Evet listeye girmeyeyim ben en iyisi, bugün arkadaşlardaydık yazamadım anca bu saat oldu : )
sağol kuzum benim inşallah geçer yarın yeni bi sayfa benim için sahurumu yaptım biraz ekmeği kaçırdım ama bırakmayacam sizde benimlesiniz yalnız değilim : )Ahh cnm benim çok geçmiş olsun ne oldu acaba bir yediğin mi dokundu? Ne oldu ya dr ne dedi mutlaka haber ver canım
Hepimizin gel gitleri oluyor herkesin minik de olsa kaçamakları oluyor. Ben kendi adıma senin yanındayım zaten pskolojik bir savaş içindesin birde takımdan ayrılmış olma durumu seni daha olumsuz etkileyecek. Bir kere gündüzleri aç gezmeyi bırak düzene sok kendini ana ve ara öğünleri yersen gece uyanıp saldırmazsın tatlıya. Takımdan ayrılma spora asıl kafan dağılsın. Üzme kendini mevsim geçişide var bi yağmur bi sıcak manik dönemlerin var şu anda geçecek kısa zamanda. Takımdan ayrıldığında daha salacaksın kendini biliyosun. O yüzden hemen toparlan bunca emeğine yazık
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Oğlunun nesi var?
iş olmadı kuzum ortamı iyi değildi bende kabul etmedim inşallah daha iyisi gelir :)Canım yanlış anladın sanırım, cumartesi 58.1 idim pazartesi 57.8 oldum hatta 300gr vermişim:)
Canım napiim hayatımın hiçbir döneminde bu kadar yoğun olmadım şantiyede firma değiştirdim başka bi firmadayım alışmaya çalışıyorum öyle:) sen nasılsın napiyorsun
LunaDaisies canim işi naptin oldu mu :)
tamam canım bırakmayacam sizi, inşallah yarın daha güzel bi gün olacak benim için : )LunaDaisies canımmm nereye gidiyorsun yaaa gitme tamm listeye girme ama gruptan çıkma yani hepbirlikte kilo verelim önemli olan senin sağlıklı şekilde kilo vermen zaten burada birbirimizi gazlamak için varız kuzummm
Hoşgeldin canm maşallah zaten fitsindir diye düşünüyorum boyundan 12 kilo zayıfsın :)
tamam kuzum haklisin kendimi toparlayıp devam edeecem:*Gecmis olsun canim haber ver
Moralin bozuk diye tatli yedin
Olabilir
Toparlaninca yap sporunuuu nolacak yaniii
Cikma takimdan birakma kendini ver su kilolari hafifleeeee
Uzme kendiniiii
Biraz dinlennn
Hepimiz dagildik bu araaa ama gececekkk kuzum
gitmem :**Tamam girme ama bir yere de gitme :)
Gnydin canim sorun yok reggl bitti daha çok kilo getiririm artık birakmamGunaydin guzeller yarin yarisma gunumuz, bu hafta herkes elinden geleni fazlasiyla yapti insallah guzel sonuclar alacagiz:)
F Fyfyfy vemrym77 ablalarim bu hafta deneme sureniz doluyor, guzel bir eksiyle gelirseniz sizleri listeye dahil etmek istiyoruz.
Fakat liste ciddi bir sorumluluk, listeye girdikten sonra 2 ay boyunca izin alip takimdan ayrilamiyorsunuz.Her hafta cuma yarismamiz icin tartilip kilo bildirimi yapmayi unutmamalisiniz.Egzersizlerinize, menulerinize takimimiz icin hep dikkat etmelisiniz.Her gun menu ve egzersizlerinizi paylasip, takimda aktif olup sohbetlere katilmalisiniz.Hedef kilonuza ulastiginizda takimdan mezun olup, karnenizi alabileceksiniz.Bu sorumlulugu aliriz, takimi yari yolda birakmayiz diyor musunuz?
Eger bu sorumlulugu almak istemiyorum derseniz, listeye dahil olmadan liste disi da bizlerle kilo vermeye (deneme suresindeki bu 2 haftaniz gibi) devam edebilirsiniz.Cevaplarinizi bekliyorum.
Kiloyu yarin en gec akşam üstü 6 ya kadar mi tartılacagiz cuma gününe kadar miGnydin canim sorun yok reggl bitti daha çok kilo getiririm artık birakmam
Tamam ablacim listen hayirli olsun o halde :)Gnydin canim sorun yok reggl bitti daha çok kilo getiririm artık birakmam
Eger orucluysan ablacim bugun iftar oncesi tartilip kilonu yazabilirsin.Kiloyu yarin en gec akşam üstü 6 ya kadar mi tartılacagiz cuma gününe kadar mi
Uyumaz keratalar :)Canimi cikardilar amazonlugum malmadi kiz bak geldik simdi eve uyumuyolar
Hurmayla atlatmissin ablam :)Refige 10 gün var aslında dün sahurda az yediğim için olabilirmi bilmiyorum neyseki hurma vardı şekerli kek kurabiye falan olsa nolurdu bilmem.
İyi uykular canım
Afiyet olsun menun gayet guzel ablam :)sabah:
yarim krep , roka
oglen:
tavuk izgara but
salata
2-3 dilim ananas
aksam :
2 kasik makarna ve yesil salata
spor yok malesef disarda yagmur hic durmadi salonada gidemedim kismetse yarin
su : 2 lt
Cok sevindim, gozunaydin canim.Bazıları açıklandı kuzum:) Ama kötü gelecek olan bir dersim var büyük ihtimalle büte gircem:) Şimdilik notlar iyi.
Afiyet olsun guzelim:)İyi akşamlar kızlar bugünki menüm
Sahur yapamadım ezan okundu sadece domates yiyebildim
Dahlia_ 4277 adım @happy_moon @Asyaca Eki Görüntüle 1847575
Eki Görüntüle 1847574
Kolayliklar diliyorum canim benim:)Canım yanlış anladın sanırım, cumartesi 58.1 idim pazartesi 57.8 oldum hatta 300gr vermişim:)
Canım napiim hayatımın hiçbir döneminde bu kadar yoğun olmadım şantiyede firma değiştirdim başka bi firmadayım alışmaya çalışıyorum öyle:) sen nasılsın napiyorsun
LunaDaisies canim işi naptin oldu mu :)
Afiyet olsun canim, bugun menuyude sporuda telafi edersin:)Menüm
Sabah
3yk yulaf süt tarçın
Bebek krebi yaptım belki kızım yer diye ama ben yedim yarısını gerisi çöp
Öğlen
Çok az çorba
Az ekmek
4 sarma
4 yk zy börülce
Ara
1 avuç badem
6 kilaz
3 kayısı
Akşam
1 kevgir mantı
Salata yapacaktım ama kociş sinirlerimi zıplatınca vazgeçtim çocuklardan artanı yedim.
Ara
5 zeytin
Spor gene yok
Yarın yapmaya çalışıcam uyursa eğer. .
Harikasin Mervem, kesinlikle bu yarisi sen kazandin gulum :))Oyy çok zor bi iftardıyaa tamm çörek severim ama vallaha yemek içimden gelmedi anneme diyorum çorba hani yapmadım sanki bilmiyor yemediğimi çok sinir oldum bende inat ettim yemeyecem diye küstü bana dedim kıyma kavurması felan yapmış ondan ayır ondan yiycem dedim ondan ayırdı sonra yemek yerken önüme çörekleri bölüp bölüp önüme koydu sadece ucundan tırtıkladım çeyrek çörek bile olmamıştır . Bence bu yarışı ben kazandım
Menüm
Sahur
Yoğurtlu çorba
Karpuz
1 kayısı
İftar
Hurma
Azcık peynir
Birazcık kıyma kavurması domates biberli soğanlı
Çeyrekten az çörek
Karpuz
Ara
Soda
2 kayısı
2.5 litre su iftarda karnımı su ile doldurdum
11000 adım:)
Şuan acıktım ama neyse sahura az kaldı
Cok guzel gidiyorsun Senayim, spor salonu sana cok guzel motivasyon oldu:)Cnm spor hocasının koçluğu ile yavaş yavaş sporu arttırıyorum... Yarın dinlenicem cuma salona gidicem... Bu hafta umarım eksi olucak .. Yemeklerimde kaçamaksız oluyor olacak... Bir ay sonra yeniden ölçüm alınacak yağdan gidiyordur eksilerim inşAllah.
Çook saol cnmm
Valla bravo
Sporlar sahane,aksam menunede bayildim ablam :)Menümü yazayım
Sahurda 2 haşlanmış yumurta 2 dilim eski kaşar 3 dilim karpuz maden suyu 1 salatalık
İftar 1 hurma 1 kepçe çorba 1 yaprak sarma fırında baharatlı kabak ve 2 elma dilim patates salata yoğurt 1 bardak kayısı suyu rondodan çekilmiş şekersizdi
Sade kahve 1 kare bitter 1 hurma
1 bardak maydanoz suyu
Su 2.5 lt
Spor 90 dk spor salonu ve 3500 adım
Hic merak etme canim gider o kilolar :)Hoşbuldum spor yapıyorum zaten çok teşekkür ederim bende bundan tereddüt etmiştim vereceğim kilo az ama pek kolay kilo veremiyorum ne yazıkki .
Allah ikisinide bağışlasın inşallah :)
Cok dogru bir karar:)tamam canım bırakmayacam : )
Neden boyle oldun kuzum?Menüm
Sahur
çay, su
İftar
1 kase çorba
1 kase salata
ciğer kavurma
1 dilim çavdar ekmeği
1 şeftali
Su bilmiyorum ne kadar oldu..
Kaç gündür spor yapıcam diyorum kendime ama yapamıyorum, canım hiçbirşey yapmak istemiyor, yemek bile yemek istemiyorum, ruh halim bir tuhaf :/ İnşaAllah bugün güzel bir gün olur, çok sıkıldım bu halimden..
Gnydın cnmGünaydınlar güzel bir gün olsun inşallah.
Gunaydin Gonca ablam :)Günaydınlar güzel bir gün olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?