- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Bu arada nenam benim boşnakça lakabım şenko eşim bana şenko piliç der o ayrışeeenooo senı alıntıladm yazmadm cvp kafa gidik hemşerim sorryyy nbr hıc gorusemedk ya gecen sıızn oran gectk aklıma geldn ehehee ... kız kım gelıo ne yemek yapıcan ay cnm kac zamndr salcalı bıryan cekıo namnam
Erteleme yapmaaaa yaaa regl bitincede aman bayram bitsin aman şu yemekten yiyim yarın başlayım diye diye eylülü mü getircenregl bitsinde başlıycam
bugün de tadını çıkarıyım bari diyetsizliğin olma mıErteleme yapmaaaa yaaa regl bitincede aman bayram bitsin aman şu yemekten yiyim yarın başlayım diye diye eylülü mü getircen
Evet canım ev cıvıl cıvıl sorma :)) çok sağol cnm görüşürüzne güzel evin cıvıl cıvıldır :) bu arada misafirlerin varmış şimdiden kolay gelsin :)
Evet canım aynen öyle ama evdeyim ya zaten pek yardım istemiyorum gündüz yapıyprum yetişmezse bazen işte.. Çalışınca valla yarı yarıyaorucluysa zor gelır tabı ıs yapmak neyse ramazan btıo yardm eder artk şeeenommm
İnşallah canım hadi öptümmInşallah işlerini bitirene kadae uyur minik:)
Yarına1 kilo daha al aferin sana yaaaa sonra o 1 kiloyu vermek için haftalarca uğraşbugün de tadını çıkarıyım bari diyetsizliğin olma mı
Evet canım ev cıvıl cıvıl sorma :)) çok sağol cnm görüşürüz
Evet canım aynen öyle ama evdeyim ya zaten pek yardım istemiyorum gündüz yapıyprum yetişmezse bazen işte.. Çalışınca valla yarı yarıya
İnşallah canım hadi öptümm
peki madem zaten bişey yediğim de yoktu :)Yarına1 kilo daha al aferin sana yaaaa sonra o 1 kiloyu vermek için haftalarca uğraşvallaha canım sen bilirsin karar aldıgın an başlayacaksn erteleme yapmaaaa sanki diyette hiç regl olmuyormuyuz oluyoruz ama bi şekilde atlatıyoruz gözünü seveyim hemen başla
sagol ablacim ,artik dikkat edicem..Ayy dikkat et canım terliksiz gezme Allah korusun beterinden saklasın.
Heykel süper. Başarırsın sen aslında.
sagol Mervem amin kuzum..:) ohh açılın amozon geliyor yuppiaçılın biz geliyorz @Fyfyfy demi tatlışlar:))
Ahhh özgemmm yaaaaa dikkat et kendine kuzuşummmm yaaa iyi misin aman Allah korusun sizleri yaaa çok geçmiş olsun kuzumm
cok sagol Arzucum..Yawrukush canim cok gecmis olsun Allah korumus dikkat et kendine :)
ablacim bu cumada yine bildirim yapariz, duzenimiz degismesin..bişey sorabilirmiyim 2 hafta sonra toplam kiloyumu bildireceğiz bu hafta bayram haftası eğer dikkat edersek süper ötesi olur cnm
cok sagol Fatimem:)
sagol ablam, eksik olma:)Çok geçmiş olsun. Allah korumuş canım.
off cok zor bu durumlarBasaririm orasi sorun degil de köy teyzeleri faktoru var oyle bir yere gidiyor ki boyle durumlarda bi sure sonra esimle birbirimize giriyoruz:)))) begenmedigini dusunurler ye diyor resmen adam bana
sanada guzel, serin haftasonlari canim:)Kizlara corba yaptim. Bayram oncesi gezmeler var gitmemiz gereken gidem de bebeleri hazirlayayim bi dus alayim. Herkese serin haftasonlari olur insallah :))
sagol Ebrum, cok sukur...Geçmiş olsun canım, allahtan bir şey olmamış. Dikkat et kendine.
sanada kuzum:)Herkese güzel haftasonları :)
sanada guzelim:)Keyifli Haftasonları Canlar :)
cok tesekkur ederim Senaycim, haftasonu geldi iceriz esimle karsilikli :)Herkese merhaba
Amma yazışmşsınız
ÖncelikleYawrukush çok geçmiş olsun Allah korumuş umarım ciddi bir sakatlık olmaz dizinde
Babacının ellerine sağlık
Yap iç canım üşenme sen eşine sorma yap koy önüne madem öyle günde 1 fincan eksik içsin sana saklsın içme hakkını
Dünki menümü yazayım
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
Öğle
Yarım tabak kıymalı kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 erik
Akşam
Ödül yemeğindi pilav falan yedin
2 litreden fazla su içtim
Yarım saat koşu bandı ve bisiklet
Yarım saat ağırlık çalıştım
ohh iyi eglenceler canim :)3 te mesaım bıtıo sonra 5 gun tatillll
istanbul bir bosaldı anlatamam artık full gezerm adaya gder denızede grerım yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
oy oy oy bu nasil es:)kocam temızlık yapıo evde sımdı aradm askım hıc musaıt dılım dedı bugun klımamızda takıldı serın serın ıs yapıodr utulerımıde btrır ohhhh
Jili çılgınlığı
Kızlar @Fyfyfy vehaeshin ile birlikte jilliana başlıyoruz bize katılmak isteyenler gelsin :) aslında güzel bir zaman olabilir 2 hafta sonra kilo bildirimi yapacağız ya artı görsekte sıkıntı olmaz inşallah haydin hep beraber çıtır fıstık hatunlar olalımmm katılmak isteyenler beni etiketlesinler canlarım
kolay gelsin canim :)Bugün iftara misafir davet ettim takıma malesef uğrayamayacağım
Sabahtan salona gittim
Yarım saat kardiyo
Yarım saat ağırlık çalıştım
Şimdi bebeğimi uyutup temizlik ve yemek olaylarına dalıcam
İnşallah akşam gözüm dönmez
Ahahhaaa yoksa sen ben misin kizAynen öyle oldu boş durmamak adına ne varsa onu yapacağım 22 gün boyunca ablazaten bu 22 günün 10 günü tatil 12 günüde seminerde geçse iyi yaaa zaten jiliye başlayacam airobikte yapacam sıkıntı yok ohh:))
Ayy ablacmm vallaha kız bende geçen baktımda üç aşağı beş yukarı aynı kilo ile başladık ve ikimizde fitlik yolunda emin adımlarla gidiyorz ayyy süperiz ablam kesinlikle ben başardı isem herkes başarır ki ben kendime ay ben kilolarımla mutluyum diyordum ki hiçte öyle değilmiş :)))
kocam temızlık yapıo evde sımdı aradm askım hıc musaıt dılım dedı bugun klımamızda takıldı serın serın ıs yapıodr utulerımıde btrır ohhhh
oooo atandın mı süperrrr öğretmen hanım
neyse baklavaıda ben getiririm artık :)
hadi be nişanlım gelsede evlensem diye dört dönüyosun çakal seni
Gunaydin ozgeeem ziyaretlerden eve donus yolundayiz simdi erik yedim aciktirdi. Karnim gurulduyosagol ablacim ,artik dikkat edicem..
sagol Mervem amin kuzum..
cok sagol Arzucum..
ablacim bu cumada yine bildirim yapariz, duzenimiz degismesin..
cok sagol Fatimem:)
sagol ablam, eksik olma:)
off cok zor bu durumlar
sanada guzel, serin haftasonlari canim:)
sagol Ebrum, cok sukur...
sanada kuzum:)
sanada guzelim:)
cok tesekkur ederim Senaycim, haftasonu geldi iceriz esimle karsilikli :)
ohh iyi eglenceler canim :)
oy oy oy bu nasil es:)
neyse masallah demeyi unutmayalim..
saricicek123 , B belindamm , S shrr katilmak istiyorlardi watsaptan yazalim kizlara da:)
kolay gelsin canim :)
benim olmayan kocamda bana yardım eder,benim ki de ütü yapar benim ki de yemek yaparBöyle adamla evlenirsen tabi evlilik süper görünür gözüne
Benimkinin kendi başına temizlik yapması biraz zor ama yardım eder orası kesinn
Dört değil de iki döneyim benevlilik pek kolay görünmüyor tırsıyorum birazcıkkk
benim olmayan kocamda bana yardım eder,benim ki de ütü yapar benim ki de yemek yapar
Seeepp serin soke ovasini geçiyorum su anda dizlerimin arkasindan ayaklarima dogru ter siziyor arkada iki oto koltugunun arasinda oturuyorum klimayi acmiyoruz kayinvalidemi araba tutuyor ollallaaaa bu evlilik bi harika dostummm
onlar beni beğenmiyoNiye yok kimsee ?? gözünün üstünde kaşın var deyip beğenmiyor musun yoksa kimseyi ?
Seeepp serin soke ovasini geçiyorum su anda dizlerimin arkasindan ayaklarima dogru ter siziyor arkada iki oto koltugunun arasinda oturuyorum klimayi acmiyoruz kayinvalidemi araba tutuyor ollallaaaa bu evlilik bi harika dostummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?