oldum. Hadi bakalım burdan yak
Tamam canım bugün çok güzel spor yapacağım :)Kızlarr çıkarın kıyafetleri canlarım
Cancağızlarımmm bugün sporlarımızı yapalım inşallah cumaya gitsin bu artılar ayrıca güzel eksiler görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?