Elimde değil moral bozmamak daha dün gece yeni mezunları gördüm dedim ne güzel ben de gençtim hayallerim vardı şimdi ki halime bak falan: (
Tamam tatlım takip et benide yemeyeyim bi düzene girseydim de herşey yoluna girseydi
canlar adım fatoş oğlumun adı yiğit 11 yasında usaklıyım sağlıkçıyım :)
Merhaba kızlar merak etmişsiniz yavrumu.maalesef ciğeri kanıyor hala. Midesi yırtıldı ameliyat edildi.canım o kadar acıyor ki hayatımda hiç bir zaman kendimi bu kadar çaresiz hissetmedim.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın beni de
@D3S1R3 @Yawrukush kusura bakmayın kızlar yeni gördüm mesajlarınızı. Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için. Lütfen dua etmeye devam edin çünkü o daha miniminnacık
Dualarımız sizinleMerhaba kızlar merak etmişsiniz yavrumu.maalesef ciğeri kanıyor hala. Midesi yırtıldı ameliyat edildi.canım o kadar acıyor ki hayatımda hiç bir zaman kendimi bu kadar çaresiz hissetmedim.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın beni de
@D3S1R3 @Yawrukush kusura bakmayın kızlar yeni gördüm mesajlarınızı. Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız için. Lütfen dua etmeye devam edin çünkü o daha miniminnacık
Aa teşekkürlerDüzeltme:)
...Takim ici ilk 3...
2. sirada 0.8kiloyla onu takip eden @melinda23 ve O Ollalla yeraliyor
3.'lük 0.7 kilo kaybeden
hilositko 'e gidiyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @kitabi uda
tebrik ediyoruz - 0.5kilo
Basarilarinizin devamini dileriz
tbriklerTeşekkür ederimm
Bende merve 23 yaşındayım nişanlıyım matematik öğretmeniyim kuzum :)) yaramaz bi yiğenim var onla oynuyoruz:)tabiki cnm kendimi tanıtayım dedim :)
Allah'ımm yar ve yardımcısı olsun miniğimizin kuzumMerhaba kızlar merak etmişsiniz yavrumu.maalesef ciğeri kanıyor hala. Midesi yırtıldı ameliyat edildi.canım o kadar acıyor ki hayatımda hiç bir zaman kendimi bu kadar çaresiz hissetmedim.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın beni de
memnun oldum cnmBende merve 23 yaşındayım nişanlıyım matematik öğretmeniyim kuzum :)) yaramaz bi yiğenim var onla oynuyoruz:)
Ciddimisin canim yoksa sakami yapiyorsun ?Cok dusme canim ya yeter artik...
evet :))Tebrikler kuzum anneanne babaannen gil yaramış sana :)
Adim Arzu 20 yasindayim nisanliyim bu kadar :)))canlar adım fatoş oğlumun adı yiğit 11 yasında usaklıyım sağlıkçıyım :)
oh masaAllah bol ter atmalar canimşimdi leslie zamanı müzik eşliğinde :)
dugundemi var??? Allah mesut etsin canim benimkide agustosdada tarih tam belli diilOllalla eşim nerelerdesin motive olmam lazım canlar düğüne az kaldı ve 5,9 kilom kaldı 22 temmuza kadar yani tam 4 hafta var
Rabbim şifa versin kuzum hep dua ediyorum inşallah sağlıkla çıkın hastanedenMerhaba kızlar merak etmişsiniz yavrumu.maalesef ciğeri kanıyor hala. Midesi yırtıldı ameliyat edildi.canım o kadar acıyor ki hayatımda hiç bir zaman kendimi bu kadar çaresiz hissetmedim.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın beni de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?