Sağol bitanemmm Rabbim herkese kolaylık versin :) ayy paşa uyanmadan biraz iş yapayım öptüm sizleri canlarım:)Allah kolaylik versin mavisim.
Bende iyiyim sükür calisiyorum.
Kolay gelsin kuzum, öpüldün ♥Sağol bitanemmm Rabbim herkese kolaylık versin :) ayy paşa uyanmadan biraz iş yapayım öptüm sizleri canlarım:)
Çok teşekkür ederimm Can'ım benim
Canımmm doğum günün kutlu olsun :))Çok teşekkür ederimm Can'ım benim
Teşekkür ederim çokhilositko doğum günün kutlu olsun
Çoook teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim Can'ımCanımmm doğum günün kutlu olsun :))
gecmiş olsunSelam canlarım.. geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler.. ateş devam ediyor ama inatçı bir ateş değil çok şükür.. bu arada okul kapandığından beri spor yapamaz oldum malesefbana günün egzersizlerini atarsanız onları yapmaya çalışayım bari.. çünkğ ramazan dolayosıyla yardımcı kadın da gelmiyor evin işi kesinlikle yetişmiyor.. kadın en azından haftada bir gelip genel temizliği yapıyordu şimdi herşey bana kaldı.. eskiden kadınlar 10 çocuğu bir de evin işini nasıl yapıyorlarmış aklım almıyor :/
Teşekkğr ederim canım gece fena değildi. Fitil etki gösterince daha rahat uyudum..
Allah kavuştursun canımKizlar annem bugun gitti
5aydir yanimdaydiiiii vallahi cok zor olacak
Buyuk kizimda okula gitmiyor
Kalbim burukkkkkk
Menum
Omlet
1dilim tbe peynir
Ara
3fincan yesilcay
Bir avuc cerez
1dilim tbe peynirle
Birkac catal meyve
Yarim kase sulu kofte bulgurla yapildi
1bardak ayran
Aksam
Yarim tabak et sote
3kasik firinda kup kup pismis patates
1kase coban salata
1brdk ayran
1catal pilav
Kahveyle belki bir bitter yerim cocuklarim uyusunda icebilirswm
Su fazla spor yazmistim
Çok geçmiş olsun harpymSelam canlarım.. geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler.. ateş devam ediyor ama inatçı bir ateş değil çok şükür.. bu arada okul kapandığından beri spor yapamaz oldum malesefbana günün egzersizlerini atarsanız onları yapmaya çalışayım bari.. çünkğ ramazan dolayosıyla yardımcı kadın da gelmiyor evin işi kesinlikle yetişmiyor.. kadın en azından haftada bir gelip genel temizliği yapıyordu şimdi herşey bana kaldı.. eskiden kadınlar 10 çocuğu bir de evin işini nasıl yapıyorlarmış aklım almıyor :/
Teşekkğr ederim canım gece fena değildi. Fitil etki gösterince daha rahat uyudum..
Gözün aydın, çok şükür bitti..
Hayırlısıyla iş de bulursun inşaAllah..
Selam canlarım.. geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler.. ateş devam ediyor ama inatçı bir ateş değil çok şükür.. bu arada okul kapandığından beri spor yapamaz oldum malesefbana günün egzersizlerini atarsanız onları yapmaya çalışayım bari.. çünkğ ramazan dolayosıyla yardımcı kadın da gelmiyor evin işi kesinlikle yetişmiyor.. kadın en azından haftada bir gelip genel temizliği yapıyordu şimdi herşey bana kaldı.. eskiden kadınlar 10 çocuğu bir de evin işini nasıl yapıyorlarmış aklım almıyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?