onlar beni beğenmiyo
Allahım yine mi oklavaSen önce kendini beğeneceksinnnn, kilo vereceksinnnn, özgüven kazanacaksınnnnn sonra kim beğenmezse haber ver biliyorsunnn
Allahım yine mi oklava
Daha neler derler demi burnu büyük bizi beğenmiyo hor görüyo çalışıyo ya çok havalı vs vsBasaririm orasi sorun degil de köy teyzeleri faktoru var oyle bir yere gidiyor ki boyle durumlarda bi sure sonra esimle birbirimize giriyoruz:)))) begenmedigini dusunurler ye diyor resmen adam bana
Ben nasıl kilolu oldum onu anlamadım yoktu benim kilo sorunum böhhhööööMerve sende kendimi goruyorum lisede bile 60 lardaydim ben de 68 benim de yiilllaaaaarca sabit kilomdu. Ooh hafifledik kiz:) bisey solim mi ben yaptıysam herkes yapar incecik olacagiz.hepimiz
Niye ağlamıyayım kendi salaklığıma ağlıyorum spor yapsam vercektim yada en azından sabit kalırsımeridin eridin mezun ol artık bence ehehehe
zzeynep 59 goremıorm dıe agladn aylarca smdı kac zamanda baya altna ındın bravo
ya nıe aglıosn gogommm dur bı allah askına 500 gr almssn 2 gune gıder o
yaşasınnnn biiiiiiiiiiiiiiiiiiii zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ne kadr süper bir takımızzz uhhh huhhuhuhhu huhuhuuhuh
ooo yol arkdslarmı gonulden tebriksler ediorum
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bende başlasam iyi olur bayramı boş geçirmemiş olurumJili çılgınlığı
Kızlar F Fyfyfy vehaeshin ile birlikte jilliana başlıyoruz bize katılmak isteyenler gelsin :) aslında güzel bir zaman olabilir 2 hafta sonra kilo bildirimi yapacağız ya artı görsekte sıkıntı olmaz inşallah haydin hep beraber çıtır fıstık hatunlar olalımmm katılmak isteyenler beni etiketlesinler canlarım
Kızlar bi uygulama buldum play storedan jillian ı indirmeyi başarıyor olabilirim şu an
Henüz sonuçlanmadı bekliyorumSonuç ne oldu canım, indirebildin mi :)
Tamm yazalım kuzum whatsappı fazla takip edemiyor :)sagol ablacim ,artik dikkat edicem..
sagol Mervem amin kuzum..
cok sagol Arzucum..
ablacim bu cumada yine bildirim yapariz, duzenimiz degismesin..
cok sagol Fatimem:)
sagol ablam, eksik olma:)
off cok zor bu durumlar
sanada guzel, serin haftasonlari canim:)
sagol Ebrum, cok sukur...
sanada kuzum:)
sanada guzelim:)
cok tesekkur ederim Senaycim, haftasonu geldi iceriz esimle karsilikli :)
ohh iyi eglenceler canim :)
oy oy oy bu nasil es:)
neyse masallah demeyi unutmayalim..
@saricicek123 , @belindamm , @shrr katilmak istiyorlardi watsaptan yazalim kizlara da:)
kolay gelsin canim :)
Ahahhaaa yoksa sen ben misin kiz
Tammdır gonca ablacımDaha neler derler demi burnu büyük bizi beğenmiyo hor görüyo çalışıyo ya çok havalı vs vs
Ben nasıl kilolu oldum onu anlamadım yoktu benim kilo sorunum böhhhöööö
Niye ağlamıyayım kendi salaklığıma ağlıyorum spor yapsam vercektim yada en azından sabit kalırsım
Bende başlasam iyi olur bayramı boş geçirmemiş olurum
Tammdır gonca ablacımDaha neler derler demi burnu büyük bizi beğenmiyo hor görüyo çalışıyo ya çok havalı vs vs
Ben nasıl kilolu oldum onu anlamadım yoktu benim kilo sorunum böhhhöööö
Niye ağlamıyayım kendi salaklığıma ağlıyorum spor yapsam vercektim yada en azından sabit kalırsım
Bende başlasam iyi olur bayramı boş geçirmemiş olurum
Ah kuzumm yaaa ara bi sesini duy kıyamam yaaamenüm
sabah
3 pişi
1 domates
bir bardak sekersiz cay
haslanmış tavuk 1 parca
ayran
akşam
tarhana çorbası
1 tane domates
sporlar
jillian 1
mekik 110
ayakta mekik 200
yerinde koşma 200
lunge 100
sguat 100
ayakta karın hareketleri 10 dakika
ayrıcada reggl oldum bugün çok hastayım ayakta duracak halim yok sinirliyim herseye kızıyorum oğlumu özledim bu aralar çok duygusalım ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?