Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayy sağolasın canım senin güzel görüşün

kendine o yana bu yana koşturacak eleman arıyormuş acıklaması buydu ben evli olduğum için yapamazmışım : )

Nabersiniz kizlar?
Nasil geciyor haftanin ilk gunu?
Ozgem denizden geldik kizlari yikadim uyuttum spora gececektim kilum kalkmadi uzandim gecmise daldim. Canim benim asil senin tr gunlerin azalmis yuvaya donus vakti ha canim ailenle allah kavustursun sizi yakin zamanda inşallah. Hic gelemicem derken nasil guzel oldu geliverdin.. babaniz da ozlemistir ama artik sizi. Hem bebise hazirlik vakti yaklaşıyor. Bence zaten bebis dogunca annen gelecek :) iki cocukla seni birakmaz birakamaz. Insallah tatiliniz cok guzel gecmistir esine guzel anilar goturuyorsundur buralardan.

Canım kayın validem herşeye iyi ya da kötü karışır, ve dediğin gibi çok konuşmayı sever iş yerinde bir kere aradım 40 dk konuştuk kapatmadım da işten de bekliyorlar öyle yani bir de nisanlim annesinin sözüne çok bakar annesi ne derse bana söyler yine son sözü eşim bana bırakır ama aralarında kalıyorum bazen annesi istiyor nisanlim bana söylüyor onlarsız bir yere gitmek istemiyor, konyada ısg sınavım var günü birlik gidip gelicez annesi demiş ki ben de geliim gezeriz ya ben 5 saat sınavlara giricem nisanlim da beni bekliyordu şimdi annesi napacaksin orda ben gezmicem ki sınavlara giricem sadece konyayi sevmeyen nisanlim şimdi konyaya gezmek istiyor . 4 ay önce sınav için yine gitmiştik ben konyaya gezmek istedim nisanlim istemedi bir an önce gitmek istemişti şimdi gezmek istiyor annesi çok etkili onun üzerinde

Canım haklısın benim aklımda da çocuk olduğunda başkasına vermek istemiyorum ben çalışırken en iyi kv bakar ama bundan dolayı da mutsuz bi hayat yaşamak istemiyorum . Ailesi bize destek bir yandan yani yalnız kalmicaz bambaşka bir şehirde, ama yine de annesi nisanlim üzerinde çok etkili , korkuyorum

aslinda daha cok nerde para kazanacaginiz nerede doyacaginiz onemli degilmi, ne yapmayi dusunuyorsunuz.. nerde hayat kurabilirsiniz, once ikinizin mutlulugu sonra diger noktalari dusunmek gerekmezmi.. allah hayirli kapilar acsin size
Çok maaş alsak da onu huzurla harcayamadiktan sonra anlamı kalmıyor sadece huzur istiyorum , kafam o kadar karıştı ki çok konuşkan herşeye el atan bi kv var , tamam bu bazen iyi oluyor tabiki , hoşuma gidenler de elbette oldu ama herşeyde hüküm sahibi olması çok iyi değil

Bayramlarda 2 ye bölunuruz ama değer mi , ailesinden uzak kalmayı da istiyordu nisanlim iki tarafta da uzak olsun evliliğimize karışma olmasın diye , ama ya şimdi uzak ayrıyız diye hep morali bozuk olursa ... ya her yere ailesiyle gitmek istiyor ben de sadece onunla olmak istiyorum , tabi yerine göre onlarla da gideriz sohbet ederiz beraber gezeriz ama bu sürekli olmamalı yanlış mıyım

Haklısın canım sürekli yanyana olmak sıkıcı olabilir bende ondan korkuyorum kvler ne kadar anlayışlıda olsa zor bir durum gibi geliyo ben aynı apartmanda kalacağım açıkçası benimde korkularım var ama inşallah iyi olur diyorum .
Iyi aksamlar... Ben geldim daha dogrusu halamlardayim internet buldum ordan yaziyorum .InsaAllah iftardan sonra tekrar gelirim .
Nasilsiniz ?
Hersey yolundadir umarim .
Hoşgeldin kuzummm nasıl oldun iyisindir inşallah

Kızlar çok uzun yazmışim kusura bakmayın içim o kadar doldu ki hayatım alt üst oldu napcam bilmiyorum
Bebeğim ben senin yerinde olsam asla kv nin olduğu şehre gitmezdim, rahat edemezsin bi de herşeye karışan bi kv miş iyice huzursuz olursun bak benim eşim ankara ya gitmek istedi ben kabul etmedim biliyorum olmaz sürekli git gel her seferinde evde biri olma ihtimali cık ben yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…