Hayırlı gecelerCanlar gece uyum adim iyi geceler çok uykum var yarın niyetli olacağım nasipse regal bitti gors
Canim kendimden gectim cilginlar gibi toplaniyorum. Cuna veya cumartrsi annemlere tasiniyoruz seminerlere ordan gelip gitcez sseminerlerden sonra koye ada koy ada koy ada koy ada koy yaz tatili biyle gececek evi kapatiyoruz yazlari ondan dolayi isim cok fazla. Bi spor yapmaya vakit ayirdim bugun leslimi okulda ogle arası yaptim.Harpy cim nasilsin canim seni goremedim bugun?
tiffany20 sinavlari atlattin mi guzellik?
edsofi , @bnnu , @BiricikS sizlerden hic haber yok, nerelerdesiniz hatunlar?
haeshin ne var ne yok bugun canim?
@Mavibocuk ,gogo2405 abla, @mrym77 abla is guc nasil?
Dahlia_ askerle haberlestiniz mi gulum?
happy_moon kuzular nasillar, uykulari duzene girdim mi?
@KarKralicesi , F Fyfyfy , @melinda23 ve @LunaDaisies insallah biran once toparlarsiniz canlar...
Hilal aramiza hos geldin ben de aydindayim adim buse yakinmisiz:)Kullanıcı Adı :Hiloşitko
İsim (İsteğe Bağlı ):Hilal
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:-
Yaşadığınız şehir: Denizli
Boyunuz :168
Kilonuz:56.4
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz :düzensiz beslenme,stres,uyku düzensizliği, nöbet usülü çalışıyorum oyüzden çoğu Zaman ne bulduysak yiyoruz malesef.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Fit görünmeyi seviyorum zaten düzenli spor yapıyordum ara verince kilo almaya başladım yediklerime dikkat etmemeye başladım kendimi frenlemek için bunun etkili olabileceğini düşündüm
Ben şimdi içcem canım:)Eki Görüntüle 1847502
Maydanoz suları içildimi kızlar
Ben de basladim gibi jiliana ya yine elim ona gidiyo ama beni zorlamiyo.artik fazla ondan da olabilir:)Jillian 30 day shred yaz canım level 1 ve 2 youtube ta var level 3 izlesene.comdaydı sanırım. Her level 10 ar gün vee süper inceltiyo. Başlamadan ölçülerini al derim. Birde cuma tartıdan sonra başla 1 hafta falan artı çıkabilirsin.
Tatlim gecmis olsun simdi nasılsınmerhaba naslsınız?
sabahtan beri yatıyorm cok fena halde reglm arttı mıdem bulanıo sureklı ıstıfra halındeım ve butun kemıklerm agrıo acıl e gtcem dermanım yok esımı aradm gelıo acıle gtcz ugrayamadm takıma
Gecmis olsun bir an once sifa bukursunuz insallah canimÇok şeylerden geçtik kronik notopeni sürekli ateş oluyor ve ayrıca ayda bir kontrol ve abc yani lokositleri dusuk
Hoşbuldum aydın merkezde misin :)Hilal aramiza hos geldin ben de aydindayim adim buse yakinmisiz:)
Jillianmi yazıyorum ne te
Sanirim geliyorrrr canim
Nereye gidelimmmm
Tatile gidelimmi
Yemek yok is yok ohhhh missss vallahiiii
Sabaha kadar muhabbetttt
Ogleye kadar uyku
Ama deliksiz uykuuu:)
Kacalimmi kiz vallahiiii
Yazinca cok dayanilmaz geldiiii
Harpy cim nasilsin canim seni goremedim bugun?
@KarKralicesi , F Fyfyfy , @melinda23 ve @LunaDaisies insallah biran once toparlarsiniz canlar...
Çok çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin beterinden korusunÇok şeylerden geçtik kronik notopeni sürekli ateş oluyor ve ayrıca ayda bir kontrol ve abc yani lokositleri dusuk
İyi akşamlr canımHerkese iyi akşamlar:) Hayırlı iftarlar:)
İyi uykular cnmCanlar gece uyum adim iyi geceler çok uykum var yarın niyetli olacağım nasipse regal bitti gors
Hosgeldin canimHayırlı geceler
Ne yedin yaaa....Selam kızlar pertim çıktı bugün resmenbir çocuk hiç durmazmı hiç susmazmı? Çıldıracaktım bugün. Kefir veriyordum birkaç gündür sanırım o dokundu. Tüm gün kjcak istedi doğru düzgün uyumadı. Ev bi tarafta ben bi tarafta oğlum ilgi ister o bi tarafta kociş trafikte kalmış çıldırmış bir şekilde geldi eve o benden ben ondan destek bekledik bulamayınca girdik birbirimize özeltle böyleyim.
Gogo yazmış canım mutlaka faydasını görürsün.
Ahhh nasıl güzel olurdu inşallah ağustos sonu kıbrısa gidip bu planı (en azından bir kısmını) gerçekleştireceğim.
Ah canım gelemedim ki.. spor da yapamadım menüm bile abukdöv beni..
cok sukur canim , aciklandi mi sonuclar?Evet kuzum bitti şükür sınavlarım:)
kahvalti yesen kuzum, yememissindir insallah Mervem..İyi çok şükür şimdilik kuzum :) sen nasılsın :) annem çörek yaptıyanında hiçbir yemek yok başka çorbada yapmamış bende yemek istemiyorum bakalım nasıl sonuçlancak
hosgeldin canim , cok sevindik:)Herkese iyi akşamlar ben Melis in kuzeniyim grubunuza dahil olmak istiyorum
kuzenin hosgelmis canim :)
hosgeldin Hilalcim, cok azmis vermek istedigin kilo.Kullanıcı Adı :Hiloşitko
İsim (İsteğe Bağlı ):Hilal
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:-
Yaşadığınız şehir: Denizli
Boyunuz :168
Kilonuz:56.4
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz :düzensiz beslenme,stres,uyku düzensizliği, nöbet usülü çalışıyorum oyüzden çoğu Zaman ne bulduysak yiyoruz malesef.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Fit görünmeyi seviyorum zaten düzenli spor yapıyordum ara verince kilo almaya başladım yediklerime dikkat etmemeye başladım kendimi frenlemek için bunun etkili olabileceğini düşündüm
gozunuzaydin kuzum :)Canım ayrılma, tamam listeye girme, ama ayrılma..
Devam et yine böyle, liste sorumluluğu alamam diyorsan tamam, ama aramızdan ayrılmak iyi fikir değil bence :)
Geçmiş olsun canım..
Çok şükür haberleşiyoruz her gün olmasa da :) Dün yazdı en son iyiyim diyor :)
Hoşgeldinnn canım :)
afiyet olsun canim, squatlarida bu tempoda yapmissin kalpkalplkalp :)Sabah
1haslanmis yumurta peynir 1dilim tbe
Ogle
3kasik turlu
3kasik firinda sebze
1avuc cig kuruyemis
Aksam
4kucuk kofte
3kasik firinda sebze
Coban salata
Ayran
Su
2ltden fazla
Spor 20 squat:)
iyi uykular ablam :)Canlar gece uyum adim iyi geceler çok uykum var yarın niyetli olacağım nasipse regal bitti gors
aaa tasiniyor musunuz Busem, kolay gelsin :)Canim kendimden gectim cilginlar gibi toplaniyorum. Cuna veya cumartrsi annemlere tasiniyoruz seminerlere ordan gelip gitcez sseminerlerden sonra koye ada koy ada koy ada koy ada koy yaz tatili biyle gececek evi kapatiyoruz yazlari ondan dolayi isim cok fazla. Bi spor yapmaya vakit ayirdim bugun leslimi okulda ogle arası yaptim.
Beynin karisti sanki isler yetismicek gibi hissediyorum.
Menumu vereyim bu arada
Sabah
Peynirli maydanozlu omlet
Peynir
Zeytin
Zeytinyagi
Yesil biber
Ogle
Sade kahve
Aksam
Az menemen
Az taze fasulye
2 kofte
Bol yogurt
Spor 45 dk lesli
Jilian shared 1. Level
Su 4 lt gecti bugun
Ben pert
Ama ozgem guzel bi eksi bildirim verecegim sana cumaya eminim:)
bazen bidiklar hem hic susmuyor hem hic durmuyor bilirim o umutsuz, hayattan bezmis anlari..Selam kızlar pertim çıktı bugün resmenbir çocuk hiç durmazmı hiç susmazmı? Çıldıracaktım bugün. Kefir veriyordum birkaç gündür sanırım o dokundu. Tüm gün kjcak istedi doğru düzgün uyumadı. Ev bi tarafta ben bi tarafta oğlum ilgi ister o bi tarafta kociş trafikte kalmış çıldırmış bir şekilde geldi eve o benden ben ondan destek bekledik bulamayınca girdik birbirimize özeltle böyleyim.
Gogo yazmış canım mutlaka faydasını görürsün.
Ahhh nasıl güzel olurdu inşallah ağustos sonu kıbrısa gidip bu planı (en azından bir kısmını) gerçekleştireceğim.
Ah canım gelemedim ki.. spor da yapamadım menüm bile abukdöv beni..
cok guzel canim :)
bende iyiyim guzelim, cok sevindim kuzularin uyku egitimini halletmenize.Çok çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin beterinden korusun
Alıştılar çok şükür canım çol sağol sen nasılsın asıl?
İyi akşamlr canım
İyi uykular cnm
oyy sporlarin guzelligine bak masallah canim, menude super, ozlemisiz bu Senayi:)11:30
Kaşarlı tereyağlı omlet 3 yumurtalı
7 adet yeşil zeytin
2 tbe
1 büyük bardak süt
15:30
1 sade Türk kahvesi
17:00
Yarım tabak tavuklu mantarlı sote
1 kase yoğurt
20:45
1 tabak etli nohut
1 kase yoğurt
3 orta büyüklükte karpuz çok büyük parça değildiii
3 litre su
7 bin adım
20 dakka koşu bandında tempolu yürüyüş
20 dakka bisiklet
3*15 alette mekik
3*15 dumbıl yan yağlar için
canim kuzuk bir parca ciko ye madem, varsa bitter hatta.
gozunuzaydin kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?