Teşekkürler kuzummcok sukur Akin iyi guzelim bende simdi dinleniyorum insallah yolculuga kadar toparlanirim:)
evet canim var mi kendi ailen gibisi..
hastayim corbami bile kendim yaptim
Annemlede konustum harap oluyor kadincagiz Ebrum.
3 gune evimizdeyiz Allahin izniyle..
gecmis olsun canim..
ablacim gormeye gidemez misin?
ya da 3 ay boyunca babasinda kalmak yerine arada birkac gunlugune sana gelse olmaz mi?
uzme kendini ne olur..
ablam kabizlik icin cok fazla ilac kullanmamaya calis, ilac kullandikca bagirsaklarin tembellesir..
canim takima ugra yahu, tezinide yaz bir yandan..
diyetinide birakma, ne cok sey soyledim:)
basvurabildin mi islere guzelim?
evet ablacim insanlar cesit cesit, o kadar zor ki bazilari..
oldugu gibi kabullenmekten baska care yok...
sagol canim benim, bugun mecbur kaldim cok kotuyum dinleniyorum Mervem..
iste canim herkesin turlu turlu hikayesi var oyuzden seninki en kotusu sanip uzme kendini,neler var...
tebrikler guzelime:)
sagol ablam:)
bugun dinleniyorum Handanim, sagol canim:)
cok sagol kuzum bende ayni mantalitedeyim, insanlari degistirmek imkansiz, oldugu gibi kabullenmekten baska yol yok:)
sen nerelerdesin kac gundur:)
canim Izmir guzel bir secenek bence, evliligiiniz oturur, yarim saatte yol icin cok degil, hayirlisi olsun guzelim:)
sagol kuzum, buz koyduk, vazelin surduk, iyi cok sukur:)
regli artisi ablam, haftaya eksiler yuzumuzu guldurur:)
sagol bir tanem:)
canim 1 haftaligina geldik ziyarete, 3 gun kaldi, ilk tanistigimiz gunden beri boyle hep durumlar.
ben buna raziyim, birde kayinvalidem geliyor houstona, 1 ay kaliyor, her ogun yemegi, camasiri, temizlik her sey bende
eylulde de geleyim diyor, esimi cok ozlemis, ne yapacagim hamile halimle bilmem
senin anlatisini sevsinler:)
harika otesisin ablacim , masallah:)
Demetim sabahtan aksama kadar evdeyiz, hep eski uzucu gunlerini dinliyorum, hayatlarinin zorluklarini kayinvalidemlerin basim kazan..
Disari bir Akini parka cikariyoruz.
Yemegide mecbur hazirliyorum ben hastayim,akin limoni
Az kaldi guzelim..
53lerin hayirli olsun canisi, kocaman tebrikler:)
ahh sen uzulme, tum cocuklu evlerin kaderi..
birak 24 saati birkac saat temiz durmuyor evler.
hepinizin cani sagolsun..
tebrikler bir tanem 77ler hayirli olsun:)
haftaya eksiler gelir kizma guzelim, sen azmedersen olur:)
tebriler zeynebim, tekrar iyiki dogdun guzellik:)
bu hafta sIkI takibimdesin Fatimem:))
oy oyy oyy masallah canim benim, harikasin:)
bugun listeye giremiyorsun, haftaya bildirimini yapalim..
harika sonuc :)
Tebrikler canım:)Geçen hafta 55.4
Bu sabah 54.7
700 gr
Tebrikler canım:)Selam kızlar
Tlf. Faturayı ödemeyi unutmuşum tlf. Kapanmış. Yeni odeyebildim.
Geçen hafta 86
Bu hafta 85.5
500 fark
Tebrikler ablacım:)Kizlar kusura bakmayin gec kaldim biraz hemen bildiriyorum
Gh 61.0
Bh 60.6
F 400 gr
Foto cekemedim gruba atacaktim kizlar uyuyo flas patlamasin diye ama gözlerime inanamadim cok sevindim eksiye. Uyansinlar paylasacagim sizinle de
Canım bu bu haftanınki :)gecen hafta 1,300 gram verdim cnm
Tmm canım seninkini 2 ye bölüp yapayımcanim senden rica etsem beni listeden cikarirmisin?? cunku ben 1.6 kiloyu 2 haftada verdim arkadaslarsa 1 haftada o yuzden bir ilgilenirsen sevinirim :)
bu hafta cnm gecen hafta 600 ghrm vermiştim cnmCanım bu bu haftanınki :)
Tmm canım seninkini 2 ye bölüp yapayımdüşünceli fıstıgım yaaaa:)
Yeni gördüm canım vereyim tarif.canım bugun deli gibi domöates corbası cekıyor aksam ıcın yapıcam bırde yogurt yerım yeter...
yalnız tarif bilmiyorum verebılcek olan var mı?
benım yüzdeyi hesaplayabilirmisin cnm gecen hafta 62.8
bu hafta 62.2.
600 grm vermişim cnm ben bilmiyorum hesaplamayı
Canım doğru sen geçen hafta 62.2 diye bildirim yapmışsın ama bz listeyi hazırlarken dikkat etmemişiz kusura bakma lütfen. Şimdi değişiklik yapmamk mümkün ama çok emek gerektiren bir iş paylaşım alanı ve sonuç listeleri yani geçen haftaki bütün listeler sıralamalar değişecek haliyle baya bi iş çıkacak. Eğer sorun olmıycaksa değiştirmeyelim bu şekilde kalsın olmazmı hemşom. Bu haftaki ortalama fazla etkilenmiycek düzenlemeleri yapsak bile. Tekrar kusura bakma canım özürdilerim hepimiz adına.canlarım kilom önemli değil ama takımım cok önemli yanlış anlamayın bitanelerim gecen hafta 600 grm verip 62,2 olmuştum bu hafta 60,9 oldum yani 62,2idim bu hafta 60,9 oldum inanın sizin motivelerinizle spor hiç yapmazdım sayenizde motive oldum verdim cok sağolun kızlar
bu hafta elimden geleni yapıcam inşallah toparlayabilirim, azıcık kilo alsam istediğim zaman zayıflayabiliyordum ben nolduysa irademi kaybettim kaç senedir.. Bu hafta bırakmayacam kendimiYa canım niye hayal olsun. Ben de senin gibiyim. Bazen olmuyor diyorum. Sonra devam diyorum. Böyle dogmadik biz de. Olacak inşallah.
gerek yok bitanem sadece takım için demiştim sorun değil bitanemCanım doğru sen geçen hafta 62.2 diye bildirim yapmışsın ama bz listeyi hazırlarken dikkat etmemişiz kusura bakma lütfen. Şimdi değişiklik yapmamk mümkün ama çok emek gerektiren bir iş paylaşım alanı ve sonuç listeleri yani geçen haftaki bütün listeler sıralamalar değişecek haliyle baya bi iş çıkacak. Eğer sorun olmıycaksa değiştirmeyelim bu şekilde kalsın olmazmı hemşom. Bu haftaki ortalama fazla etkilenmiycek düzenlemeleri yapsak bile. Tekrar kusura bakma canım özürdilerim hepimiz adına.
Elimde değil moral bozmamak daha dün gece yeni mezunları gördüm dedim ne güzel ben de gençtim hayallerim vardı şimdi ki halime bak falan: (Ama sen hep kendi moralini bozuyorsun..
Ne güzel vermiştin geçen hafta, nasıl sevindiğini hatırlaaa..
Bak anlaşalım takipdesin bu hafta, yediğine, içtiğine yaptığın spora herşeye karışırımmm ona göre :)
Benim de toparlanmam lazım, hadi güzel bir hafta geçirelim canım benim :)
inşallah canım bu hafta kendime çeki düzen vermeye çalışacamcanim bu hafta yediklerine dikkat et, sporda yapiyorsun zaten, haftaya eksi gelsin guzelim:)
insallah canim
tebrikler canlar, Emeklerine saglik Ebrum
sagol bir tanem, evet kayinpederim yazar:)
hosgeldin ablam, ne guzel eksilerle geldin
ya canim sen diyeti kafandan cikariyorsun, cikartma, hem tez, hem diyet ikisi birarada gider guzelim..
oyle yapiyorum ablam eksik olma:)
asmak lazim , kesmek lazim:))
insallah hayirli, seni mutlu edecek, kuzularininda mutlu olacagi bir is kapisi acilir guzelim
ismede esimle konusup karar veririz insallah:)
ingilizce ismini esim, turkce ismini ben koymustum oglumda, bu seferde oyle olur heralde:)
Allaaaaaaah bende cook sevindim tebrikler super hatun
Canım gonca abla açıklama yapmış :) olsun biz şuanki kilona bakalım maşallah diyelim tekrardan tebrik ederim canımcanlar adım fatoş oğlumun adı yiğit 11 yasında usaklıyım sağlıkçıyım :)
tabiki cnm kendimi tanıtayım dedim :)Canım gonca abla açıklama yapmış :) olsun biz şuanki kilona bakalım maşallah diyelim tekrardan tebrik ederim canım)
inş bebeğim dualarım seninleMerhaba kızlar merak etmişsiniz yavrumu.maalesef ciğeri kanıyor hala. Midesi yırtıldı ameliyat edildi.canım o kadar acıyor ki hayatımda hiç bir zaman kendimi bu kadar çaresiz hissetmedim.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın beni de
D3S1R3 Yawrukush kusura bakmayın kızlar yeni gördüm mesajlarınızı. Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için. Lütfen dua etmeye devam edin çünkü o daha miniminnacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?