- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
İnşallah kzuummCanım benimmm hayırlısı olsunnn..
Çok sevindim gerçekten, inşaAllah güzel haberler alırısınnn
biz dönem dönem çok konuşuyoruz bu durumları ama bi gelişme olmuyor malesefbunada sukur, zamanla dahada duzelir yemesi ablam..
bence cok iyi olur Senaycim:)
Uzme canim kendini, her seyin hayirlisi olsun.
Merkeze gecme ihtimalin yok mu?
Allah gonlune gore is kapilari acsin guzelim...
canim hastalik insanin elinde olan bir durum degil ki..
guzellikle bir konussan, acaba sIkIntilarimiz mi var desen.
evliligimizle ilgili konusalim desen.
biz evliligin ilk yillarinda cocuk yokken her cuma kahve icmeye gidip, o haftayi konusurduk esimle.
o hafta birbirimize uzuldugumuz, ya da sevindigimiz, hosumuza giden seyleri soylerdik, ise yariyor bir deneyin isterseniz..
harika :)
cok sukur ablacim:)
hosgeldin guzellikk:)
ozlettin kendini..
is yerindeki bu durumlar cozume kavusacak sen canini sIkma tatlim..
600 gramda bu hafta gider:)
ablacim hamburger mi yedin oglen tavuk burger olan??
sporlar ve menunun kalani cok guzel :)
İnşallah kzuumm
o kadar sevindim ki sevinçten kontrol etmeden eski cv yi mail atttım, mutluluğu kısa sürdü şu an için
evet canım öyleyim, o an bambaşka bişey bile gönderebilirdim en azından eski cv gönderdiğime dua etsinlerİnşaAllah canım benimm :)
Canım sen aşırı heyecanlı mısın ?
Yani yazılarından hep öyle hissediyorum :)
evet canım öyleyim, o an bambaşka bişey bile gönderebilirdim en azından eski cv gönderdiğime dua etsinler
bende ondan çakıldım ya şu an dibe : /Canım sakin ol birazzzzz.. Sen böyle nasıl çalışacaksın, elin ayağın sürekli bir-birine dolanır :)
Sakin ol, heyecanlanınca hiçbirşey yapma, sakinleş sonra hallet işini :) İyi bari eski cv ile ucuz atlatmışsın :)
Ben evde daha güzel Yaptım ve burası beni sizler çok motive ediyorsunuz Tşkler canlar
Yarin oruclu olmayan guzeller sabahtan, oruclu guzellerde saat 17gibi kilo bildirimi yapalim lutfen:)
bnnu , @edsofi , @KarKralicesi , Harpy , happy_moon , @zey zey , @BiricikS nerelerdesiniz canlar:)
Pazartesiden itibaren tum citirlari takimda goruruz insallah
Hepinize iyi geceler, iyi istirahatler, iyi sahurlar canlar
Hayırlı olur insallah hakkında. Yanlış gondermisim demeyeceksin yanlış gitmiş diyeceksin canım.....yaa yanlış cv göndermişim şimdi yenisini gönderdim bişey olur muu sence : (((
Canım hakkında hayırlısı olsunkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bi haber aldım iş içinnnnn dua edin olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn ay çok mutluyummmmm
İyi ciddi bişey olmamasına sevindim.Doktora gittim normal dedi regl olmam spordan ve diyetten olabilir dedi ve ilaç verdi çok şükür
Hoşgeldin nenam verirsin sen çabucak. İş konusunda da hayırlısı olsun canım çekip durma kimseyi.merhaba kızlar nasılsnız?
ben tatilimi yaptım geldim ınanılmaz dinlendim hem bedenen hem ruhen resmen arındım her seyden taki bu sabaha kadr saat 9 yöneticim geldi ve günaydn bile demeden bi kaç laf soktu bnde altta kalmadm cvp verdim bnmde agzm var cok sukur fıkırlerm dusuncelerm var nıe kullanmım herkes yerını haddını bılecek bugun erken cıktı ıstıfa dılekcemı yazdm veremedm yarn gelsin vericem istifa ediyorum dahada burda kalamam bnm saglımla kımse oynayamaz mutlu neselı bı kadınım burda oldgmdan berı eskı nesem kalmadı resmen kanımı emediler neyse velhasıl kelam bnden böyle sizler nasılsnz?
gelşmeler varmnı nota almısız bu hafta daha ıyı olcaz ınsallah hıc moral bozmak yok bnde 600 gr artıyla dondum tatılden dunden berı dıkkatlı beslenıorm bakalm bu hafta ıyı bır eksı beklıorm kendımde kısmetse
Bak ne güzel herşeyde var bir hayır.kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bi haber aldım iş içinnnnn dua edin olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn ay çok mutluyummmmm
Ben ilaç kullandım geçti cnmGelelim bildirimeee :)
Nur topu gibi bir +1 kilom oldu :))) gülüyorum sinirim bozuldu :))
Artık salatalık da pek işe yaramıyor, yine wc sorununa çözüm arıyorum :/
Cuma - 53.9
Pazartesi - 54.9
sendeki su spor azminin birazida bende olsa keskeee
İnşallah canım, sorun halloldu şu an maaş belirsiz sadece, akmasada damlar demi : )Hayırlı olur insallah hakkında. Yanlış gondermisim demeyeceksin yanlış gitmiş diyeceksin canım.....
öyle inşallah buda hayırdır benim içinİyi ciddi bişey olmamasına sevindim.
Hoşgeldin nenam verirsin sen çabucak. İş konusunda da hayırlısı olsun canım çekip durma kimseyi.
Bak ne güzel herşeyde var bir hayır.
amin kuzuum : )Canım hakkında hayırlısı olsunhayırlısıyla olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?