gercekten ama gercekten sizin sayenizde bugün sırf elim acıyor diye öğlen pataes yemedim ceza almamak için :)ağzından bal akıyor desem bebeğim
hadi inş bebeğimmGuzeller listesini paylasmayan 2 takim kaldi hala 2. siradayiz
Listeleri bu linkten sizlerde takip edebilirsiniz, bu hafta derece gelecek
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1777
Ablacim 9 gunde 1. leveli bitirsen yeter jilianin.can can zaten 9 gün tatil 9 gün içinde jillian bitireceğim öyle düşüncem evet reggl dönemimde yaptım çok muhteşem oldu hadi baslayalım spora ayrıcada bugün hastanemdeki kızlar abla çok vermişssin dediler bende sporları ne yaptığımı söyledim liste yaptım baslayalımmı gercekten yarından itibaren can can
alıştım 3 gündür yapmıyorum ya köy işlerinden canım sporlarımı yapmak istiyor bugün bütün kızlar benden nasıl yaptığımı sordu bende hepsini yazdım sporlarımınAblacim 9 gunde 1. leveli bitirsen yeter jilianin.
1 gunde 3 level.i birden yapma.
Sen 1.leveli bitir 9 gunde.
Ek olarak suan yaptigin sporlarina devam edersinbir yandan...
disaridan boyle guzel motivasyonlarda insani cok azmettiriyor:)alıştım 3 gündür yapmıyorum ya köy işlerinden canım sporlarımı yapmak istiyor bugün bütün kızlar benden nasıl yaptığımı sordu bende hepsini yazdım sporlarımın
Başlayalımmm kuzuşummmm zaten reglim oruçla zor olur diye bayramdan sonra dedim yarın başlayalım jiliyee :))can can zaten 9 gün tatil 9 gün içinde jillian bitireceğim öyle düşüncem evet reggl dönemimde yaptım çok muhteşem oldu hadi baslayalım spora ayrıcada bugün hastanemdeki kızlar abla çok vermişssin dediler bende sporları ne yaptığımı söyledim liste yaptım baslayalımmı gercekten yarından itibaren can can
Ahhh hafi inşallah 2. Oluruz:)))Guzeller listesini paylasmayan 2 takim kaldi hala 2. siradayiz
Listeleri bu linkten sizlerde takip edebilirsiniz, bu hafta derece gelecek
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1777
Oleyyy :)) ayyu çok sevindim kızlarrrr herkesi tebrik ederim :))Dakika itibariyle sadece 1. takim kaldi listesini paylasmayan cooook buyuk bir ihtimal 2.yiz bu hafta guzeller
Hepinizle gurur duyuyorum , harika hatunlar
tmm canım ozaman yarın baslıyoruz hergün rapor yazalım :)Başlayalımmm kuzuşummmm zaten reglim oruçla zor olur diye bayramdan sonra dedim yarın başlayalım jiliyee :))haeshin ablacımm da istediği zaman katılır bize zamanı olursa hemen katılır:)
Oh çok şükür canım :)) kızlar Tebrikler :)VE MUTLU SOOONNN
Canlarim bu hafta 2.yiz, muhtemelen bireyselde de derece gelebilir.
Coook mutluyum, hepinize emeklerinizden dolayi sonsuz tesekkurler
Odullerinizi pazar gunune kadar yiyiniz lutfen.
Hazir bu hafta derece almisken hizimizi kesmeyelim, diger etapta da derece alalim.
Ah abla vallaha ben tadını çıkarmak istiyorum da Sağolsun beyimiz izin vermiyor sabrediyordum ki en sonunda patladım ona oda şuan farkında sinirlendiğimin inşallah artık o düzelir diyorum ay neyse bu konuları es geçmek istiyorum düşününce üzülüyorumCok guzel sonuc tebrikler
Mavibocuk sikma canini gulum. Hayirlisini nasip etsin rabbim. Alani guzel, nasil olsa alir kadrosunu. Su guzel zamanlarin tadini cikartin
Tamam canım yaşasın :)) yarın hamlıyoruztmm canım ozaman yarın baslıyoruz hergün rapor yazalım :)
sayenizde bebeğimmmmmTamam canım yaşasın :)) yarın hamlıyoruzcanım bu arada Tebrikler 3. Olmuşsun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?