Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkürler kuzumm

canlarım kilom önemli değil ama takımım cok önemli yanlış anlamayın bitanelerim gecen hafta 600 grm verip 62,2 olmuştum bu hafta 60,9 oldum yani 62,2idim bu hafta 60,9 oldum inanın sizin motivelerinizle spor hiç yapmazdım sayenizde motive oldum verdim cok sağolun kızlar

canım bugun deli gibi domöates corbası cekıyor aksam ıcın yapıcam bırde yogurt yerım yeter...

yalnız tarif bilmiyorum verebılcek olan var mı?
Yeni gördüm canım vereyim tarif.
3 kaşık unu yağla kavur 3-4 rendelenmiş domatesi koy kavur karışımı çırparak sıcak su ilave et yavaş yavaş. Et suyuda kullanabilirsin. Rengi tam kırmızı olsun dersen 1 kaşık salçada koy kavururken ama salçasız daha lezzetli olur.

benım yüzdeyi hesaplayabilirmisin cnm gecen hafta 62.8
bu hafta 62.2.
600 grm vermişim cnm ben bilmiyorum hesaplamayı

Canım doğru sen geçen hafta 62.2 diye bildirim yapmışsın ama bz listeyi hazırlarken dikkat etmemişiz kusura bakma lütfen. Şimdi değişiklik yapmamk mümkün ama çok emek gerektiren bir iş paylaşım alanı ve sonuç listeleri yani geçen haftaki bütün listeler sıralamalar değişecek haliyle baya bi iş çıkacak. Eğer sorun olmıycaksa değiştirmeyelim bu şekilde kalsın olmazmı hemşom. Bu haftaki ortalama fazla etkilenmiycek düzenlemeleri yapsak bile. Tekrar kusura bakma canım özürdilerim hepimiz adına.

Ya canım niye hayal olsun. Ben de senin gibiyim. Bazen olmuyor diyorum. Sonra devam diyorum. Böyle dogmadik biz de. Olacak inşallah.
bu hafta elimden geleni yapıcam inşallah toparlayabilirim, azıcık kilo alsam istediğim zaman zayıflayabiliyordum ben nolduysa irademi kaybettim kaç senedir.. Bu hafta bırakmayacam kendimi

gerek yok bitanem sadece takım için demiştim sorun değil bitanem

Elimde değil moral bozmamak daha dün gece yeni mezunları gördüm dedim ne güzel ben de gençtim hayallerim vardı şimdi ki halime bak falan: (
Tamam tatlım takip et benide yemeyeyim bi düzene girseydim de herşey yoluna girseydi

inşallah canım bu hafta kendime çeki düzen vermeye çalışacam

Düzeltme:)

...Takim ici ilk 3...

1. sira 1.1 kilo hafifleyen
F Fyfyfy arkadasimiza ait

2. sirada 0.8kiloyla onu takip eden @melinda23 ve O Ollalla yeraliyor

3.'lük 0.7 kilo kaybeden
hilositko 'e gidiyor

Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @kitabi uda
tebrik ediyoruz - 0.5kilo

Basarilarinizin devamini dileriz

bugünkü menüm
sabah
1 tane simit uzun zamandır yemiyordum
2 li nescafe
öğlen
6 çatal spagetti
6 kasık sebze türlü
bir kase cacık
saat 13.30 2 erik
saat 14.45. bir ceyrek elma
saat 18.20 de 1 adet küçük şeftali
akşam
yoğurt yiyeceğim
egzersiz
sguat 100
ip atlama 100
ayakta mekik 400
jumping jacks 120
jillian 1
mekik 150
sınav 60

Merhaba kızlar merak etmişsiniz yavrumu.maalesef ciğeri kanıyor hala. Midesi yırtıldı ameliyat edildi.canım o kadar acıyor ki hayatımda hiç bir zaman kendimi bu kadar çaresiz hissetmedim.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın beni de
D3S1R3 Yawrukush kusura bakmayın kızlar yeni gördüm mesajlarınızı. Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için. Lütfen dua etmeye devam edin çünkü o daha miniminnacık

inş bebeğim dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…