Listemizi paylastim canlarMavibocuk , E-brulim , gogo2405 kaptanlarimiza emeklerinden dolayi tesekkurler
Listesini paylasmayan 3 takim kaldi bu hafta ortalamamiz cok guzel, eger o 3 takimin ortalamalarindan daha iyi olursa ortalamamiz bu hafta derece gelir guzeller.Suan da 2. siradayiz
***4. Takım 472. Etap ***
Mavibocuk (63.4/63.2/0.2/%0.32)
haeshin (60.6/59.8/0.8/%1.32)
melinda23 (65.1/64.8/0.3/%0.46)
gogo2405 (65.1/65.6/+0.5/%-0.77)
abesle_istigal (85.9/84.7/1.2/%1.40)
harpy (77.7/76.4/1.3/%1.67)
tiffany20 (53.9/54/+0.1/%-0.19)
happy_moon (53.4/52.9/0.5/%0.94)
KarKralicesi (69/68.5/0.5/%0.72)
AKovser (54.2/54/0.2/%0.37)
fyfyfy (60.9/59.6/1.3/%2.13)
Ollalla (51.7/49.6/2.1/%1.02) 469. etapta kilo bildirimi yapmadan 51.7 kilo ile izne ayrildi yüzdesi 4'e bölündü
4. Takim Ortalaması: % 0.783
***UGUR BOCUKLERI***
edsofi (76///%) 466. etapta 74 kilo ile izne ayrildi.
zey zey (58.2/57.7/0.5/%0.86)
kitabi (85.5/84.2/1.3/%1.52)
bnnu (57.9///%)
LunaDaisies (93///%)
hilositko (54.7/54.5/0.2/%0.37) yeni uye,baslangic tarihi:15 Haziran baslangic kilosu:56.4, hedef:50
mrym77 (67.4// /% ) yeni uye, baslangic tarihi:26 mayis, baslangic kilosu:67.5, hedef:55
BiricikS (78.8///%)yeni uye, baslangic tarihi:3 Haziran, baslangic kilosu:80.2, hedef:65
Asyaca (72.6///%) 469. etapta kilo bildirimi yapmadan izne ayrildi.
engindenizz ( 82.6///%) 445. etapta kilo bildirimi yapmadan 77.7 kilo ile izne ayrildi.
Ortalama: %
canim iyi tatiller, bol bol dinlenir, enerji depolarsin insallah:)Ay canım aynı şeyleri ben de çok yaşadım.. anadolu yakasına ilk taşındığımızda hiçbir yeri bilmiyordum navigasyon olmasaydı hayatta taşınmazdım.. kafana takma zamanla öğrenirsin çocukla öğrenmek zaman alıyor..
9 gün kalacağız canım.. umarım iyi gelir. Bildirim yaparım tabi orada bir aksilik olmaz..
Eşim msj yapayım dedi ama dokunmak bile istemiyordum ondan kabul etmedim. Ilık duş da aldım çok teşekkğrler ilgin içşn.
Ah canım keşke şaka olsakendimi aç bırakınca böyle oldu bir de arladaşımıza sülriz doğum günü yaptık arkadaş bana da top kek almış ben de yefim içim bayıldı tuzlular da o yüzden. İce teayi de çok susadığım için içtim onu da sıcak almış atladaş hiç susuzluğumu gidermedi boşuna şeker almış oldum cezamı da hemen yapıyorum kaptanım.
menu yazacagiz ablacim menulerimizde hicbir degisiklik yok :)kaptanım 9 gün boyunca menü yazacakmıyız açıklama yaparmısın cnmsın içi
evet Busem esimin diline dustum:)Ozgem ya esinin diline dusmesen iyiymis :))) yavrum akina uzuldum kuzu parka gidememis
canimmm hosgeldin:)Kocaman bir merhaba demek istiyorum herkese
Uzun ama çok uzun zamandan sonra tekrar yazmak istedim sayfaya. Dün baktım da en son ocak ayında girmisim sayfaya. Aralık ayında da izne ayrılmışım. Bu arada izin bana hiç ama hiç yaramadıverdiğim kiloları geri aldım. Ama çok mutluyum nedense. Hic ama hic moralimi bozmadi kilo almam. Fakat şunun farkındayım ki bu kiloları vermeliyim. İleriye dönük sağlık problemleriyle karşılaşmak istemiyorum.
Kaptanim eğer mümkünse izinden dönmek istiyorum artık. Menu paylaşımlari ile eski motivasyonumu kazanmaliyim. Suan ki kilom tam bilmiyorum ama 81 civarı
78 ile izne ayrılmıştım. Listede olamayacağım biliyorum ama en azından o kiloları da birlikte bu sayfada vermek istiyorum.
Bu arada umarım herkes çok iyidir. Hedeflerinize az kalmis galiba bir cogunuzun. Tebrik ediyorum hepinizi harikasiniz gerçekten. İnşallah bende istediğim rakamları görecegim bu sefer.
ohh ohh var mi tatil gibisi canim, ramazandan sonra tam hizinla bekliyoruz seni :)İyi canm ramazan cok stresli geciyior . cocukla zor mus
Aaa kaptanim gelicimmm tabi ama ramazanda yapamiorum tutamiyorum elim ayagim tutriyor o yuzden gelmedim . tutamiorum kendimi amaaaa ramazan bittimi burdayim ..:) cunkum agustosta denize gidicemhasemanin icinde sisko bi balina gibi durmak istemiyorum
canim cevabi vaktinde veremedigim icin cok ozur dilerimYawrukush um bugun bildirim vermemi kabul etmissin gibi davranacagim yarin ogkeden sonra baskul olmayacak yanimda haftaya cuma sabahi donecegiz koyden.
Gh 60.6
Bh 59.8
F 800 grEki Görüntüle 1854230 Ollaallaallaaalllaaallaaaaaaa
Canım msjını yeni gördüm kızlar hesaplamıştır kesin :) (listeyi gördüm de ondan)Gnydın CNm benimkinde hesaplarmısın
Vallaha abla stresliyim canım hiç birşey yapmak istemiyor onada deli gibi sinir oluyorm vallaha hiç kimseyede bişi diyemiyorum anlayacağın biraz sıkıntılardaym bu ara ama sakin olmaya çalışıyorumHayirli cumalar canlar, Kadir Gecemiz mubarek olsun
@engindenizz hos geldin canisi. Saglikli kilo veemeler dilerim, azmin daim olsun canim.
@mrym77 cok gecmis olsun gulum.
E-brulim nasilsiniz canimin ici, ev isleriniz nasil oldu?
Mavibocuk senin keyifler nasil deniz gozlum? Enistemizden guzel haberler var mi?
ah ablacim ne zorlu zamanlara denk gelmissin..merhaba kizlar uzun zaman oldu saniriim bende hareketlilik bitmeyince haftalar oldu saniyorum sizlere yazmayali...
1, pazar gunu cantam calindi, ev anahtari kartlarim epeyce para .. polisti kapi acmakti ,, kartlari kimlikleri vs derken, dunde kizim kitada parmagini kirmis ... dolayisiyla hastane koridorlari vs..yani oldukca yogun bir donemdeyim lutfen kusura bakmayin sizleri unutmus degilim tamamen derdime düstüm diyebilirim yada dert bana düstü...
gelsin eksiler, ohh ohhhh :))Bildirim
Geçen hafta - 54.2
Bu hafta - 54
Fark - 200
Ortalama - %0.37
ablam masallahin var, ayakta alkisliyorum senide.Gecen hafta 60'9
Bu hafta 59'6
Fark 1300grm
Hesaplarsanız sevinirim
tebrikler ablacim, ne guzel bir eksidir bu :)Günaydın
Geçen hafta 85.5
Bu hafta 84.2
Fark 1300
amin Ebrum hayirli cumalar ve kandiller..Gününüz aydin olsun kizlar ♥
Cumaniz ve kadir geceniz mübarek olsun, Rabbim yürekten ettiginiz tüm dualarinizi hayirlisiyla kabul etsin.
Hastalara sifa,
dertlilere deva,
ölmüslerimize rahmet versin insallah...
iyi yolculuklar, bol keyifli koy tatili diliyorum Busem :)Kizlar gunaydin. Birazdan cikacagiz . Esya hazirliyorum.
cnm 55 kilo olabiilirmiyim 3 haftada 4.6 kilom kaldıCanım msjını yeni gördüm kızlar hesaplamıştır kesin :) (listeyi gördüm de ondan)
Vallaha abla stresliyim canım hiç birşey yapmak istemiyor onada deli gibi sinir oluyorm vallaha hiç kimseyede bişi diyemiyorum anlayacağın biraz sıkıntılardaym bu ara ama sakin olmaya çalışıyorumayrıca bi dersaneden teklif almış gel eylülde başla demişler oda konuşacakmış diyo haftasonuda çalışırsam ne zaman görüşceğiz diyo kararsız işte bakalım hayırlısı diyorum
Sen nasılsın ablacım işler nasıl gidiyor Kıvırcığım nasıl:) kilonu koruyormusun:)
tebrikler guzel gozlum :)Haftalık bildirim
Geçen hafta :63.4
Bu hafta:63.2
Fark:0.2
Yüzde:0.32
hafta kotuydu haklisin canimin ici ama verdigin kilo muhtesem, supersiiiiiiiiiiiiin :)Geçen hafta: 77.7
Bu hafta: 76.7
Fark: 1 kg
Oran: 1.29
Sevinemedim bile yaakötü bir haftaydı..
insallah isleriniz kolaylikla hallolsun canimin ici, icinize sinsin Ebrum :)Sükür ablam hamd olsun... Sen nasilsin?
Ev islemlerine baslamak icin noterden dairenin bize gectigine dair tasdiklenmesini bekliyoruz. Bayramdan sonra insaata girisiriz büyük ihtimalle.
Demetim hayirli yolculuklar, bol keyifli, neseli bayram tatilleriniz olsun canim.Hamdolsun iyiyiz gulum. Yarin adanaya geciyoruz kismetse onun hazirligindayim. Yuvaniz hayirli olsun yeniden. Cok mu tadilat var?
Ahh o yaramaz kuzular her seyi cok guzel ayarlarlar.Allahım bu çocuklar ne kadar iyi biliyor telaşe günlerini..1 saattir sallıyorum uyumadı yaaaa.. daha valiz hazırlicam öğleden sonra da bir ton işim var
Ayrıca hava alanından da 3 saat önce burada olun demişler 5teki uçak için 1 de evden çıkacağız.. tüm gece uyumamak demek bu. Boynum desen hala tutuknapıcam hiç bilmiyorum..
haftaya eksi gelecek, suphem yok bir tanem :)Geçen hafta:53.9
Bu hafta:54
Fark:+0.1
Bu hafta artıdayım.
yap tabiki canim :)Ben bildirim yapıyor muyum acaba ???
Dün regl oldum yaa kuzum regl olmasam yıkar geçerdim takımlarıOy canım ya Rabbim başla dert vermesin ama sinir bozucu şeyler tabikide.... Olsun senin canın sağ olsunn.
Ama kızına çok üzüldüm canım ya nasıl oldu kaç yaşındaydı ah canım çok geçmiş olsun bir sadaka ver canım
Süpersin cnm o kadar işe iyi dayanıyorsun maşallah
Saol Fatoş sanada hayırlı kandiller
Ya süpersin Fatoş maşallah yaa harika hedefe ne kadar kaldı
Offff eksiye gellll
Hayırlı kandiller canım
Günaydın. Yolculuk nereyeydi
İyi cnm eksi eksidir
Ohhhh yandan süpersinnn
Günaydın cnmm
Olsun çok az bi artı haftaya eksi gelir
SAnırım evet bende yapmıştım ordan biliyorum ilk takıma katılma başlangıç kilon olacak
Arzucum harikasın yine ahh hedef kilom ahh ben daha tartılamadım kucağımda hasan durmuyo zor yazıuorum
canım bence haftada 1 kilo versen 3 kilo eder hadi 1.5 kilo ver 4.5 kilo eder olabilirsin ama sağlığınada dikkat et dengeli beslencnm 55 kilo olabiilirmiyim 3 haftada 4.6 kilom kaldı
aynen kuzum reggl bitsin bir anda gider kilolar bende reggl olmama 10 gün içinde olcağım bakalımDün regl oldum yaa kuzum regl olmasam yıkar geçerdim takımları
bu hafta 10 gün içinde ve bütün vücudum ödem şiş refik olacağım hadi inş zaten her hafta 1,300 grm veriyorum rahat bu hafta belli olacakcanım bence haftada 1 kilo versen 3 kilo eder hadi 1.5 kilo ver 4.5 kilo eder olabilirsin ama sağlığınada dikkat et dengeli beslen
Tebrikler canım:)Kızlar Selamm
Kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 58,2
Bu hafta :57,7
Tebrikler kuzum:)Geçen haftaki kilom 54.7
Bu haftaki kilom 54.5
Fark 200 gram
En azından almamışım bunada şükür
Güzel canım inşallah iyi şekilde kilo verip seni mezun ederiz:)Kızlar bugün tartida 82.6 yi gördüm geçenlerde tartildiğim da 81.5 dum. Yürüyüşe başladım bu hafta biraz ona sebep buluyorum çünkü her spora başladığım da böyle oluyor sonra zamanla sıkılaşma ve zayıflama başlıyor hadi bakalım hayırlısı ile başlıyorum bu hafta kilo takibime
En kisa zamanda da izne ayrıldığım kiloya gelip listede sizlerle birlikte takımımızı en iyi şekilde temsil etmek istiyorum
supersin Arzucum masallah :)Gecen hafta 50.1
Pazartesi 49.8
Cuma 49.6
Fark -500
tebrikler Nenam :)huhuuu napıosnz?
anam cok gecıktım ya işlerden basımı kaldıramıorm bayram oncesı ızne ayrılamdan yogunlastı ve maas hesaplama derken halada bıtmedı ısler kg mu yazımda gıdım he bıde bugun bıraz erkenc cıkıcam ısgorusmem var dua edın bana
gecen hafta 65,1
bu hafta 64,8
fark 0,3 cok verememsm ama bu bıle motive edıo beni,
hic dert etme biz hep buradayiz kuzum, ac kalma..kızzlar affınıza sıgınıyorum yarın daha sakin bir günüm olucak bol bol yazarım smdi okadr yogunmkı valla bugun 1 bardak su ıctım su almaya vaktım yok wc desnz yerımde salalnıorm wc ye gdemıorm evraklaryıgıldı onume aglıcam yahu
havuz fikri guzel Busem :)Aman canim koy baharda kista guzel yaz mevsimi en kotu mevsim burda zira ova köyü asiri sicak soke ovasi malum. Sen bize munih havasi gonder orasi serindir burdan :))) bir hafta nasil gececek derdi sardi beni sicaktan geceleri yatilmiyor klima da yok burada. Artik cocuklara doldurdugum havuza ben de otururum arada:))
eyvah eyvah mezun etmem seni incirler bitene kadar :)Su kon
konusu kisiye gore degisiyormus ihtiyac duydugun kadar icersen sorun olmazmis canan karataya gore:) benim yazin 4 ten 5 ten asagi dusmuyor. Ogle ogunu ben yemiyorum zaten normalde erken kahvalti yaptiysam yogurt yiyorum bazen bazen kahve iciyorum. Ama incirler olana kadar gider bu :))) incirler olsugu anda benim diyet yalana döner o yuzden bu iki hafta icinde mezun olmaliyim:)))
cok cok cok guzel Zeynebim:)Kızlar Selamm
Kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 58,2
Bu hafta :57,7
Süpersin kız :))Geçen hafta 53.4
Bu hafta 52.9
Fark -0.5
Yüzde 0.95
Toplam verilen kilo 4.3 kg
Hedefe kalan 3.9 kg
Offf gözümü kapatsam açsam tartıya bi çıksam 49 kilo oluversemYawrukush
Teşekkürler kuzummmtebrikler guzel gozlum :)
hafta kotuydu haklisin canimin ici ama verdigin kilo muhtesem, supersiiiiiiiiiiiiin :)
insallah isleriniz kolaylikla hallolsun canimin ici, icinize sinsin Ebrum :)
Demetim hayirli yolculuklar, bol keyifli, neseli bayram tatilleriniz olsun canim.
Korsani opuyorum :)
Ahh o yaramaz kuzular her seyi cok guzel ayarlarlar.
Bize de ne zaman misafir gelecek olsa Akin cildiriyor
Yolculugunuz rahat gecer umarim kuzum, sag salim gidip gelin insallah..
haftaya eksi gelecek, suphem yok bir tanem :)
yap tabiki canim :)
Ablam ramazan ve sporsuzluktan dolayi normal, uzulme sen.Eki Görüntüle 1854527 Spor yapmamanın sonucu tabi ki artıdayım.
Geçen hafta 65.1
Bu hafta 65.6
Fark +0.5
Yüzde - 0.77
tebrikler guzelim, cok guzel gidiyorsun :)Geçen haftaki kilom 54.7
Bu haftaki kilom 54.5
Fark 200 gram
En azından almamışım bunada şükür
ohh yuruyusede baslamissin canim, hizla gider kilolar hic merak etme :)Kızlar bugün tartida 82.6 yi gördüm geçenlerde tartildiğim da 81.5 dum. Yürüyüşe başladım bu hafta biraz ona sebep buluyorum çünkü her spora başladığım da böyle oluyor sonra zamanla sıkılaşma ve zayıflama başlıyor hadi bakalım hayırlısı ile başlıyorum bu hafta kilo takibime
En kisa zamanda da izne ayrıldığım kiloya gelip listede sizlerle birlikte takımımızı en iyi şekilde temsil etmek istiyorum
harikasin canim, bu hafta kelimenin tam anlamiyla, azmattin basardin :)Geçen hafta 53.4
Bu hafta 52.9
Fark -0.5
Yüzde 0.95
Toplam verilen kilo 4.3 kg
Hedefe kalan 3.9 kg
Offf gözümü kapatsam açsam tartıya bi çıksam 49 kilo oluversemYawrukush
ellerin dert gormesin Ebrum, tebrikler canlar :)
DARALMA TABLOSU
SIRA İSİM YAŞ BOY BAŞL. KG GÜNCEL KG HEDEF KG 1 Mavibocuk 23 165 74.2 63.2 60 2 harpy 33 168 88.0 76.7 60 3 haeshin 33 168 76.1 59.8 58 4 abesle_istigal 29 175 104.2 85.9 75 5 mugehatun 27 160 79.0 76.2 55 6 kitabi 35 165 95.0 84.2 65 7 happy_moon 30 152 57.2 52.9 49 8 gogo2405 38 167 77.5 65.6 60.0 9 zey zey 26 170 60.7 57.7 56.0 10 Asyaca 30 168 84.0 72.6 63 11 AKovser 21 155 57.0 54.0 48.0 12 edsofi 24 163 76.2 72.7 66 13 Ollalla 20 155 57.2 49.6 45 14 tiffany20 20 163 60.0 54.0 50 15 fyfyfy 36 155 67.2 59.6 55 16 melinda23 28 160 77.0 64.8 60 17 betusi 30 165 76.6 73.5 57 18 mrym77 39 163 67.5 67.4 55 19 KarKralicesi 28 168 73.2 69.0 60 20 LunaDaisies 28 157 92.0 94.0 59 21 bnnu 25 170 61.0 58.1 57 22 BiricikS 23 165 80.2 78.8 70 23 hilositko 22 168 56.4 54.5 50 24 engindenizz 26 157 82.6 82.6 60
Reglde spor yapmak daha fazla kilo vermemize yerdımcı oluyormuş kız yarın jiliye başlasak:))aynen kuzum reggl bitsin bir anda gider kilolar bende reggl olmama 10 gün içinde olcağım bakalım
Ayy kuzum sağlıklı şekilde verde sıkıntı değilbu hafta 10 gün içinde ve bütün vücudum ödem şiş refik olacağım hadi inş zaten her hafta 1,300 grm veriyorum rahat bu hafta belli olacak
canim Mervem is konusunda hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun.Canım msjını yeni gördüm kızlar hesaplamıştır kesin :) (listeyi gördüm de ondan)
Vallaha abla stresliyim canım hiç birşey yapmak istemiyor onada deli gibi sinir oluyorm vallaha hiç kimseyede bişi diyemiyorum anlayacağın biraz sıkıntılardaym bu ara ama sakin olmaya çalışıyorumayrıca bi dersaneden teklif almış gel eylülde başla demişler oda konuşacakmış diyo haftasonuda çalışırsam ne zaman görüşceğiz diyo kararsız işte bakalım hayırlısı diyorum
Sen nasılsın ablacım işler nasıl gidiyor Kıvırcığım nasıl:) kilonu koruyormusun:)
ablacim haftada ortalama 1000-1500gr arasi veriyorsun, hedefine ulasacaksin bence :)cnm 55 kilo olabiilirmiyim 3 haftada 4.6 kilom kaldı
can can zaten 9 gün tatil 9 gün içinde jillian bitireceğim öyle düşüncem evet reggl dönemimde yaptım çok muhteşem oldu hadi baslayalım spora ayrıcada bugün hastanemdeki kızlar abla çok vermişssin dediler bende sporları ne yaptığımı söyledim liste yaptım baslayalımmı gercekten yarından itibaren can canReglde spor yapmak daha fazla kilo vermemize yerdımcı oluyormuş kız yarın jiliye başlasak:))
Ayy kuzum sağlıklı şekilde verde sıkıntı değilyeşil çay içelim bari gitsin ödemlerimiz:)
ağzından bal akıyor desem bebeğimcanim Mervem is konusunda hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun.
Sende cok sIkma ne olur kendini..
ablacim haftada ortalama 1000-1500gr arasi veriyorsun, hedefine ulasacaksin bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?