İnşallah kuzum:) Bugün 54.1 geldim cumaya kadar biraz daha düşürsem süper olucakharikasin canim, 53ler geliyor bu hafta:)
Allah razi olsun gülüm ♥Hayırlı olsun canım :)
Amin..
İyiyim canım, migren tuttu bir kaç gündür, o biraz yoruyor..
Ayy sağolasın canım senin güzel görüşünHosbulduk citir ablam :)
Iyiyim sükür, her sey yolunda... tatili bitirdik geldik :)
Sen nasilsin?
Resimlerini gördükce hayranlik duyuyorum :)
Ah Özgem alismissindir da sen simdiAllah tekrar kavusturur gülüm herkes iyi olsun yeter ki.
Biz iyiyiz hamd olsun, senin bulantin ne alemde?
Ev icinde yarin Allahin izniyle imzalari atiyoruz gülüm.
zaten adam cv mi bile almadı bende vazgeçtim ay birde o kadar çıktı alacak yer aradık bu sıcakta : DBüroları hiç tasfiye etmem canım
kendine o yana bu yana koşturacak eleman arıyormuş acıklaması buydu ben evli olduğum için yapamazmışım : )canım tatil bitiyor mu kv ne kadr kalıcaksn?
senin için üzücü olucak ailenden ayrılmak gurbetnde bu zorlugu var 1 aydr burdasnve alıstnz karsılıklı bırbırnze neyse sen bunları dusunup uzme kendını prenses etkılenmesn
valla spor olarak bence hani kendi adıma da daha rahat yaptgm
squat
mekik
yürüyüş
günaydn hayatmmm bomba gbimi basladm bilmiorum iştahszm vallahi bsy yıememek yoruo benı
cok guzel beslenıosn tebrık ederm hiloşitko
ay valla bende özluorum da işte bazen gelemıorm kuzum ya
evli olmanla ne alakası avrms musavrde ıs yok evlıler calısamazmı
ü
saol kuzum valla dayanamadm ıcım yanmstı ıctım ozgem yazına rtk bn arada ıcerm onları ınsallah hıc ıcmem tabıde dayanamıorm bazen gözüm dönüo sıcaktan
rabbim çalışmanın karşılığını versin canım inşallahCok sukur canim
2tanesi riskli vizeler dusuk diye bakalim ne olacakkkk
Heyecanla bekliyorum
en iyisini yapıyorsun canım bende yapabilsem keşkekendimi spora vereceğim spor zamanı
Ozgem denizden geldik kizlari yikadim uyuttum spora gececektim kilum kalkmadi uzandim gecmise daldim. Canim benim asil senin tr gunlerin azalmisNabersiniz kizlar?
Nasil geciyor haftanin ilk gunu?
Allah razi olsun gülüm ♥
Cok gecmis olsun, biraz yat dinlen belki daha cabuk gecer. Genelde uyumak iyi geliyor diyorlar?
Geçmiş olsun kuzummİnşaAllah canım.. Uyumak iyi geliyor aslında ama uyutmuyor maalesef :)
Canım kayın validem herşeye iyi ya da kötü karışır, ve dediğin gibi çok konuşmayı sever iş yerinde bir kere aradım 40 dk konuştuk kapatmadım da işten de bekliyorlarYahu sağlıklı mı durumu iyi mi ne sıkıyosun canını.uzun zaman mı gelmeyecek. Böyle şeylere üzülme. Bak arkadaşlarımıza Allahım evlatla sınamasın. Üzüntü üzüntü getirir Allah korusun. Canım kayınvaliden eğer problemli değil, uyumlu ise tabiki onların yanındada kalabilirsin ne olucakki. Zaten az bucuk bilirsin. Ama frekanslar uymuyor birde çenebaz ise hiç bulaşma derim.muck
Canım haklısın benim aklımda da çocuk olduğunda başkasına vermek istemiyorum ben çalışırken en iyi kv bakar ama bundan dolayı da mutsuz bi hayat yaşamak istemiyorum . Ailesi bize destek bir yandan yani yalnız kalmicaz bambaşka bir şehirde, ama yine de annesi nisanlim üzerinde çok etkili , korkuyorumBusem nasil yuzuyorsun, stiliyle yuzmeyi biliyor musun?
Yuzerken nefes alip verebiliyor musun?
Eger nefes problemin yoksa, seni zorlamayan bir tempoda once isin.
Sonra seni bir miktar zorlayacak bir tempoda yuzmeye devam et.
son 5 dakika yeniden hafif tempoda yuz ve antremanini bitir.
eger kulacli (serbest) yuzmek de zorlaniyorsan. bu soyledigimi kurbagalama yuzerek de yapabilirsin canim..
nasilsin ablacim, oglundan haber aliyor musun?
sporlar cok cok cok guzel, menunde harika ablam:)
canim Allah kavustursun, azar azarda olsa yemeye devam et guzelim.
ac kalma lutfen..
cok guzel menu kuzum, hareket de etmissin bol bol ne guzel:)
harikasin canim, 53ler geliyor bu hafta:)
hayirdir usuttun mu acaba Busem, yoksa bir sey mi dokundu?
Cok gecmis olsun cnaim benim..
menu spor sahane:)
menu cok guzel ablacim, havalar hala cok kotu mu?
menu spor cok guzel ablam:)
jjler yarini bekler hic merak etme:)
supersin Mervem:)
canim yakin oturmanin hem artilari hem eksileri var.
ileride cocuk olmasi durumunda anneanne ve babanneler cok yardimci oluyorlar.
fakat yeni evliyken sIk sIk ziyaret etmek, misafir etmek gerekebilir bu da yorucu olabilir.
sonra kayinvalideye gore de degisir bu durum.
ayni sehirde olup kendi evinizin kurallarini yasayabilecekseniz esinle sorun olmaz, sonucta ayni evde yasamiyorsunuz.
yinede biraz muamma guzelim, yasamadan da pek bilinmez bu durumlar, hakkinizda hayirlisi..
bekliyoruz sekerim, nereye kactin sen yahu??
Çok maaş alsak da onu huzurla harcayamadiktan sonra anlamı kalmıyoraslinda daha cok nerde para kazanacaginiz nerede doyacaginiz onemli degilmi, ne yapmayi dusunuyorsunuz.. nerde hayat kurabilirsiniz, once ikinizin mutlulugu sonra diger noktalari dusunmek gerekmezmi.. allah hayirli kapilar acsin size
Bayramlarda 2 ye bölunuruz ama değer mi , ailesinden uzak kalmayı da istiyordu nisanlim iki tarafta da uzak olsun evliliğimize karışma olmasın diye , ama ya şimdi uzak ayrıyız diye hep morali bozuk olursa ... ya her yere ailesiyle gitmek istiyor ben de sadece onunla olmak istiyorum , tabi yerine göre onlarla da gideriz sohbet ederiz beraber gezeriz ama bu sürekli olmamalı yanlış mıyımBence birinizin ailesinin oldugu yerde olmak mantıklı canım ha kimselerin olmadıgı biryerde de olmak olabilir ama bu sefer tatillerde ikiye bölünceksin kendine hiç tatil ayarlayamayacaksın hakkınızda hayırlısı canım :)
Haklısın canım sürekli yanyana olmak sıkıcı olabilir bende ondan korkuyorum kvler ne kadar anlayışlıda olsa zor bir durum gibi geliyo ben aynı apartmanda kalacağım açıkçası benimde korkularım var ama inşallah iyi olur diyorum .Bayramlarda 2 ye bölunuruz ama değer mi , ailesinden uzak kalmayı da istiyordu nisanlim iki tarafta da uzak olsun evliliğimize karışma olmasın diye , ama ya şimdi uzak ayrıyız diye hep morali bozuk olursa ... ya her yere ailesiyle gitmek istiyor ben de sadece onunla olmak istiyorum , tabi yerine göre onlarla da gideriz sohbet ederiz beraber gezeriz ama bu sürekli olmamalı yanlış mıyım
Hoşgeldin kuzummm nasıl oldun iyisindir inşallahIyi aksamlar... Ben geldim daha dogrusu halamlardayim internet buldum ordan yaziyorum .InsaAllah iftardan sonra tekrar gelirim .
Nasilsiniz ?
Hersey yolundadir umarim .
Bebeğim ben senin yerinde olsam asla kv nin olduğu şehre gitmezdim, rahat edemezsin bi de herşeye karışan bi kv miş iyice huzursuz olursun bak benim eşim ankara ya gitmek istedi ben kabul etmedim biliyorum olmaz sürekli git gel her seferinde evde biri olma ihtimali cık ben yapamamKızlar çok uzun yazmışim kusura bakmayın içim o kadar doldu ki hayatım alt üst oldu napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?