Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sporuna hayran kaldım canımm:))

Jili Çılgınlarrıı nerelerdesiniz naptınız:)) F Fyfyfy haeshin gogo2405 canlar yaptınız mı bakım :))

4. Takımın güzel fıstık hatunları sizler napıyorsunuz:))

Genel olarak güzel görünüyor..
Ben karşıyım gerçi böyle şeylere :) yani tesettür ve deniz olmuyor maalesef.. yani erkek olmayan bir yerse, görecek olan yoksa tamam ama herkese açık biryerde değil haşema çarşaf giysen olmaz yani..

Gununuz aydin, pazar gununuz mutlu, enerjik, neseli olsun citirlar.
Bizim burada hala cumartesi ve bugunde bahcemizde yilan gorduk
Bu seferki digerinden biraz daha ince ve 1mt kadardi boyu
Resmen bahcemize cikamiyoruz
Aksam icinde Amerikali misafirlerimiz vardi yemege, bir suru ugrastim ama guzel gecti aksamimiz sukur
Misafirler sagolsun kazma kurek alip bize bahce egitimi verdiler, ne kadar cahil gorunduysek zaar
Bahceyi adam akilli toparlamamiz gerek, birde bahcenin bir yerinde agac dallari , tahtalari var, yilanlar da oralara saklanmayi cok seviyormus
Karsi komsumuzla tanistik 10 yilda 2 kez yilan gormusler bahcelerinde, biz 3 ayda 2 yilan gorduk
Bugun ki gundemimiz yilan anlayacaginiz uzere
Esimede gidip gozluk aldik, eheehe espri bile yapsa cok caliskan bir imaji oldu adamin, gozum alismadi daha
Vay arkadas gozluk ne pahali seymis, birde sigorta karsiladi cogunlugunu, gozlere dikkat etmek gerek
Akininda uykulari allak bullak hala, gece uyaniyor 3-5 saatleri arasi sonra hoop gun basliyor
Ayy ne cok yazdim, operim sekerler

Gunaydin ozgeeem ziyaretlerden eve donus yolundayiz simdi erik yedim aciktirdi. Karnim gurulduyo sen nasilsin akin pasa nasil bakalim kizimizin adi ne olacak ozgeee. Defne her dilde var bak deniz de
Biz iyiyiz Busem, bugun yine yilan misafirimiz vardi bahcede, off cok pis tirsiyorum, kendilerinden..
Akinda 2 gundur havuza gidiyor, birde babasi 4 tekerli bisiklet alsi surekli bisiklet suruyor:)
Canim defnede denizde harika isimler fakat biz ailecek takintiliyiz:)
esimin ismi 4 harfli, benimki oyle, Akinin oyle, kizada 4 harfli isim bulmaya calisiyoruz yoook yokkk
ama ben Ada ismini de epey begeniyorum:)
varsa aklina gelen isimler yaz canim benim :)

Seeepp serin soke ovasini geçiyorum su anda dizlerimin arkasindan ayaklarima dogru ter siziyor arkada iki oto koltugunun arasinda oturuyorum klimayi acmiyoruz kayinvalidemi araba tutuyor ollallaaaa bu evlilik bi harika dostummm
ahahah her evlilik ayni, cidden bir harika dostum :)

umarim iftariniz guzel gecmistir canim :)
dondurma odulun olsun bu haftaki, afiyet olsun canim :)

Eki Görüntüle 1854982
Program bu kızlar videoyu indirdim telefona
supersin ablam, harika bir bilgi :)

gecmis olsun ablam, reglide kolay gecer insallah..
oglusu da bir arasan ablam..
sporlarin da harika ama oglen yemek yememissin, aksami da hafif gecirmissin ablam :)

Kizlar menum
Sabah
2 bol cokelekli yumurta
3 yesil.biber
Aksam
2 kase yogurt
Yogurt corbasi
Patlican kistirmasi
Cay

Su 4 lt bulmustur
Spor yok maalesef
afiyet olsun Busem :)

Menüm
Sabah
Biraz pide
Peynir
3 ceviz

Akşam
Soğuk çorba
Kavun
Azcık çilek reçeli

Ara
Soda

Ara
Meyve yerim :)

2.5 litre su
6000 adım
Jillian level 1 1. Günü yapacağım şimdi
cok guzel Mervem :)

Bugünkü menüm
Sahur
1 kk peynir
Domates salatalık biber
2 dilim ekmek
Çay
5 adet zeytin
İftar
Makarna
Ekmek yok
Salata
Izgarada köfte
Su 2 litre
Spor yok
Adım 5400
2 fincan yeşil çay
Dahlia_
Allah kabul etsin canim gayet guzel:)
nerelerdesin guzelim?

sahane sporlar:)
afiyet olsun dondurman canim:)

guzel gorunuyor Edacim :)

Menüm

Sahur
karpuz
5-6 tane erik
su

İftar
1 kase çorba
1 parça tavuk
1 dilim pizza
karpuz
domates

1 fincan çay
1 fincan yeşilçay
Su 3 litreyi geçti

Spor yapmadım..
Allah kabul etsin kuzum :)

allah razi olsun canim tabiki sadaka vereyimde butun maas gitti cantayla yani pek iyi durumda degilim su an maddi acidan, kizim iyi olsun gerisi onemli degil bir sekilde bas ederim artik... sagolun desteginiz icinn

Canim yilan hafife alincak bisi degil sakasi bile kotu cocugun aman allah korusun ger donulmez olaylar olabilir siz ewi satiyordunz canm noldu ?

Neden karsisin sekercim :) cok guzel oluyor kiz:) yapismiyor ustune ve hemen kuruyor .. Canm izmir kalabalik biyerole kimsenin olmadigi biyer yokki . kadinlar plaji var ama orayada esim gelemez benide tek yollamaz .. Cocugum icin cok istiyorum gezsin istiyorum butun kis bi odada tikildi kaldi..esorman bildigin.. Onceki benim taytli vardi esim dioki siyah gunes ceker giyme diyor . tabi muamele . taytli oldugu icin istemedi

Güzel duruyor gibi canım :) inşallah sudan sonra üstüne yapışan cinsten değildir ozaman çok kötü bir görüntü oluyo
Yok canm kumasin ozElligi yapismamasi ve aninda kurumasi :) cocuk yokken annemlerle gittim annem almisti tunikli taytli . esim onu gorunce hoslanmadi belli . dedi koyu renk gunes ceker yeni acik renk alalim sana dedi taytli giyemessin demioda biz 5 senedir ilk defa beraber tatile gidicez bu arada

Canm msin saol canm . bu arada isimle ilgili yorum yapabilirmiyim rahatsiz olmassan eger canm. İsim haktir . ewladimiza koydugumuz isimden sorgulanicakmisiz . o yuzden isim anlamli olmali . yani diyanete uygun olmali . cocugumuz ustunde 3 hakkimz var bizden sorulacak tatlim . belki bilmiosundur diye soledim .
"Esmâ" ismi muazzam :) benim esimde kizimiz olursa mutlaka adini "Nur" koyacakmis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…