Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sağol kuzum benim inşallah geçer yarın yeni bi sayfa benim için sahurumu yaptım biraz ekmeği kaçırdım ama bırakmayacam sizde benimlesiniz yalnız değilim : )

iş olmadı kuzum ortamı iyi değildi bende kabul etmedim inşallah daha iyisi gelir :)

Menüm

Sahur
çay, su

İftar
1 kase çorba
1 kase salata
ciğer kavurma
1 dilim çavdar ekmeği

1 şeftali

Su bilmiyorum ne kadar oldu..

Kaç gündür spor yapıcam diyorum kendime ama yapamıyorum, canım hiçbirşey yapmak istemiyor, yemek bile yemek istemiyorum, ruh halim bir tuhaf :/ İnşaAllah bugün güzel bir gün olur, çok sıkıldım bu halimden..

tamam canım bırakmayacam sizi, inşallah yarın daha güzel bi gün olacak benim için : )

Gecmis olsun canim haber ver

Moralin bozuk diye tatli yedin
Olabilir
Toparlaninca yap sporunuuu nolacak yaniii
Cikma takimdan birakma kendini ver su kilolari hafifleeeee
Uzme kendiniiii
Biraz dinlennn
Hepimiz dagildik bu araaa ama gececekkk kuzum
tamam kuzum haklisin kendimi toparlayıp devam edeecem:*

Gunaydin guzeller yarin yarisma gunumuz, bu hafta herkes elinden geleni fazlasiyla yapti insallah guzel sonuclar alacagiz:)

F Fyfyfy ve mrym77 ablalarim bu hafta deneme sureniz doluyor, guzel bir eksiyle gelirseniz sizleri listeye dahil etmek istiyoruz.
Fakat liste ciddi bir sorumluluk, listeye girdikten sonra 2 ay boyunca izin alip takimdan ayrilamiyorsunuz.Her hafta cuma yarismamiz icin tartilip kilo bildirimi yapmayi unutmamalisiniz.Egzersizlerinize, menulerinize takimimiz icin hep dikkat etmelisiniz.Her gun menu ve egzersizlerinizi paylasip, takimda aktif olup sohbetlere katilmalisiniz.Hedef kilonuza ulastiginizda takimdan mezun olup, karnenizi alabileceksiniz.Bu sorumlulugu aliriz, takimi yari yolda birakmayiz diyor musunuz?
Eger bu sorumlulugu almak istemiyorum derseniz, listeye dahil olmadan liste disi da bizlerle kilo vermeye (deneme suresindeki bu 2 haftaniz gibi) devam edebilirsiniz.Cevaplarinizi bekliyorum.

Gnydin canim sorun yok reggl bitti daha çok kilo getiririm artık birakmam

...WHATSUP GRUBUMUZ HAKKINDA...

Canlarim , takimimiz icin, acil durumlarda (hastalik, sinavlar, kadinlar kulubu sitesine erisimin olmamasi, tatil vs) birbirimizle haberlesebilelim, cuma bildirimlerimizi eksiksiz bildirebilelim ve birbirimizden haberdar olabilelim diye bir whatsup grubu kurduk aylar once.
Bu gruba dileyen herkes katilabilir.Son zamanlarda takimimiza yeni uyelerimiz katildigi icin whatsup grubumuzu tekrar hatirlatmak istedim.
Eger bu grubumuza katilmak isterseniz, telefon numaralarinizi ozel mesajla bana Yawrukush ya da E-brulim kaptanimiza atabilirsiniz.

Canimi cikardilar amazonlugum malmadi kiz bak geldik simdi eve uyumuyolar
Uyumaz keratalar :)
Bitmez enerjileri..

Refige 10 gün var aslında dün sahurda az yediğim için olabilirmi bilmiyorum neyseki hurma vardı şekerli kek kurabiye falan olsa nolurdu bilmem.

İyi uykular canım
Hurmayla atlatmissin ablam :)

sabah:
yarim krep , roka
oglen:
tavuk izgara but
salata
2-3 dilim ananas
aksam :
2 kasik makarna ve yesil salata
spor yok malesef disarda yagmur hic durmadi salonada gidemedim kismetse yarin
su : 2 lt
Afiyet olsun menun gayet guzel ablam :)

Bazıları açıklandı kuzum:) Ama kötü gelecek olan bir dersim var büyük ihtimalle büte gircem:) Şimdilik notlar iyi.
Cok sevindim, gozunaydin canim.
Profilindeki eger sensen ne tatli, ne guzel bir fistikmissin :)

İyi akşamlar kızlar bugünki menüm
Sahur yapamadım ezan okundu sadece domates yiyebildim
Dahlia_ 4277 adım @happy_moon @Asyaca Eki Görüntüle 1847575
Eki Görüntüle 1847574
Afiyet olsun guzelim:)

Kolayliklar diliyorum canim benim:)
Nsallah en kisa zamanda alisirsin..

Afiyet olsun canim, bugun menuyude sporuda telafi edersin:)

Harikasin Mervem, kesinlikle bu yarisi sen kazandin gulum :))

Cok guzel gidiyorsun Senayim, spor salonu sana cok guzel motivasyon oldu:)

Sporlar sahane,aksam menunede bayildim ablam :)

Hoşbuldum spor yapıyorum zaten çok teşekkür ederim bende bundan tereddüt etmiştim vereceğim kilo az ama pek kolay kilo veremiyorum ne yazıkki .
Allah ikisinide bağışlasın inşallah :)
Hic merak etme canim gider o kilolar :)
Bugun menu ve egzersizlerini yazmaya basla guzelim..

tamam canım bırakmayacam : )
Cok dogru bir karar:)

Neden boyle oldun kuzum?
Cok sukur sagligin yerinde, askerden haber aliyorsun.
Bir itici guce ihtiyacin var spor icin, haydi bugunu yuruyussuz gecirme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…