- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
İnşallah eşim beni anlarMoralini bozma güzelim . Erkekler aşağı yukarı hep böyle. Zaman içinde alisacaksiniz birbirinize. Ilk yıllar olur böyle. Gayet normal. Önemli olan birbinize kırıcı sözler soylememeniz. Diğerleri önemsiz.
Çok güzel kilo vermissin Tebrikler tatlım.
ya dilime hakim olamıyorum maalesef. 1yılda kacıncı işim buDeme öyle canım iyi düşün iyi olsun inşallah
Anlıyorum seni : ( Allah sana kalıcı bir iş nasip etsin inşaALLAHya dilime hakim olamıyorum maalesef. 1yılda kacıncı işim bu
İnşallah.Anlıyorum seni : ( Allah sana kalıcı bir iş nasip etsin inşaALLAH
Bildiği kadarıyla 14 temmuzda : (İnşallah.
Kpss ne zaman acıklanıyor?
baya varmış. inşallah güzel puan alırsınBildiği kadarıyla 14 temmuzda : (
Hmm anladım canım teşekkürler :)Cumaya hazırlık amaçlı pazartesi de tartılıyoruz canım :)
Anladım canım e bildirim yapayım o zaman :) 57.8 olmuşum cumartesi 58.1 dim 200 gr gitmiş gitsin bakalım :)Sorma ablacim Akinin enerjisinin ceyregide bende olsa keske :))
Of of of sporlarin guzelligine bak, menude yildizli pekiyi :)
Menu sahane, adimlar haftaici artar kesin kuzum :)
Dinlen guzelim, sabaha gorusmek uzere :)
Afiyet olsun canim menu cok guzel, adimda atmissin harika :)
Sen nasil istersen guzelim, zapzayif oldun gittin :)
Bildirimlerimiz cuma gunu ama 1-2 haftadi pazartesileri de tartilip cumaya hazirlik yapiyoruz canim :)
Ahh cok guzel bu egzersizz coook , emeklerine saglik Fatimem :)
Yok akrep canimsende aslan burcumusub benım gbi
canım ınan calısmaı cok sevıorm keske huzurlu olsamda hıc cıkmasam ama yemın edıorum vampır bunlar butun kanımı emdıler enerjmı aldılar sabahtan berı bas agrısından oluyorum bırakıcam baska ıs bakıorm zaten allah buyuk hayrlısını versn ıns. valla dedm esıme 500 tl az olsn huzur olsn calstgm yerde
cok tatliydi hakkaten ablam, vermek istemedik ama mecbur verdik :)Bunu akşam deniyim salondan gelince iyi gider
Yehhhuuu kaptım pekiyiyi hemide yıldızlı
Kedide çok tatlıydı ama
tebrikler ablacim :)Cuma kilom 65.7
Pazartesi kilom 65.6
Aslında cuma akşam 65.5 görmüştüm ama geç olmuştu.
Hay Allah birinden digerine mi bulasti acaba..Belim iyi kuzummmm
Bugunde ufakligim ateslendi
7den beri onunla ugrasiyoruz
Maalesef yine dusmuyor.....
Resmen cildiracigimmmmm
Oğlan yemesi duzelmedi ama eskiye gore daha iyi .[/QUOTE]Takım karar mi aldı ne yaptı ben de regl oldum bugün. Takım psikolojisine bak yaa.
başka hangi takımda var bu ruh heyyyt be.
QUOTE="Yawrukush, post: 46901789, member: 412614"]yinede eksidesin ablam tebrikler :)
ne kusuru ablacim, tatli oluyor okurken :)
tebrikler ablam eksidesin, nasil oldu oglanin yemesi ??
cumaya eksi gelecek demekki :)
eksi vardir kesin elbiselerle olduguna gore canim :)
Belin nasil oldu??
gecmis olsun kuzum..
cumaya gider artilar:)
ellerine emeklerine saglik Fatimem :)
canim ha gayret sporla gidecek o artilar :)
demekki artilar reglidenmis :)
regli artisi guzelim, bol spor yap, regliyi firsata cevir, cumaya eksi gelir :))
bence cok iyi olur Senaycim:)Bugün spor salonuna kayıt olucam. Haftada 3 gün salona gitmeyi planlıyorum. Ben spor yapmazsam olmayacak bunu anladım. Hocaların yardımıyla diyorum daha iyi olack haftada 3 gün 1 saat yaparsam ekstra diğer günler kendim evde bişiler yaparım daha disiplinli olur diyorum...Yawrukush
Uzme canim kendini, her seyin hayirlisi olsun.Moralim yerlerde ya.
İş yeri kapanıyor. İzmirin ilçesindeydi. Merkezdede yerleri var. Ben ilçesindeydim. Bura pek iş yapmıyor diye öyle krar almışlar.
Ağustos 1de kapatıyolar. O zamana kadar iş bulursam cıkıcam.
Çok canım sıkıldı ya. İzmir'e ayak bastıgımdan bu yana bu 2. işim oluyor
Bende mi? bişey var anlamıyorum
canim hastalik insanin elinde olan bir durum degil ki..aslında bi fikrim yok hastalığım yüzünden olabilir diycem ama onun içinde elimden geleni yapıyorum bilmiyorum : (
ben çok severim patlıcanı katur kutur yedim : ))
harika :)tünaydın,
cuma 92.5
pazartesi 91.5
fark 1
cok sukur ablacim:)Doktora gittim normal dedi regl olmam spordan ve diyetten olabilir dedi ve ilaç verdi çok şükür
hosgeldin guzellikk:)merhaba kızlar nasılsnız?
ben tatilimi yaptım geldim ınanılmaz dinlendim hem bedenen hem ruhen resmen arındım her seyden taki bu sabaha kadr saat 9 yöneticim geldi ve günaydn bile demeden bi kaç laf soktu bnde altta kalmadm cvp verdim bnmde agzm var cok sukur fıkırlerm dusuncelerm var nıe kullanmım herkes yerını haddını bılecek bugun erken cıktı ıstıfa dılekcemı yazdm veremedm yarn gelsin vericem istifa ediyorum dahada burda kalamam bnm saglımla kımse oynayamaz mutlu neselı bı kadınım burda oldgmdan berı eskı nesem kalmadı resmen kanımı emediler neyse velhasıl kelam bnden böyle sizler nasılsnz?
gelşmeler varmnı nota almısız bu hafta daha ıyı olcaz ınsallah hıc moral bozmak yok bnde 600 gr artıyla dondum tatılden dunden berı dıkkatlı beslenıorm bakalm bu hafta ıyı bır eksı beklıorm kendımde kısmetse
ablacim hamburger mi yedin oglen tavuk burger olan??Bugünkü menüm
Sabah
1 tane haşlanmış yumurta
Yeşil çay
11 de yeşil çay
Öğlen
3 adet tavuk burger
Bir kase şehri ye çorba
2 adet domates
Akşam
Bir kase tavuk suyu çorba
Çoban salata
Hareketler
Günün egzersizi
80 mekik
Leslie 3 mil sans one 45 dakika
100 sguat
150 ip atlama
11123 adım
30 şınav
El kol hareketleri
inşallah canım :)baya varmış. inşallah güzel puan alırsın
bunada sukur, zamanla dahada duzelir yemesi ablam..cok tatliydi hakkaten ablam, vermek istemedik ama mecbur verdik :)
tebrikler ablacim :)
Hay Allah birinden digerine mi bulasti acaba..
Neyse sen iyi olda kuzum , yavrularda iyilessin..
Oğlan yemesi duzelmedi ama eskiye gore daha iyi .
Inş canım duaların seninlekızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bi haber aldım iş içinnnnn dua edin olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn ay çok mutluyummmmm
yaa yanlış cv göndermişim şimdi yenisini gönderdim bişey olur muu sence : (((Inş canım duaların seninle
Hayırlı ise olur emin olyaa yanlış cv göndermişim şimdi yenisini gönderdim bişey olur muu sence : (((
inşallah hayırlıdırHayırlı ise olur emin ol
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bi haber aldım iş içinnnnn dua edin olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn ay çok mutluyummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?