- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
Hoşgeldin bebeğim nasılsın iyi misin?Iyi aksamlar... Ben geldim daha dogrusu halamlardayim internet buldum ordan yaziyorum .InsaAllah iftardan sonra tekrar gelirim .
Nasilsiniz ?
Hersey yolundadir umarim .
Haklısın canım sürekli yanyana olmak sıkıcı olabilir bende ondan korkuyorum kvler ne kadar anlayışlıda olsa zor bir durum gibi geliyo ben aynı apartmanda kalacağım açıkçası benimde korkularım var ama inşallah iyi olur diyorum .
Hoşgeldin kuzummm nasıl oldun iyisindir inşallah
Bebeğim ben senin yerinde olsam asla kv nin olduğu şehre gitmezdim, rahat edemezsin bi de herşeye karışan bi kv miş iyice huzursuz olursun bak benim eşim ankara ya gitmek istedi ben kabul etmedim biliyorum olmaz sürekli git gel her seferinde evde biri olma ihtimali cık ben yapamam
Canım ebru kontrol ediyor ama bazen yoğunluktan kaynaklı değiştiremiyor olabilir sende benim gibi isminin altına kilonu yaz hedefini yaz unutmazsın kuzumYawrukush 1. Sayfadaki kilo çizelgesi kim kontrol ediyor acaba , ben bazen geçen hafta kaç kilo olduğumu hatırlayamıyorum ordan bakiim diyorum eski kilom da kalmış:)
Ah kuzum yaaa vallaha hakkımızda en hayırlısı olsun izmiri neden istemiyorsun ay ne zor bu durumlar vallaha yaaaİnşallah iyi olur diyerek beklemek de zor ya olmazsa bu sefer tüm hayatını etkileyecek bi karar zorlanıyorum ve hayatımı bu kadar zora soktuğu için de çok kızıyorum ona uzaktan uzaktan , kırgınız şimdi bir de
Haklısın bir de biraz önce haber geldi nisanlim in ailesinin evine 10 dk lık mesafede bir iş bulmuşlar ya orası ya izmir .... ikisi de benim hic istemediğim seçenekler nasıl canım sıkıldı
Of kuzum İzmiri uzak diye mi istemiyorsunİnşallah iyi olur diyerek beklemek de zor ya olmazsa bu sefer tüm hayatını etkileyecek bi karar zorlanıyorum ve hayatımı bu kadar zora soktuğu için de çok kızıyorum ona uzaktan uzaktan , kırgınız şimdi bir de
Haklısın bir de biraz önce haber geldi nisanlim in ailesinin evine 10 dk lık mesafede bir iş bulmuşlar ya orası ya izmir .... ikisi de benim hic istemediğim seçenekler nasıl canım sıkıldı
Gerçekler ablacım :)Ayy sağolasın canım senin güzel görüşün
Kıyamam ya Allah şifa versin canımİnşaAllah canım.. Uyumak iyi geliyor aslında ama uyutmuyor maalesef :)
Kuzum ben ilgileniyorum ama iki hafta izinli olduğum için ilgilenemedim, yarın halletmeye çalışırım.Yawrukush 1. Sayfadaki kilo çizelgesi kim kontrol ediyor acaba , ben bazen geçen hafta kaç kilo olduğumu hatırlayamıyorum ordan bakiim diyorum eski kilom da kalmış:)
Tamam canim haklısın öyle yapiim , stres teyim yemek bile yiyemiyorum doğru düzgünCanım ebru kontrol ediyor ama bazen yoğunluktan kaynaklı değiştiremiyor olabilir sende benim gibi isminin altına kilonu yaz hedefini yaz unutmazsın kuzum
İyisini düşüniim diyorum ama bu sefer düşündüğüm gibi olmazsa ben üzülüyorum ben de kötüsünü düşünüp hareket edersem üzülmem diye düşündüm ama olaylar benden bağımsız gerçekleşiyor, izmirin sıcağini sevmiyorum istemiyorum da , nisanlim manisada çalışacak bana da diyorlar ki izmir daha güzel yarım saatlik mesafe izmirde oturursunuz manisada nisanlim ise girer ben izmirde, ya saçma değil mi ben istemiyorumAh kuzum yaaa vallaha hakkımızda en hayırlısı olsun izmiri neden istemiyorsun ay ne zor bu durumlar vallaha yaaayaa biraz ben iyi niyetli mi yaklaşıyorum insanlara bilmiyorum hep üzülüyorum sonra ama inşallah bu sefer üzülmem diyorum :)
Canım uzaklık değil hem sıcak hem de maviboncuga yazdığım nedenlere baksana , napacagimi şaşırdımOf kuzum İzmiri uzak diye mi istemiyorsun
Tamam tatlım teşekkürlerGerçekler ablacım :)
Kıyamam ya Allah şifa versin canım
Kuzum ben ilgileniyorum ama iki hafta izinli olduğum için ilgilenemedim, yarın halletmeye çalışırım.
Bencede saçma kuzum yaaa manisada ise manisada otur izmir yarımsaat ise arada gezmeye gidersin ne olacak ki yani ya kuzum kötü düşünme iyi düşün iyi olsun ve bazı şeyler sen farketmeden oluyor onun için sakin davran ve güzel düşünTamam canim haklısın öyle yapiim , stres teyim yemek bile yiyemiyorum doğru düzgün
İyisini düşüniim diyorum ama bu sefer düşündüğüm gibi olmazsa ben üzülüyorum ben de kötüsünü düşünüp hareket edersem üzülmem diye düşündüm ama olaylar benden bağımsız gerçekleşiyor, izmirin sıcağini sevmiyorum istemiyorum da , nisanlim manisada çalışacak bana da diyorlar ki izmir daha güzel yarım saatlik mesafe izmirde oturursunuz manisada nisanlim ise girer ben izmirde, ya saçma değil mi ben istemiyorum
Canım uzaklık değil hem sıcak hem de maviboncuga yazdığım nedenlere baksana , napacagimi şaşırdım
Düşünmekten yoruldum inan , bir sonuca da vardığı yokBencede saçma kuzum yaaa manisada ise manisada otur izmir yarımsaat ise arada gezmeye gidersin ne olacak ki yani ya kuzum kötü düşünme iyi düşün iyi olsun ve bazı şeyler sen farketmeden oluyor onun için sakin davran ve güzel düşün
Hosbuldum canim.Tsekkur ederim cok sukur iyiyim.Sen nasilsin? Hazirliklar ne durumda ?Haklısın canım sürekli yanyana olmak sıkıcı olabilir bende ondan korkuyorum kvler ne kadar anlayışlıda olsa zor bir durum gibi geliyo ben aynı apartmanda kalacağım açıkçası benimde korkularım var ama inşallah iyi olur diyorum .
Hoşgeldin kuzummm nasıl oldun iyisindir inşallah
Hosbuldukm canim :) cok sukur iyiyim hersey yolunda hatta harikayim :)) tatil bana iyi geliyor hala tatildeyim :) bu hafta bitecek eve donucem malasefHoşgeldin bebeğim nasılsın iyi misin?
hgdinHosbuldukm canim :) cok sukur iyiyim hersey yolunda hatta harikayim :)) tatil bana iyi geliyor hala tatildeyim :) bu hafta bitecek eve donucem malasef
Sen nasilsin ? hersey yolundami?
hgdinHosbuldukm canim :) cok sukur iyiyim hersey yolunda hatta harikayim :)) tatil bana iyi geliyor hala tatildeyim :) bu hafta bitecek eve donucem malasef
Sen nasilsin ? hersey yolundami?
Düşünmefazla kuzumDüşünmekten yoruldum inan , bir sonuca da vardığı yok
Kızlar teşekkür ederim hepinize, konuşmak iyi geliyor , ben gidip yatiim uyuyunca rahatlıyorum sahura kalkarım artık, iyi geceler menümü de yazıp gidiim
Rahat rahat oturuyorum kuzum hazırlıklarım başlamadı dahaHosbuldum canim.Tsekkur ederim cok sukur iyiyim.Sen nasilsin? Hazirliklar ne durumda ?
Ya oınlar neye karışıyorlar ki şimdiden müdahil olmuşlar herşeye, yok canım bence kesinlikle onların dediği olmamalı şimdi müsade edersen yarın daha fazlasını isterler, manisada oturun o zaman en iyisi buTamam canim haklısın öyle yapiim , stres teyim yemek bile yiyemiyorum doğru düzgün
İyisini düşüniim diyorum ama bu sefer düşündüğüm gibi olmazsa ben üzülüyorum ben de kötüsünü düşünüp hareket edersem üzülmem diye düşündüm ama olaylar benden bağımsız gerçekleşiyor, izmirin sıcağini sevmiyorum istemiyorum da , nisanlim manisada çalışacak bana da diyorlar ki izmir daha güzel yarım saatlik mesafe izmirde oturursunuz manisada nisanlim ise girer ben izmirde, ya saçma değil mi ben istemiyorum
Canım uzaklık değil hem sıcak hem de maviboncuga yazdığım nedenlere baksana , napacagimi şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?