Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aksam neden yemedin ablacim, rahatsizsin diye mi , bir salata olsun hazrilayip yesen keske...

Evet kuzum bitti şükür sınavlarım:)

İyi çok şükür şimdilik kuzum :) sen nasılsın :) annem çörek yaptı yanında hiçbir yemek yok başka çorbada yapmamış bende yemek istemiyorum bakalım nasıl sonuçlancak

Kullanıcı Adı :Hiloşitko
İsim (İsteğe Bağlı ):Hilal
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:-
Yaşadığınız şehir: Denizli
Boyunuz :168
Kilonuz:56.4
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz :düzensiz beslenme,stres,uyku düzensizliği, nöbet usülü çalışıyorum oyüzden çoğu Zaman ne bulduysak yiyoruz malesef.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Fit görünmeyi seviyorum zaten düzenli spor yapıyordum ara verince kilo almaya başladım yediklerime dikkat etmemeye başladım kendimi frenlemek için bunun etkili olabileceğini düşündüm

Hoşgeldin canım benim :)

Canım ayrılma, tamam listeye girme, ama ayrılma..
Devam et yine böyle, liste sorumluluğu alamam diyorsan tamam, ama aramızdan ayrılmak iyi fikir değil bence :)

Kızlar basım çok kötü ağrıyor yorgunum yoruldum ben Oğlanın hastalığı bir yandan 2 bucuk Yıldır araştırma hastanesine gitmek bir yandan hersey ağır geliyor

Geçmiş olsun canım..

Çok şükür haberleşiyoruz her gün olmasa da :) Dün yazdı en son iyiyim diyor :)

Herkese iyi akşamlar ben Melis in kuzeniyim grubunuza dahil olmak istiyorum

Hoşgeldinnn canım :)

Hoşbuldumm

İyi çok şükür canım
Herkese iyi akşamlar ben Melis in kuzeniyim grubunuza dahil olmak istiyorum
Hoşgeldin canım bende gonca 167 boyum 66 kilo 39 yaşındayım 1 kızım var 12 yaşında. Sağlıkla vericez kiloları inşallah.
Aa zaten kilolu değilsin sen kuzum sıkılaşmak için spor yapsan süper olur aslında

Spor yapıyorum ara vermiştim kilo almaya başladım artık devam edicem beslenmeye de dikkat ederek tabiki :) . Maşallah ne kadar güzel ,umarım herkes amacına ulaşır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…