Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gayet güzel canım:)

Canım yanlış anladın sanırım, cumartesi 58.1 idim pazartesi 57.8 oldum hatta 300gr vermişim:)

Canım napiim hayatımın hiçbir döneminde bu kadar yoğun olmadım şantiyede firma değiştirdim başka bi firmadayım alışmaya çalışıyorum öyle:) sen nasılsın napiyorsun

LunaDaisies canim işi naptin oldu mu :)

Son düzenleme:
LunaDaisies canımmm nereye gidiyorsun yaaa gitme tamm listeye girme ama gruptan çıkma yani hepbirlikte kilo verelim önemli olan senin sağlıklı şekilde kilo vermen zaten burada birbirimizi gazlamak için varız kuzummm

Hoşgeldin canm maşallah zaten fitsindir diye düşünüyorum boyundan 12 kilo zayıfsın :)

Menüm
Sabah
3yk yulaf süt tarçın
Bebek krebi yaptım belki kızım yer diye ama ben yedim yarısını gerisi çöp

Öğlen
Çok az çorba
Az ekmek
4 sarma
4 yk zy börülce

Ara
1 avuç badem
6 kilaz
3 kayısı

Akşam
1 kevgir mantı
Salata yapacaktım ama kociş sinirlerimi zıplatınca vazgeçtim çocuklardan artanı yedim.

Ara
5 zeytin

Spor gene yok
Yarın yapmaya çalışıcam uyursa eğer. .

Oyy çok zor bi iftardı yaa tamm çörek severim ama vallaha yemek içimden gelmedi anneme diyorum çorba hani yapmadım sanki bilmiyor yemediğimi çok sinir oldum bende inat ettim yemeyecem diye küstü bana dedim kıyma kavurması felan yapmış ondan ayır ondan yiycem dedim ondan ayırdı sonra yemek yerken önüme çörekleri bölüp bölüp önüme koydu sadece ucundan tırtıkladım çeyrek çörek bile olmamıştır . Bence bu yarışı ben kazandım

Menüm

Sahur
Yoğurtlu çorba
Karpuz
1 kayısı

İftar
Hurma
Azcık peynir
Birazcık kıyma kavurması domates biberli soğanlı
Çeyrekten az çörek
Karpuz

Ara
Soda
2 kayısı

2.5 litre su iftarda karnımı su ile doldurdum
11000 adım:)

Şuan acıktım ama neyse sahura az kaldı

Cnm spor hocasının koçluğu ile yavaş yavaş sporu arttırıyorum... Yarın dinlenicem cuma salona gidicem... Bu hafta umarım eksi olucak .. Yemeklerimde kaçamaksız oluyor olacak... Bir ay sonra yeniden ölçüm alınacak yağdan gidiyordur eksilerim inşAllah.

Gayet güzel canım:)
Çook saol cnmm

Valla bravo

Menümü yazayım
Sahurda 2 haşlanmış yumurta 2 dilim eski kaşar 3 dilim karpuz maden suyu 1 salatalık

İftar 1 hurma 1 kepçe çorba 1 yaprak sarma fırında baharatlı kabak ve 2 elma dilim patates salata yoğurt 1 bardak kayısı suyu rondodan çekilmiş şekersizdi

Sade kahve 1 kare bitter 1 hurma
1 bardak maydanoz suyu

Su 2.5 lt
Spor 90 dk spor salonu ve 3500 adım

Hoşbuldum spor yapıyorum zaten çok teşekkür ederim bende bundan tereddüt etmiştim vereceğim kilo az ama pek kolay kilo veremiyorum ne yazıkki .
Allah ikisinide bağışlasın inşallah :)

Eh sayılır diyelim ama kıyafetler olmuyor artık dar gelmeye başladı çoğu bende buna bi dur diyeyim dedim, hoşbuldum bu arada :)

Evet listeye girmeyeyim ben en iyisi, bugün arkadaşlardaydık yazamadım anca bu saat oldu : )

tamam canım bırakmayacam : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…