- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
inşallah öyle olur.canım sıkma canını Allah yeni bi kapı açar inşallah
kesinlikle daha iyi oluyoBugün spor salonuna kayıt olucam. Haftada 3 gün salona gitmeyi planlıyorum. Ben spor yapmazsam olmayacak bunu anladım. Hocaların yard8ımıyla diyorum daha iyi olack haftada 3 gün 1 saat yaparsam ekstra diğer günler kendim evde bişiler yaparım daha disiplinli olur diyorum... @Yawrukush
Hakkında hayırlısı canım çok üzme kendiniiMoralim yerlerde ya.
İş yeri kapanıyor. İzmirin ilçesindeydi. Merkezdede yerleri var. Ben ilçesindeydim. Bura pek iş yapmıyor diye öyle krar almışlar.
Ağustos 1de kapatıyolar. O zamana kadar iş bulursam cıkıcam.
Çok canım sıkıldı ya. İzmir'e ayak bastıgımdan bu yana bu 2. işim oluyor
Bende mi? bişey var anlamıyorum
Hosgeldin canimmmmmerhaba kızlar nasılsnız?
ben tatilimi yaptım geldim ınanılmaz dinlendim hem bedenen hem ruhen resmen arındım her seyden taki bu sabaha kadr saat 9 yöneticim geldi ve günaydn bile demeden bi kaç laf soktu bnde altta kalmadm cvp verdim bnmde agzm var cok sukur fıkırlerm dusuncelerm var nıe kullanmım herkes yerını haddını bılecek bugun erken cıktı ıstıfa dılekcemı yazdm veremedm yarn gelsin vericem istifa ediyorum dahada burda kalamam bnm saglımla kımse oynayamaz mutlu neselı bı kadınım burda oldgmdan berı eskı nesem kalmadı resmen kanımı emediler neyse velhasıl kelam bnden böyle sizler nasılsnz?
gelşmeler varmnı nota almısız bu hafta daha ıyı olcaz ınsallah hıc moral bozmak yok bnde 600 gr artıyla dondum tatılden dunden berı dıkkatlı beslenıorm bakalm bu hafta ıyı bır eksı beklıorm kendımde kısmetse
Belim iyi kuzummmm
Bugunde ufakligim ateslendi
7den beri onunla ugrasiyoruz
Maalesef yine dusmuyor.....
Resmen cildiracigimmmmm
Moralim yerlerde ya.
İş yeri kapanıyor. İzmirin ilçesindeydi. Merkezdede yerleri var. Ben ilçesindeydim. Bura pek iş yapmıyor diye öyle krar almışlar.
Ağustos 1de kapatıyolar. O zamana kadar iş bulursam cıkıcam.
Çok canım sıkıldı ya. İzmir'e ayak bastıgımdan bu yana bu 2. işim oluyor
Bende mi? bişey var anlamıyorum
merhaba kızlar nasılsnız?
ben tatilimi yaptım geldim ınanılmaz dinlendim hem bedenen hem ruhen resmen arındım her seyden taki bu sabaha kadr saat 9 yöneticim geldi ve günaydn bile demeden bi kaç laf soktu bnde altta kalmadm cvp verdim bnmde agzm var cok sukur fıkırlerm dusuncelerm var nıe kullanmım herkes yerını haddını bılecek bugun erken cıktı ıstıfa dılekcemı yazdm veremedm yarn gelsin vericem istifa ediyorum dahada burda kalamam bnm saglımla kımse oynayamaz mutlu neselı bı kadınım burda oldgmdan berı eskı nesem kalmadı resmen kanımı emediler neyse velhasıl kelam bnden böyle sizler nasılsnz?
gelşmeler varmnı nota almısız bu hafta daha ıyı olcaz ınsallah hıc moral bozmak yok bnde 600 gr artıyla dondum tatılden dunden berı dıkkatlı beslenıorm bakalm bu hafta ıyı bır eksı beklıorm kendımde kısmetse
Saol abla. inşallah öyle olurkesinlikle daha iyi oluyo
Hakkında hayırlısı canım çok üzme kendinii
ya inşallah öyle olur. cünkü cok sıkıldım iş değiştirmekten.Çok geçmiş olsun canım.. Allah acil şifa versin..
Üzme kendini..
Hayırlısı olsun hakkında, belki daha iyisini bulursun, kısmet :)
Saol abla. inşallah öyle olur
ya inşallah öyle olur. cünkü cok sıkıldım iş değiştirmekten.
Hosgeldin canım. Hiç moralini bozma bence . Başka yerde is bulursun . Ne bekliyorlar yani eline vur ekmeğini al modunda mi olacaksın. Allah hayırlı kapılar açsın.merhaba kızlar nasılsnız?
Canim belki de başka yerden daha güzel bir iş bulacaksın. Bunda da vardır bir hayır. Allah güzel kapılar açsın sana da inşallah.Saol abla. inşallah öyle olur
Kötü düşünmeee :) Hayırlısı için dua et yeter :)
ya inşallah öyle olur. cünkü cok sıkıldım iş değiştirmekten.
Tatlım nasılsınHoşgeldin :)
Hakkında hayırlısı olsun, valla çok bile dayandın bunlara..
Çok saol canım inşallahCanim belki de başka yerden daha güzel bir iş bulacaksın. Bunda da vardır bir hayır. Allah güzel kapılar açsın sana da inşallah.
Moralini bozma güzelim . Erkekler aşağı yukarı hep böyle. Zaman içinde alisacaksiniz birbirinize. Ilk yıllar olur böyle. Gayet normal. Önemli olan birbinize kırıcı sözler soylememeniz. Diğerleri önemsiz.bana cevap vermeyince kendimi kötü hissediyorum ondan öyle : /
Ben de iyiyim gülümÇok şükür iyiyim ablamm :)
Sen nasılsınn ?
Bence de kuzum kesin gelecek :)))yinede eksidesin ablam tebrikler :)
ne kusuru ablacim, tatli oluyor okurken :)
tebrikler ablam eksidesin, nasil oldu oglanin yemesi ??
cumaya eksi gelecek demekki :)
eksi vardir kesin elbiselerle olduguna gore canim :)
Belin nasil oldu??
gecmis olsun kuzum..
cumaya gider artilar:)
ellerine emeklerine saglik Fatimem :)
canim ha gayret sporla gidecek o artilar :)
demekki artilar reglidenmis :)
regli artisi guzelim, bol spor yap, regliyi firsata cevir, cumaya eksi gelir :))
Hosgeldin canimmmm
Ay ayni benim gibisinnnn:)
Herseyin hayirlisi olsun
Çok saol canım inşallah
@melinda23 sen işten cıkmak istiyosun. Ben işten cıkıyorum diye üzülüyorum.
Hayat gerçekten cok garip.
ya huzur başka. iş yerindee evdede başka yani.sende aslan burcumusub benım gbi
canım ınan calısmaı cok sevıorm keske huzurlu olsamda hıc cıkmasam ama yemın edıorum vampır bunlar butun kanımı emdıler enerjmı aldılar sabahtan berı bas agrısından oluyorum bırakıcam baska ıs bakıorm zaten allah buyuk hayrlısını versn ıns. valla dedm esıme 500 tl az olsn huzur olsn calstgm yerde
çok sağol canım geri alıcam diye ödüm kopuyorcanım afern cok tebrık ederım şu p.tesi tartılmaı ben alıskanlık edemedm unutyrm nedense
Deme öyle canım iyi düşün iyi olsun inşallahinşallah öyle olur.
evlendigimden beri var bi gudumuzluk bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?