aksam neden yemedin ablacim, rahatsizsin diye mi , bir salata olsun hazrilayip yesen keske...Bugünkü memnun
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Domates
Bir dilim ekmek
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
2 köfte
Akşam
2 li nescafe
2 litreden fazla şu
Hareketler
100 suguat
50 mekik
12356 adım
Bugünkü egzersiz
50 jumping jacks
Istahim yok cnmaksam neden yemedin ablacim, rahatsizsin diye mi , bir salata olsun hazrilayip yesen keske...
Evet kuzum bitti şükür sınavlarım:)Harpy cim nasilsin canim seni goremedim bugun?
tiffany20 sinavlari atlattin mi guzellik?
edsofi , bnnu , BiricikS sizlerden hic haber yok, nerelerdesiniz hatunlar?
haeshin ne var ne yok bugun canim?
Mavibocuk , gogo2405 abla, mrym77 abla is guc nasil?
Dahlia_ askerle haberlestiniz mi gulum?
happy_moon kuzular nasillar, uykulari duzene girdim mi?
KarKralicesi , F Fyfyfy , @melinda23 ve LunaDaisies insallah biran once toparlarsiniz canlar...
İyi çok şükür şimdilik kuzum :) sen nasılsın :) annem çörek yaptıHarpy cim nasilsin canim seni goremedim bugun?
KarKralicesi , F Fyfyfy , @melinda23 ve LunaDaisies insallah biran once toparlarsiniz canlar...
Herkese iyi akşamlar ben Melis in kuzeniyim grubunuza dahil olmak istiyorum
Tsk cnmGeçmiş olsun canım Allah kolaylık versin inşallah.
Hoşgeldin canım benim :)Kullanıcı Adı :Hiloşitko
İsim (İsteğe Bağlı ):Hilal
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:-
Yaşadığınız şehir: Denizli
Boyunuz :168
Kilonuz:56.4
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz :düzensiz beslenme,stres,uyku düzensizliği, nöbet usülü çalışıyorum oyüzden çoğu Zaman ne bulduysak yiyoruz malesef.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Fit görünmeyi seviyorum zaten düzenli spor yapıyordum ara verince kilo almaya başladım yediklerime dikkat etmemeye başladım kendimi frenlemek için bunun etkili olabileceğini düşündüm
Hoşbuldum canımmHoşgeldin canım benim :)
Kızlar benim motivasyonum çok bozuldu, zaten yeterince gelgitleri olan biriyim birde extrem bi durum yaşayınca hemen herşeyden kopabiliyorun takıma yarardan çok zararım dokunur benimbu beni çok üzer hepimizin iyiliği için ben takımdan ayrılmak istiyorum sizi çok sevdim, o yüzden müsade ederseniz sizinle iletişimimi koparmak istemiyorum.. Diyeti bırakmayacam sporuda öyle sadece takımda olmayacam. Bunu kendi başıma yapmam gerekiyor. Sevgiler..
Kızlar basım çok kötü ağrıyor yorgunum yoruldum ben Oğlanın hastalığı bir yandan 2 bucuk Yıldır araştırma hastanesine gitmek bir yandan hersey ağır geliyor
Harpy cim nasilsin canim seni goremedim bugun?
Herkese iyi akşamlar ben Melis in kuzeniyim grubunuza dahil olmak istiyorum
Hoşgeldin canım benim :)
HoşbuldummCanım ayrılma, tamam listeye girme, ama ayrılma..
Devam et yine böyle, liste sorumluluğu alamam diyorsan tamam, ama aramızdan ayrılmak iyi fikir değil bence :)
Geçmiş olsun canım..
Çok şükür haberleşiyoruz her gün olmasa da :) Dün yazdı en son iyiyim diyor :)
Hoşgeldinnn canım :)
İyi çok şükür canımHarpy cim nasilsin canim seni goremedim bugun?
Hoşgeldin canım bende gonca 167 boyum 66 kilo 39 yaşındayım 1 kızım var 12 yaşında. Sağlıkla vericez kiloları inşallah.Herkese iyi akşamlar ben Melis in kuzeniyim grubunuza dahil olmak istiyorum
Aa zaten kilolu değilsin sen kuzum sıkılaşmak için spor yapsan süper olur aslındaKullanıcı Adı :Hiloşitko
İsim (İsteğe Bağlı ):Hilal
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:-
Yaşadığınız şehir: Denizli
Boyunuz :168
Kilonuz:56.4
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz :düzensiz beslenme,stres,uyku düzensizliği, nöbet usülü çalışıyorum oyüzden çoğu Zaman ne bulduysak yiyoruz malesef.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Fit görünmeyi seviyorum zaten düzenli spor yapıyordum ara verince kilo almaya başladım yediklerime dikkat etmemeye başladım kendimi frenlemek için bunun etkili olabileceğini düşündüm
Spor yapıyorum ara vermiştim kilo almaya başladım artık devam edicem beslenmeye de dikkat ederek tabiki :) . Maşallah ne kadar güzel ,umarım herkes amacına ulaşır :)İyi çok şükür canım
Hoşgeldin canım bende gonca 167 boyum 66 kilo 39 yaşındayım 1 kızım var 12 yaşında. Sağlıkla vericez kiloları inşallah.
Aa zaten kilolu değilsin sen kuzum sıkılaşmak için spor yapsan süper olur aslında
Teşekkür ederim kuzum :) O senin tatlılığınSen ne şeker kızmışsınnnnResmin çok güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?