Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşallah iyi olur diyerek beklemek de zor ya olmazsa bu sefer tüm hayatını etkileyecek bi karar zorlanıyorum ve hayatımı bu kadar zora soktuğu için de çok kızıyorum ona uzaktan uzaktan , kırgınız şimdi bir de

Haklısın bir de biraz önce haber geldi nisanlim in ailesinin evine 10 dk lık mesafede bir iş bulmuşlar ya orası ya izmir .... ikisi de benim hic istemediğim seçenekler nasıl canım sıkıldı

Yawrukush 1. Sayfadaki kilo çizelgesi kim kontrol ediyor acaba , ben bazen geçen hafta kaç kilo olduğumu hatırlayamıyorum ordan bakiim diyorum eski kilom da kalmış:)
Canım ebru kontrol ediyor ama bazen yoğunluktan kaynaklı değiştiremiyor olabilir sende benim gibi isminin altına kilonu yaz hedefini yaz unutmazsın kuzum

Ah kuzum yaaa vallaha hakkımızda en hayırlısı olsun izmiri neden istemiyorsun ay ne zor bu durumlar vallaha yaaa yaa biraz ben iyi niyetli mi yaklaşıyorum insanlara bilmiyorum hep üzülüyorum sonra ama inşallah bu sefer üzülmem diyorum :)

Of kuzum İzmiri uzak diye mi istemiyorsun

İftara az kaldı Allah oruçlarımızı kabul etsin inşallah.
Bu ayın son nöbetindeyim inşallah sizler nasılsınız.
bnnu ben yıllarca dışarda yaşadım kimsenin ailesi yoktu ama gerçekten zor helede çocuk olduktan sonra daha zor. Ama karışılmasıda hoş değil tabi ki. Bir süre uzakta yaşayıp sonra bir tercih yapabilirsiniz

Son düzenleme:
Ayy sağolasın canım senin güzel görüşün
Gerçekler ablacım :)
İnşaAllah canım.. Uyumak iyi geliyor aslında ama uyutmuyor maalesef :)
Kıyamam ya Allah şifa versin canım
Yawrukush 1. Sayfadaki kilo çizelgesi kim kontrol ediyor acaba , ben bazen geçen hafta kaç kilo olduğumu hatırlayamıyorum ordan bakiim diyorum eski kilom da kalmış:)
Kuzum ben ilgileniyorum ama iki hafta izinli olduğum için ilgilenemedim, yarın halletmeye çalışırım.

Canım ebru kontrol ediyor ama bazen yoğunluktan kaynaklı değiştiremiyor olabilir sende benim gibi isminin altına kilonu yaz hedefini yaz unutmazsın kuzum
Tamam canim haklısın öyle yapiim , stres teyim yemek bile yiyemiyorum doğru düzgün

İyisini düşüniim diyorum ama bu sefer düşündüğüm gibi olmazsa ben üzülüyorum ben de kötüsünü düşünüp hareket edersem üzülmem diye düşündüm ama olaylar benden bağımsız gerçekleşiyor, izmirin sıcağini sevmiyorum istemiyorum da , nisanlim manisada çalışacak bana da diyorlar ki izmir daha güzel yarım saatlik mesafe izmirde oturursunuz manisada nisanlim ise girer ben izmirde, ya saçma değil mi ben istemiyorum

Of kuzum İzmiri uzak diye mi istemiyorsun
Canım uzaklık değil hem sıcak hem de maviboncuga yazdığım nedenlere baksana , napacagimi şaşırdım

Bencede saçma kuzum yaaa manisada ise manisada otur izmir yarımsaat ise arada gezmeye gidersin ne olacak ki yani ya kuzum kötü düşünme iyi düşün iyi olsun ve bazı şeyler sen farketmeden oluyor onun için sakin davran ve güzel düşün

Düşünmekten yoruldum inan , bir sonuca da vardığı yok
Kızlar teşekkür ederim hepinize, konuşmak iyi geliyor , ben gidip yatiim uyuyunca rahatlıyorum sahura kalkarım artık, iyi geceler menümü de yazıp gidiim

Hosbuldum canim.Tsekkur ederim cok sukur iyiyim.Sen nasilsin? Hazirliklar ne durumda ?

Düşünmefazla kuzum her zaman buradayız inşallah canım hadi iyi geceler canım:)
Hosbuldum canim.Tsekkur ederim cok sukur iyiyim.Sen nasilsin? Hazirliklar ne durumda ?
Rahat rahat oturuyorum kuzum hazırlıklarım başlamadı daha

sabah uyanamamısız sahura niyetlenemedim...
bugünkü menüm
sabah
06.40
1 adet haslanmış patates sakersiz çay

öğlen
saat 12.20 :
2 li nescafe
saat 14.00 da
3 tane kayısı meyve
saat 15.15
bir adet ayran
saat 20.45
2 kaşık tarhana çorbası
4 kaşık patates salatası
1 adet şeftali orta boy
8 adet kiraz

hareketler:
100 sguat
200 ip atlama
40 dakika fitnes el kol bacak karın hareketleri
150 mekik
50 şınav
100 jumping jacks
ayaktan karın hareketleri 20 dakika
göğüs sıkılaştırma 15 dakika
ayrıca biraz dinlenip leslie ve jillian 1 yapacağım

Ya oınlar neye karışıyorlar ki şimdiden müdahil olmuşlar herşeye, yok canım bence kesinlikle onların dediği olmamalı şimdi müsade edersen yarın daha fazlasını isterler, manisada oturun o zaman en iyisi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…